Brittany сделал тату в виде смайлика ¯ \ _ (ツ) _ / ¯

În cazul în care vă aflați în căutarea unui loc de muncă, vă rugăm să vă amintiți-vă sau să apăsați pe poza de mai jos. Scrieți o întrebare simplă: tatuaj.

Жителю Великобритании Ниву Дрору, în cazul în care nu a apărut o tatuaj în viziunea "nu știu", nu a reușit să ne îndepărteze din punct de vedere fizic - destul de simplu, pentru a împiedica și de a promova ostrova.

Дрор работает редактором в Product Hunt; о походе в тату-салон он олел такую ​​запись в своем Twitter: «Rezolvată. Делаю татуировку ¯_ (ツ) _ / ¯ ».

Înregistrați-vă în căsuța video și lucrați-tată-artist, apoi a arătat că a primit în itōge. «¯ \ _ (ツ) _ / ¯ - asa ca totul a fost inlocuit in mediul inconjurator (astfel incat acesta a fost folosit de o sursa), - a spus Droer in interviul TIME. - Hotelul este înconjurat de tatuaje, dar nu sa hotărât. Но, люди, которые меня знаюю, наверняка скажут, что этот смайл мне очень дори приходит ».

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 52 = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: