Peste 60 de culori pentru tatuaje de culoarea superioară – designuri și semnificații – cele mai comune tipuri (2018)

tatuajele din spate

Tatuaje superioare spate devin foarte proeminente aceste zile, din mai multe motive. Tatuajele pe această zonă sunt cele mai la modă și arată simplu. Deși partea superioară a spatelui este un loc preferat pentru bărbați, femeile au început tatuarea pe acest domeniu foarte recent.

Ei consideră că tatuarea pe spate este foarte sexy atunci când poartă rochii fără spate.

Tatuaj în partea de sus a spatelui 41

Sursă

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

Tatuajele de pe partea superioară a spatelui pot fi văzute într-o varietate de stiluri și dimensiuni. În general, zona superioară a spatelui este utilizată pentru artele mai largi. Acest loc oferă o suprafață plană foarte mare de pânză de piele. Deci, acest loc este perfect pentru tatuajele unui tatuaj mare sau o mulțime de cele mai mici. 

Cele mai frecvente tipuri de tatuaje de spate superioare

 • Aripi de tatuaje

Suprafața spatelui și a lamei umărului este foarte populară pentru tatuajele aripilor. Puteți proiecta mai multe tipuri de aripi pe partea superioară a spatelui și a umărului. Unii dintre ei sunt:

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

 1. aripi de inger
 2. Fairy aripi
 3. Aripi de aripi
 4. Baturile aripilor

Aripile pot, de asemenea, să semene cu cele ale dragonilor, păsărilor, insectelor și demonilor. Semnificația tatuajelor de aripi depinde de tipurile de creaturi, modelul și culoarea aripilor și de obiectele și simbolurile suplimentare care sunt atașate la aripi. 

tatuajele din spate

Tattoo de spate superioară 42

Sursă

Îngerii, dragonii și păsările au două aripi. Dar, fluturii și insectele ca libelulele au patru aripi. Cu toate acestea, conturul general al tatuajului aripii este același. Aripile superioare vor fi mai late decât cea inferioară. Forma aripilor ar trebui să completeze forma spatelui și a umerilor.

Design-ul se îngustează spre talie, ceea ce conferă aspectului sănătos aspectul trunchiului.

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

 • Tattoo de spate superioară 61
 • Tatuaje superioare din spate 62
 • Tatuaj cu spate superioară 60

Puteți adăuga alte simboluri împreună cu aripile, ceea ce vă ajută să adăugați mai multă semnificație designului original. Unele dintre simbolurile și obiectele populare care sunt combinate cu aripile sunt coroane, trandafiri, cranii și trandafiri. Semnificația simbolică a aripilor este zborul și libertatea.

Când adăugați alte simboluri, înseamnă că purtătorul de tatuaj a găsit libertate prin dragoste, religie, scop, cauză sau sănătate.

tatuajele din spate

Tattoo de spate superioară 43

Sursă

 • Top Tattoo înapoi 57
 • Tatuaj cu spate superioară 58
 • Tatuaj cu spate înapoi 59

Aripile fluture pot fi tatuate folosind culori strălucitoare și modele atrăgătoare. Semnificația simbolică a tatuajelor fluturelor pe partea superioară a spatelui este renașterea, noua viață, schimbarea și apariția. Aripile de aripi pe aripi pe partea superioară a spatelui te transformă într-o creatură fantastică.

Aripile pot simboliza un eveniment schimbător de viață în viața ta. De asemenea, poate fi un nou început, având o distracție sau o iubire generală a vieții. 

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

Dragonul aripilor este proiectat pe baza aripilor de lilieci. Aripile dragonilor occidentali sunt proiectate aripi asemănătoare bâtelor. Semnificația simbolică a acestui design este fantezia, magia și puterea. 

Aripile păsărilor reprezintă zborul, libertatea și capacitatea de a trece de la evenimentele trecute. Prin urmare, sensul de tatuaje de aripi de păsări, de asemenea, schimba în funcție de pasăre. Vulturul reprezintă putere și putere. Cu toate acestea, un papagal reprezintă vivacitate, umor, expresie vocală și mimică. 

tatuajele din spate

tatuajele din spate

tatuajele din spate

 • Phoenix Tattoo

Puteți proiecta partea superioară a spatelui cu phoenix zburător gri. Seamănă cu un șobolan mistic cu o coadă lungă și lungă. Puteți crea, de asemenea, frumos Phoenix tribal, precum și pe partea superioară a spatelui.

Tatuaj în spate 44

Sursă

Tattoo de spate superioară 45

Sursă

Tatuaj cu spate în sus 46

Sursă

 • Inspirația asiatică

Tatuaje tematice asiatice pot fi, de asemenea, proiectate pe partea superioară a spatelui, care include dragoni, chinezi scris sau tatuaje yin yang. Suprafața superioară este, de asemenea, perfectă pentru plasarea tatuajelor mari, colorate Koi. Puteți crea, de asemenea, delicate flori asiatice, cum ar fi flori de cireș elegant și lotus.

tatuajele din spate

Puteți adăuga aceste teme atunci când aveți nevoie de o atingere feminină pe partea superioară a spatelui. Florile și dragonii pot continua pe spate sau pe brațe.

 • Love Tattoo

Dacă doriți să aduceți un omagiu iubirii voastre, puteți alege partea superioară a spatelui deoarece această zonă este foarte vastă. Mulți iubitori de tatuaje aleg această zonă pentru a crea un portret sau un tatuaj memorial. De asemenea, puteți crea inimi mari colorate în acest domeniu.

Suprafața superioară este, de asemenea, perfectă pentru proiectarea de bannere mari, împreună cu poezia sau cuvintele dragostei. De asemenea, puteți scrie numele celor dragi sau simbolul religios, cum ar fi porumbelul sau crucea în acest domeniu.

tatuajele din spate

Tatuaj superior de spate 47

Sursă

Tatuaj în spate 48

Sursă

 • Tattoo de spate superioară 56
 • Tatuaje superioare din spate 55
 • Tatuaj de spate superioară 54
 • Modele tradiționale de tatuaje

Puteți crea tatuaje tradiționale, cum ar fi încrucișările și craniul, teme nautice sau hawaiiene, teme religioase și fete în această zonă. Spatele dvs. superior este perfect pentru proiectarea tuturor acestor teme. De asemenea, puteți proiecta modelele tradiționale de tatuaje într-o spate mai mare. 


Protejarea tatuajelor din spate

Puteți selecta orice design pe partea superioară a spatelui. Cu toate acestea, indiferent de design, trebuie să luați în considerare anumite lucruri pentru a vă proteja tatuajul din spate. Posibilitatea de a primi o mulțime de frecare din păr și îmbrăcăminte este foarte mare în partea superioară a spatelui.

tatuajele din spate

Tatuaj cu spate în sus 49

Sursă

Deci, trebuie să vă bandajați zona de tatuaj atunci când purtați haine. Veți primi instrucțiuni detaliate de la artiștii dvs. de tatuaj privind îngrijirea ulterioară. Unele dintre pașii de bază pe care trebuie să le luați în considerare sunt:

tatuajele din spate

tatuajele din spate

 • Ar trebui să vă spălați mâinile înainte de atingerea noului dvs. tatuaj
 • De asemenea, este esențial să spălați tatuajul cu săpun antibacterian de 3 ori pe zi
 • Lasă tatuajul să primească cât mai mult aer
 • Unguentul antibacterian trebuie aplicat după spălarea tatuajului de fiecare dată
 • Bandajul tatuaj ar trebui înlocuit frecvent

tatuajele din spate

Odată ce tatuajul este vindecat, ar trebui să îl protejați de razele dăunătoare ale soarelui cu protecție solară. Radiațiile solare vă pot schimba opera de artă. Prin urmare, chiar dacă utilizați protecție la soare, ar trebui să acoperiți tatuajul din spate pentru a limita expunerea la soare. 

tatuajele din spate


Suprafața superioară: locul cel mai favorabil pentru modele mai mari

Dacă sunteți determinat să vă proiectați partea superioară a spatelui, ar trebui să selectați cel mai bun design de tatuaj pentru această zonă. Acesta este momentul pentru a selecta dimensiunea designului tatuajului. Sunteți conștienți de faptul că locul și dimensiunea au un rol mai important în designul de tatuaj.

Unii oameni preferă să proiecteze tatuaje de dimensiuni medii pe zona superioară a spatelui și a umărului. În timp ce unii alții preferă să obțină modele mai mari pe spatele lor. Unii alții preferă să obțină modele mai mici. În timp ce decideți dimensiunea unui tatuaj din spate, trebuie să luați în considerare și stilul de viață. 

tatuajele din spate

Tatuaje superioare înapoi 50

Sursă

De asemenea, puteți selecta orice formă, stele, dreptunghiulare sau circulară. Dacă selectați designul potrivit care se potrivește cu personalitatea și emoțiile dvs., tatuajul din spate poate fi o sursă minunată de mândrie. Cu toate acestea, ar trebui să dedați timp și energie pentru a planifica și a executa totul.

Când vă tatuați corpul, trebuie să vă amintiți întotdeauna că va fi cu voi pentru totdeauna.

 • Tatuaj superior de spate 52
 • Top Tattoo înapoi 53
 • Tattoo de spate superioară 51

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 + = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: