25 Fantasy Tattoo dizajni za muškarce i žene

Pozivanje svih ljubitelja fantastične i znanstvene fantastike! Volite li se izgubiti u drugim područjima, boriti se sa zmajevima i uhvatiti čarolije? Ovi žanrovi privlače žestoku odanost među fanovima, a mnogi odluče dati konačno poštovanje prema njihovoj odabranoj priči - dobivanjem fantastične tetovaže na njihovim tijelima.

Knjige, sapuni i filmovi s fantasy likovima imaju stvarno hardcore slijedi u pogledu navijača i to je rodila ljubitelje ovog žanra u obliku tetovaže kao dobro. S umjetnicima koji nude svoje vještine i maštu tim tetovažama, opseg takvih fantasy tetovaža je beskrajan. Evo nekoliko zadivljujućih ideja za tetovažne dizajne na temelju likova iz fantazije.

Ratnik ili fantazija pisac tetovaža: Ako možete samo zamisliti za minutu čarobnjaka ili u obliku pisara, ova tema tetovaža će izgledati jako dobro. Ako ste zajedno s likom čarobnjaka dodali neke stranice ili neku skriptu. Ali možete li saznati što piše skripta? Vjerojatno ne! Možda bi to trebalo biti čitljivo samo čarobnjaku.

fantastična tetovaža (16)
Ženski ratnik tetovaža:
Ovaj ratnik maštarija postaje žena koja dodaje pravu boju crno-bijele tetovaže. Čak i kod onih ljudi koji su ljubitelji tatu tetovaža tamne tinte, ova tetovaža u boji i dalje će privući njih. Mali lik koji je smješten na njezinu ramenu dodaje dodir sjaja cijeloj tetovaži.

Fantasy Igre Tattoo: Kada govorimo o fantasy tetovažama ne možemo ignorirati lik fantasy figure. Obožavatelji za njih su prilično intenzivni u svojim likovima i nečeljima. Ovo pokazuje da se junak oprezno približava oružju izvučenom.

fantastična tetovaža (15)
Fantastična tetovaža trgovca Darth:
Ovo je još jedna zgodna tetovaža koja ima lijepu boju s lijepom žutom bojom u pozadini, koja se u suprotnosti s crnom vrlo dobro. Još jedan dodir boje dolazi u obliku crvene na području glave.

Konjska jahačka tetovaža: Ova tetovaža ratnika izgleda sjajno zbog konjskog elementa i upotrebe boje. Pojedinosti u umjetnosti koje su ušle u tetovažu također su prilično sjajne. Plus način na koji je konj podnožja koji je upravo u zraku također dodaje lijep dodir na cijelu tetovažu.

fantastična tetovaža (2)
Final Fantasy Tattoo:
Ovo je pobjednik, osim ako netko radi sa stvarno lošim tattoo umjetnikom. Pojedinosti i predmet ove tetovaže čine ga totalnim pobjednicom.

fantastična tetovaža (3)

Odin Tattoo: Odin ima veliki dio igrati u mnogim mitovima točno uz Loki i Thor. Ovaj norveški bog prikazan je prilično i izgledao gotovo živopisno. Odrasli smo s tim fantasy figuricama koje tkaju i izlaze iz priča koje smo čuli.

fantastičnu tetovažu
Fantasy Female Tattoo:
Ovo pokazuje ženski anđeo koji je lijepo napravljen s mekim dodirima boje i sjenčanja. Krila anđela izgledaju kao gossamer i dodaju pravi dodir.

Ženska glava Tattoo: Ova tetovaža se ne može ocijeniti tako visoka jer pokazuje samo glavu likova. Ali kad pomno pogledate tetovažu, vidjet ćete da je posao koji je stavljen u tetovažu vrlo naporan i detaljan.

fantastična tetovaža (6)

Fantasy Wizard Tattoo: Ovo je dovoljno lako identificirati kao Gandalf koji je dio Gospodara prstenova preko njegovog osoblja. Doista ćete to voljeti ako ste veliki ljubitelj knjige ili filma Gospodara prstenova.

Fantasy Tattoo dizajni

Većina nas je zaljubljena u fantastične figure koje dolaze u knjige i filmove. Da biste ga stavili na svoje tijelo u obliku tetovaže, čini se kao sljedeći korak u uživanju u maštaričnoj slici koju smo uvijek tražili. Možete personalizirati tetovažu uz dodatak nečega neizmjerno osobnog zajedno s fantasy figuricom. Neke ideje za Fantasy Tattoo prikazano ispod:

fantastična tetovaža (4)

fantastična tetovaža (5)

fantastična tetovaža (7)

fantastičan tetovaža (8)

fantastična tetovaža (9)

fantastična tetovaža (10)

fantastična tetovaža (12)

fantastična tetovaža (13)

fantastična tetovaža (14)

fantastična tetovaža (17)

fantastična tetovaža (18)

fantastična tetovaža (19)

fantastična tetovaža (20)

fantastična tetovaža (21)

fantastična tetovaža (22)

fantastična tetovaža (23)

fantastična tetovaža (24)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − 93 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: