75 + Creative Dove Tattoo mallit ja symbolinen merkitys – Rauhan ja harmonian (2018)

kyyhky-tatuointi (1)

Dove-tatuoinnit ovat erittäin suosittuja miesten ja naisten keskuudessa. Nämä tatuoinnit on tehty kyyhkystä tai kyyhkystä, jossa on erilaisia ​​sanoja ja symboleja. Ne voivat olla pienikokoisia tai suurikokoisia, joten ne sopivat ihanteellisesti jokaiseen kehon osaan.

Dove Tattoo 57

Lähde

kyyhky-tatuointi (2)

kyyhky-tatuointi (3)

kyyhky-tatuointi (4)

kyyhky-tatuointi (5)

kyyhky-tatuointi (6)

kyyhky-tatuointi (7)

kyyhky-tatuointi (8)

 • Dove Tattoo 76
 • Dove Tattoo 77
 • Dove Tattoo 75

Merkitys Dove Tatuoinnit

Kyyhky on ollut yksi yleisimmin käytetyistä symboleista. Esimerkiksi kristityt yhdistyvät kyyhkysen kanssa, koska Jeesuksen kasteessa; kyyhky näytti symbolisella merkityksellä. Siitä lähtien kyyhkyä on käytetty useissa kuvissa ja lopulta päädyttiin käyttämään tatuointeja.

Dove Tattoo

Dove Tattoo

Dove Tattoo

 • Dove Tattoo 74
 • Dove Tattoo 73
 • Dove Tattoo 72

Dove-symboli merkitsee paljon asioita ja merkitsee samaa merkitystä kyyhkynen tatuoinnissa. Alla on joitain suosituimpia merkkejä kyyhkynen tatuoinnille.

kyyhky-tatuointi (9)

kyyhky-tatuointi (10)

kyyhky-tatuointi (11)

kyyhky-tatuointi (12)

kyyhky-tatuointi (13)

kyyhky-tatuointi (14)

 • Rauhan ja harmonian

Monet kristityt ovat käyttäneet valkoista kyyhkää, jolla on oliivipuita rauhan symbolina. Itse asiassa rauha maailmanlaajuisesti symboloi värivalkoinen, joten valkoinen kyyhky ja oliivipuu tarkoittavat rauhaa ja harmoniaa.

Dove Tattoo 56

Lähde

Dove Tattoo 58

Lähde

Dove Tattoo 59

Lähde

 • Loputon rakkaus

Yksi kyyhkyn ominaisuuksista on se, että kun he yhdistyvät, he elävät yhdessä elämänsä ajan. Uros ja naaras tarttuvat rakkauteen ja nostavat nuoria yhdessä. Tämä osoittaa loputtomalta pysyvää rakkautta. Tästä monet ovat tehneet tatuoinnit kahdella kyyhkyllä ​​miehillä ja naisilla, jotka symboloivat loputon rakkautta.

Dove Tattoo

Dove Tattoo

Dove Tattoo

 • sanansaattaja

Uskonnon näkökulmasta, kyyhkynen tatuointi merkitsisi myös sanansaattajaa. Joskus Raamatun käsikirjoitukset osoittavat, että Jumala lähetti kyyhkyn toimittamaan tietyn viestin ihmisille. Tämän seurauksena kyyhkyt on käytetty symbolisoimaan messenger.

Dove Tattoo 60

Lähde

Dove Tattoo 61

Lähde

Dove Tattoo 62

Lähde

 • Uusi aamunkoitto tai alku

Nooan tarinaa koskevassa Raamatussa oli kaksi kyyhkystä, joita käytettiin uuden alun symboliin. Tämä on johtanut siihen, että kyyhkysiä käytetään tatuoinnissa merkitsee uutta alkua.

Dove Tattoo

Dove Tattoo

Dove Tattoo

Tämä on niin yleistä kyyhkysytotojen keskuudessa, koska ihmiset haluavat tehdä virheitä, mutta kun he huomaavat, että he suuntaavat väärään polkuun, päättävät saada uuden alun tekemällä asioita oikein.

Dove Tattoo

Dove Tattoo 63

Lähde

 • Perhe

Tämä arvo liittyy loputtomiin rakkauteen. Kahden uros- ja naaras-kyyhkyset kyyhkysetatuilla voidaan myös käyttää perheen symboloimiseksi. Dovein elämäntapa osoittaa esimerkiksi kuinka perheen pitäisi olla. Aviomies ja vaimo pitävät yhdessä hyvissä ajoissa ja huonoina aikoina ja huolehtivat lapsistaan.

Nuket eivät erotu kuolemaan asti; samaa tapausta olisi sovellettava perheeseen.

kyyhky-tatuointi (15)

kyyhky-tatuointi (17)

kyyhky-tatuointi (18)

kyyhky-tatuointi (19)

kyyhky-tatuointi (20)

 • Menestys

Kyyhkysin tatuointi, joka koostuu kyyhkystä, jolla on oliivi-haara, voidaan käyttää onnistumisen symboliseksi. Menestystekijä on peräisin oliivi-haarasta. Ihmiset käyttävät tätä tatuointia osoittaakseen menestystä elämänsä eri osissa.

Dove tatuointi

Dove tatuointi

Dove tatuointi

 • Pyhä Henki

Kristityt uskovat Pyhän Hengen olemassaoloon. Kuten edellä mainittiin, Jeesus kastettiin ja kaksi kyyhkää laskeutui hänen olalleen. Kristittyjen mukaan tätä käytettiin symboloimaan Pyhän Hengen läsnäoloa. Siksi jotkut kristityt ovat kyyhkynen tatuoinnit symbolina Pyhää Henkeä.

Kun ymmärsit jotain kyyhkysytotojen tärkeimmistä merkityksistä, katsokaamme nyt joitain malleja, jotka on suunniteltu kyyhkynen tatuointeihin.

Dove Tattoo

Dove Tattoo

Dove Tattoo 64

Lähde

 • Dove Tattoo 71
 • Dove Tattoo 70
 • Dove Tattoo 69

Tyypillisiä kyyhkynen tatuointeja

 • Kaksi kyyhkyä, avain ja lukko

Tämä on hämmästyttävä suunnitelma pariskunnille tai suhteissa oleville. Se koostuu yhdestä kyyhkysistä, jolla on lukko ja toinen kyyhkylä pitämällä avaimen, joka lensi kohti lukkoa. Paras asema, jotta tämä muotoilu on rintakehässä, koska sitä käytetään symboloimaan rakkautta ja kumppanuutta. Se on hämmästyttävä muotoilu.

Dove Tattoo

 • Kyyhkää, jolla oliiviöljyhaara

Tämä on hyvin yleinen muotoilu. Vaikkakin hyvin suosittu, se ei ole koskaan vanhentunut. Kuten edellä mainittiin, sitä käytetään symboloimaan voittoa tai menestystä. Se voidaan piirtää missä tahansa. Se on yksi vanhimmista kuvioista kyyhkysytyttimien keskuudessa.

kyyhky-tatuointi (21)

kyyhky-tatuointi (22)

kyyhky-tatuointi (23)

kyyhky-tatuointi (24)

kyyhky-tatuointi (25)

kyyhky-tatuointi (26)

 • Flying dove pitää nauhaa sanoilla

Edellä kuvattujen merkitysten ohella kyyhkytötatuilla voidaan käyttää muutamia muita merkityksiä tämän mallin avulla. Kyyhkysen, jolla nauhaa käytetään nihkellään, vedetään. Sanat, jotka varottavat haluaa lähettää, on kirjoitettu nauhalle.

kyyhky-tatuointi (27)

Dove tatuointi

kyyhky-tatuointi (28)

kyyhky-tatuointi (29)

Suunnittelu voidaan tehdä mihin tahansa rungon osaan. Esimerkiksi nauhalla saattaa olla jonkun erityisen kuoleman päivämäärä. Tämä tekee tatuointia käytettäväksi muistomerkkinä tatuoinniksi.

Dove tatuointi

Dove tatuointi

Dove tatuointi

 • Kyyhky, jolla on keltainen ruusukukka

Tämä on myös toinen yleinen tatuointi. Naiset käyttävät sitä pääasiassa. Suunnittelu koostuu kyyhkystä, jossa on siivet auki, joilla on keltainen ruusu jalkoineen. Se on hieno tatuointi johtuen erityisesti värien sekoittamisesta.

 • Dove pitää haaraa sanoilla

Tämä on suunniteltu siten, että kyyhkyllä ​​on kukka-haara. Kyyhkyn alla sanat rakkaus, toivo ja usko on kirjoitettu kalligrafiaan. Tämä on hyvin yleistä kristittyjen keskuudessa, koska nämä sanat ovat kristittyjen perusarvot.

Dove Tattoo

 • Lentävä mustavalkoinen kyyhky ja pilvet

Tämä malli on miesten keskuudessa yleistä. Se tehdään kädellä. Kyyhky lentää ylöspäin piirretään väreissä mustavalkoisena. Se vedetään tavalla, joka näyttää upotettuna pilviin. Pilvet antavat tatuoinnille mukavan vaikutelman, mikä tekee siitä hyvän kynän tatuoinnin.

kyyhky-tatuointi (30)

kyyhky-tatuointi (32)

kyyhky-tatuointi (33)

kyyhky-tatuointi (34)

kyyhky-tatuointi (35)

kyyhky-tatuointi (36)

kyyhky-tatuointi (38)

 • Tiny dove tatuointi

Pieni kyyhkynen on ihanteellinen tatuointi, jos harkitsee tatuoinnin sijoittamista siihen pisteeseen, että on vähän tilaa. Esimerkiksi jotkut naiset pitävät tatuoinnistaan, jotka on piirretty yhden korvaan. Tiny dove tatuointi sovi tähän paikkaan ja silti antaisi tarkoitetun merkityksen. Se voidaan tehdä jopa yhdellä sormella.

 • Dove Angel Wingsin kanssa

Tätä muotoilua käytetään lähinnä lähettimen symboliikan tueksi. Enkelin uskotaan olevan Jumalan lähettilä ja kun kyyhkys on piirretty enkelin siipien kanssa, todennäköisesti se on tarkoitettu merkitys. Se on myös mukava muotoilu.

Dove Tattoo

Dove-tatuoinnit ovat niin monta ja kaikki riippuu siitä viestistä, jonka haluat tuoda esiin. Siksi ennen kuin sinulla on yksi, on tärkeää ymmärtää tatuoinnin takana oleva symbolismi. Muussa tapauksessa he ovat mukavia malleja, jotka ovat kannattavia.

Dove Tattoo 65

Lähde

 • Dove Tattoo 66
 • Dove Tattoo 67
 • Dove Tattoo 68

/

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  5 + 2 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: