50 Petikan Tatu untuk Wanita

Adakah anda ingin menggunakan tatu? Adakah anda ingin memulakan segala-galanya tetapi anda tidak mempunyai cukup pengalaman? Mengambil inspirasi daripada pengalaman orang lain adalah cara terbaik untuk semua, termasuk mengenali tatu.

Dalam artikel ini kita akan membincangkan mengenai mencari inspirasi kita sebagai wanita melalui tatu. Menjadi seorang wanita dengan tatu tidak semudah pergi ke tattoois dan "menanam" tinta ke dalam kulit anda. Tidak begitu mudah! Dan menimbulkan dakwat ke kulit kita bukan sesuatu yang tidak penting kerana ia cenderung untuk menggambarkan keperibadian kita dan mengumumkannya kepada orang di sekeliling kita. Dengan kata lain, sesiapa yang berminat dengan tatu mestilah serius!

sebut harga-tatu-untuk-wanita

Mencari Tatu Petikan Terbaik untuk Wanita

Untuk mengenali tatu, tentu saja, anda perlu pergi ke Internet sebagai sumber maklumat terbaik di seluruh dunia, dan untuk benar-benar tahu, berinteraksi dengan tatu adalah langkah terbaik. Walau bagaimanapun, mencari maklumat terlebih dahulu adalah lebih dianjurkan supaya apa jua langkah yang anda ambil, telah melalui pertimbangan yang berhati-hati.

Pastikan tattoois yang anda lawati benar-benar memahami falsafah tatu, terutamanya sebut tatu untuk wanita, dan bukan hanya mahir mengikis dakwat ke dalam lapisan kulit anda. Setiap tatu adalah artis dan setiap artis adalah orang yang tunduk pada falsafah yang dia percaya.

Tatu mempunyai beberapa faedah, bergantung pada sisi yang kita lihat. Bagi sesetengah gangsa jenayah Asia dan Mexico, tatu adalah alat untuk menakut-nakutkan lawan mereka. Bagi sesetengah tentera, tatu adalah "penanda sejarah" yang dihiasi pada kulit mereka. Bagi sesetengah wanita, tatu adalah sumber tarikan dan untuk orang lain; tato adalah sumber inspirasi.

Kepentingan Tatu Petikan

Petikan tato untuk wanita adalah tatu dalam bentuk perkataan inspirasi, boleh berasal dari tokoh politik terkenal, tokoh agama, artis, dan bahkan dari orang yang kita sayangi. Mereka semua mempunyai sesuatu yang sama; menggalakkan kita dan yang lebih penting mengingatkan kita dengan sentiasa apa tujuan kita apabila kita menorehkan mereka ke dalam kulit kita.

Hari ini, petikan tatu untuk wanita telah menjadi gaya hidup di kalangan wanita bandar, terutama yang bekerja dalam seni. Bagi sesetengah wanita muda, tatu adalah lambang ketahanan mereka terhadap penguasaan lelaki dan beberapa kaji selidik menarik telah membuktikan bahawa tatu sebut harga benar-benar mempunyai kesan positif terhadap "pemakai."

Tinjauan juga mendapati bahawa perkataan tato bijak dapat meningkatkan keyakinan seseorang. Fakta menarik ialah bagaimana transformasi tatu telah hilang; dari yang negatif pada masa lalu kepada inspirasi hari ini. Inilah sebab utama mengapa jenis tatu ini sangat popular di kalangan wanita.

Kesimpulannya

Perkataan tato hikmah adalah mutiara yang tertulis di permukaan kulit (seperti namanya) dan merupakan sumber inspirasi yang kekal untuk pemiliknya. Bukan itu sahaja, mereka juga boleh menjadi sumber kenangan yang tidak berkesudahan sesaat atau orang. Memandangkan apa yang tertulis pada kulit kita tidak sepatutnya menjadi perkara remeh tetapi sumber inspirasi atau falsafah hidup yang kita percayai.

Contoh Kreatif Petikan Tatu untuk Wanita

petikan-tatu-01

Siapa yang mengatakan sebut tatu untuk wanita perlu hanya kata-kata kosong tanpa warna? Tatu ini menambah warna cerah dan benar-benar menambahkan makna kepada kata-kata 'semua yang bersiar-siar tidak hilang' dengan menunjukkan empat arah utama nautika dengan latar belakang beberapa warna yang sangat terang dan terang - sesuai untuk wanita yang bersemangat bebas.

petikan-tatu-02

Ini adalah salah satu tatu petikan yang paling bermakna di sana. Ia sangat mudah dalam pelaksanaannya. Ia adalah monokromatik dan memperlihatkan dua buah zaitun zaitun yang bergabung di pangkalan dan hampir membentuk bulatan dengan kata-kata 'kecantikan untuk abu' di dalam bulatan. Ini adalah ayat dari Alkitab dan menandakan keindahan yang anda dapati dalam semua kekurangan dan kegagalan anda dan menggunakannya sebagai batu loncatan untuk bergerak maju.

petikan-tatu-03

Ini adalah salah satu idea tatu quote yang sangat kreatif yang anda akan temui. Jika anda berfikir bahawa anda adalah sejenis dan anda tidak boleh dibatasi oleh sebarang stereotaip maka ini adalah tatu untuk anda. Ia adalah monokromatik dan mempunyai sebutan 'Saya sendiri yang pelik dan tidak biasa' dan merupakan cara yang baik untuk mempamerkan keunikan anda serta menjadi inspirasi kepada orang lain seperti anda.

petikan-tatu-04

Ini memetik idea tatu yang boleh berfungsi sebagai alat motivasi untuk diri sendiri atau bagi orang-orang di sekeliling anda. Ia menggunakan warna-warna suka bermain dan terdiri daripada bunga dan daun bersama dengan kata-kata 'Saya akan membuatnya keluar dari hidup ini'. Ia adalah cara yang baik untuk mendekati keadaan yang sukar dan menanamkan kepercayaan diri kepada diri sendiri dan penatua anda.

petikan-tatu-05

Reka bentuk tatu sebut harga hebat, ia menggabungkan beberapa bunga yang sangat rumit dan indah dan daun halus dengan kotak segi empat tepat yang mengatakan 'perasaan ini hanya untuk sekarang'. Ia adalah tatu yang sangat menggalakkan yang elegan dan berkelas untuk dilihat. Ia sama-sama cantik dan bermakna.

petikan-tatu-06

Petikan tatu untuk gadis-gadis perlu memikat dan misteri namun bermakna seperti seorang gadis. Tato ini hanya dua perkataan dalam fon yang sangat elegan dan membaca 'Carpe diem' yang merupakan kata Latin dan apa yang mereka maksudkan adalah bahawa tidak ada masa seperti sekarang dan anda perlu hidup setiap saat dalam tangan sepenuhnya tanpa membiarkan kebimbangan Masa depan merompak anda tentang perkara-perkara yang benar-benar penting.

petikan-tatu-07

Tatu ini sangat cantik dan masih berfungsi sebagai inspirasi hebat. Ini adalah salah satu tatu petikan terbaik untuk wanita. Ia adalah tatu monokromatik yang mudah dengan banyak burung kecil yang lucu dalam penerbangan yang menandakan semangat bebas manakala kata-kata memberitahu anda bagaimana anda cantik, berharga dan cukup baik hanya dengan cara anda.

petikan-tatu-08

Idea tatu terbesar untuk wanita memberitahu wanita ini bagaimana mereka semua cantik walaupun kelemahan mereka. Malah, ia adalah ketidaksempurnaan yang melengkapkannya. Tatu cantik ini menggunakan huruf tebal dalam satu warna untuk mengatakan bahawa seperti bulan cantik walaupun kawahnya, begitu juga setiap wanita cantik walaupun kecacatannya.

petikan-tatu-09

Kadang-kadang anda tidak memerlukan seribu perkataan untuk menguatkan diri anda. Apa yang diperlukan adalah beberapa kata mudah dan ini adalah salah satu daripada idea-idea tatu yang membuktikannya. Ia hanya mempunyai tiga perkataan 'baik' tetapi entah bagaimana masih menawan sebagai tatu yang paling rumit di luar sana. Ia juga salah satu pilihan terbaik jika anda tidak mahu mendapatkan banyak dakwat.

petikan-tatu-10

Ini adalah tatu yang unik yang terdiri daripada dua perkataan 'create' dan 'yourself' masing-masing bertato di kaki yang berbeza. Ia menggesa anda untuk menjadi kenyataan kepada diri anda dan mengejar impian anda walaupun apa yang difikirkan oleh dunia anda. Peletakan dan kesederhanaan yang unik menjadikannya menonjol dari orang ramai.

petikan-tatu-11

Dikatakan bahawa wanita lebih murah hati daripada lelaki dan tato ini meraikan sifat ini. Pada dasarnya ia memberi inspirasi kepada semua orang untuk memberi apa sahaja yang mereka miliki. Tatu kelihatan hebat secara estetika dengan fon mudah tetapi elegan. ia bercakap jumlah tanpa mengambil terlalu banyak ruang.

petikan-tatu-12

Jika anda mencari sesuatu yang lebih sensual dan suka bermain tetapi masih mempunyai kedalaman yang luar biasa untuk itu maka ini adalah tatu untuk pergi. Penempatan strategiknya dan sifat bebas fon yang digunakan memberikannya kelebihan nakal. Tato mendapat mesej merentasi masa-masa sulit itu tidak selamanya dan sentiasa ada sesuatu yang baik di sekitar sudut.

petikan-tatu-13

Tato ini adalah cara yang sempurna untuk menunjukkan kasih sayang dan kasih sayang kepada seseorang yang istimewa. Bunga-bunga dan daun-daun mempunyai reka bentuk yang sangat bersih untuk itu dan fon yang digunakan adalah satu yang sangat standard untuk memberikan rasa kebiasaan. Ia adalah cara yang sempurna untuk menambah beberapa zing untuk hubungan.

petikan-tatu-14

Kadang-kadang orang terjebak dalam keadaan rut dengan tidak bergerak dari peringkat perancangan. Tiada impian boleh dipenuhi melainkan jika anda bermula di mana-mana dan itu betul-betul apa tattoo ini menggesa anda lakukan. Ia kelihatan sangat elegan dan berkelas dan merupakan salah satu tatu paling tidak menonjol di luar sana.

petikan-tatu-15

Sekiranya anda seorang penumpang dan mendapat tempat di mana anda berada di bawah kehendak anda maka ini adalah tatu untuk mendapatkannya. Kata-kata 'dia percaya dia boleh dan dia melakukannya' adalah kata-kata yang setiap wanita bercita-cita tinggi dapat dikaitkan. Tatu monochromatic adalah berani dan cantik pada masa yang sama.

petikan-tatu-16

Tatu ini mengambil salah satu ayat yang paling terkenal dan yang sangat inspiratif pada itu dan memaparkannya dalam fon yang sesuai dengan keindahan kata-kata. Ia besar dan elegan. Garis curvy yang cantik yang digunakan dalam tatu ini juga memberikan sentuhan berkelas.

petikan-tatu-17

Sekiranya anda adalah salah seorang wanita yang sentiasa mahukan lebih banyak lagi dan impian untuk memecahkan setiap siling kaca di luar sana maka ini adalah cara untuk pergi. Ia terdiri daripada dua perkataan mudah 'terasa lebih'. Kata-kata menggunakan reka bentuk yang rumit dan memerlukan pemerhati kelihatan lebih dalam dan yang menambah daya tarikan tatu.

petikan-tatu-18

Beberapa saat yang paling menyakitkan yang dapat kita alami ialah kehilangan seseorang. Masa adalah apa yang akhirnya akan membawa anda melaluinya tetapi beberapa perkataan yang membantu pergi jauh dengan cepat ke sana. Tatu ini hanya itu. Tatu adalah sejuk dan menggunakan salah satu fon yang lebih moden dan merupakan cara cool uber untuk menunjukkan bahawa selalu ada harapan.

sebut harga-tatu-19

Orang yang paling menyesal sering kali ialah apabila mereka tidak mengikuti hati mereka dan mengurung diri mereka kepada norma dan harapan masyarakat. Tatu ini berfungsi sebagai panggilan bangun untuk tidak jatuh ke dalam perangkap ini dan sentiasa mengikuti suara hati anda. Jantung dengan anak panah yang melewatinya menambah sentuhan comel untuk sebut harga.

petikan-tatu-20

Sekiranya anda mencari sesuatu yang sangat mudah dan akan mengambil jumlah ruang dan dakwat minimalis sementara masih sangat berkuasa maka ini adalah satu tatu yang anda perlu lihat. Ia juga menggesa anda memahami nilai masa kini.

petikan-tatu-21

Jika anda suka untuk mendapatkan beberapa saraf dan suka mencari kecantikan dalam keadaan huru-hara maka ini adalah tatu untuk mendapatkan untuk diri sendiri. Tatu monokromatik menggunakan reka bentuk elegan dengan footer yang cantik. Kata-kata itu mungkin bukan untuk semua orang tetapi itulah yang menjadikannya lebih menarik.

petikan-tatu-22

'Kebakaran bermula dengan percikan api' adalah permainan yang indah dengan kata-kata yang membayangkan bahawa setiap pencapaian besar terdiri daripada banyak langkah bayi. Betul-betul tatu itu indah untuk dilihat dengan fon yang rumit dan cenderung - inspirasi dan cantik sama seperti setiap wanita sepatutnya.

petikan-tatu-23

Cinta terbesar adalah cinta diri dan itulah pemikiran di sebalik tatu ini. Ia mudah dibaca walaupun reka bentuknya yang curvy. Ia kelihatan seperti sesuatu yang ditulis tangan dan memberikannya sentuhan yang sangat peribadi. Tato yang entah bagaimana suka bermain dan berkelas pada masa yang sama.

petikan-tatu-24

Satu lagi kualiti yang mengagumkan yang setiap wanita mesti mempunyai kesabaran dan itulah yang dipanggil tatu ini. Ia menggunakan teknik reka bentuk yang sangat panjang dan langsing. Ia agak sukar untuk dibaca dan ia memberikan sentuhan misteri.

petikan-tatu-25

Kehidupan tidak bernilai hidup jika anda tidak menjaga diri sendiri dan itulah mesej tatu ini cuba untuk mendapatkan. Ia juga menggunakan fon mudah yang mudah di mata dan hebat jika anda mahu menjadi lebih mudah didekati.

petikan-tatu-26

Tatu sebut harga yang hebat, ini menggunakan fon yang sangat mesra untuk kata-kata 'di sini saya, hantar saya' yang menandakan dedikasi dan komitmen yang sangat besar yang harus mereka jalani hidup atau jalan yang mereka pilih sendiri. Ia mudah dan elegan.

petikan-tatu-27

Ini adalah salah satu daripada tatu sebut harga yang mendesak penontonnya untuk benar-benar hidup dan menikmati kehidupan mereka. Selalunya sangat mungkin bahawa orang tersesat dalam usaha mereka yang berbeza yang meninggalkan mereka tidak dapat menikmati semua perkara kecil yang datang sepanjang jalan. Tatu mudah ini meminta anda untuk berehat kecil dan hanya bernafas dan benar-benar hidup.

petikan-tatu-28

Beberapa idea tatu sebut harga terbesar bergantung kepada kata-kata yang sangat mudah untuk mendapatkan mesej mereka dan ini yang dilakukan dengan baik. Ia langsing dan cantik dan memberi inspirasi kepada anda untuk menangani setiap situasi dengan kasih sayang yang hanya boleh ditunjukkan oleh wanita.

petikan-tatu-29

Ini adalah idea tatu sebut harga yang sangat elegan yang sangat sensual dalam reka bentuk dan penempatannya. Tatu adalah simbol harapan yang membolehkan anda mengetahui bahawa tidak kira betapa kasar hari anda sekarang, itu bukanlah akhir. Anda mempunyai hari baru yang cerah untuk anda.

petikan-tatu-30

Reka bentuk tatu sebut tebal yang menggunakan fon yang sangat biasa untuk meminjamkannya yang solidariti. Pendekatan minimalis memberikan lebih banyak penekanan pada kata-kata yang memohon anda untuk mencuba sesuatu daripada bukannya mati dengan penyesalan yang tidak pernah dicuba sama sekali.

petikan-tatu-31

Wanita hari ini menikmati banyak kebebasan dan menikmati hak yang sama seperti lelaki. Ini tidak begitu abad lalu dan perubahan ini telah dibawa oleh wanita yang tidak berani. Ini adalah salah satu daripada tatu sebut harga untuk kanak-kanak perempuan yang meraikan gadis itu. Reka bentuk curvy menjadikannya kelihatan anggun dan kompleks pada masa yang sama.

petikan-tatu-32

Ini memetik tatu untuk wanita adalah senjata pick-yourself-up yang sempurna yang boleh anda sampaikan di sisi anda. Ia menggunakan gaya kursif yang memberikan getaran berkelas semasa bercakap mesejnya dengan kuat dan jelas bahawa tidak ada perkara seperti kegagalan tetapi setiap percubaan yang tidak berjaya adalah satu-satunya pengajaran tentang bagaimana anda boleh memperbaiki diri anda lebih banyak lagi.

petikan-tatu-33

Berlepas secara tiba-tiba seseorang yang tersayang tidak pernah menjadi pengalaman yang menyenangkan. Namun, mereka boleh diabadikan dalam kenangan kami dan ini adalah salah satu idea tatu untuk wanita yang membantu anda melakukannya. Tatu yang direka dengan elegan meminjamkan nada kelas dan rasa hormat.

petikan-tatu-34

Ketakutan boleh menjadi penghalang terbesar untuk mencapai impian anda. Beberapa idea tatu membantu memotivasi diri anda untuk mengatasi ketakutan ini dan mencapai potensi sebenar anda. Tatu ini adalah contoh yang baik dari itu. Fonnya tanpa bentuk dan belum dibaca dan menjadikannya lebih menarik.

petikan-tatu-35

Tidak ada perkara yang hebat yang pernah dicapai dengan stagnan dan tatu ini adalah manifestasi yang sempurna dalam pemikiran ini. Reka bentuk yang sangat boleh dihubungkan dan dibaca mendapat mesej dengan sangat jelas bahawa untuk mencapai sesuatu yang perlu anda lakukan.

petikan-tatu-36

Salah satu perkara yang paling boleh ditemui dalam alam yang boleh digunakan sebagai simbol bagi seorang wanita adalah bunga. Namun mereka perlu tumbuh dari kotoran. Tatu ini menandakan bahawa keindahan wanita yang sebenar diturunkan apabila dia boleh bangkit di atas situasi yang paling sukar dan masih mengekalkan keyakinan dan rahmat. Ia menggunakan reka bentuk yang sangat menarik untuk menjadikannya lebih menarik.

petikan-tatu-37

Penyesalan terbesar wanita boleh menjadi seseorang yang tidak pernah mereka inginkan. Tatu cantik ini dalam fon elegan dan klasik memotivasi anda untuk menjadi pengawal tunggal nasib anda sendiri. Dengan cara itu walaupun anda tersandung, anda boleh berehat dengan mudah tanpa sebarang penyesalan.

petikan-tatu-38

Tatu ini menggunakan reka bentuk yang digunakan untuk mencetak puisi pada zaman dahulu percetakan akhbar manual. Reka bentuk yang halus memberikan mesej yang sangat penting bahawa seorang wanita mempunyai keupayaan untuk mencapai apa yang dikehendaki olehnya sendiri.

petikan-tatu-39

Wanita secara semula jadi sangat baik untuk menyerap sejumlah besar kesakitan dan penderitaan dan masih menimbulkan wajah yang hanya menunjukkan kasih sayang dan belas kasihan. Tato ini meraikan ciri ini tidak pernah berputus asa dalam menghadapi kesukaran yang besar. Reka bentuknya ramping dan langsing dan sangat elegan untuk dilihat.

petikan-tatu-40

Terdapat beberapa perkara yang boleh menjadi kuat dan merosakkan sebagai emosi bergolak seorang wanita. Tato yang berani ini memberi tanggapan yang menghormati sifat ini sambil mengakui hakikat bahawa wanita adalah gaya sebenar yang menuntut rasa hormat.

petikan-tatu-41

Cinta wanita adalah hadiah paling hebat yang boleh dimiliki dan tatu ini adalah perwakilan sempurna cinta sejati, mendalam, dan tanpa mementingkan wanita. Ini akan membuatkan seseorang yang istimewa berasa lebih istimewa dengan membiarkan mereka tahu bahawa hidup anda sama seperti mati tanpa mereka. Reka bentuk yang elegan dengan kedalaman halus sangat cantik untuk dilihat.

petikan-tatu-42

Sering dikatakan bahawa hati seorang wanita adalah peti besi yang penuh dengan banyak kenangan dan pengalaman. Tatu cantik ini mengakui hakikat bahawa setiap wanita adalah di mana dia hari ini sebagai akibat dari pilihan yang mereka buat. Yang baik adalah menyenangkan manakala yang buruk adalah sedikit lebih sukar untuk mengatasi.

petikan-tatu-43

Sekiranya anda mahu tatu anda menawan perhatian seseorang maka tatu rumit ini sesuai untuk anda. Ia menggunakan reka bentuk yang berleher dan sangat curvy untuk memberitahu anda bahawa tidak kira apa pun kehidupan yang dibuang pada anda, anda sentiasa boleh membuatnya ke sisi yang lain. Apa yang anda perlukan adalah sedikit keberanian.

petikan-tatu-44

Kedengaran rally yang paling penting bagi generasi moden, tato yang sangat berkelas ini adalah perayaan yang sempurna dari kenyataan bahawa untuk benar-benar hidup anda perlu melalui setiap saat seolah-olah ia terakhir anda di bumi ini.

petikan-tatu-45

Tatu ini mengambil laluan yang sedikit berbeza daripada tatu lain dalam genrenya. Ia melambangkan kutipannya di dalam alun-alun dan meminjamkan tatu ini dengan rupa yang sangat kemas dan rapi. Mesej di sini sangat jelas bahawa setiap wanita dilahirkan dengan semangat bebas.

petikan-tatu-46

Adakah anda hilang dan tidak tahu ke mana hendak pergi seterusnya? Tatu ini boleh menjadi inspirasi untuk anda sehingga anda mendapat galas anda. Reka bentuk yang sangat elegan menggariskan fakta bahawa anda boleh mencari jawapan kepada beberapa soalan yang paling sukar dalam diri anda.

petikan-tatu-47

Kadang-kadang cara terbaik untuk mendapatkan masalah ialah dengan menerimanya dan teruskan. Ini adalah tatu yang kompleks namun mudah dibaca. Jika anda seorang wanita dengan luaran yang keras dan dalaman yang lembut, anda akan menghargai tatu ini dengan banyak.

petikan-tatu-48

Alasan utama di sebalik wanita tidak pernah mencapai potensi sebenar mereka adalah kerana mereka cenderung untuk menyekat diri mereka mengikut gagasan alam semesta ini. Tatu yang sederhana namun bergaya ini meminta anda mempersoalkan tanggapan-tanggapan ini dan memecahkan belenggu yang ada padamu.

petikan-tatu-49

Tiada wanita yang sepatutnya melupakan akarnya dan wanita yang benar-benar beruntung mempunyai sokongan keluarga yang besar. Sekiranya anda seorang wanita maka tatu ini sesuai untuk anda. Reka bentuk yang indah hanyalah bonus tambahan.

petikan-tatu-50

Ini adalah salah satu tatu pintar di sana. Ia mempunyai kata-kata 'yang anda lihat' dalam warna hitam yang mudah dilihat ketika di bawah kata-kata ini ia mengatakan 'tetapi anda tidak mematuhi' adalah teduhan kelabu yang sangat terang yang sukar ditemui. Ini adalah ulasan mengenai rentang perhatian pendek masyarakat moden. Penggunaan warna yang bijak menjadikannya karya seni yang benar.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: