60+ Oppmuntre Semikolon Tattoo Ideer – Bruk Body Art til å inspirere og gi Håper

semikolon tattoo1

Kilde

En semikolon tatovering er en av de bildene som vil ta deg oppmerksomhet umiddelbart du ser det. Selv om det er liten kroppsmerking i de fleste tilfeller, vil det øke nysgjerrigheten din, og du vil ønske å finne ut mer om det.

Det har alltid vært en del av andre frase tatoveringer, men i de senere årene har det blitt veldig populært, og de fleste tilskriver dette til lanseringen av semikolonprosjektet i 2013.

Dette tegnsettingsmerket er også veldig symbolsk, og dets dype betydning når du bruker i tatoveringen, er det som gjør flere og flere mennesker vil ha det. Den er også tilgjengelig i ulike designvarianter, og det kan også gjøre en stilig kroppsmerking.

Semikolon Tattoo 42

Kilde

Opprinnelsen til denne trenden

En semikolontatovering har vært en del av setningen tatoveringer i mange år, men i de siste par årene har det blitt en tydelig totem. De fleste krediterer Amy Bleuel for populariteten til semikolontatoveringen gjennom sitt semikolonprosjekt som hun lanserte tilbake i 2013.

 • Semikolon Tattoo 61
 • Semikolon Tattoo 62
 • Semikolon Tattoo 60
Semikolon Tattoo_

Kilde

Semikolon Tattoo 41

Kilde

Amy ville bruke dette prosjektet til å hedre sin far som tok livet sitt som et resultat av kamp med psykisk sykdom.

Hun innrømmer også at hun også har hatt å kjempe med psykisk lidelse gjennom årene, og hennes mål var å øke bevisstheten og starte en samtale om dette emnet fordi få mennesker er villige til å snakke om det.

semikolon tattoo2

Kilde

Semikolon Tattoo 43

Kilde

I dette prosjektet måtte man tegne et semikolon hvor som helst på kroppen, fotografere det og deretter dele med andre på sosiale medier. Prosjektet var langt mer vellykket enn Amy fant ut som tusenvis av mennesker over hele verden tok utfordringen.

Selv om det skulle være noe midlertidig, så sin enorme popularitet, så Semikolon-prosjektet ble noe permanent med sikte på å bidra til å spre bevissthet om ulike psykiske lidelser som angst og depresjon.

semikolon tatovering3

Kilde

Semikolon Tattoo 44

Kilde

Semikolonprosjektet søkte også å utdanne folk om selvmord og gi dem håp for å redusere den alarmerende frekvensen av mennesker som tar livet sitt hvert år. Snart fikk folk permanent tatoveringer av semikolonet og spiser dem opp for å skape noe kult bilde.

Og i løpet av de siste par årene har populariteten til semikolontatoveringen vært jevn, og det er nå en del av kroppskunst av mennesker fra alle generasjoner.

semikolon tattoo4

Kilde

Semikolon Tattoo 45

Kilde

Betydning og symbolikk

De primære målene for semikolonprosjektet og hva som var på Amys sinn da hun lanserte den, var å øke bevisstheten om de ulike psykiske lidelsene. Hennes personlige erfaring med mentale forhold og tap av far har alltid vært hennes drivkraft.

Hun ønsket å starte en samtale om de forskjellige forholdene som folk sliter med, og de inkluderer angst, depresjon, selvmord, avhengighet og selvskade.

Og så å ha et semikolonsymbol kan symbolisere at du har slitt med noe av dette eller noen som er nær deg, går gjennom ett eller et par av dem.

semikolon tattoo5

Kilde

Semikolon Tattoo 46

Kilde

En semikolon er tegnsettingstegnet som du bruker i en setning når du kan ha fullført det, men bestemmer deg for å fortsette å skrive.

Man kan også oversette sin søknad i en setning til en virkelighetssituasjon, og dette er mer når det gjelder selvskade og selvmord.

Å ha det inked på kroppen din kan bety at du ville ha avsluttet livet ditt eller druknet deg i elendighet, men du bestemte deg for å fortsette å leve eller starte et nytt liv fri for selvmordstankene.

semikolon tattoo6

Kilde

Semikolon Tattoo 47

Kilde

Semikolon er også et symbol på håp og forståelse. Du trenger ikke å slite med depresjon eller angst for å ha denne tatoveringen.

Det er også en utmerket ide å ha en slik at du kan gi håp til noen som går gjennom en tøff tid og oppfordrer dem til at de vil overvinne deres kamp.

Semikolon Tattoo_

Kilde

Semikolon Tattoo 48

Kilde

Tatoveringer er en samtale starter, og så kan du ha et semikolon for å få folk nær deg til å snakke om de forskjellige tingene det representerer.

Å øke bevisstheten på denne måten er veldig gunstig for folk som sliter med ulike ting i livet fordi snakker fører til forståelse og løsninger.

semikolon tattoo7

Kilde

Semikolon Tattoo 49

Kilde

Et semikolon et sted på håndleddet ditt kan også være en permanent påminnelse om at du aldri skal forsøke å avslutte livet ditt.

Bortsett fra dette kan du også bruke det som et minne om noen kjære til deg som begikk selvmord og et tegn på at du fremdeles elsker dem, uansett hvordan de bestemte seg for å forlate denne verden.

Semikolon Tattoo_

Kilde

Semikolon Tattoo 50

Kilde

Hvis du kombinerer det med et annet symbol som en sommerfugl eller et kompass, vil du også gi det en annen mening.

For eksempel viser et semikolon i midten av et kompass at du kjenner retningen hvor livet ditt er på vei mot og så du er veldig håpfull og optimistisk.

semikolon tattoo9

Kilde

Typer Semicolon Body Markings

Det beste med tatoveringer er at du kan tegne dem på endeløse måter, og så vil de alltid gi deg muligheten til å komme opp med et tydelig design.

En semikolontatovering er ikke et unntak, og selv om det kan se veldig enkelt, er det fortsatt mange måter du kan ha det på. Følgende er noen få eksempler på de forskjellige designvariasjonene eller -typene som du kan ha.

 • Semikolon Tattoo 52
 • Semikolon Tattoo 51
 • Semikolon Tattoo 53
semikolon tatovering8

Kilde

semikolon tattoo10

Kilde

Butterfly Semicolon

Denne designen er veldig populær blant damer, og det innebærer å gjøre symbolet til en sommerfugl. Med denne tatoveringsdesignen kan du legge til litt farge på tatoveringen ved å gi sommerfuglens vinger forskjellige mønstre og nyanser.

Og du gir også din tatovering flere betydninger ved å knytte det til en sommerfugl.

semikolon tattoo11

Kilde

semikolon tattoo12

Kilde

semikolon tatovering13

Kilde

semikolon tattoo32

Kilde

Semikolon Hjerte

Et hjerte er alltid et perfekt tillegg til tatovering, og det er også veldig symbolsk. Det er mange måter å tegne det på, og den vanligste innebærer å ha merkene inne i hjertet.

Du kan også justere formen på prikken på toppen av semikolonet fra sin typiske runde form til en hjerteform. Å ha hjertesymbolet viser at man elsker livet og ønsker å leve så lenge som mulig.

semikolon tatovering14

Kilde

semikolon tatovering14

Kilde

Frasen / Sitatvariasjonen

Noen inspirasjonsord kan også gå bra med denne typen kroppsmerking, og de hjelper også med å få fram meningen. For eksempel kan du ha "I Love Life" blekket på håndleddet og ferdig med en semikolon på slutten.

Du kan også få navnet på en person kjære for deg som sliter med angst, depresjon eller selvmordstanker med en semikolon på slutten eller på begge sider for å vise at du forstår deres kamp.

semikolon tattoo16

Kilde

semikolon tatovering17

Kilde

semikolon tattoo18

Kilde

semikolon tattoo19

Kilde

semikolon tattoo31

Kilde

Minimalistisk Semikolon

Denne tatoveringsvarianten er perfekt for de som vil gjerne gjøre deres semikolon tatovering større enn de typiske. I stedet for bare å ha merkene i svart blekk kan du krydre dem ved å introdusere et monokromisk mønster.

For å skape denne flotte designen bør du ha noen intrikate og attraktive mønstre på innsiden av de to merkene.

semikolon tattoo21

Kilde

semikolon tattoo22

Kilde

semikolon tattoo23

Kilde

Rainbow Splashed

Å legge litt farge på tatoveringen din er også et annet levedyktig alternativ, da det vil bidra til å puste litt liv inn i symbolene. For dette designet, bør du først tegne semikolon tatoveringen som det ser tradisjonelt ut.

Du bør da ha noen regnbuefarger blekket rundt den i en sprutlignende design for å gjøre bildet fargerikt. For dette designet kan du også gjøre fargene skisse symbolet i stedet for å bruke svart blekk for å tegne det.

semikolon tattoo24

Kilde

semikolon tattoo25

Kilde

semikolon tattoo26

Kilde

Arrow Semicolon

Det tar mye mot til å bekjempe ting som selvskade, depresjon og angst. En pil er et flott tillegg til semikolon fordi det viser at du har mot og vilje til å fortsette. I denne tatoveringsdesignen bør du ha symbolet som pilens aksel.

semikolon tatovering27

Kilde

semikolon tattoo28

Kilde

Ankerdesign

Et anker gjør også en flott kombinasjon med en semikolon, og dette er på grunn av sin dype symbolikk. Selv om det kan bety forskjellige ting, er lojalitet og stabilitet de viktigste.

Hvis du kombinerer det med semikolonene dine, kan det symbolisere at du er lojal mot livet eller til noen som du mistet.

semikolon tattoo29

Kilde

Plasseringsideer for en semikolon

Å velge design for semikolonlegemerkningen er det første trinnet og det neste, men like viktig er å velge riktig sted for å få det. I de fleste tilfeller er det en liten tatovering, og så vil folk vanligvis ha det på håndleddet, ankelen, baksiden av øret og også på fingrene.

Semikolon Tattoo_

Kilde

 • Semikolon Tattoo 55
 • Semikolon Tattoo 56
 • Semikolon Tattoo 54

Men, akkurat som med en hvilken som helst annen tatoveringstype, kan du få den hvor du vil eller hvor du finner det mest symbolske. Noen mennesker vil ha et sitat med et semikolon på overarmen, brystet, og tilbake eller til og med på foten.

Designet du vil ha vil også diktere hvor du skal ha det fordi et lite symbol ikke vil være veldig synlig på baksiden eller brystet på grunn av det store rommet rundt det.

semikolon tattoo30

Kilde

semikolon tattoo33

Kilde

Kort oppsummert…

Folk står overfor mange kamper i livet, men noen som de som er assosiert med psykiske sykdommer, blir ofte oversett. Imidlertid har de en enorm effekt på millioner av individer over hele verden.

Semikolon Tattoo_

Kilde

Du kan kanskje ikke løse problemet for alle disse menneskene, men du kan bidra til å spre bevisstheten med en vakker semikolontatovering. Og så i stedet for å ha noen meningsløse legemerkninger bare fordi de ser kule ut, kan du ha et semikolon og gi håp til andre.

semikolon tattoo34

Kilde

semikolon tattoo35

Kilde

semikolon tattoo36

Kilde

 • Semikolon Tatovering 59
 • Semikolon Tattoo 58
 • Semikolon Tattoo 57

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: