70 + Sacred Hindu Tattoo Ideas – Uskomaton mallit värjätty ja merkitys

hindu tattoo45

Lähde

Intiasta lähtevä hindu-usko on yksi maailman vanhimmista tunnetuista uskonnoista, ja jotkut historioitsijat uskovat, että ihmiset alkoivat harjoitella hindulaisuutta noin 500-luvulla. Tänään se on edelleen tärkeä uskonto ja luokitellaan maailman kolmanneksi suurin.

Hindujen uskovat monet jumalat, jumalattaret ja jumalat ja ajan myötä tämä on herättänyt uskomatonta kuvitusta. Näiden monien jumalien värikkäitä esityksiä esiintyy maalauksissa, veistoksissa ja koristele uskonnollista tekstiä.

Hinduille, jotka rakastavat kehon taidetta (ja joskus jopa niitä, jotka eivät käytä uskoa), nämä jumalat ja jumaluudet tekevät poikkeuksellisista tatuointikohteista, joilla on runsaasti merkitystä.

Hindu Tattoo_

Lähde

Hinduismin harjoittajat ovat poikkeuksellisesti omistautuneita uskonsa puolesta ja omistautuneet sen opetuksiin ja ohjeisiin. Tämän uskonnon teemoja ovat velvollisuus, kova työ, kärsivällisyys ja itsetarkastus vain muutamia.

Hindu Tattoo 51

Lähde

Mallit ja niiden merkitykset

Hindu-tatuoinnit ja niiden merkitykset ovat voimakkaasti riippuvaisia ​​valitusta aiheesta.

hindu tatuointi2

Lähde

Hindu Tattoo 52

Lähde

Herra Vishnu - Tämä jumaluus on yksi hindulaisuuden tärkeimmistä miehistä, joita kutsutaan myös nimellä Naravana tai Hari. Häntä pidetään suojana ja sitä kuvataan useimmiten vaaleansinisellä iholla ja neljällä käsivarrella, ja hänellä on esineitä kuten lootuskukka, kuha ja discus.

Hän on yhteinen tatuointi-aihe ja tehokas turvallisuuden symboli.

hindu tatuointi3

Lähde

hindu tatuointi4

Lähde

hindu tatuointi5

Lähde

Lakshmi - Lakshmi on rikkauden ja onnen omaisuuden hindu jumalatar sekä aineellinen ja henkinen hyvinvointi. Hän on Lord Vishnun vaimo ja kuvataan tatuoinnissa, joissa on neljä kättä usein istuen tai seisoessaan suurella lootuskukka.

hindu tatuointi6

Lähde

hindu tatuointi7

Lähde

hindu tatuointi8

Lähde

Kali - Kali pidetään ajan, luomisen, tuhoamisen ja voiman jumalana. Hän taistelee pahalta ja nähdään jumalallisena suojelijana. Hänen tatuoinnit näyttävät usein seisomaan hänen toverinsa Shivan päälle. Hän on usein suunniteltu sinisellä kasvolla ja pitkällä, terävällä kielellä.

hindu tatuointi9

Lähde

hindu tatuointi10

Lähde

hindu tatuointi11

Lähde

hindu tatuointi12

Lähde

hindu tatuointi13

Lähde

hindu tatuointi14

Lähde

 • Hindu Tattoo 63
 • Hindu Tattoo 62
 • Hindu Tattoo 61

Ganesha - Tämä on yksi hindulaiskulttuurin suosituimmista ja laajalti palvotuista jumaluuksista. Häntä kuvataan elefantin ja ihmiskehon päällä. Häntä pidetään uusien alkujen Jumalana, joka voi myös auttaa poistamaan esteitä.

Ne, jotka valitsevat hänet tatuointisuunnittelunsa puolesta, voivat tehdä sen edustamaan uutta alkua tai hyvää onnea.

hindu tatuointi15

Lähde

hindu tatuointi16

Lähde

hindu tatuointi17

Lähde

hindu tatuointi18

Lähde

hindu tatuointi19

Lähde

hindu tattoo20

Lähde

 • Hindu Tattoo 65
 • Hindu Tattoo 66
 • Hindu Tattoo 64

Nandi - Nandi on härkä, jota lordi Shiva käytti asuntonaan. Nimi tarkoittaa onnellisuutta tai iloa, ja monet uskovat, että hänen kuvansa tuo onnea ja tyytyväisyyttä.

Hän on puoli-härkä ja puoli-mies ja vaikka tämä ei ole suosituin muotoilu, hänen värikkäiset esitykset voivat näyttää uskomattomalta.

hindu tattoo21

Lähde

Krishna - Tämä on korkein jumaluutta, jonka uskotaan olevan Lord Vishnun täydellinen reinkarnaatio. Hän on yksi hindujen jumalien ja jumalattujen suosituimmista kuvista. Häntä kuvataan nuorena lapsena tai miehenä, jossa on musta tai sininen iho, jossa on keltainen dhoti ja riikinkukon kruunu.

Hänen piirteitään ovat diplomatiat, leikkisyys ja pelottomuus, ja Krishna on yleisesti mukana tatuoinnissa.

hindu tatuointi22

Lähde

hindu tatuointi23

Lähde

hindu tattoo24

Lähde

Huilu ja Peacock Feather - Krishna nähdään usein huiluaa, ja tämä yhdessä riikinkukon kanssa on suosittu tatuointi, joka edustaa myös Krishnaa.

hindu tatuointi25

Lähde

hindu tatuointi26

Lähde

Rama - Rama on jumala, joka tunnetaan uskomattomasta myötätunnosta toisten puolesta, hänen rohkeudestaan ​​ja omistautumistaan ​​uskonnollisista tehtävistään. Hänellä on kaksi käsivartta ja sininen rungon ja joskus kuvataan pitämällä pitkä jousi ja nuoli. Häntä pidetään hyveellisen ja hyvän hallintotavan symbolina.

hindu tatuointi27

Lähde

Saraswati - Naispuolisella jumalattarilla Saraswati on neljä käsivartta ja näytetään usein pelaamalla veena (muukalaiselta Intiasta kääritty string-instrumentti), joka on valkoinen ja kultainen. Hän istuu usein joutsen tai lotus yläpuolella.

Niille, jotka rakastavat taiteita (ja tatuointitaitoa!), Hän on täydellinen aihe, koska häntä pidetään oppimisen, musiikin ja taiteen jumalana.

hindu tatuointi28

Lähde

hindu tatuointi29

Lähde

Om-symboli - Tämä on pyhää sanaa ja symboliä hindulaisuudessa. Se viittaa ylin olemukseen, sieluun, maailmankaikkeuden ymmärrykseen ja tietoon. Symboli on yleisesti pyydetty tatuointi myös uskovien keskuudessa. Se on usein musteella musta, punainen tai sininen.

hindu tatuointi30

Lähde

hindu tatuointi31

Lähde

hindu tattoo32

Lähde

hindu tattoo33

Lähde

hindu tatuointi34

Lähde

lootus - Tämä kukka, joka kasvaa ulos muta, on pyhä kukka Hindu usko ja liittyy jumalalliseen kauneuteen, puhtauteen ja valaistumiseen.

Eri väri kukkia sanotaan olevan erilaisia ​​merkityksiä, mutta tatuoinnit, suosittu sävyt ovat vaaleanpunainen, mauve ja vaalean oranssi.

hindu tatuointi35

Lähde

hindu tatuointi36

Lähde

hindu tatuointi37

Lähde

hindu tatuointi38

Lähde

hindu tatuointi39

Lähde

 • Hindu Tattoo 68
 • Hindu Tattoo 67
 • Hindu Tattoo 69

Hindu Style Tatuoinnit

Vanha koulu tatuointi tyyli on varsin suosittu Hindu tatuoinnit - featuring rohkea ääriviivat ja yksinkertaisia ​​värejä. Akvarelli-tyyli, joka jatkaa suosion saamista, on myös loistava valinta erityisesti jumalien esittämiseen.

Hindu Tattoo_

Lähde

Hindu Tattoo 55

Lähde

Tällaiset musta ja harmaat tatuoinnit ovat joskus vuorattu valkoisella sijasta mustaan, mikä antaa tatuoinnille kolmiulotteisen ulkoasun, ikään kuin se irtoaa iholta.

hindu tattoo40

Lähde

Hindu Tattoo 56

Lähde

Värit, joita käytetään hindujen inspiroimissa tatuoinnissa

Vaikka jotkut näistä tyyppisistä tatuoinnit näkyvät musta ja harmaa, useimmat ihmiset valitsevat väri tatuoinnit sen sijaan. Nämä sävyt ovat yleensä melko häikäiseviä, ja ne sisältävät suurelta osin värit kuten kirkkaan sinisen ja violetin sekä kontrastiset yhdistelmät sähköpunaista, vihreää, auringonkukka keltaista ja oranssia.

hindu tattoo41

Lähde

Hindu Tattoo 53

Lähde

Hindu Tattoo 54

Lähde

Parhaat sijoitusalueet

Jos haluat pienen hindu-tyyppisen tatuoinnin, luultavasti haluat mennä lotus- tai om-symbolin kanssa. Tatuointipiirustukset eri jumalista näyttävät aina paremmilta suuremmassa mittakaavassa, ja useimmat asiakkaat valitsevat yläosat, selän, olkapäät ja arkut tatuoinnille.

Hindu-tatuoinnit kädet ovat myös yleistyneet. Nämä mallit sisältävät yleensä Om-symbolin tai Ganeshan.

hindu tattoo42

Lähde

Hindu Tattoo 58

Lähde

Hindu Tattoo 59

Lähde

Lyhyesti…

Hindu-tatuoinnit valitaan useista eri syistä. On niitä, jotka harjoittavat uskontoa ja haluavat pitää ikonografian lähellä heidän sydämensä ja esitellä heidän uskomuksiaan. Toiset eivät välttämättä usko hindulaisuuteen, mutta silti arvostavat asiaa.

Hindu Tattoo_

Lähde

Hindu Tattoo_

Lähde

Hindu Tattoo_

Lähde

Hindu Tattoo 57

Lähde

Hindu Tattoo 60

Lähde

Henkilö ei harvoin saa hindu tyyliä tatuointi yksinkertaisesti siksi, että he pitävät suunnittelusta, mikä tarkoittaa, että ne, jotka valitsevat nämä tatuoinnit ovat yleensä melko syviä ajattelijoita. Ja tällaisilla uskomattomilla jumalilla ja symbolismilla he todella tekevät klassisia ja kauniita tatuointeja.

hindu tattoo44

Lähde

hindu tatuointi43

Lähde

hindu tatuointi1

Lähde

 • Hindu Tattoo 72
 • Hindu Tattoo 70
 • Hindu Tattoo 71

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 + = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: