70+ Designuri tatuaj de jartiere fermecatoare – Folosind un totem pentru a tine legatura cu feminismul tau

tatuaj cu jar

Sursă

Tatuajul jartierei este un concept relativ nou, dar jartiera a fost in jur de secole. În trecut, centura de jartieră era o parte esențială a îmbrăcăminții femeii și majoritatea i-ar folosi să își țină ciorapii în loc, pentru că, spre deosebire de cele moderne, nu aveau elasticitate.

Și astfel, cu inventarea materialelor cu elasticitate, popularitatea lor a scăzut semnificativ. Cu toate acestea, unele doamne încă le poartă, deoarece acestea sunt foarte atrăgătoare și în Europa și America sunt o parte importantă a ceremoniilor de nuntă.

Apelul sexual și atracția jartieră sunt încă acolo, dar în loc să le poarte, doamnele moderne preferă să aibă una permanentă pe corpul lor sub forma unui tatuaj.

Garter Tattoo_

Sursă

Acest marcaj corporal este unul dintre cele mai populare pentru femei și este disponibil în diferite modele care variază de la cele simple până la imaginile elaborate și mai realiste ale jargonului. Iar orice femeie care caută să aibă ceva feminin centura jartieră este o alegere perfectă.

Garter Tattoo 51

Sursă

Originea acestui tatuaj

Este foarte greu să se determine când doamnele au început să cernăie jargonul pe corpul lor, deoarece nu există înregistrări istorice exacte pe cele mai multe tipuri de tatuaje. Cu toate acestea, este corect să spunem că este un concept relativ nou.

Dar, jartiera a fost întotdeauna în jur și, deși nu este la fel de populară ca în secolul al XVI-lea sau al XVII-lea, unele doamne îl poartă încă și se remarcă, de asemenea, proeminent în majoritatea nunților.

Fascinația cu acest articol de îmbrăcăminte este ceea ce a adus această nouă formă de artă corporală, care implică tragerea ei pe coapse.

garter tattoo1

Sursă

tatuaj cu jar

Sursă

tatuaj garter

Sursă

Garter Tattoo 52

Sursă

 • Garter Tattoo 71
 • Garter Tattoo 70
 • Garter Tattoo 72

Una dintre cele mai notabile mențiuni ale jargonului din istorie a fost în timpul domniei regelui britanic, Edward III. Edward a luat o dată jargonul amantei sale care a căzut în fața unei mulțimi mari și a făcut un comentariu plin de veste despre asta.

Din acea zi, a fost o icoană de sofisticare nu numai în Marea Britanie, ci și în toate societățile și culturile învecinate. Și așa, chiar și doamnele care nu se gândeau prea mult la ea aveau o motivație să o încerce.

Garter Tattoo_

Sursă

Garter Tattoo 53

Sursă

Garter Tattoo 54

Sursă

Jantarul este o bucată de îmbrăcăminte sofisticată, frumoasă și funcțională, iar oamenii de până acum îi asociază cu feminitatea și de aceea este acum unul dintre cele mai trendy tatuaje feminine.

Garter Tattoo 60

Sursă

tatuaj cu tatuaje

Sursă

tatuaj jarti

Sursă

Garter Tattoo 55

Sursă

Ce inseamna Tattoo-ul?

Spre deosebire de celelalte marcaje ale corpului, este dificil să dai un tatuaj de jartieră un înțeles diferit de cele tradiționale, deoarece este un simbol foarte special, indiferent de modul în care îl tragi.

Cele mai frecvente sau ceea ce majoritatea oamenilor acceptă ca semnificație primară a acestui tatuaj este feminismul. Un jartieră este un articol de îmbrăcăminte pentru doamne și deci oamenii consideră acest lucru un semn de feminitate și fertilitate.

Este, de asemenea, un simbol al curajului și inventivității, pentru că, cu câteva secole în urmă, femeile ar folosi-o pentru a-și ascunde pistolul și banii.

 • Garter Tattoo 67
 • Garter Tattoo 68
 • Garter Tattoo 69
Garter Tattoo 59

Sursă

tatuaj cu jar

Sursă

tatuaj cu jarti

Sursă

garter tattoo44

Sursă

tatuaj cu jar

Sursă

garter tattoo43

Sursă

Acest tatuaj poate fi, de asemenea, un simbol al misterului, deoarece numai o persoană foarte apropiată poate vedea jarțul unei femei. Și aceasta înseamnă că orice om care vede este foarte norocos pentru că femeia la primit în inima lui.

Unele doamne vor avea și acest tatuaj ca un semn al seducției unei femei. În cele mai multe cazuri, femeile îl trag pe coapsă, care este una dintre părțile corpului pe care o femeie le-ar folosi pentru a seduce un bărbat.

Pentru alții, este un simbol al norocului sau al norocului, iar acest lucru vine din faptul că oamenii cred că omul care prindă jargonul într-o nuntă este foarte norocos și va fi cel care urmează să se căsătorească.

Garter Tattoo 58

Sursă

tatuaj garter

Sursă

garter tattoo40

Sursă

garter tattoo38

Sursă

garter tattoo41

Sursă

Tipuri și variații ale tatuajului

Tatuajul jartierei vine in mai multe desene, insa in acelasi timp isi mentine principala caracteristica care inconjoara lucrurile intr-un design asemanator centurii. Diferitele tipuri de acest tatuaj implică, de asemenea, combinarea cu alte lucruri, cum ar fi o mică arma, trandafiri și panglici pentru a da o semnificație profundă.

Și dacă vă gândiți să aveți una de mai jos sunt unele dintre cele mai comune tipuri de acest tatuaj.

 • Garter Tattoo 64
 • Garter Tattoo 66
 • Garter Tattoo 65
garter tattoo15

Sursă

garter tattoo16

Sursă

tatuaj pentru jarti

Sursă

Garter Tattoo 56

Sursă

Garter Tattoo 57

Sursă

Garter simplu

Designul simplu este cea mai comună variație a acestui marcaj corporal și implică tragerea unui simplu model care se înfășoară în jurul coapsei. Deși majoritatea oamenilor o vor avea în cerneală neagră, alții îi vor da o culoare care să-l lumineze.

Modelele din dantelă vor depinde, de asemenea, de abilitățile artistului tău deoarece unele sunt capabile să deseneze desene foarte complicate.

garter tattoo19

Sursă

garter tattoo14

Sursă

garter tattoo18

Sursă

garter tattoo32

Sursă

garter tattoo36

Sursă

garter tattoo27

Sursă

garter tattoo42

Sursă

Garter cu Derringer

În zilele în care acest articol de îmbrăcăminte era o răspândire, majoritatea doamnelor l-ar lega într-o mică armă (Derringer) pentru protecție. Derringerul a fost foarte comun, iar unii oameni s-ar referi chiar la ea ca pe o armă a femeii.

Garter Tattoo_

Sursă

Și astfel nu este surprinzător faptul că această pistol mic face parte din acest tatuaj în zilele noastre moderne, dar unele doamne îl înlocuiesc adesea cu o mașină de tatuaj.

tatuaj cu jar

Sursă

garter tattoo46

Sursă

tatuaj pentru jarti23

Sursă

garter tattoo22

Sursă

garter tattoo12

Sursă

Garter și panglică

O jartiera traditionala are o panglica, asa cum femeile folosesc pentru ao mentine in loc, si astfel cele mai multe ar adauga si tatuajul lor pentru al face mai realist. Cu toate acestea, nu este vorba numai de o panglică veche, ci este una drăguță care se leagă într-un arc.

Panglica este, de asemenea, foarte colorată, iar doamnele vor adăuga, de asemenea, un fluture și unele bijuterii la acest design pentru a face să arate adorabil.

garter tattoo26

Sursă

garter tattoo13

Sursă

jarti tattoo45

Sursă

garter tattoo37

Sursă

Garter 3D

Cele mai multe modele de tatuaje au o variație 3D, deoarece oferă entuziaștilor ocazia de a purta un marcaj realist. Pentru tatuajul jartierei, 3D face ca acesta sa arate fantastic, iar daca ai un artist calificat, va fi foarte greu pentru majoritatea oamenilor sa spuna ca nu este un adevarat jartiera.

Este, de asemenea, obișnuit pentru majoritatea doamnelor să adauge derringerul la tatuajul lor 3D.

tatuaj cu jarti

Sursă

tatuaj cu jar

Sursă

garter tattoo30

Sursă

Unde ar trebui să o ai?

Acest tatuaj este foarte specific atunci când vine vorba de zona de plasare, deoarece este o reprezentare a unui articol de îmbrăcăminte pentru o anumită parte a corpului. Și astfel, cel mai bun loc pentru a avea este pe coapsă, dar aveți totuși libertatea de a alege cât de mare sau de mică doriți.

Cu toate acestea, regula nerostită este că ar trebui să fie întotdeauna deasupra genunchiului dacă doriți să-i păstreze semnificația. În unele cazuri rare, unele doamne vor avea de asemenea să o înfășoare pe brațul lor superior.

tatuaj cu jarti31

Sursă

garter tattoo24

Sursă

garter tattoo33

Sursă

garter tattoo34

Sursă

garter tattoo35

Sursă

Un tatuaj de jarti este unul dintre cele mai bune semne ale corpului pe care le poti folosi pentru a simboliza feminismul. S-ar putea să nu fie la modă sau funcțional să poarte unul, dar având o amprentă permanentă a unui cernel pe corpul vostru vă va da toate frumusețea și simbolismul.

Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți un design misto și utilizați, de asemenea, serviciile unui artist tatuat.

garter tattoo17

Sursă

garter tattoo28

Sursă

tatuaj cu jarti

Sursă

Garter Tattoo_

Sursă

Garter Tattoo_

Sursă

 • Garter Tattoo 61
 • Garter Tattoo 62
 • Garter Tattoo 63

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 58 = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: