55 Tattoos Gypsy Cantik untuk Mereka Mengembara Selamanya

Imej seorang wanita gipsi misterius adalah imej yang memikat yang dibawa hidup melalui tatu. Selesai dengan betul, gambaran indah ini akan membuat pemikir berfikir dan merasa diangkut ke tempat lain mungkin, pada masa lain.

Sama ada gipsi mengembara, gipsi perjalanan, atau gypsy yang marah yang boleh dengan mudah meletakkan kutukan pada anda, imej yang ditimbulkan adalah yang lain yang duniawi.

Reka bentuk yang popular untuk tatu gypsy termasuk tatu rose gypsy, the tatu gadis gypsy, a tatu kepala gipsi, dan tatu gypsy tradisional .

Semak koleksi hebat ini di bawah untuk membuka kunci kepada anda reka bentuk tatu seterusnya dan dapatkan beberapa inspirasi yang sangat diperlukan!

16-gypsy tattoo-180416

The Searching Gypsy

Perhatikan kecondongan kepala dalam reka bentuk ini, seperti fikirannya jauh di tempat lain. Peletakan, pada bahu, bermakna bahawa gipsi adalah selama-lamanya menonton punggung anda. Dengan bunga tambahan di pangkalan, reka bentuk cantik ini akan berlangsung seumur hidup.

SAMSUNG CSC

Gypsy moden

Tatu yang menakjubkan ini menunjukkan lebih banyak gaya bergaya moden Timur Tengah, yang anda boleh bayangkan mengalir pasaran dan mencari kisah untuk memberitahu. Pilihan warna yang menarik pada reka bentuk ini benar-benar membuat pop. Perhatikan bunga dan percikan yang ditambah untuk menjadikannya reka bentuk yang lengkap. Kenapa tidak tambahkan beberapa berkembang ke tatu seterusnya?

18-gypsy tattoo-180416

The Fortune Teller

"Lihat ke dalam mataku, saya akan memberitahu anda tentang apa yang akan datang seterusnya dalam hidup anda ..."

Ini adalah satu gipsi yang boleh anda percayai! Dia kelihatan seperti dia boleh memberitahu anda dalam satu jantung yang penuh dengan rancangan hidup anda. Satu-satunya perkara yang boleh menjadikannya lebih intuitif adalah mungkin bola kristal di bawah untuk benar-benar mendapatkan wawasan lebih lanjut!

Sekiranya anda selepas seorang jurujual, ahli gipsi ini tahu semua.

19-gypsy tattoo-180416

Pemimpi Muda

Gypsy gadis pada puncak wanita, reka bentuk ini adalah feminin dan lembut. Ini adalah gaya yang sempurna untuk mereka yang agak girly tetapi ingin tatu gypsy yang tidak terlalu di atas. Bulu ke pangkal gadis dan di sepanjang daun juga kelihatan melembutkan tatu juga.

20-gypsy tattoo-180416

Pelakon Glam

Gypsy kurang, dan pelukis yang lebih bergaya, wanita ini mempunyai sass, gaya dan tarikan. Warna merah jambu dan merah yang indah melengkapinya dengan sempurna dan selendang yang dibalut di sekeliling bahunya bertujuan untuk menawan kecantikannya - tetapi kita semua tahu bahawa ia benar-benar tidak dapat dikawal. Dipasangkan dengan anting-anting drop zamrudnya, wanita ini adalah lambang glamor sekolah lama. 

21-gypsy tattoo-180416

The Handy Gyspy

Tato gypsy tidak perlu mengambil bahagian belakang atau kaki anda sama ada. Reka bentuk ini di tangan masih besar dan cukup terperinci untuk menyampaikan keseluruhan mesej. Dengan pipi cerah, jilbab besar, keriting yang cantik, gelung emas jatuh, dan mata yang menghantui, gipsi ini dipamerkan untuk dilihat oleh semua orang. Perhatikan bagaimana tatu tangan ini dipasangkan dengan beberapa tatu jari untuk menjadikannya lebih banyak lagi.

22-gypsy tattoo-180416

Deep in Thought

Apa yang menarik tentang reka bentuk ini adalah ia sangat berbeza dari tattoo gypsy tradisional. Kami sangat suka menggunakan warna berani di sini dengan kelabu biru dan coklat kelabu. Di samping mutiara putih kecil mereka benar-benar membuat reka bentuk besar ini bersinar. Pada nota lain - solek gypsy ini benar-benar sempurna - Kardashians boleh belajar satu atau dua daripada helahnya!

23-gypsy tattoo-180416

Saya dapat awak

Gypsy cantik ini mempunyai kepalanya condong untuk sentiasa mencari tuannya. Duduk, memerhatikannya supaya dia sentiasa dilindungi dari bahaya. Walaupun ini boleh menjadi sedikit daripada konsep yang menyeramkan, gim ini penuh dengan kebahagiaan dan cahaya, jadi mungkin selalu berharap yang terbaik untuk semua orang, dan tidak meletakkan apa-apa kutukan pada bila-bila masa tidak lama lagi!

24-gypsy tattoo-180416

Gypsy dan Skull

Mengapa tidak memasukkan gypsy ke dalam reka bentuk yang lebih besar? Yang ini melintasi kedua-dua lengan pemakai, di satu sisi dengan pemancingan gipsi, dan sisi lain dengan tengkorak. Gaya dan warna yang sama digunakan sepanjang menjadikannya pasangan yang sempurna. Kami benar-benar mengasihi kelabu yang digabungkan dengan bacaan, dan kerumitan kerja jarum.

25-gypsy tattoo-180416

Hari Gypsy Mati

Gypsy cantik ini menggabungkan dua gaya yang berbeza untuk reka bentuk penangkapan yang sangat mata. Jika anda suka dua gaya tatu yang berbeza maka mengapa tidak menggabungkan kedua-duanya? Alasan bahawa tatu ini berfungsi dengan baik adalah bahawa hari tatu gaya mati berfungsi dengan baik dengan tato gipsy tradisional. Kami sangat menyukai pewarna ini juga, dan ia tidak kelihatan menyeramkan sama sekali, tidak seperti beberapa hari tatt mati.

26-gypsy tattoo-180416

Kecantikan Big Eyed

Mereka mengatakan bahawa mata adalah tingkap untuk jiwa, dan itu mesti bermakna gim ini mempunyai jiwa yang besar! Ini mata ambar yang menghantui membuat paparan ini sangat indah. Kami sangat menyukai reka bentuk tudung pada wanita tertentu ini. Reka bentuk yang agak besar, dan berkembang boleh ditambah kemudian untuk menghasilkan reka bentuk yang lebih rumit.

27-gypsy tattoo-180416

The Butterfly Woman

Lihat seni leg yang menakjubkan ini! Gypsy ini hampir kelihatan tidak selesai dengan teduhan separuh yang telah dilakukan pada reka bentuk, namun kami bersedia untuk bertaruh bahawa ini adalah bahagian yang siap. Apa yang kita sukai tentang ini adalah tempat-tempat yang anda harapkan diwarnakan dengan tidak menghairankan - tangan yang dipegang untuk menunjukkan bisikan, rama-rama cantik, dan mata kosong. Sesungguhnya sekeping yang menakjubkan!

28-gypsy tattoo-180416

Blowin dalam Angin

Gypsy windswept ini kelihatan selamanya bijaksana. Perhatikan mata yang menyedihkan dan turunkan mulut. Walaupun dia sangat cantik, ada kesedihan yang tak terhingga tentangnya. Kami suka warna abu-abu yang disenyapkan digabungkan dengan bunga merah di belakang telinga di sini, dan tendrils rambut bertiup di lehernya.

29-gypsy tattoo-180416

The Glamazon

Jika anda selepas reka bentuk gypsy yang lebih kuat, maka anda mungkin ingin mempertimbangkan penggunaan teduhan berat untuk mencapainya. Dalam reka bentuk ini anda boleh melihat hampir tiada kulit kosong di bawah tatu yang menjadikannya sangat menonjol. Mereka adalah warna berani yang digunakan juga, ini bukan tatu ringan! Pemakai akan menghabiskan banyak masa di kerusi untuk mencapai rupa ini.

30-gypsy tattoo-180416

Gypsy Orang Asli Amerika

Tatu ini juga merupakan gabungan dua gaya tatu yang berbeza: tatu gypsy dan gaya tatu gaya India Asli, yang telah semakin popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Kami suka bagaimana tatu ini (atau sepasang tatu benar-benar) menggabungkan banyak unsur-unsur yang berbeza sambil menjadikan ia kelihatan sangat "bersama" dan bukan hanya seperti elemen yang dibuang bersama-sama. Pemakai jelas telah berfikir banyak mengenai reka bentuk ini sebelum mendapatnya - dan ia menunjukkan.

31-gypsy tattoo-180416

Van Gyspy

Di mana untuk tinggal di gypsies? Dalam kafilah mereka tentu saja! Tato ini pecah dari tradisi untuk menunjukkan bukannya tempat tinggal gypsy. Apa yang kita maksudkan ini ialah pemakai yang paling pasti gypsy sendiri dan mungkin tidak suka reka bentuk kepala wanita tradisional. Apa yang kita suka adalah huruf (dalam lampu!) Yang ditulis di sebelah rekaan. Ia benar-benar membuat anda berasa seperti anda berada di tempat kejadian sebenar!

32-gypsy tattoo-180416

The Gyspy Blindfolded

Gypsy ini telah disekat kerana dia terlalu kuat untuk dunia - yang mana mungkin pemakai merasa. Mengapa tidak memasukkan cara yang anda rasa dalam reka bentuk gipsi anda untuk beberapa keputusan yang menakjubkan seperti di atas?

33-gypsy tattoo-180416

Tatu Combo

Terdapat banyak perkara yang berlaku dalam reka bentuk ini! Dari kepala gypsy tradisional, ke sempadan gaya koboi, ke tenggelam dalam tudungnya, kepada "Apa, Saya Bimbang?" Rujukan MAD, orang ini benar-benar menggabungkan banyak perkara yang berbeza ke dalam satu tatu. Sekiranya anda selepas satu kali asal, perkara seperti ini dengan semua elemen tatu yang anda suka adalah cara untuk pergi.

34-gypsy tattoo-180416

Gypsy Feathered

Reka bentuk ini membuatkan anda berasa seperti anda diangkut sejauh sejuta batu ke tempat lain. Satu lagi gypsy deisgn asli Amerika Syarikat, yang satu ini mudah tetapi berkuasa. Kami sangat menyukai wajah mencari di wajahnya. Ia kelihatan seperti pemakai mungkin mempunyai reka bentuk sepadan pada lengannya yang lain. Reka bentuk lengan yang sepadan sangat popular pada masa ini dan kelihatan hebat!

35-gypsy tattoo-180416

The Gypsy Girl

Walaupun mata anda mungkin tertarik kepada rama-rama dalam gambar ini - ya, itulah rama-rama sebenar! - anda kemudian melihat gadis gypsy cantik di belakangnya. Entah bagaimana mata merah di bawah kepalanya tidak kelihatan seperti lebam sama sekali, tetapi mungkin satu kelembutan emosi lain - adakah dia marah? Orang ini juga mempunyai jumlah tatu jari yang besar sehingga menjadikannya kelihatan hebat sekali.

36-gypsy tattoo-180416

The Gypsy Scorned

Walaupun wanita ini sedang menangis, anda boleh memberitahu bahawa dia sudah merancang membalas dendam kepada mereka yang telah melakukan kesalahan. Kami sangat menyukai bahawa dia juga dalam tatu, dan memegang tengkorak dan mutiara di bawah. Kami tidak suka melihat apa yang ada pada mereka yang telah menyebabkan air mata dia!

37-gypsy tattoo-180416

Burung hantu di bahunya

The gipsi di sini berdiri kedua dekat dengan burung hantu di atasnya. Semasa gim sedang memerhati pemakainya, burung hantu itu memerhatikan gypsy! Penggunaan teduhan di sini dilakukan dengan sangat baik dan anda boleh mengatakan bahawa ini akan mengambil banyak, banyak jam untuk diselesaikan.

38-gypsy tattoo-180416

Gypsy Ungu

Mengambil masa moden di gypsy tatt, ini adalah seperti pewarnaan kerana ia merupakan rekabentuk. Dari jaring labah-labah, ke pisau, ke rambut berliku-liku, ini benar-benar menangkap mata dan penggunaan begitu banyak warna yang berlainan ungu membuat ini menjadi pemenang yang menonjol di laut pesaing.

39-gypsy tattoo-180416

Gipsi dan Ular Her

Sedangkan gipsi ini mungkin kelihatan tidak bersalah, jika anda mengacaukannya maka anda akan mendapatkannya - dari asapnya yang dijinakkan! Ini mungkin mengatakan sesuatu tentang pemakainya - mereka mungkin kelihatan seperti mereka sedikit pushover, tetapi apabila seseorang mengambil mereka untuk diberikan maka sebelah api mereka akan keluar. Sekeping seni yang hebat, dan wawasan yang hebat kepada orang itu!

40-gypsy tattoo-180416

The Gippy Hippy

Orang ini jelas mempunyai banyak cinta untuk penjanaan kuasa bunga! Tatu ini, bukannya menjadi reka bentuk gypsy tradisional lebih lanjut mengenai semangat gypsy - percuma, dihubungkan ke bumi, dan suka bermain. Kami sangat menyukai tudung dari pelbagai gaya rambut di sini - warna yang luar biasa benar-benar boleh membuat atau memecahkan reka bentuk tatu, dan ini adalah pemenang.

41-gypsy tattoo-180416

The Mid-Read Gypsy

The gipsi adalah di tengah-tengah melakukan bacaan! Apa yang akan dia katakan tentang masa depan anda? Kami benar-benar suka menggunakan tudung dalam reka bentuk ini, dan jari-jarinya benar-benar merasakan masa depan!

42-gypsy tattoo-180416

Gypsy Prihatin

Peminat ini telah melihat masa depan anda - dan itu tidak baik. Dari bola kristal di bawah, dia telah melihat giliran peristiwa yang tidak disenangi. Apa itu?

43-gypsy tattoo-180416

Reka Bold yang Bold

Gypsy ini mempunyai beberapa garis besar yang menjadikannya tatu yang lebih tradisional. Selendang emas dan biru akan menjadi baik dengan beberapa tatu nautika yang kita fikirkan!

44-gypsy tattoo-180416

The Lioness

Wanita freaky ini memakai harimau bukannya tudung - jadi anda tahu bahawa dia bukan orang yang kacau! Reka bentuk ini sama-sama menghantui dan cantik.

45-gypsy tattoo-180416

The Temptress

Dia menarik anda dengan rama-rama dia, dan kemudian menyengat anda dengan harimau. Dengan datang ke sini, diwarnai dengan kemarahan, anda boleh memastikan bahawa jika anda terlalu dekat, anda akan menyesal!

46-gypsy tattoo-180416

Doll Gypsy

Tato gypsy tradisional yang cantik ini mempunyai gaya gadis pin digabungkan dengan beberapa teduhan yang sangat baik dan memperincikan, membuat tatu yang sangat bersih.

47-gypsy tattoo-180416

Gypsy Yang Dipelihara

Itu kelihatan di matanya. Clutching dadanya. Gipsi ini kelihatan sangat tidak menentu dan dijaga. Adakah orang di sebalik tatu ini memakai tudung mereka di atas lengan? Nampaknya begitu!

48-gypsy tattoo-180416

Dengan Bunga Rambutnya

Memakai mahkota bunga telah menjadi kemarahan pada perayaan beberapa tahun kebelakangan ini, tetapi dengan gypsy ini ia adalah lebih glamor.

49-gypsy tattoo-180416

Hari Gypsy Mati 2

Satu lagi hari tato gypsy gaya mati, yang satu ini dengan matanya ditutup.

50-gypsy tattoo-180416

Selama-lamanya milik anda

Mengapa tidak menambah percikan warna dan jalur teks yang berani ke reka bentuk anda? Tatt ini kelihatan luar biasa kerana kerja warna cemerlang yang terlibat.

51-gypsy tattoo-180416

Pinks and Blues

Satu lagi pemerhatian awam yang memakai pemakai.

52-gypsy tattoo-180416

The Gypsy Flapper

Gaya 1920an membuat tatu yang tidak dapat dilupakan.

53-gypsy tattoo-180416

Gypsy Thighs

Mengapa tidak mendapatkan tato gyspy anda di tempat yang menarik di badan anda?

54-gypsy tattoo-180416

Gypsy dan Kuda

Sepasang tatts yang hebat dengan pewarna yang hebat.

55-gypsy tattoo-180416

Bintang dan Dadu

Gypsy sebagai sebahagian daripada reka bentuk yang lebih rumit.

56-gypsy tattoo-180416

Wolf Mama

Wolf mengetuai puncak gypsies ini.

57-gypsy tattoo-180416

Melihat ke dalam Jiwa Anda

Mata dari gipsi ini menjadikannya sukar untuk dipandang jauh!

58-gypsy tattoo-180416

Gypsy berbunga

Merah-saang bunga-bunga itu sesuai dengan pewarnaan gadis ini dengan sempurna.

59-gypsy tattoo-180416

Wolf Head 2

60-gypsy tattoo-180416

Dengan Selendangnya61-gypsy tattoo-180416

Seorang lagi Pretty Lady62-gypsy tattoo-180416

Artis Makeup63-gypsy tattoo-180416

Forever Wandering1-gypsy tattoo-180416

Dengan Tikusnya2-gypsy tattoo-180416

The Dazzler3-gypsy tattoo-180416

Saya akan mengawasi anda4-gypsy tattoo-180416

Selendang Intricate5-gypsy tattoo-180416

Jangan Hurt Me6-gypsy tattoo-180416

Berhati-hatilah Apa Yang Anda Ingin 7-gypsy tattoo-180416

Mary Lou

8-gypsy tattoo-180416

Mata berbulu9-gypsy tattoo-180416

The Paisley Princess

10-gypsy tattoo-180416

Sentiasa Mencari

11-gypsy tattoo-180416

Gypsy Chameleon12-gypsy tattoo-180416

Gypsy Flamenco13-gypsy tattoo-180416

Kecantikan14-gypsy tattoo-180416

Saya di sini untuk membantu15-gypsy tattoo-180416

Looking Out For You

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: