105+ Symbolinen Maya Tattoo mallit – yhdistämällä muinaisen taiteen modernit tatuoinnit

mayan tatuointi1

Lähde

Jos sinulla ei ole Maya-tatuointia tai et ole koskaan ajatellut saada sitä, menetät yhden trendikäimmistä kehon taidetyypeistä. Mayalaiset ovat yksi kaikkein puhutuimmista antiikin maailman sivilisaatioista.

Historiallisten tekstien mukaan he olivat hyvin pitkälle kehitettyä kilpailua verrattuna muuhun sivilisaatioon samana ajanjaksona, mutta kaikesta huolimatta heillä oli vielä paljon kunnioitusta perinteistään ja kulttuuristaan.

Tatuointi oli yksi niiden monista muotojen kehonmuodoista, ja oli uskoa, että kuvien ottaminen elimistölle miellyttää jumalia.

Mayan Tattoo_

Lähde

Tatuoiden lisäksi he myös laittaisivat hampaansa, lävistivät kehonsa ja joissakin tapauksissa muuttavat vauvan kalloa pitkänomaisen muodon aikaansaamiseksi.

Kaikki tämä oli osa heidän kulttuuriaan, mutta tatuoinnit olivat edelleen erottumaan, koska vain rohkeat ihmiset saisivat heidät, koska he eivät olleet vain tuskallisia, mutta he olivat myös vaarallisia infektioiden vuoksi. Joten jos sinulla on fiksuja kuvia kehosta, kaikki yhteiskunnat kunnioittavat sinua.

Mayan Tattoo 86

Lähde

Mayan Body Artin historia

Mayat ovat ikivanha sivilisaatio, joka oli olemassa 3000-5000 vuotta sitten. Historioitsijat uskovat, että he olivat hyvin pitkälle kehitettyä ajallaan tietäen ymmärrystä eri asioista.

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

He jopa keksivät kalentereitaan ja jotkut ihmiset ajattelevat voivansa ennakoida tulevaisuutta käyttäen jotain salaperäistä tiedettä. Tatuoinnit olivat aina osa heidän kulttuuriaan, ja molemmilla miehillä ja naisilla olisi ne.

Pojat odottavat, kunnes he menivät naimisiin tatuoimaan kehoaan, kun tytöt olisivat sitä varhaisesta iästä lähtien. Kuitenkin naiset saivat vain tatuoitua kehon yläosaan, mutta eivät rinnat.

mayan tattoo2

Lähde

Mayan Tattoo 87

Lähde

Mayan Tattoo 88

Lähde

Tatuoinnit olivat tavoite jumalia miellyttävyydestä, koska useimmat Mayan mielikuvat kuvastaisivat jumaliaan. He olivat myös merkki rohkeudesta ja rohkeudesta, koska ketään, joka kestää kipuja ja vaaroja, jotka tulevat näihin runkomerkkeihin, saisivat paljon kunnioitusta.

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Jotkut tyyppiset tatuoinnit olisivat myös sosiaalisen aseman symboli, koska jotkut vanhimmat ja muut nuorille sotureille. On olemassa tiettyjä tyyppisiä tatuointeja, jotka mayat voivat saada siirtymään elämänvaiheesta toiseen.

mayan tattoo3

Lähde

Mayan Tattoo 89

Lähde

Mayan Tattoo 90

Lähde

Kun mayat vangitsivat vihollisensa taistelun jälkeen, he tatuoivat heidät varoituksiksi muille, ettei heitä yrittäisi hyökätä. Se oli myös tapa osoittaa heidän voimansa tai ylivalta vihollistensa yli.

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Varkaat saisivat myös pysyvän totemin otsaansa, jotta kaikki tietäisivät, mitä he ovat. Nykypäivän Mayan tatuointikonsepti on suhteellisen uusi, ja sen suosio johtuu toukokuu-vuosisatojen eri löydöksistä.

mayan tattoo4

Lähde

Mayan Tattoo 91

Lähde

Mayan Tattoo 92

Lähde

Mayan Totemin merkitys ja symboliikka

Useimmat ihmiset saavat Maya-tatuointi vain siksi, että he ajattelevat, että se on trendikästä ja niin harvat häiritsevät tuntemaan sen merkityksiä ja symbolismia.

Nämä kehon merkinnät ovat joitain symbolisia, joita voit koskaan saada, joten on tärkeää tehdä jotain tutkimusta ja selvittää, mitä kuvasi symboloi, koska se tekee siitä houkuttelevamman.

 • Mayan Tattoo 105
 • Mayan Tattoo 107
 • Mayan Tattoo 106
Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Vaikka merkitykset vaihtelevat tietyn totemin mukaan, sinulla on vielä joitain yhteisiä merkityksiä, joita voit yhdistää näiden totemien kanssa. Kiinnostus on yksi näistä merkityksistä, koska mayojen pitäisi aina osoittaa heille uskollisuuttaan jumalilleen ja heidän kulttuurilleen.

Mayalaiset käyttäisivät myös kehon merkkejä symbolisoimaan kaikkien elämänmuotojen yhtenäisyyttä, koska he kunnioittavat kaikkea tässä maailmassa ja siten, että yksi heidän tatuoinnistaan ​​voi tarkoittaa samaa.

mayan tattoo5

Lähde

Mayan Tattoo 93

Lähde

Mayan Tattoo 94

Lähde

Muut merkitykset, jotka voit liittää symboleihin, riippuvat tyypistä tai suunnittelusta, jota sinulla on. Jos haluat olla Jaguar, se voi tarkoittaa valtaa, varkain, ja rohkeutta.

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Kotka, toisaalta, on lentäjän ja ennakoinnin symboli, kun taas höyheniäinen käärme edustaa viisautta, hengellisyyttä ja jumala Kukulkan. Kuva, joka on myös hyvin suosittu demoni-hengitystoiminta, symboloi julmuutta, pelottelua, pahaa ja vallan epätasapainoa.

Mayojen kehon merkinnöillä voi olla loputtomia merkityksiä, joten ennen kuin päätät, mitä tehdä, on tärkeää lukea pieni historia heidän kulttuuristaan ​​varmistaakseen, että ymmärrät, mitä sait.

mayan tattoo6

Lähde

mayan tattoo8

Lähde

mayan tattoo9

Lähde

Tyypillisiä Mayan Totems

Kaikki Maya-sivilisaatiosta on mielenkiintoista, ja tämä sisältää heidän kommunikaatiomuodon elämäntapaansa. Ja jos tiedätte vielä vähän niistä, on olemassa loputtomia asioita, joita voit tehdä, että silti voi liittyä niihin.

 • Mayan Tattoo 103
 • Mayan Tattoo 104
 • Mayan Tattoo 102
Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Kuitenkin jotkut mallit näyttävät kiinnittävän huomiota useimmille ihmisille ja niin he ovat mitä useimmat tatuointi ystävät mieluummin piirtää. Vaikka on olemassa monia kuuluisia mayoja tatuointeja, seuraavassa pitäisi kertoa joitain ideoita siitä, mitä voit kokeilla.

mayan tattoo7

Lähde

Hunab Ku Symbol

Hunab Ku oli Mayan sivilisaation tärkeä symboli, ja siksi se on kalenterin ja ajan pyörien keskellä. Se on elintärkeää ymmärtämään myyttejä ja elämän kiertokulkua, ja tämä tekee siitä houkuttelevan kehon merkinnän.

Tämä symboli on myös hyvin symbolinen, koska Maya-ihmiset näkivät sen elämän elämän kierroksen ja ääretön elämän voiman.

mayan tattoo10

Lähde

mayan tattoo11

Lähde

mayan tatuointi12

Lähde

Maya-kalenteri

Maya-ihmiset olivat yksi harvoista muinaisen aikakauden sivilisaatioista, jotka kehittivät kalentereita. Mikä tekee tästä entistä mielenkiintoisemmaksi on se, että se oli erittäin tarkka ja yksityiskohtainen. Se on muutamia epätavallisia kuvioita, jotka edustavat erilaisia ​​taivaallisia elimiä, kuten tähtiä ja planeettaa.

Kalenterin mallit ovat myös hyvin monimutkaisia, ja tämä tekee siitä erinomaisen valinnan tatuointitaidolle.

mayan tattoo13

Lähde

mayan tattoo14

Lähde

mayan tatuointi15

Lähde

mayan tattoo16

Lähde

Mayan Tattoo 95

Lähde

Maya-keisari

Mayaalaiset kunnioittivat suuresti keisariaan, koska he uskoivat, että hänen jumalansa ovat nimitelleet heitä valvomaan heitä. Ottaa keisarin tatuointi hänen kuninkaalliseen pukeutumiseensa tai pukeutua soturinaan on merkki kulttuurin kunnioittamisesta.

Jos saat hyvän taiteilijan, joka voi kuvata keisari tarkasti, voit olla varma fantastisesta totemista.

mayan tattoo17

Lähde

mayan tattoo18

Lähde

mayan tatuointi19

Lähde

mayan tattoo20

Lähde

mayan tattoo21

Lähde

mayan tattoo22

Lähde

Aurinko Jumala

Mayaalaisilla oli monia jumalia, mutta he myös palvoivat aurinkoa, koska he uskoivat, että se oli kaiken elämän antaja. He näkivät tämän taivaallisen ruumiin kaiken elämän voimattomana toimittajana, jolla oli valta yli kaikesta muualta maailmassa, ja niin he myös vetäisivät sen tatuointeihin.

Tämä malli on myös suosikki tatuoijien harrastajille, mutta useimmat mieluummin sopeuttavat ulkonäköään olemalla pääkallo keskellä auringon sijaan yksinkertainen ympyrä.

mayan tattoo23

Lähde

mayan tattoo24

Lähde

Ouroboros

Ouroboros on kuuluisa mayojen tatuointisymboli, joka on käärme tai lohikäärme, joka syö häntä. Se on symboli uudistamisesta tai uudestisyntymisestä, ja Maya-ihmiset käyttävät sitä osoittaakseen prosessin, jonka ihmiset menevät läpi, kun he haluavat sopeutua uusiin tilanteisiin tai ympäristöön.

Se on täydellinen kaikille, jotka uskovat jatkuvaan henkiseen tai kuvankäsittelyyn. Vaikka ihmiset nykyään piirtävät sen eri väreissä, se näyttää parhaiten mustalla musteella, ja se on myös symbolisempi kuin piirustus väreissä.

mayan tattoo25

Lähde

mayan tattoo26

Lähde

mayan tattoo27

Lähde

mayan tattoo32

Lähde

jaguaari

Jaguarilla on erityinen paikka mayojen kulttuurissa, ja ne ovat yksi niistä eläimistä, joita nämä muinaiset ihmiset kunnioittivat paljon. Heidän kulttuurinsa mukaan tämä majesteettinen eläin oli molempien alamaailman ja yön hallitsija.

Kun sinulla on tämä symboli tatuoinnillasi, se voi edustaa monia asioita, kuten voimaa, jumaluutta, elämää ja hedelmällisyyttä. Vanhoina aikoina ihmiset vain vetäisivät Jaguarin ääriviivat, mutta nykyaikaisella tekniikalla on mahdollista tehdä realistisesta näköisestä tai jopa 3D: stä.

mayan tattoo28

Lähde

mayan tattoo29

Lähde

mayan tattoo30

Lähde

mayan tattoo31

Lähde

Missä heidät sijoitetaan

Maya-sivilisaatiossa sukupuoli, ikä ja asema yhteiskunnassa ovat, mitä sanovat tatuointipaikan. Naiset saisivat vain tatuoinnit ylävartaloonsa, kun miehet saisivat heidät selkään, jalkoihin ja käsiin ja jopa kasvoihin.

Nykyään tatuointi on kuitenkin henkilökohtaista valinnanvaraa, mutta totemuksen muoto ja koko ovat edelleen vaikuttavat sen sijaintiin.

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Mayan Tattoo_

Lähde

Vaikka useimmat miehet haluavat saada totemuksensa käsivarsiin, toiset ovat mukavia ottaa sen selkään ja rintaan, koska ne voivat tehdä siitä valtavan.

Naiset ovat edelleen konservatiivisia ja näyttävät suosivan ranteen, korvan takana, niskan takana ja nilkkojensa kohdalla, kun kyse on mayojen tatuoinnistaan.

 • Mayan Tattoo 99
 • Mayan Tattoo 100
 • Mayan Tattoo 101
mayan tattoo33

Lähde

mayan tattoo34

Lähde

Lyhyesti…

Kun antiikin taiteessa yhdistyvät tatuoinnit, voit luottaa hämmästyttävästä kehon taidosta. Mayojen elimistön merkinnät ovat yllättävää, ja ne tarjoavat myös sinulle mahdollisuuden valita kymmeniä malleja.

Ja jos etsit tyylikästä symbolia, jossa on perinteinen kosketus, kokeile Maya-inspiroimaa kehon merkintää.

mayan tattoo36

Lähde

mayan tattoo37

Lähde

mayan tattoo38

Lähde

mayan tattoo39

Lähde

mayan tattoo40

Lähde

mayan tattoo41

Lähde

mayan tattoo42

Lähde

mayan tattoo43

Lähde

mayan tattoo44

Lähde

mayan tattoo45

Lähde

mayan tattoo46

Lähde

mayan tattoo47

Lähde

mayan tattoo48

Lähde

mayan tattoo49

Lähde

mayan tattoo50

Lähde

mayan tattoo59

Lähde

 • Mayan Tattoo 96
 • Mayan Tattoo 97
 • Mayan Tattoo 98

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 57 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: