60+ Încurajarea ideilor de tatuaj Semicolon – Folosind arta corpului pentru a inspira și a da speranță

tatuaj semicolon1

Sursă

Un tatuaj cu semicolon este unul din acele imagini care vă vor atrage atenția imediat după ce îl vedeți. Deși este în majoritatea cazurilor un marcaj corporal mic, acesta vă va ridica curiozitatea și veți dori să aflați mai multe despre el.

Acesta a fost întotdeauna o parte din alte tatuaje de expresie, dar în ultimii ani a devenit foarte popular, iar majoritatea oamenilor atribuie acest lucru lansării Proiectului Semicolon în 2013.

Această semne de punctuație este, de asemenea, foarte simbolică, iar semnificația ei profundă când utilizați în tatuajul dvs. este ceea ce face tot mai mulți oameni care doresc să o aibă. Este disponibilă și în variante variate de design, și astfel poate face și un marcaj elegant.

Semicolon Tattoo 42

Sursă

Originea acestui trend

Un tatuaj cu semicolon a facut parte din tatuajele de expresie de mai multi ani, dar in ultimii ani, a devenit un totem distinct. Majoritatea oamenilor îl cred pe Amy Bleuel pentru popularitatea tatuajului semicolonului prin intermediul Proiectului Semicolon pe care la lansat în 2013.

 • Semicolon Tattoo 61
 • Semicolon Tattoo 62
 • Semicolon Tattoo 60
Semicolon Tattoo_

Sursă

Semicolon Tattoo 41

Sursă

Amy a vrut să folosească acest proiect pentru a-și onora tatăl care și-a luat viața ca rezultat al luptelor cu boli mintale.

Ea recunoaște, de asemenea, că a trebuit să se lupte cu bolile mintale de-a lungul anilor, așa că scopul ei a fost acela de a crește gradul de conștientizare și de a începe o conversație pe această temă, deoarece puțini oameni sunt dispuși să vorbească despre aceasta.

punct și virgulă tatuaj2

Sursă

Semicolon Tattoo 43

Sursă

În acest proiect, a trebuit să desenezi un punct și virgulă oriunde pe corp, să îl fotografiezi și apoi să împarți cu alții pe site-urile de social media. Proiectul a fost mult mai reușit decât imagina Amy, deoarece mii de oameni din întreaga lume au luat provocarea.

Deși era ceva temporar, popularitatea sa imensă a văzut proiectul Semicolon devenind ceva permanent, în scopul de a ajuta la răspândirea conștientizării asupra diferitelor boli mintale, cum ar fi anxietatea și depresia.

punct și virgulă tatuaj3

Sursă

Semicolon Tattoo 44

Sursă

Proiectul Semicolon a urmărit, de asemenea, educarea oamenilor despre sinucidere și oferirea de speranțe pentru a reduce rata alarmantă a oamenilor care își iau viața în fiecare an. În curând oamenii au fost tatuaje permanente de punct și virgulă și spice-le pentru a crea o imagine rece.

Și în ultimii ani, popularitatea tatuajului semicolonului sa aflat într-o creștere constantă și acum face parte din arta corporală a oamenilor din toate generațiile.

semicolon tattoo4

Sursă

Semicolon Tattoo 45

Sursă

Semnificație și simbolism

Obiectivele principale ale Proiectului Semicolon și, de asemenea, ceea ce a fost în mintea lui Amy când a lansat-o a fost de a crește gradul de conștientizare pentru diferitele boli mintale. Experiența personală cu privire la condițiile mentale și pierderea tatălui ei au fost dintotdeauna forța ei de conducere.

Vroia să înceapă o conversație cu privire la diferitele condiții cu care se confruntă oamenii și includ anxietate, depresie, sinucidere, dependență și auto-vătămare.

Și dacă ai un simbol cu ​​punct și virgulă poate simboliza faptul că te-ai luptat cu oricare dintre acestea sau cineva foarte apropiat de tine trece prin unul sau două dintre ele.

tatuaj cu semicolon5

Sursă

Semicolon Tattoo 46

Sursă

Semicolonul este semnul de punctuație pe care îl utilizați într-o propoziție când ați fi putut termina, dar ați decis să continuați să scrieți.

De asemenea, se poate traduce aplicarea sa într-o propoziție într-o situație reală de viață, și aceasta este mai mult atunci când vine vorba de auto-vătămare și sinucidere.

Dacă ai inscripționat pe corpul tău, înseamnă că ai fi terminat viața sau te-ai înecat în mizerie, dar ai decis să continui să trăiești sau să începi o viață nouă fără gânduri suicidare.

semicolon tattoo6

Sursă

Semicolon Tattoo 47

Sursă

Semiclononul este, de asemenea, un simbol al speranței și înțelegerii. Nu trebuie să vă luptați cu depresia sau anxietatea pentru a avea acest tatuaj.

Este, de asemenea, o idee excelentă de a avea unul astfel încât să puteți da speranțe cuiva care trece printr-un timp greu și îi încurajează să-și depășească luptele.

Semicolon Tattoo_

Sursă

Semicolon Tattoo 48

Sursă

Tatuajele sunt un starter de conversație, astfel încât puteți avea un punct și virgulă pentru a apropia oamenii de tine să vorbească despre diferitele lucruri pe care le reprezintă.

Creșterea gradului de conștientizare în acest mod este foarte benefică pentru oamenii care se luptă cu diverse lucruri din viață, deoarece vorbirea conduce la înțelegere și soluții.

semicolon tattoo7

Sursă

Semicolon Tattoo 49

Sursă

Un punct și virgulă undeva pe încheietura mâinii poate fi, de asemenea, o amintire permanentă că nu trebuie să încercați niciodată să vă încheiați viața.

În afară de aceasta, o puteți utiliza și ca o amintire a unei persoane dragi pentru dvs. care sa sinucis și a unui semn pe care încă îi iubeați, indiferent de modul în care au decis să părăsească această lume.

Semicolon Tattoo_

Sursă

Semicolon Tattoo 50

Sursă

Dacă îl combinați cu un alt simbol, cum ar fi un fluture sau o busolă, îi veți da și un alt sens.

De exemplu, un punct și virgulă în mijlocul unei busole arată că știți direcția în care se îndreaptă viața dvs. și astfel sunteți foarte plini de speranță și optimistă.

tatuaj semicolon9

Sursă

Tipuri de marcări ale corpului semicolon

Cel mai bun lucru despre tatuaje este că le puteți desena în moduri nesfârșite și astfel vă vor da întotdeauna ocazia de a veni cu un design distinct.

Un tatuaj cu semicolon nu este o excepție și, deși ar putea părea foarte simplu, există încă multe modalități pe care le puteți avea. Următoarele sunt câteva exemple ale diferitelor variante de proiectare sau tipuri de punct și virgulă pe care le puteți avea.

 • Semicolon Tattoo 52
 • Semicolon Tattoo 51
 • Semicolon Tattoo 53
semnulcotului tattoo8

Sursă

tatuaj semicolon10

Sursă

Butterfly Semicolon

Acest design este foarte popular cu doamnele, ceea ce implică transformarea simbolului în corpul unui fluture. Cu acest design de tatuaj, puteți să adăugați o anumită culoare tatuajului dvs., oferindu-le aripilor fluture diferite modele și nuanțe.

Și, de asemenea, dați tatuajului dvs. mai multe sensuri asociându-l cu un fluture.

tatuaj semicolon11

Sursă

tatuaj cu semicolon12

Sursă

tatuaj semicolon13

Sursă

punct și virgulă tattoo32

Sursă

Semicolon inima

O inimă este întotdeauna o completare perfectă pentru orice tatuaj și este, de asemenea, foarte simbolică. Există multe modalități de a fi desenate, iar cel mai frecvent implică faptul că au semnele din inimă.

De asemenea, puteți ajusta forma punctului deasupra punct și virgulă de la forma rotundă tipică până la forma inimii. Având simbolul inimii arată că cineva iubește viața și dorește să trăiască cât mai mult timp posibil.

semnul de mână tatuaj14

Sursă

semnul de mână tatuaj14

Sursă

Variația frazei / cotației

Câteva cuvinte de inspirație, de asemenea, merg bine cu acest tip de marcare a corpului, și, de asemenea, ajută să scoată în evidență sensul său. De exemplu, poți avea "I Love Life" impregnată pe încheietura mâinii și termină cu un punct și virgulă la sfârșit.

De asemenea, puteți avea numele unei persoane dragi să vă luptați cu anxietate, depresie sau gânduri suicidare cu un punct și virgulă la sfârșit sau pe ambele părți pentru a arăta că înțelegeți luptele lor.

semicolon tattoo16

Sursă

semicolon tattoo17

Sursă

semicolon tattoo18

Sursă

tatuaj cu semicolon19

Sursă

tatuaj cu semicolon31

Sursă

Semicolon minimalist

Această variantă de tatuaj este perfectă pentru cei care ar dori să-și facă tatuajul semicolon mai mare decât cele tipice. În loc de a avea doar semnele în cerneală neagră, le puteți păstra prin introducerea unui model monocrom.

Pentru a crea acest design minunat ar trebui să aveți unele modele complicate și atractive pe partea interioară a celor două mărci.

tatuaj cu semicolon21

Sursă

semicolon tattoo22

Sursă

tatuaj cu semicolon23

Sursă

Rainbow Stropit

Adăugarea unei anumite culori la tatuaj este, de asemenea, o altă opțiune viabilă, deoarece va ajuta să respirați câteva vieți în simboluri. Pentru acest design, ar trebui mai întâi să desenați tatuajul cu punct și virgulă așa cum arată în mod tradițional.

Ar trebui să aveți apoi niște culori de curcubeu în jurul ei într-un design asemănător stropilor pentru a face imaginea colorată. Pentru acest design, puteți face și culorile să schițeze simbolul în loc să utilizeze cerneala neagră pentru al desena.

semnulcotului tattoo24

Sursă

semicolon tattoo25

Sursă

tatuaj semicolon26

Sursă

Arcul Semicolon

Este nevoie de mult curaj pentru a lupta cu lucruri precum auto-rănirea, depresia și anxietatea. O săgeată este o mare plus față de punct și virgulă, deoarece arată că aveți curajul și dorința de a vă deplasa. În acest design de tatuaj ar trebui să aveți simbolul ca arborele săgeții.

tatuaj semicolon27

Sursă

tatuaj cu semicolon28

Sursă

Ancora Design

O ancoră face o combinație excelentă cu un punct și virgulă, iar acest lucru se datorează simbolismului său profund. Deși pot însemna lucruri diferite, loialitatea și stabilitatea sunt principalele.

Dacă o combinați cu punct și virgulă, aceasta poate simboliza faptul că sunteți loiali vieții sau cuiva pe care l-ați pierdut.

semicolon tattoo29

Sursă

Idei de plasare pentru un punct și virgulă

Alegerea designului pentru marcajul cu punct și virgulă este primul pas, dar și la fel de important este alegerea locului potrivit pentru a avea. În cele mai multe cazuri, este un tatuaj mic și, astfel, oamenii vor avea de obicei pe încheietura mâinii, glezna, spatele urechii și, de asemenea, pe degete.

Semicolon Tattoo_

Sursă

 • Semicolon Tattoo 55
 • Semicolon Tattoo 56
 • Semicolon Tattoo 54

Cu toate acestea, la fel ca oricare alt tip de tatuaj, îl puteți avea oriunde doriți sau unde îl găsiți cel mai simbolic. Unii oameni vor avea un citat cu punct și virgulă pe brat, pe piept, pe spate sau chiar pe picior.

Designul pe care doriți să-l dictați va dicta, de asemenea, locul în care ar trebui să îl aveți, deoarece un simbol mic nu va fi foarte vizibil pe spate sau pe piept din cauza spațiului vast din jurul său.

semnulcot tatuaj30

Sursă

tatuaj semicolon33

Sursă

Pe scurt…

Oamenii se confruntă cu multe lupte în viață, dar unii ca cei asociați cu boli mintale sunt adesea ignorați. Cu toate acestea, ele au un efect imens asupra a milioane de indivizi din întreaga lume.

Semicolon Tattoo_

Sursă

S-ar putea să nu reușiți să rezolvați problema pentru toți acești oameni, dar puteți contribui la răspândirea conștiinței cu un tatuaj cu semicolon frumos. Și astfel, în loc să aveți niște semne de corp fără sens doar pentru că ar părea răcoroși, puteți avea o punct și virgulă și puteți da speranțe altora.

tatuaj cu semicolon34

Sursă

tatuaj cu semicolon35

Sursă

tatuaj cu semicolon36

Sursă

 • Semicolon Tattoo 59
 • Semicolon Tattoo 58
 • Semicolon Tattoo 57

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 + = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: