41 Menarik Tatu Bunga Lotus

Bunga teratai adalah satu keindahan, bersinar terang sebagai simbol pertumbuhan peribadi. Bunga-bunga teratai berwarna merah jambu yang terang dan merah dalam, namun banyak yang memilih untuk memasangkannya dalam skala kelabu jika merah jambu atau merah tidak sesuai. Bunga pembukaan mereka secara perlahan adalah benar-benar sesuatu yang perlu dilihat, dan mereka menjadi baik dengan tatu lain.

Bunga adalah pilihan reka bentuk yang popular untuk tatu, dan reka bentuk tatu bunga teratai sangat menarik perhatian. Keindahan reka bentuk tatu bunga teratai adalah bahawa ia akan kelihatan hebat di mana-mana lokasi di badan, dan boleh menjadi sebesar atau kecil seperti yang anda mahukan. Daripada tatu bunga teratai yang besar, untuk reka bentuk kecil pada pergelangan tangan dalaman, tatu-tato ini membuat penambahan yang indah dan bermakna kepada mana-mana seni tubuh. Mereka juga sesuai dengan warna-warna terang, berani serta hitam dan kelabu yang sederhana, jadi anda boleh muat tatu bunga teratai dengan apa-apa tema atau rasa peribadi yang anda suka.

Tatu bunga teratai bukan sekadar reka bentuk yang menarik untuk dilihat, sebagai tambahan bunga teratai mempunyai makna yang mendalam rohani. Ia merupakan lambang penting dalam agama Buddha, dan mewakili pencerahan, pemurnian dan kepercayaan, seperti yang dialami bunga teratai dari kedalaman air berlumpur, dan tahap bunga teratai dalam bentuk pertumbuhan mewakili tahap pencerahan Buddhis. Warna bunga teratai juga penting dalam agama Buddha, jadi mengapa tidak mencuba reka bentuk dalam salah satu warna ini?

jari reka bentuk tatu teratai bunga
1. Tatu jari kecil ini luar biasa. Ketepatan yang diperlukan untuk memasukkan jumlah terperinci ke dalam ruang yang kecil adalah menakjubkan. Garis hitam yang padat dan mudah. Tatu pada jari dan tangan adalah berani dan tatu ini menunjukkannya.
reka bentuk tatu bunga teratai yang menakjubkan
2. Saya tidak dapat membayangkan berapa lama potongan ini akan berlaku, ia akan menyakiti untuk berjalan selama seminggu yang baik. blues dan ungu benar-benar memuji antara satu sama lain. blues gelap, hitam, dan ruang negatif benar-benar membuat bunga teratai ungu untuk mengambil peringkat utama. ikan koi dipenuhi dengan warna yang hebat untuk memuji seluruh tatu juga. Perincian pedal dan air memberikan segalanya pergerakan dan kehidupan.
tatu bunga teratai sejuk
3. Bunga Lotus merah jambu ini membawa tengkorak dan sayap dari kematian ke kehidupan. Ia seolah-olah sesuatu yang indah tumbuh di atas sesuatu yang pernah mati untuk membawa penebusan kepadanya. Tengkorak itu kelihatan seolah-olah telah ditemui semula kerana warna-warna cerah di dalam bunga.
tatu tatu bunga Lotus
4. Pemadanan tatu adalah klasik. Mereka menunjukkan sesuatu yang lebih mendalam daripada kulit secara terus ke dalam jiwa. Adalah jelas bahawa bunga teratai ini lebih bermakna daripada kedua-dua bunga ini.
reka bentuk tatu bunga teratai 65
5. Lengan ini hampir sempurna. Keupayaan untuk meletakkan wajah yang besar di tempat yang nipis seperti lengan sukar dilakukan tetapi artis ini memaku. Butiran di tangan dan muka benar-benar membawa seluruh lengan ini bersama-sama. Teduhan di wajah dan hitam dan kelabu benar-benar membolehkan merah untuk keluar.
Tatu Bunga Lotus 678
6. Bunga Lotus sering dilihat pada tatu pada orang-orang yang berani untuk mendapatkan tatu tangan. Mereka adalah bunga yang cantik dan klasik yang sesuai di bahagian atas tangan dengan sempurna. Garis-garis besar pada bunga ini sangat bersih.
reka bentuk tatu bunga teratai 7
7. Pusat belakang adalah tempat yang cukup menyakitkan tetapi ia benar-benar bernilai untuk gadis ini. Teratai yang terperinci dan asli ini mempunyai simetri yang sempurna. Butiran membuat tatu ini benar-benar menonjol.

8.

tatu bunga Lotus hitam 9.Tatu Bunga Lotus 67 10.Tatu Bunga Lotus kembali 11.Reka bentuk tatu bunga teratai 4 12.

reka bentuk tatu bunga teratai 78

Koi-Fish-and-Lotus-Flower-Tattoo-back
13. Tato ini dengan sempurna membantu setiap item item berdiri sendiri. air biru dan bunga merah jambu benar-benar membuat ikan koi keluar dari tatu. air biru terang dan ikan kelabu menubuhkan latar belakang yang hebat untuk bunga teratai merah jambu. Dan bunga merah jambu dan ikan kelabu membantu air biru menonjol sebagai latar belakang yang sempurna.

14.Lotus-Flower-Back-Tattoos-

Bunga Putih Lotus

Bunga putih mewakili kesempurnaan suci dan kesucian intelektual, jadi jika anda berfikir yang terbaik ini mencirikan anda kemudian mencuba reka bentuk bunga lotus dalam dakwat putih di atas dakwat berwarna gelap. Lakukan penyelidikan anda dahulu, kerana sesetengah artis tatu mungkin tidak menggunakan dakwat putih sebelum jadi anda perlu memastikan bahawa mereka mempunyai pengalaman.

Bunga Merah Merah

22-lotus-tatu

15. Bunga merah mewakili kasih sayang dan belas kasihan, dan reka bentuk bunga teratai dalam terang, merah terang benar-benar menonjol sebagai tatu hebat.

Blue Lotus Flower

biru-teratai-tatu
16. Bahagian lengan adalah tempat yang sangat sensitif dan cukup menyakitkan. Tatu ini hampir kelihatan seolah-olah ia akan bersinar di bawah cahaya hitam. Sentuhan warna ungu dan sentuhan hijau terang benar-benar menarik perhatian anda.

url

17. Bunga biru mewakili pencerahan melalui pengetahuan dan akal, jadi kelihatan hebat sebagai sebahagian dari sekeping yang lebih besar. Warna-warna semulajadi dan teduhan daun benar-benar membolehkan bunga untuk mengambil peringkat tengah. persekitaran tatu ini memberi arahan kepada anda untuk memberi tumpuan kepada bunga dan berlian biru cantik.

Pink Lotus Flower

Lotus-Tattoos-117

18. Bunga merah jambu mewakili sifat-sifat paling besar Buddha, dan akan kelihatan super feminin dan halus sebagai tatu untuk seorang wanita. variasi merah jambu membolehkan sekeping ini untuk hidup.

Bunga Lotus Ungu

url
19. Cara peralihan ungu dan blues ke dalam satu sama lain begitu cergas adalah sensasi. kerja garis bersih segar.

20.

bunga teratai tatoo12
Lotus_Tattoo_by_lynnightmar3

21. Bunga ungu mewakili mistisisme, dan warna terang kelopak akan kelihatan mempesonakan berbeza dengan jantung batin kuning.

Bunga Bunga Teratai

Dalam agama Hindu, bunga teratai juga merupakan lambang kerohanian yang sangat penting, dan seperti dalam Buddhisme keupayaannya untuk menonjol dari perairan keruh juga mencirikan kelahiran rohani. Memilih reka bentuk anda untuk memasukkan air sebagai latar belakang bukan sahaja kelihatan hebat, ia juga memberikan makna rohani yang lebih mendalam kepada tatu anda. Sebagai bunga teratai adalah bunga air, reka bentuk bunga atau jumlah bunga di atas air adalah pilihan yang baik, dan jika anda pergi untuk gelombang berwarna biru maka anda boleh memilih warna yang sangat berbeza untuk bunga teratai itu sendiri; merah, merah jambu, oren atau kuning akan kelihatan hebat.

Memadai Bunga Lotus

Dalam budaya Cina, bunga teratai adalah cinta, kepercayaan dan keharmonian antara dua orang, jadi dengan tato bunga teratai yang sepadan dengan orang yang disayangi, dapat menjadi cara yang sangat istimewa untuk menggabungkan hubungan anda. Anda juga boleh mempunyai sepasang pasangan yang sepadan dengan tato pada diri sendiri, contohnya pada kedua sisi perut; untuk melambangkan maksud orang lain kepada anda.

sejuk-teratai-tatu
22. Blues, hitam, dan merah benar-benar membawa kegembiraan dan kedamaian dalam tatu ini. Kesederhanaan wanita di tengah-tengah menjadikan bahagian ini cantik namun tidak terlalu mencolok. Ia menunjukkan kecantikan semulajadi dalam beberapa cara. Cara pedal pergi dari gelap di bahagian bawah ke cahaya di atas benar-benar menunjukkan bakat bahawa artis harus menggabungkan warna dengan baik.
terapi-teratai-tatu
23. Salah satu perkara yang paling kerap ialah mengenali bahawa dalam beberapa tatu mereka adalah imej yang bersembunyi dalam penglihatan biasa. jika anda melihat dengan teliti di tengah-tengah ungu mereka adalah simbol bersembunyi di ruang negatif. Bunga itu penuh dengan terperinci yang menakjubkan dan kelihatan seperti anda boleh memetik pedal itu. Latar belakang ungu kelihatan seolah-olah memberikan bunga teratai merah kepada anda sebagai hadiah. Bahagian belakang ini dilakukan dengan sempurna.
18-lotus-tatu
24. Sekeping besar ini dipenuhi dengan warna yang indah. bunga teratai seperti kelihatan seperti gambar. Kerana cawangan dan daun dipenuhi dengan perincian, mereka mengelilingi bunga itu dan membawanya bersama. sebagai pedal mengalir dari bunga, ia membawa pergerakan ke sekeping.
idea-idea tatu teratai
25. Sekeping kaki ini menakjubkan! Bunga-bunga yang bertindih satu sama lain memberikannya satu ton kedalaman. rasanya seolah-olah bunga jatuh ke kaki orang ini. Tatu telah dilakukan sedemikian rupa di mana ia tampak seolah-olah mereka adalah garis besar yang sangat kecil yang merupakan perkara yang sukar dilakukan.
tangan-teratai-tatu
26. Lengan lengan ini kelihatan 3D! bayang-bayang pada pedal benar-benar membuatnya kelihatan seperti orang ini mempunyai bunga di atas lengan mereka dan bukannya tinta yang dimasukkan ke dalam kulit mereka.
teratai-tatu dengan berjalan kaki
27. Dengan bunga Lotus pada setiap kaki, anda boleh memberitahu bahawa ini dirancang dengan baik. blues tebal di kaki kanan dan oren dan merah jambu bertenaga kelihatan luar biasa terhadap latar belakang hitam. setiap kaki menunjukkan jenis bunga teratai yang berlainan dan menunjukkan kepelbagaian artis.

28.

tatu tulang rusuk teratai 29.22-lotus-tatu 30.back-teratai-tatu 31.lelaki-teratai-tatu 32.Jepun-Lotus-Flower-Tattoo-hip 33.Lotus-flower-tattoo 34.bahu-teratai-tatu

Terbuka Bunga Lotus

Tatu bunga teratai secara tradisinya menunjukkan setiap kelopak bunga terbuka, memaparkan hati yang halus, tetapi anda boleh memilih untuk mempunyai tunas bunga teratai atau bunga separuh tertutup jika anda lebih suka.

35.

bunga-tatu-teratai

36.
thumb.php 37.Lotus-Flower-Back-Tattoos-

38.Reka bentuk tatu bunga teratai hindu 39.reka bentuk tatu bunga teratai  Tatu Bunga Tarian Lotus 40. Ini adalah tempat yang sangat menyakitkan untuk mendapatkan tatu. dengan semua tulang dan kekurangan otot, anda akan merasakan jarum mengetuk tulang anda dengan pasti. Tatu ini sangat simetris dan terperinci pada pedal benar-benar membawa semuanya bersama-sama. artis tatu ini melakukan kerja yang baik untuk mengeluarkan keindahan bunga sambil mengekalkan kepingan hitam dan kelabu.

Reka bentuk tatu bunga tinta teratai putih

41. Dakwat putih menjadi lebih dan lebih popular tetapi masih belum menangkap dengan pencinta tatu aliran utama. Bahagian ini dilakukan dengan indah dan menunjukkan cara yang betul untuk menggunakan dakwat putih. Sekeping ini benar-benar menangkap keindahan bunga dengan menjadi halus namun cantik.

Reka Bentuk Jepun

Bunga Lotus kelihatan hebat sebagai sebahagian daripada reka bentuk gaya Jepun yang lebih besar, sama ada dengan bunga dan tumbuhan lain atau di latar belakang gelombang atau awan. Tato naga Jepun kelihatan hebat dan berkuasa dengan beberapa bunga lotus yang ditempatkan secara strategik sebagai latar belakang, dan akan kelihatan sempurna sebagai tatu penuh atau separuh lengan.

Sama ada anda memilih tatu bunga teratai semata-mata untuk alasan estetik atau menunjukkan sisi yang lebih dalam, lebih rohani, pilihan yang berbeza untuk reka bentuk akhir adalah tidak terhingga, kerana reka bentuk yang menakjubkan ini menunjukkan.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: