60 + Wonderful Autism Tattoo Ideas – Viser Awareness and Honor

autisme tatoveringer35

Autisme tatoveringer er svært vanlige i dag, og det er mange grunner til dette, men det viktigste er fordi flere mennesker blir oppmerksomme på denne tilstanden. Autisme er en nevrologisk lidelse uten kjente kur, og det påvirker tale- og motoriske ferdigheter.

Ifølge statistikken har nær to av hvert hundre barn denne uorden. Tatoveringene er en av måtene som foreldre og slektninger eller venner av barn med denne tilstanden viser støtte til.

I stedet for bare å vente på det en dag i et år dedikert til å vise din støtte til autisme aksept får blekket indikerer at du ære folk som forlater med tilstanden hele tiden.

Autisme Tatovering 41

Kilde

Opprinnelsen til disse Tatoveringer

Disse tatoveringer har bare eksistert i et par tiår, og så har de ikke en lang historie som andre. Andelen personer som lever med autisme har økt betydelig i løpet av årene, men dette er hovedsakelig på grunn av den økende bevisstheten.

autisme tatoveringer33

Kilde

Autisme Tatovering 42

Kilde

Og det betyr at foreldre ikke lenger må skjule eller begrense sine barn i huset. En økning i antall autisme saker er det som ga opphav til disse tatoveringer. Siden 1980-tallet har de fleste land i verden viet en dag for autisme som er 2. april i de fleste nasjoner.

I dag bruker folk et lystfarget og forvirret bånd for å vise deres aksept av folk med denne tilstanden.

 • Autisme Tattoo 60
 • Autisme Tatovering 61
 • Autismatattoo 62
autisme tatoveringer1

Kilde

autisme tatoveringer2

Kilde

autisme tatoveringer3

Kilde

autisme tatoveringer4

Kilde

Den økte bevisstheten om denne tilstanden førte til den autistiske kulturen med noen foreldre og kjære som presset for regjeringen til å finne en kur. En annen tankegang skaper for personer med betingelsen om å bli akseptert ikke som personer med en lidelse, men bare forskjellige.

autisme tatoveringer5

Kilde

autisme tatoveringer6

Kilde

autisme tatoveringer7

Kilde

Det er disse menneskene som kom opp med autisme tatoveringer for å vise at de ikke bare støtter autistiske mennesker 2. april, men hele livet. Først var det bare båndet, men nå er det mange variasjoner, men alle opprettholder fortsatt puslespillet og det lyse fargetemaet.

autisme tatoveringer9

Kilde

autisme tatoveringer10

Kilde

Autisme Tatovering 43

Kilde

Betydning av autisme Tatoveringer

På samme måte som de fleste andre tatoveringer har disse også et teppe eller en universell betydning. Disse tatoveringer er et tegn på støtte for folk som lever med autisme rundt om i verden. Det er også en indikasjon på at du forstår hva de går gjennom, og du elsker dem akkurat slik de er.

autisme tatoveringer8

Kilde

autisme tatoveringer12

Kilde

Autisme Tatovering 44

Kilde

Det er imidlertid andre spesifikke betydninger som man kan knytte til disse totemene, og de vil avhenge av typen du har og også grunnen til at du har den. Noen mennesker kan til og med få denne kroppen til å markere bare fordi den ser vakker ut og ikke nødvendigvis forstår hva det betyr.

autisme tatoveringer11

Kilde

autisme tatoveringer13

Kilde

Autisme Tatovering 45

Kilde

En autisme tatovering er veldig personlig, og menn og kvinner der ute som har dem vil vise verden situasjonen de har å gjøre med eller hva de går gjennom i livet.

Standard tatoveringen med et bånd og de lyse puslespillene (for det meste blå) er ment å øke offentlig bevissthet om denne livslang lidelsen.

Autisme Tattoo_

Kilde

Autisme Tatovering 46

Kilde

De fleste vet lite om denne tilstanden, og så viser puslespillene i tatoveringen dem mangfoldet av personer med autisme mens den lyse fargen på båndet er et symbol på håp for autistiske mennesker.

For foreldre eller slektninger kan tatoveringen også bety solidaritet med en kjære og uttrykke håp om at han eller hun kan komme seg som i noen få tilfeller tidligere.

autisme tatoveringer14

Kilde

autisme tatoveringer16

Kilde

Autisme Tatovering 47

Kilde

Designvariasjoner

Utformingen av autisme tatoveringer varierer mye, men de fleste av dem senterer på det symbolske puslespillet. Disse totems kan være i en farge eller flere nyanser, og dette vil avhenge av at personen blir blekket og også meningen som de vil at den skal skildre.

 • Autisme Tattoo 58
 • Autisme Tatovering 57
 • Autisme Tatovering 59
autisme tatoveringer15

Kilde

autisme tatoveringer17

Kilde

Autisme Tatovering 48

Kilde

Båndet er også vanlig i mange variasjoner, da det formidler bevissthet for tilstanden. Et bånd med et inspirerende sitat er en veldig vanlig variant av denne totem, og noen mennesker erstatter også sitatet med navnene til den personen som lider av autisme.

autisme tatoveringer18

Kilde

autisme tatoveringer19

Kilde

Noen damer vil også få en sommerfugl med puslespillene i den, da dette ikke bare er søtt, men også et symbol på femininitet. En forvirret stjerne er også populær blant damer, og dette er fordi den også har annen mening som universaliteten til denne tilstanden.

Autisme Tattoo_

Kilde

Nøkkelen og låsen er en annen favoritt variasjon av denne tatoveringen som du ser med mødre og andre slektninger som har noen veldig kjære til dem som lider av autisme.

Andre som foretrekker å legge til et morsomt element i tatoveringer, vil gå for en tegneseriefigur som Mickey Mouse med forvirrede ører for å vise sin støtte til autistiske barn.

autisme tatoveringer21

Kilde

autisme tatoveringer22

Kilde

autisme tatoveringer23

Kilde

autisme tatoveringer24

Kilde

Hvorfor du burde ha en

Den mest åpenbare grunnen til at du bør få denne tatoveringen, er å vise bevissthet og støtte for alle mennesker i verden som lever med autisme.

Du trenger ikke å vente på det en dag i april for å vise din støtte, men du bør i stedet ha en tatovering som vil vise din anerkjennelse av de utfordringene som autistiske folk går gjennom, prøver å gjøre de vanlige tingene som de fleste tar for gitt.

 • Autisme Tattoo 54
 • Autisme Tatovering 55
 • Autisme Tatovering 56
Autisme Tattoo_

Kilde

Autisme Tatovering 49

Kilde

Disse tatoveringer er også søte, og puslespillene gjør et interessant mønster, og dette gjør dem til et perfekt alternativ for de konvensjonelle meningsløse kroppsmerket. Og det gode er at du kan legge mønsteret til nesten alle andre tatoveringsdesign for å gi det mer mening.

autisme tatoveringer34

Kilde

autisme tatoveringer20

Kilde

autisme tatoveringer30

Kilde

Plasseringsideer

Tattoo plassering er en av de tingene som de fleste har en utfordring med når de blir blekkede. Og autisme tatoveringer er ikke et unntak, men den gylne regelen for dette er å få din totem hvor som helst du føler deg mest komfortabel med eller hvor den vil skildre sin mening godt.

Hvis du går for båndet, er det beste stedet å ha det og også hvor de fleste foretrekker det, er det en overarm.

autisme tatoveringer25

Kilde

autisme tatoveringer26

Kilde

autisme tatoveringer27

Kilde

autisme tatoveringer28

Kilde

autisme tatoveringer29

Kilde

Formen på overarmen gjør at den ser ekstra søt ut, og du kan også kontrollere synligheten. Andre vanlige steder inkluderer øvre rygg som er perfekt for store totems som båndet med forvirrede sommerfuglvinger, håndleddet for mindre og også ankelen hvis du vil at symbolet ditt skal se unikt ut.

autisme tatoveringer31

Kilde

Autismatattoo 50

Kilde

Autisme tatoveringer har en dyp mening, og dette er det som gjør dem perfekte. I stedet for bare å ha noe fancy men meningsløst er det en utmerket ide å ha en fordi det vil bidra til å forandre andres liv.

Autisme Tattoo_

Kilde

Ved å spre meldingen vil du bidra til å øke bevisstheten, og dette vil i sin tur sørge for at flere mennesker godtar alle med autisme, og de utvikler også en interesse for å forstå hvordan de skal behandles og leve med dem uten diskriminering.

Autisme Tattoo_

Kilde

autisme tatoveringer32

Kilde

 • Autisme Tattoo 53
 • Autisme Tattoo 52
 • Autisme Tatovering 51

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 12 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: