95 Tatu Rama Cantik: Kecantikan dan Kepentingan

Bersantai oleh rama-rama! Rama-rama adalah salah satu elemen paling cantik dan paling popular yang wanita (dan beberapa lelaki!) Memilih untuk mendapatkan inked. Makhluk cantik itu mengingatkan kita semua bahawa kita telah berpaling dari kepompong sederhana dan muncul haiwan yang indah dan cantik. Mereka serangga kegemaran semua orang, dan mereka membuat tatu menakjubkan.

Dalam satu kajian baru-baru ini yang dijalankan lebih daripada 1000 orang di Amerika Syarikat ternyata bahawa apabila ia berkaitan dengan tatu, wanita keluar lelaki nombor. Sejumlah 59% wanita didapati memiliki sekurang-kurangnya satu tattoo berbanding hanya 41% lelaki. Dengan itu, kita akan melihat salah satu tatu yang lebih popular di kalangan wanita - tatu rama-rama.

Sekarang kita tidak mengatakan bahawa mendapatkan rama-rama bertetapan pada anda kami secara tidak sengaja (baik jenisnya) tetapi ia tidak mengatakan bahawa rama-rama adalah salah satu reka bentuk teratas yang dipilih oleh wanita untuk mendapatkan tattoo pada diri mereka sendiri. Mengapa ini? Jelas sekali mereka cantik, tetapi semua orang tahu itu.

Rama-rama juga mewakili cinta, kedamaian, penerbangan dan kebanyakan perubahan. Ingatlah bahawa rama-rama bermula sebagai ulat dan melalui masa berkembang kepada rama-rama yang indah yang kita semua kenal dan suka. Transformasi ini adalah simbolik kepada banyak wanita yang telah berubah atau berkembang dari masa lalu mereka. Kadang-kadang ia adalah semudah perubahan dari perempuan ke wanita atau mungkin mereka telah mengatasi masa gelap dalam hidup mereka pada masa lalu - apa pun, kita tidak mahu menggali terlalu dalam kepada makna di sebalik semua itu, kita hanya ingin meneruskan dan menunjukkan kepada anda 95 reka bentuk tatu rama-rama kegemaran kami.

tumblr_njdpg7ssBT1s2516po1_1280

Rama-rama kecil yang kecil di tangan tidak disedari. Sekiranya anda tidak berasa begitu berani untuk mendapatkan sekeping penuh, mengapa tidak bermula dengan sesuatu yang kecil seperti ini?

Diproses dengan VSCOcam dengan pratetap lv03

Yang berwarna-warni, di atas lutut, monarch butterly yang cantik kelihatan hebat di rok pendek seperti yang kita lihat dalam gambar ini.

rama-rama-tatu-61

Satu siri kupu-kupu mungkin lebih banyak gaya anda? Buat mereka berwarna-warni dan bersemangat. Rusuk adalah penempatan yang hebat untuknya.

rama-rama-tatu-63

Reka bentuk mudah mungkin perkara anda. Rama-rama yang bergaya ini terletak cukup di bawah lutut pemakai, membayangkan lebih banyak lagi.

rama-rama-tatu-64

Rama-rama dan tumbuhan bersatu seperti susu dan kue. Ini adalah sekeping belakang yang menarik yang menampilkan kedua-duanya.

rama-rama-tatu-65

Ini adalah contoh indah tatu cat air. Pernahkah anda menonton permainan kucing dengan rama-rama? Ia penglihatan untuk dilihat!

rama-rama-tatu-66

Di belakang bahu adalah tempat yang popular untuk tatu - berhati-hatilah, anda tidak akan dapat memeriksa tatt anda sendiri dengan mudah.

rama-rama-tatu-67

Walaupun kita biasanya memikirkan kupu-kupu adalah haiwan berwarna-warni, anda boleh mempunyai kesan yang sama dengan tatu hitam dan putih.

tumblr_nixj5npkbM1u2vxnpo1_1280

Tidak cukup berani untuk dakwat? Foil batang cetakan pada tatu sangat popular kerana alasan itu. Ujilah mereka dan lihat apa yang anda fikirkan.

rama-rama-tatu-68

Anda boleh melihat tatu rama-rama gadis ini yang mengintip dari selimut sejuknya yang paling tinggi di atas stoking - sebuah combo yang hebat.

rama-rama-tatu-69

Reka bentuk yang indah dan rumit ini sama-sama berani dan pada masa yang sama halus. Lihat seorang tattooist tuan untuk kerja yang baik seperti ini.

rama-rama-tatu-70

Pilih skema warna anda dengan bijak apabila anda merancang tatu anda. Yang ini mempunyai kuning dan hijau yang mewah.

rama-rama-tatu-71

Pernah melihat bagaimana beberapa rama-rama kelihatan seperti tengkorak? Nope? Baik juga kita tidak sampai kita lihat dope ini!

rama-rama-tatu-72

Mempunyai jejak rama-rama di bawah badan anda untuk membuat tatu bersemangat percuma, dan tidak kelihatan hebat?

rama-rama-tatu-73

Bagaimana dengan rama-rama untuk mengambil yang berbeza pada tatu rama-rama? Ngengat bukan hanya sepupu jelek dari rama-rama yang anda ketahui.

rama-rama-tatu-74

Tatu leher: bukan untuk jantung yang lemah. Walaupun ia adalah sesuatu yang lembut seperti rama-rama, tatt leher selalu menjadi pilihan yang berani.

rama-rama-tatu-75

Satu lagi leher tatt, namun yang satu ini berada di belakang leher dan biasanya boleh diliputi oleh rambut jika anda ingin berbuat demikian.

rama-tatu-76

Rama-rama ini mempunyai pelbagai warna yang berlainan. Ia kelihatan alomost seperti kaleidescope apabila anda melihatnya.

rama-tatu-77

Kami hanya memuja tatu rama-rama kecil ini. Mereka sesuai untuk apabila anda tidak mahu sesuatu yang besar, tetapi tambahan baru yang halus.

rama-tatu-78

Gaya tatu ini sangat popular di seluruh dunia. Anda boleh menyesuaikan banyak reka bentuk yang berbeza seperti ini.

rama-tatu-79

Ratu kupu-kupu ini adalah reka bentuk renda yang cantik, dengan warna hitam sederhana. Yang satu ini akan mengambil sedikit masa di kerusi untuk duduk!

rama-tatu-80

Tidak ada yang lebih sejuk daripada memadankan tatts pada kedua-dua lengan anda atau kedua-dua kaki anda dan ini adalah kes yang pasti.

rama-rama-tatu-81

Tatt adalah realiti kegilaan kartun mutlak! Mendapat tato tengkorak anda mungkin salah satu mod badan yang paling melampau.

rama-rama-tatu-82

Walaupun tatt sawit tidak betul-betul tahu yang terbaik, mereka boleh menjadi sangat visual. Petua: mereka memerlukan lebih banyak teratas.

rama-rama-tatu-83

Contoh Anoher beberapa rama-rama sangat comel di atas lutut. Sempurna untuk pukulan foto kaki yang kencang sudah tentu.

rama-rama-tatu-84

Apa dalam apa sekarang ?? !! Kura-kura rama-rama gajah ini begitu jauh dari medan kiri ia hanya rata gila. Dan sejuk!

rama-rama-tatu-85

Bekerja tatu rama-rama anda ke tatts lain yang anda miliki boleh membayar divedends. Yang satu ini sangat sejuk dengan wanita di bawahnya.

rama-rama-tatu-86

Perhatikan wajah yang menarik di tengah-tengah rama-rama terakhir pada batang gadis ini. Pemperibadian adalah kunci kepada tatu anda.

rama-rama-tatu-87

Kami benar-benar mengasihi pemikiran ini. Rama-rama oren yang berwarna-warni yang pecah dari mata adalah benar-benar unik.

rama-rama-tatu-88

Ahhh ya, kupu-kupu samping yang kurang dikenali. Ini adalah kedudukan yang sangat menarik, baik dalam orientasi maupun di dalam badan.

rama-rama-tatu-89

Thi menarik kupu-kupu tatt berada di dasar sawit dalam reka bentuk garis besar hitam. Sempurna Instagram layak.

rama-tatu-90

Rama-rama ini nampak seperti ia telah ditarik ke atas bunga asal di bahagian belakang tangan di sini. Bukan penambahan buruk di tempat kejadian.

rama-rama-tatu-91

Satu lagi tatu dalam gaya yang sangat tersendiri itu. Merah, hitam, dan kelabu adalah antara warna yang paling popular.

rama-tatu-92

Ini adalah kekacauan, emosi, kacau gila yang entah bagaimana datang dan masuk akal. Dua rama cantik.

rama-rama-tatu-93

Reka bentuk mudah mungkin semua yang anda perlukan. Ia bentuk rama-rama yang penting, selebihnya hanya pengisi.

rama-tatu-94

Rama-rama tidak semestinya feminin. Kupu-kupu dada turquouise ini jantan - atau mungkin ia hanya janggut.

rama-tatu-95

Mengapa tidak memasukkan rama-rama ke dalam tatu dedikasi? Ini telah dilakukan untuk menghormati kelahiran anak perempuan.rama-tatu-96

Satu lagi mentega hitam dan putih di lengan. Kami sangat menyukai teduhan yang sangat profesional ini.

rama-tatu-97

Perhatikan bagaimana anda boleh membuat pop tatu anda jika anda meletakkan bayangan teduh di belakangnya? Anda mungkin berfikir untuk melakukan ini untuk bahagian seterusnya anda.

rama-tatu-98

Saya mengintip lelaki berjanggut lagi! Kupu-kupu turquoise di dada dapat dikenali di mana saja. Abat bagus di sana!

rama-rama-tatu-51

Reka bentuk oriental ini sangat feminin dan halus, walaupun saiz yang agak besar dan penempatan yang mudah dilihat.

rama-rama-tatu-52

Reka bentuk ini telah bermimpi untuk berkumpul sebagai dua bahagian untuk menghasilkan keseluruhan. Pastel cantik benar-benar membuatnya.

rama-rama-tatu-53

The shading on this piece is just brilliant is not it? Bukan sahaja warna yang dipikirkan, tetapi penggredan mereka kelihatan tidak benar.

rama-rama-tatu-54

Rama-rama ini di kalangan bunga benar-benar muncul, kerana pilihan warna berani di seluruh.

rama-rama-tatu-55

Pergi liar dan tr sesuatu yang sama sekali berbeza - seperti reka bentuk tangan bergaya ini. Warna cemerlang juga berfungsi di sini.

rama-rama-tatu-56

Satu lagi reka bentuk tattoo rama-rama hitam dan putih yang besar.

rama-rama-tatu-57

The reds and greens of this piece mengingatkan kita sedikit Krismas. Apa pendapat kamu?

rama-rama-tatu-58

Ramai orang memilih untuk mendapatkan reka bentuk tatu di bahagian tengah tulang belakang untuk kesan dramatik. Yang satu ini hanya menakjubkan!

rama-rama-tatu-59

Rama-rama ini adalah sebahagian daripada menagerie cat air pada badan gadis ini. Percuma!

rama-rama-tatu-60

Mentega violet kecil yang cantik.

butterfly_tattoo

Pertama sekali sila lihat pada reka bentuk rama-rama yang cantik di atas memaparkan 5 rama-rama di belakang wanita. Ini mempunyai campuran rama-rama Viceroy dan Monarch yang sebenarnya mempunyai makna yang sangat menarik dan simbol di sebalik semua itu. Rama rama Monarch adalah toksik, sementara Viceroy tidak toksik dan dikenali sebagai rama-rama mimik. Dengan melihat sama seperti rama-rama Monarch, rama-rama Viceroy dapat mengelakkan dimakan ketika burung menganggap itu beracun. Ini kepada manusia adalah simbol kepada orang yang dinilai berdasarkan nilai muka dan bukan orang yang sebenarnya mengenali mereka yang sebenarnya.

Tatu rama-rama 3d

Seperti yang anda boleh katakan rama-rama baru yang ditanam itu kelihatan agak merah dan bengkak tetapi semua kelihatan sama sangat cantik.

3D-Butterly-on-top-shoulder

Rama-rama berwarna biru dan merah jambu yang menarik di bahu wanita yang cukup biasa untuk rama-rama yang akan ditato.
Tatu rama-rama 3d

Adakah ia raksasa atau rama-rama Viceroy? Ia boleh dikatakan hampir mustahil, tetapi ia adalah tatu besar yang sama.

tumblr_nx2qshVr381uicplzo1_1280

Satu lagi melihat reka bentuk tatu rama leher besar ini.

48-butterfly_tattoo600_592

Gaya rama-rama yang lebih abstrak pada pergelangan tangan someones, kami sangat menyukai warna gaya pastel yang digunakan.

back-tattoo-butterfly

Rama-rama yang bercampur dengan reka bentuk bunga sangat popular, terutamanya di kalangan wanita muda yang ingin reka bentuk yang cantik.

cantik-rama-rama-tato-untuk-your-best-friends-915x915

Dakwat hitam sering menjadi pilihan untuk tatu apabila anda menginginkan sesuatu yang mudah yang akan menjadi abadi.

Reka bentuk Terbaik-Butterfly-Tattoo

Satu gaya rama-rama gaya cinta yang cantik diposisikan secara langsung di bahagian atas leher wanita, memang sangat bagus!

Rama-rama-tatu-pada-pergelangan tangan

Satu lagi reka bentuk oren dan hitam yang hebat di lengan hadapan.

reka bentuk butterfly_tattoo

Di samping bahu dan belakang, salah satu kedudukan yang lebih popular untuk reka bentuk kupu-kupu adalah kaki, di samping alasan lain ia dapat ditutup dengan agak mudah.

idea butterfly_tattoo

Walaupun bukan tatu rama-rama, rama-rama dikenali sebagai simbol cinta dan di sini adalah tatu cinta rama yang hebat yang kami ingin tunjukkan kepada anda.

Makna-Rama-tatu

Tiga rama-rama, yang lebih besar kemungkinannya mewakili tiga orang anak atau tiga orang ahli keluarga.

tatu rama-rama ungu

Tato pelvik yang diposisikan dengan rama-rama berwarna ungu dan kuning.

Bahu-rama-rama

Satu lagi contoh hebat rama-rama oren dan hitam pada bilah bahu wanita.

reka bentuk tatu rama-rama mudah

Tatu yang menaikkan sangkar rusuk wanita, bermula dari perut sangat popular pada tahun-tahun kebelakangan ini kerana betapa seksi dan cantik mereka dapat dilihat.

Stunning-3D-Butterfly

Tato ultra realistik adalah satu lagi reka bentuk popular pada masa kini. Apabila anda mendapatkan rama-rama saiz hidup seperti ini di lengan depan anda, ia boleh menipu orang dalam berfikir bahawa ia sebenarnya ada!

Reka bentuk Stunning-3D-Butterfly

Gambar dekat reka bentuk tatu rama-rama yang realistik. Kami sangat menyukai kerumitan ini!

Upper-Back-Butterfly-Tattoos

Mempunyai tatu rama-rama cantik di punggung anda dan pergi ke acara rasmi? Mengapa tidak menambah faktor wow dengan beberapa tongkat pada permata.

butterfly_tattoo_by_stuntmanmike666-d3i1c98

Tatu di belakang telinga telah dipopulerkan hari ini oleh penyanyi pop Rihanna yang menunjukkan kepalanya.

rama-rama-bintang-tattoo-on-back-bahu

Selalunya orang ingin mendapatkan peringatan orang-orang tatu pada mereka tetapi tidak benar-benar mahu mendapatkan nama tatu mereka. Mendapatkan bintang seperti reka bentuk di atas boleh menjadi cara yang hebat untuk menunjukkan berapa banyak orang tertentu dalam hidup anda yang lalu atau yang sekarang bermakna kepada anda.
Butterfly-Tattoo-5

Reka bentuk tatu paha atas ungu yang cantik. Ini sangat popular kerana anda boleh dengan mudah menutupnya dengan garis pantat anda, atau menunjukkannya kepada orang yang istimewa itu ...
rama-rama-tatu-pereka-pergelangan tangan

Foto hebat reka bentuk dada rama-rama dengan kerja bayangan yang sangat realistik.

tatu rama-rama

Lain lagi dekat dengan beberapa reka bentuk bilah bahu yang sangat profesional.

Butterfly-Tattoos-28

Bagaimana anda boleh membuat rama-rama kelihatan lebih cantik? Tambah bunga ceri, bagaimana pula!

berwarna-kupu-tatu-di-bahagian-tulang rusuk

Tiga rama-rama berwarna pastel yang kelihatan di atas sangkar rusuk.

Trend Kupu-kupu-Tatu-Gaya-untuk-Terkini

A rama-rama kecil tatu pada rawan telinga someones - sangat sejuk.

kaki tatu rama-rama

Lebih daripada reka bentuk rama-rama gaya puak di pergelangan kaki.

Kaki-Rama

Satu lagi contoh rama-rama biru yang cantik kelihatan pada kaki someones. Ini memberi anda peluang yang hebat untuk menyamai kuku kuku!

Besar-3D-Butterfly

Kami mengasihi sayap kupu-kupu ini dengan penuh penerbangan dan juga kerja-kerja teduhan yang hebat.

tiram-cherry-blossom-tatu-tatu

Dalam budaya Jepun, tradisi untuk meninggalkan tingkap terbuka di rumah tamu itu kerana nasib baik jika rama-rama harus terbang ke bilik itu dan juga melambangkan orang yang dikasihi yang datang untuk melawat. Di sini kita dapat melihat satu lagi contoh hebat orang yang mencampurkan pokok bunga ceri yang indah dengan reka bentuk rama-rama oren dan hitam.

rekaan tatu kaki-rama-rama

Ini dilakukan dengan cerdik, bermula di bahagian bawah kaki kanan dan berjalan ke kaki kiri dan kemudian sampai ke lutut. Kami sangat menyukai gaya seni jalanan moden dengan cat cat dan semua.

Jepun-Butterfly-Tattoo

Rama-rama berwarna ungu yang indah dengan reka bentuk yang baik pada dada wanita.
tatu rama-rama besar

Rujukan di sebalik reka bentuk ini adalah Silence of the Lambs sebuah filem horor kultus yang mempunyai rekaan rama-rama / tengkorak di poster filem utama. Ini adalah sentuhan di atasnya menggunakan bentuk rama-rama yang cantik dan bukannya rama-rama. Ia kelihatan sangat hebat di leher juga.

real-butterfly-tattoo-on-back-shoulder

Kami benar-benar suka warna pewarna zamrud yang dalam ini!

-tattoo-designs-7-back-shoulder-left-butterfly-tato

Ia sering simbolik untuk mendapatkan dua rama-rama bersebelahan antara satu sama lain seperti ini, untuk mewakili diri sendiri dan orang yang disayangi atau mungkin ibu bapa anda, terutama jika baru-baru ini meninggal dunia.

3d-rama-rama-tatu-di-leher-untuk-perempuan

Satu lagi contoh hebat pencampuran dalam fon gaya skrip curvy dengan rama-rama yang diikat dengan baik dengan pusaran merah jambu dan beberapa bintang. Memilih reka bentuk seperti ini di mana hanya kulit hitam dan merah jambu boleh berfungsi dengan baik bersama-sama dan bukan untuk sekumpulan warna.

5fb3dda03bda33b71734567b9991d74b

Reka bentuk lengan yang sangat menarik memaparkan banyak bunga dan beberapa rama-rama. Kerja pewarnaan dan teduhan pada satu ini sangat menakjubkan dan anda perlu teruja dengan hasil seperti ini!

b5ea1c8f2f26ebac77b863f48a308935

Tatu rama-rama yang sangat rumit dan sejuk di belakang leher wanita.

tatu rama-rama 4

Pada pandangan pertama ini kelihatan agak aneh kerana kekurangan simetri pada saiz sayap, namun tidak syak lagi mempunyai semacam simbolisme kepada orang dan keseluruhannya adalah reka bentuk hitam dan hijau yang sangat sejuk.
Butterfly_Tattoo_by_rock_kittie

Satu lagi contoh yang menakjubkan dari bintang percetakan dakwat hitam yang dilakukan dengan baik dan rama-rama pada buku lali someones.

Butterfly-Tattoo-Designs-2013-For-Girls-007

Ini adalah contoh sempurna penempatan tatu yang hebat. Ia tidak terlalu di wajah anda, tetapi lebih kelihatan halus, minimalis. Kami sangat suka reka bentuk yang melepasi bahu dan belakang seperti ini kerana apabila anda sedang berpakaian untuk bekerja, anda dapat dengan mudah menutupnya. Datang pada waktu hujung minggu anda boleh menetapkan rama-rama percuma!

rama-tatu-warna

Twist moden yang hebat. Apabila anda sangat bersemangat dengan sesuatu seperti muzik atau lagu tertentu tetapi tidak semestinya mahu mendapatkan lirik tatu seperti orang lain, daripada mengapa tidak memasukkannya ke reka bentuk yang lain seperti yang di atas.

rama-rama-tato-on-collarbone-for-girls

Ini adalah salah satu reka bentuk kegemaran kami. Sekurang-kurangnya 5 kupu-kupu bekerja dari bahagian dada dan di atas bahu. Ia dipuji dengan baik oleh permata menindik tubuh juga.

Celtic-Butterfly-Tattoos

Akhir sekali, kami akan menyelesaikannya. Walaupun pada pandangan pertama ia bukanlah yang paling cantik dari semua tatu rama-rama yang kami telah tunjukkan kepada anda, ia bukanlah salah satu kegemaran kami daripada mereka. Kami benar-benar suka bagaimana orang itu memilih untuk pergi untuk rama-rama di sisi pandangan dan bukannya dalam penerbangan penuh. Walaupun ini tidak memisahkan separuh keindahan rama-rama yang ada, ia memberikan reka bentuk lebih dari rupa rama-rama yang berlepas untuk penerbangan. Ini boleh menjadi simbolik kepada seseorang yang baru-baru ini mengatasi sesuatu yang traumatik dalam hidup mereka dan mahu mengingatnya dengan mendapatkan tatu yang bermakna. Kami juga suka bentuk reka bentuk ini, khususnya bentuk sayap.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: