55+ Spirituele Jezus Christus Tattoo Designs & Meanings – Find Your Way (2018)

jezus-christus-tatoeage (3)

Jezus tatoeage is een van de meest krachtige tatoeages ter wereld. Meestal gebruiken religieuze fanatici dit soort tatoeages. In dit tatoeageontwerp worden alle fasen van het leven van Jezus geportretteerd. Degenen die hun lichaam willen bewerken met dit soort tatoeages verklaren hun sterke geloof en liefde tegenover Jezus Christus.

Door tatoeages onthul je je kracht van hoop, geloof en je diepgewortelde geloof in spiritualiteit.

Jezus Christus Tattoo 36

Bron

jezus-christus-tatoeage (1)

jezus-christus-tatoeage (2)

jezus-christus-tatoeage (4)

 • Jezus Christus Tattoo 56
 • Jezus Christus Tattoo 55
 • Jezus Christus Tattoo 57

Tatoeages van de Heer Jezus kunnen op verschillende manieren worden geportretteerd. Sommige mensen willen de vriendelijke en medelevende blik van Jezus Christus krijgen, terwijl sommige anderen de pijn die Jezus tijdens de kruisiging heeft geleden, willen ontwerpen.

Door het lichaam met Jezus Christus te ontwerpen, geloven sommige mensen dat dit de ultieme blijk is van hun geloof in Jezus en zijn leringen. Door de tatoeages van Heer Jezus bevestigen ze ook hun geloof in het christendom.

Jezus Tattoo

Jezus Tattoo

Jezus Tattoo

Jezus Christus Tattoo 37

Bron

De ontwerpers van Jezus-tatoeages letten meer op de details van de ogen van Jezus Christus. De andere elementen zoals kruis, rozenkransen, cherubijnen, bomen, hoeken en zelfs de gevouwen handen worden ook afgebeeld door de tatoeages van Heer Jezus.

Jezus Christus Tattoo

Jezus Christus Tattoo 38

Bron

Jezus Christus Tattoo 39

Bron

Betekenissen van Jezus Tattoos

De tatoeages van Heer Jezus kunnen een aantal verschillende betekenissen hebben.

Jezus Tattoo

jezus-christus-tatoeage (5)

jezus-christus-tatoeage (6)

jezus-christus-tatoeage (7)

jezus-christus-tatoeage (8)

Wanneer je je lichaam met Jezus Christus tatoeage, selecteer je eenvoudig deze symbolische betekenissen.

Daarom kun je een tattoo-art selecteren die betekent:

 • Geloof
 • Liefde
 • Religie
 • God

Jezus Christus Tattoo

 • Christendom
 • Inspiratie
 • Hoop
 • Eer

Jezus Christus Tattoo

 • Leven
 • Eeuwige liefde
 • Vergiffenis

Jezus Tattoo

Jezus Tattoo

Jezus Christus Tattoo 40

Bron

Jezus Christus Tattoo 41

Bron

Je kunt veel dingen doen met je Jezus tattoo-ontwerpen. In plaats van het portret van Jezus te hebben, kun je gewoon het woord Jezus in je lichaam tatoeëren. Als je wilt, kun je ook de citaten of verzen uit de Bijbel opnemen in je tattoo-ontwerp.

Het meest populaire en gebruikelijke Jezus-tatoeageontwerp kan alles zijn wat betrekking heeft op Heer Jezus en de Bijbel. Naast het afbeelden van Jezus, kun je ook enkele passende woorden gebruiken zoals Vergeven of Hoop. Deze ontwerpen kunnen worden opgenomen in je Jezus Tattoo in verschillende stijlen.

Jezus Christus Tattoo

Jezus Christus Tattoo 42

Bron

Jezus Christus Tattoo 43

Bron


Variaties van Jezus Tattoo

De opvattingen en gevoelens van mensen met betrekking tot de religie zijn anders. Heer Jezus, de zoon van God en de Maagd Maria, liep rond en predikte de boodschappen van God en de God had hem speciale krachten gegeven. Jezus is eeuwenlang een inspiratie voor kunstenaars.

Jezus Tattoo

jezus-christus-tatoeage (9)

jezus-christus-tatoeage (10)

jezus-christus-tatoeage (11)

 • Jezus Christus Tattoo 53
 • Jezus Christus Tattoo 52
 • Jezus Christus Tattoo 54

Eerder wijdden de kunstenaars hun leven om Jezus op doek te schilderen. Maar nu is Jezus getatoeëerd. Jezus was een zeer krachtige man en hij bracht inspiratie en hoop voor iedereen. Jezus inspireert zelfs vandaag miljoenen mensen over de hele wereld.

Jezus Tattoo

jezus-christus-tatoeage (12)

jezus-christus-tatoeage (13)

jezus-christus-tatoeage (14)

Je kunt Jezus Tattoos op verschillende manieren ontwerpen. Hoofd van Jezus is een van de meest populaire ontwerpen. Deze tatoeage is ontworpen met een doornenkroon op zijn hoofd. Dit portret herinnert je de pijn die hij aan het kruis bewoonde.

Jezus Tattoo

Jezus Christus Tattoo 44

Bron

Jezus Christus Tattoo 45

Bron

Tatoeages van Heer Jezus kunnen een grafisch karakter hebben. Soms vertoont het bloed en blauwe plekken. Sommige tatoeages zijn ontworpen Jezus in zijn natuurlijke schoonheid. Maar sommige anderen zien eruit alsof hij in de lucht kijkt. Er is een oceaan van verschillende Jezus-tatoeages.

Voordat je je lichaam tatoeëert, moet je de galerij zorgvuldig bekijken en vervolgens beslissen welk tattoo-ontwerp je op je lichaam wilt weergeven.jezus-christus-tatoeage (15)

jezus-christus-tatoeage (17)

jezus-christus-tatoeage (18)

Jezus aan het kruis is het andere populaire tattoo-ontwerp. Kruisiging van Christus is de inspiratie van tatoeëerder voor vele jaren. Dit ontwerp wordt afgebeeld als Jezus die aan een kruis hangt. Deze tattoo-variant kan ook grafisch zijn. U kunt een schoon ontwerp selecteren zonder bloed, blauwe plekken of snijwonden.

U kunt ook Keltisch kruis of houten kruis selecteren.

Jezus Christus Tattoo

Verschillende bijbelse tekens of symbolen kunnen ook worden geselecteerd. Tattooontwerpen omvatten ook Jezus met Maria of Jezus met een paar Joden. Sacred Heart is een van de meest populaire Jezus tatoeagesymbolen. Het vertegenwoordigt het hart van Jezus Christus. Meestal wordt het afgebeeld met een eeuwige vlam.

Ontwerpen zoals vleugels, engelen, kruisen, enz. Kunnen ook worden opgenomen.

Jezus Tattoo

jezus-christus-tatoeage (19)

 • Jezus Christus Tattoo 51
 • Jezus Christus Tattoo 49
 • Jezus Christus Tattoo 50

Jezus was een herder en hij zorgde voor zijn kudde, wat mensen betekent. Dus, je kunt de tatoeage ontwerpen waarin Jezus wordt afgebeeld als een herder. Het herinnert je de genade van God. Dit is een grote tattoo zodat deze op je rug afgebeeld kan worden in plaats van op je been of arm. Lijnen of citaten uit de bijbel kunnen ook worden toegevoegd.

Verheerlijkte Jezus is het mooiste Jezus tattoo-ontwerp. Het is ontworpen in de verheerlijkte vorm van Jezus Christus.

Jezus Tattoo


Jezus Tattoo locaties

De Jezus-tatoeageontwerpen moeten op specifieke locaties van uw lichaam worden geïnkt. Deze tatoeages zijn erg groot, dus het heeft een groot oppervlak nodig om het perfect te portretteren. Je kunt het op je armen, rug en borst ontwerpen. Terug is een groot gebied, zodat je een volledige Jezus-tatoeage op je rug kunt ontwerpen.

Dit gebied kan worden gebruikt voor het maken van het meesterwerk van een prachtige kunst. Als je het hoofd van Jezus wilt inkerven, kan dat op je borst, rug of armen.jezus-christus-tatoeage (20)

U moet rekening houden met bepaalde factoren voordat u een gebied selecteert. Besteed gewoon tijd aan het verzamelen van informatie over de tatoeage die u van plan bent in te tikken. U moet volledig op de hoogte zijn van de onderliggende betekenis van het ontwerp dat u hebt geselecteerd. Wanneer u besluit tatoeages op uw lichaam te maken, is dit een levenslange beslissing.

Je kunt het niet veranderen als je het eenmaal gedaan hebt. Je moet je lichaam niet tatoeëren op basis van een impuls. Als het ontwerp dat je hebt geselecteerd je gedachte niet symboliseert, kun je het niet veranderen. Dus, u zou geen overhaaste beslissing moeten nemen. Het moet op basis van een doordacht onderzoek zijn.

De nieuwste technologieën zijn vandaag beschikbaar, maar sommige tatoeages kunnen er niet mee worden verwijderd.

jezus-christus-tatoeage (21)

Jezus staat bekend om zijn helende aanraking. Hij genas gehandicapten en zieken. Uiteindelijk heeft hij zijn eigen leven opgeofferd aan de mensheid. Het christendom gelooft dat de zonden die zij begaan kunnen worden vergeven en over het hoofd worden gezien als gevolg van de kruisiging van Jezus Christus.

Het hele leven van Jezus is de bron van inspiratie geweest voor kunstenaars over de hele wereld. Verschillende delen van het leven van Jezus zijn te zien in schilderijen en sculpturen.

Met de populariteit van body art zijn deze soorten kunst overgegaan op tattoo-ontwerpen. Typisch, deze ontwerpen tonen het begin van hoop, diep geloof, religiositeit, inspiratie, mededogen, geloof in almachtig, leven en eer, vergeving en nog veel meer.

Jezus Tattoo

Sommige mensen schrijven gewoon het woord Jezus op hun lichaam, anderen geven er de voorkeur aan de woorden van Jezus Christus gewoon te hebben. Grote afbeeldingen kunnen ook worden geportretteerd. Wat ook het ontwerp en de locatie mag zijn, je moet de voor- en nadelen van Jezus-tatoeages evalueren voordat je ermee doorgaat.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: