Foto și semnificație татуировок Майли Сайрус

Американская поп дива Майли Сайрус, este mai puțin cunoscută în întreaga lume cum a fost Hanna Montana, unde a jucat un substitut, mai mult decât popularul hit-uri, dar și propriile tatuaje. Пример Майли действително интересен, както и в столь юном возрасте (ода родилась в 1992 г. год) се казвам около двах десятков наколок, каждая из которых имеет особое значение. În mod personal, am impresionat acest fapt, în timp ce el a murit în fața lui Miley Cyrus, dar nu a făcut asta: el era un om de știință în Statele Unite ale Americii, Billie Rýy Sayrus, și a spus că este un bătrân. În acest caz, în cazul în care, în cazul în care "sonyya болеснь" передается по наследству. Поговом г подробнее о всех тату Майли Сайрус!

1.Doar respirație sub grupe

«Просто дыши» - s-au înrolat în mai multe submeniuri Майли, сделанная в 17 лет. Эта наколка сделана в память об ушедшей жизни подруге Ванессе, которая скончалась от рака легких. Încearcă să-ți dai seama de viața ta. Iменно poarta de tatuaje doar respiratia se potriveste in zonele de lege

Тату-Майли-Сайрус-под-грудью

2.Love на ухе

Înregistrați-vă căutarea pe butonul din stânga al mouse-ului. În cazul în care sunteți în căutarea unui loc de muncă, vă rugăm să-l contactați pe e-mail, pe care doriți să-l contactați. Lasă-ți-o, ce-i cu adevărat importantă, să-ți dai un cuvânt de spus și să-l citești. Înregistrați-vă pe ureche pentru actrițe și cântăreți - faceți clic pe filtru, închideți din stânga.

Тату-Майли-Сайрус-на-ухе

3.Сердце на мизинце правой руки

Pălăria - un loc preferat pentru tatuaje pentru câini, practician de călugări de calitate. Na mișcare dreptate de cadouri de tatuaje. По словам девушке, этот символ олицетворяет единстве всех членов семьи Сайрусов. Boolete, apoi, cum acest tatuaje a tatuat cu părinți, mama, sora și bratul de părinți, care se păstrează în stilul familial atributom.

Тату-Майли-Сайрус-в-виде-сердца

4.Crestă fără niciun amestec pînă la leu

În vară, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Ego semnifică în vechiul popor și în religia creștină.

Тату-Майли-Сайрус-крест

5.Ловец снов на правом боку

Самую большую свою татуировку Майли сделала на правом боку. Там изображен ловец снов. O seamănătoarea în cadrul unui singur stat. Это древний магический атрибут, который использовался в индейскич обрядах. Ați observat că, dacă aveți o problemă, atunci vă rugăm să-l copiați. În cazul în care apropiați de actrițe, acest atribut este acceptat și în acest domeniu. Interesat, cantitatea de pe tatuaje este egală cu o cantitate totală de câțiva copii, care sunt deținute în mod simbolic.

Тату-ловец-слов-Майли-Сайрус

6. Zănătoarea mișcării în mijlocul pământului

Cum și oricare altul, acest nume are numele său propriu, care se numără în întregime prin nume. Скорее всего, оніцетворяет добрую душу, но сама объдьница не распроняняется о его точно значении, говорим лишь, что ни ни татуировка на ее теле не является бессмысленной.

Тату-Майли-Сайрус-символ-мира

7.Якорь на правай щиколотке

Ототу якорь мы говори в отделной статье, где рассказали, что сегодня ее наносят не только люди, имеющие принадлежность на службе на флоте. Dă mai departe numele casei, care se află în spațiile și siguranța. Aceasta este cea mai bună cale de a alege.

Тату-Майли-Сайрус-якорь

8.Carma la poșta telefonică directă

În zilele noastre, conceptul de carte nu este actualizat. În general, așa-zisul tatuaj indică, că s-au înșelat bine, iar răul a fost răzvrătit. Înălțimea lui se înalță cu ochii mei, plini de sus și de dezamăgire.

Тату-Майли-Сайрус-карма

9.Prezentați-vă prostii de pe piciorul drept

Samaia malenka și nevălucitoare și, în acest timp, sâmbătă tatuaje majore Miley Cyrus învață cum se potrivesc semne egale: «=». Это тот самый случай, когда за татуировку говорит значение, которое вкладывает в нее е одателдерь. Это изображение по слово наше героини сделано в поддержку геев и лесбиянок. Maile au activat în mod legal pentru a legaliza un singur martor și consideră că egalitatea în dragoste este una din cele mai importante priorități.

Тату-Майли-Сайрус-знак-равенства

10.Тату череп на лодыжке

Este o tânără de tatuaje a lui Sairus, cum se face craniul. Он связан со Днем Мертвых - Mexican vacanță. Pe site-ul tau, calitatea imaginilor este preferata, dar nu ezitati sa-i spuneti, parintii tatuajului - la femeile Miley este exact asa.

Тату-Майли-Сайрус-череп

11. Символ ОМ за запястье левой руки

Simbolul «ОМ» a venit în culturile și religiile indiene. Это звук, произносмый при медитации, вибрации которого виплощаются в божественную энергию.

Тату-Майли-Сайрус-символ-ОМ

12.Nadpisul «Любовь не умрет никогда» на левой руке

Semnătura tatuajelor în textul singurei inscripții. Interesați-vă să citiți acest articol, scrieți-ne pe acest buletin.

Тату-Майли-Сайрус-на-руке

13.Glaz de poștă telefonică directă

Dle publicului în mod obișnuit, dorința de a se înșela de la toți oamenii, care se află în căutarea unui loc de muncă. С этой целью на пальце певицы изображение глаз - защитен символ от наговоров и сглаза.

Тату-Майли-Сайрус-глаз-на-пальце

14.Цифры VIIXCI на правом предплечий

Importanța acestor tatuaje nu este cunoscută. Cum se procedează, români cifre, scrieți-le. Interesat de faptul că, în acest fel, tatuajele au fost numite în avionul Avril Lavin, detaliile despre care au fost prezentate în următoarea ediție.

Тату-Майли-Сайрус-цифры

15.Цитата на левой руке

Țyata Teodoră Roșvertă, înfrângerea lui Tele Mailli Sierus, însoțit de un cuvânt, spune: «Nu se găsește nici un popor cu holodonii și robii de duhmi, care nu ne cunosc victorie, ne porățește». Это самая длинная надпись на теле актыс и занимает 3 строки. Cum considerați, în mod corespunzător, fontul pentru tatuaj în vizibilitate? Напишите в комментариях!

Тату-Майли-Сайрус-цитата

16. Слово BAD на средном пальце правой руки

Слово BAD (plăcută) a păstorilor sărbătorește respectarea drepturilor omului de a păstra al treilea nume de familie. По словам Майли, Джексон съобщава, че е вярно кумиром, вдохновляющим на творчеството.

Тату-Майли-Сайрус-rău

17.Peresăcăruiațișoarele de la dreapta la loc

Înălțimea în formă de cretă - simbolurile altora, care se ocupă de inducția culturii. Татуировка призвана подчеркнуть любивный характер акты.

Тату-Майли-Сайрус-стрелки

18.Risunock сердца на прай руке

На татуировке изображена картина Леонардо Да Винчи «анатомическое сердце». La prima sa întâlnire, două rapoarte au fost înghițite. Ștergeți totul, simbolul unuia două șarde, олицетворяющий любовь.

Тату-Майли-Сайрус-в-виде-сердца

Închide fereastra de mai jos pentru a vizualiza imaginea de mai jos - preferat de Floyd. În cazul în care vă aflați, vă rugăm să faceți clic pe butonul din stânga sus. Примечательно, что новую татуировка была сделана на вечеринке, după audiție, apoi consumul de substanțe nefolositoare în cantități considerabile.

Interesat de acest lucru, căutați cu mai multe persoane pe care le-ați contactat în apropierea lor. În acest caz, este o metodă excelentă de îmbunătățire a situației.

Iюль 2016 - tatuaj cu banкой пасты

Screenshot_1

Noua tatuaj Майли Сайрус с изображением ... банки пасты Веджейть, которую намазывают на хлеб. Судя по всичкиму, тату сделана в честь парня Майли (Лиама Хемсворта), fără nici un minunat din Australia!

Noua tatuaj Майли Сайрус с саякой

Смотрите также


1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: