26 Izvrsne umjetničke ideje dizajna tkanine kišobrana

Jedan od zanimljivih tetovaža dizajna koje možete doći gore je jedan s kišobran. To je jedan element dizajna s kojim je poznat cijeli svijet. Kišobran je simbol zaštite od elementa prirode poput kiše i sunca. Riječ kišobran također se koristi za prikaz drugih oblika zaštite u smislu osiguranja i drugih pogodnosti. Ova tetovaža je popularna kod oba spola i ima mnogo zanimljivih mogućnosti dizajna.

Budući da je kišobran jedna stvar koja putuje s nama i koja se koristi i na mjestima poput plaže ili bazena kao nešto trajno, dolazi u mnogim bojama, veličinama i oblicima. Naći ćete da sa širokom raznolikošću oblika, nijansi i veličina postoji ogroman niz dizajna koje možete odabrati.

  1. Ovo je tako lijep dizajn. Zanimljivo je da kišobran prolazi kroz kožu, a kiša čini krvlju. Krovna slika sama po sebi je prekrasna. Grimizna je tako upečatljiva i volimo dodanu detalju linija. Sjenilo na rubu izgleda fenomenalno i zlato je stvarno lijepo. Tada ručka ima toliko zamršen detalja i plava dijamantna vrsta stvar je vrlo zanimljiva ukupnom izgledu komada.

3

U prirodi kada kiše padaju kišom, prva je stvar koju dopuštamo kako bismo zaštitili nas, tako da je kišobran također simbolički vidljiv nešto što nas štiti. Mnoge žene u prošlosti koriste za nošenje dekorativnih kišobrana koje se nazivaju i suncobrani koji su zaštitili osjetljivu kožu od gnjeva sunca. U mjestima poput Engleske gdje je kiša konstantna, kišobran je nešto što i muškarci i žene nikad nisu. Gotovo je kao pribor za ostatak odjeće.

2. Ovo je zanimljivo za kišni dan. U njoj su se koristili dosta tinte. Koje su vaše misli o ovom komadu?

16

Kada je u pitanju tetovaža dizajn s kišobranima se kreće od šarene i slikovite do pravi fantastičan. Kišobran se može prikazati s elementom prirode poput tuče, sunca i kiša koje nas štiti. Ali to se također može prikazati s gejšama, vilama, pixama, zvijezdama, pticama i drugim elementima. Neki vole pokazati kišobran s okom. Iako je vrlo jednostavan, kišobran dizajn može biti šareni i lijep, igrajući se oko s nijansama i drugim dodanim elementima.

3. Detalji ovdje su učinili tako dobro i slika se pojavljuje crtani lik kao u prirodi. Napravili su sjajan posao koji pokazuje puno kontrasta u elementima.

4

Neki pokazuju kišobran na fantastičan način kao štit protiv mnogih stvari. Neki bi mogli radije pokazati suncobran koji vraća uspomene na plažu, na sunce, na more i na pijesak. Možemo također uzeti stranicu iz prošlosti i pokazati kišobran kao ukrašen i ukrašen kada je bio dio razrađenih ceremonija jer je nosio kako bi zaštitili božanstvo ili royals kada su bili dio procesije.

Što se tiče simbolike ovog dizajna tetovaža to jednostavno znači pokrov i zaštitu, sjena od zraka sunca, sklonište od zla, putovanje, bogatstvo, a ponekad i kraljevsko podrijetlo.

4. Bijela i crvena čine stvarno cijeli izgled.

22

S dizajnom kišobrana možete se divljati koristeći svoju maštu. Možete otići s realnim elementima ili se posve izmišljati i pokazati stvari koje su samo dio imaginarnog svijeta. Ako želite ići s emocionalnom temom, možete pokazati zaštitu koja roditelj ili roditelji priuštiti djetetu uz pomoć jednostavnog kišobrana. Ili možete upaliti inspiraciju drugog svijeta prikazujući kišobrane koji se ne izvode u mlinu. Ili možete imati citat ili naziv stavki krovnog dizajna kako biste pokazali svoju predanost ovoj izjavi ili osobi čije ime ste upisali. Neki čak koriste kišobran kao sredstvo prikazivanja obiteljske solidarnosti.

5. Tu se puno toga događa. Sjenilo je izvrsno. Postoji mnogo kontrasta i izbor boja je fascinantan. Ruka koja se lijepi prema gore zanimljiva je slomljenom srcu u sredini. Žuta obično sugerira prijateljstvo, pa možda ovo aludira na prijateljstvo koje je sada završeno.

23

Kao i kod bilo koje tetovaže, obratite pozornost na trošak, vrijeme provedeno i buduće posljedice elemenata dobivanja tetovaža. Ako ste sigurni i potpuno počinjeni i uvjereni u sve te brojke, onda je riječ o finaliziranju dizajna i umjetnika s kojim ćete raditi.

6. Ovo je vesela tetovaža usred oluje. Možda je to proljetni tuš. Redovi čine ga gotovo savršenim umjetničkim djelom.

1

7. Volimo svijetle i živopisne boje. Deblji nizovi koji prate komad su doista oku.

2

8. Ovdje je takva slatka ideja ako dobivanje prst tetovaža drži bilo koji žalbu na vas.

5

9. Ovo nije ništa manje od remek-djela. Provjerite vjetar puše lišće s drveta. Umjetnik ga je vješto nataprio na takav način da stvarno mislite da lišće lete. Djevojčica i njezina kosa imaju toliko detalja. Kišobran je osjenčan s bijelom bojom što ga čini tako zanimljivim izborom i cijela stvar postavljena je u okvir. Čini se kao da stoji u vodi, što mislite? I mi se sviđa žuta pozadina. Najvjerojatnije su to napisali, a onda se osoba vratila da nastavi s izgradnjom komada.

6

10. Ovdje je gavran u okretnom krovu. Perle su toliko detaljne i izvrsne su prirode koristile bijelu boju kako bi se pokazala varijacija između svih slojeva. Prskanje iza ptice je kišna lokva i izgleda tako cool.

7

11. Ovo je tako podebljan izgled. Provjerite debele linije koje su koristile za intenziviranje slike. Volimo pastele koje su odabrali da bi pomaknuli sliku i pokazali varijaciju unutar umjetnosti. Lijepo je kako su i platnu koristili kao cjelinu.

8

12. Ovo je izvrstan primjer tetovaža Hello Kitty. Slatka, jednostavna i zabavna. Boje ovdje su tako svijetle i vesele. Crvena je živa. Redak je jako dobro obavljen. Tako je uredno!

9

13. Ovo ima neke stvarno velike linije u njemu.

10

14. Ovaj svježi plavi kišobran ima svojevrstan duhovit osjećaj za to. Izgleda da se usred piknika udaljio.

11

15. Ovo je originalan komad koji je vrlo zanimljiv. Stvarno nam se sviđa plavi kišobran i oni su izvrsni posao s linijskim radom.

12

16. Evo primjera zabavne tetovaže s nekim dubokim, bogatim bluesom.

13

17. Dovoljno se događa u ovom komadu i čini se da je započeo veliki razgovor. Sjenčanje je uistinu dobro učinjeno, a prizor kuće ispod vrlo je zanimljiv.

14

18. Ovo je stvarno slatka tetovaža prsta. Ima izvrsnu boju i zabavni je dio razgovora. Ruke tetovaže ponekad moraju biti retuširan više redovito zbog opće trošenje i suza, tako da je nešto treba imati na umu ako ste zainteresirani za ručno tetovaže.

15

19. Ovo je prekrasan kišobran. Cvjetovi na njemu su lijepi i stvarno čine cijeli komad pop. Umjetnik je izvrsno obavio detalje. Različite nijanse naranče na rubu kišobrana zaista su sjajne ideje za prikaz kontrasta. Crte izgledaju stvarno sjajne i to je čvrsta ukupna tetovaža.

17

20. Volimo ovaj aspekt slagalice. Sviđa nam se rad linije i sveukupna jednostavnost, ali i pojedinosti koje je potrebno tintirati slagalice.

18

21. Rukavice izgledaju stvarno cool, ali naš omiljeni dio je način na koji oni izlaze iz ruke. Pogledajte one točkice oko nje. To su detalji poput ove koji stvarno postavljaju dijelove iznad par drugih.

19

22. Duboko crvena je na mjestu. Robot ima toliko mnogo dimenzija, a sjenčanje je apsolutno fantastično. Pogledajte one crvene kišne čizme! To je tako ozbiljna slika i onda se oni osjećaju kao da ovaj robot definitivno ima smisao za humor!

20

23. Ova mačka je tako život kao. Umjetnik je napravio nevjerojatan posao koji hvata portret životinje. Sjenčanje ovdje daje velike količine kontrasta. To je vrlo sladak komad.

21

24. Ova slika ima malo prirode prirode. Sjenčanje je stvarno zanimljivo, pa je i položaj.

24

25. Postoji toliko mnogo različitih stvari za reći o ovoj slici. Prije svega, jako je zabavno. Postoji takva mješavina bijesa u licu morskog psa i samo humor u činjenici da je pola paunova i nosi kišobran. Boje su tako jarke i okuju. Rad linije ima izvrsnu varijaciju i lijepo je. Stvarno nam se svidjelo podebljano zeleno u paunovima pera.

25

26. Ovo je prekrasna slika svjetla i krovne slike. Zelena površina koja okružuje vrh svjetlosnog stupca doista je zanimljiva. Sviđa nam se upotreba ljubičaste boje kako bi dodali nešto kontrasta na inače mračni post. Svjetlost je čak detaljna po tome što ima krug s bijelim i zatim narančastim točkicama. Očito je da je ovaj komad dobro planiran. Čak i točke u pozadini usred prskanja kiše prilično su fascinantne. Krovni kišobran ima sjajne detalje. Umjetnik je izvrsno radio.

26

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: