30 lijepih Tattoo dizajna

Sve vezano uz vodu može biti stvarno fascinantno, a kiša je jedna od njih. To može napraviti veliki dodatni element u dizajnu tetovaža u kombinaciji s drugim elementima. Mnogi ljudi imaju tendenciju da pokažu sliku kišobrana ili cvijeta na kiši. Neki čak uključuju još jedan predmet povezan s kišom poput oblaka u njihovoj tetovaži.

Ali, ako tražite nešto što ne vodi mlin i prikazuje kišu kao dio dizajna tetovaža, evo nekih koje možete koristiti.

kišna tetovaža (3)

Ravens na kiši tetovaža: To može stvoriti veliki vizualni utjecaj jer su dva ili više gavrana na kiši. Namočena i okrenuta glava gavrana dok su na kiši čini fascinantnu tetovažu. Također možete prikazivati ​​oblake kao dio ove tetovaže

tetovaža za kišu (11)

Cvijeće, pixies i kiša: Cvijet na kiši je nešto što smo navikli gledati i dodavanjem piksela ili vile, dodavate čudan, ali čaroban dodir dizajnu tetovaža. S mekim nijansama boja koji se koriste i prikazom vila kišu na kiši dodaje se šarmu tetovaže.

Vila u plavoj kiši: Možete obojiti krila vilenja u plavom kako bi pokazali da je natopljena kišom. Može se pokazati kao da se odmara na cvijetu dok uživa u kiši.

kišna tetovaža (8)

tetovaža za kišu (26)

Munja, kiša i kišobran: To su uobičajene slike koje vidimo na bilo kišni dan. No, u kombinaciji s tetovažnim dizajnom oni čine za fascinantan vizualni. Boja kišobrana, način na koji kapljice kapaju na kišobranu i cik-cak linije munje, sve dodaju vizualnom utjecaju.

tetovaža za kišu (12)

Naizmjence možete prikazati oblake, kišu i munje unutar kišobrana za suprotno i zanimljivo gledanje

Djevojčica potopljena na kiši: Ovo je slatka i dirljiva slika. Možete prikazati djevojku koja pokušava izbjeći kišu pomoću kišobrana ili držanja kišobrana kako bi se potpuno mogla natapati kišom. To će napraviti veliki dizajn tetovaža s kapima kiše koje se detaljno prikazuju.

tetovaža za kišu (5)

Žena koja drži kišobran na kiši: To možete učiniti ako pokazujete kišobran na šareni način i uspjeli uhvatiti pada i tekuće kvalitete kiše kao što padne. Oblik djevojke mogao bi biti zamagljen kako bi efekt kiše bio realniji.

tetovaža za kišu (31)

Dizajni za tetovaže na bazi kiše: Kiša je jedan element koji može izgledati nevjerojatno u dizajnu tetovaža, pod uvjetom da izgledaš ispravno. Imat ćete toliko toga za dodavanje. Možete prikazati brodove u oluji koja nosi kišu ili zrakoplov koji leti kroz kiše.

tetovaža za kišu (18)

Kiša je stvar koja može stvoriti visoki vizualni utjecaj kada ga gledate. Padajuće vode, kapljice dok padaju na tlo i kako to čini stvari mijenjaju izgled, sve je apsolutno fascinantno. No, kada je riječ o spuštanju na koži kao dizajn tetovaža, umjetnik stvarno treba razumjeti kako će izgledati na koži umjesto bilo kojeg drugog medija i raditi u skladu s tim. Može biti jako teško dobiti pravi izgled i osjećaj, ali dobro proučavanje o tome kako kiša utječe na stvari vizualno treba provesti. Zatim trebate razgovarati o tome što želite s tattoo artistom u apsolutnim pojedinostima. Možete koristiti neke fotografije koje ste snimili kako biste umjetniku prikazali vrstu vizualnog učinka koju tražite. Na temelju toga i ograničenja medija moći će vas savjetovati o izvedivosti dizajna. Više ideja za Rain Tattoo prikazani su u nastavku:

kišna tetovaža

tetovaža za kišu (1)

tetovaža za kišu (2)

tetovaža za kišu (4)

tetovaža za kišu (6)

kišna tetovaža (7)

tetovaža za kišu (9)

tetovaža za kišu (10)

tetovaža za kišu (13)

tetovaža za kišu (14)

tetovaža za kišu (15)

tetovaža za kišu (16)

tetovaža za kišu (17)

tetovaža za kišu (19)

tetovaža za kišu (20)

tetovaža za kišu (21)

tetovaža za kišu (22)

tetovaža za kišu (23)

tetovaža za kišu (24)

tetovaža za kišu (25)

tetovaža za kišu (27)

tetovaža za kišu (28)

kišna tetovaža (29)

kišna tetovaža (30)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: