75+ Unic Dragon Tattoo Designs & Meanings – Cool Mythology (2018)

dragon tatuaj

Desenele de artă tatuaj cu motive diferite au fost prezente de mii de ani. Este greu să definești cu precizie persoana care a inventat tatuarea. Cu toate acestea, având în vedere că mumiile din Chile sunt de peste 7000 de ani și au unele tatuaje pe corpul lor, acest lucru arată cât de vechi arta corpului bijuterii este.

Tatuajele erau peste tot în lume. Cei mai mulți indigeni au trebuit să-și tatueze corpul din motive estetice și din alte motive.

Dragon Tattoo 56

Sursă

dragon tatuaj

dragon tatuaj (2)

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

Simbolurile sculptate în piele definesc tribul unei persoane de care aparținea și forma recunoașterii. Cu toate acestea, tatuajele au fost mai mult. De exemplu, în Polinezia, fiecare fată matur sexual a fost tatuată și după aceea a fost pregătită pentru căsătorie.

Pentru tineri, a fost un indiciu clar că erau acum războinici sau oameni demni.

 • Dragon Tattoo 75
 • Dragon Tattoo 77
 • Dragon Tattoo 76

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon Tattoo 57

Sursă

În timp ce sunteți în vară sau primăvară, sunteți cel mai probabil să vedeți persoane cu tatuaje dragon. Mai mult, puteți face cu ușurință un design de tatuaj dragon, care este complet unic pentru a satisface nevoile dvs. individuale. Dragonul tatuaje sunt imagini versatile.

Veți găsi cu greu două tatuaje dragon similare, chiar dacă veți compara o mie dintre ei. Acest lucru se datorează faptului că fiecare persoană va face un tatuaj dragon pentru a se potrivi caracterului lor. Dar de ce ar trebui să aveți un tatuaj dragon?

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon Tattoo 58

Sursă


Imaginile tatuajului Dragon devin mai populare zi după zi. În ultimii ani au fost dezvoltate multe modele de dragon de înaltă calitate și oricine le poate obține cu ușurință.

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

Dragon Tattoo 59

Sursă

Galeriile online au mii de tatuaje dragon pentru a alege de la.


Răzuiți mitologia

Mitologia care inconjoara tatuajele dragonului le aduce mai mult apel. În multe culturi, dragonii sunt creaturi simbolice care reprezintă putere, pasiune și înțelepciune și, în special, în culturile orientale.

 • Dragon Tattoo 72
 • Dragon Tattoo 73
 • Dragon Tattoo 74

Dragon tatuaj

dragon tatuaj (1)

Dragon Tattoo 60

Sursă

Dragon Tattoo 61

Sursă

Dragonii sunt disponibili în mai multe forme, dimensiuni și forme între legende și povesti, deși în toate acestea reprezintă un sentiment de putere. În mare parte, ele sunt, de obicei, creaturi reptiliene care zboară și, de asemenea, respiră prin foc. Persoanele fizice observă acest lucru ca un simbol al inteligenței și înțelepciunii.

Imaginile dragonilor le fac imagini perfecte pentru tatuaje.

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_


Varietate largă și un potențial expresiv

Tatuajele scumpe și detaliate ale dragonului prezintă fiecare scală pe corpul unui dragon. Cea mai proeminentă și mai interesantă caracteristică a unui tatuaj de dragon pentru majoritatea persoanelor este chipul dragonului.
Dragon tatuaj

Dragon tatuaj

Dragon tatuaj

Dragon tatuaj

Fața creaturilor este de obicei inteligentă și poate avea orice expresie care include seninătate, înverșunare și furie. În plus, unele tatuaje de dragon vor avea o extrudare a limbii din gură. În alte tatuaje, dragonii zboară de obicei sau chiar respiră.

Dragonul aripilor este o mare parte din tatuaje. Ele pot fi multe, de diferite forme, dimensiuni și culori.

Dragon tattoo_

Dragon tattoo_

Dragon Tattoo 62

Sursă

Dragonul tatuaje permite personalizarea și modificarea unei caracteristici care le face foarte populare. Puteți face cu ușurință un tatuaj dragon prin simpla modificare a uneia dintre multele lor caracteristici. Personalizarea culorilor, a dimensiunii, a formei, a corpului și a aripilor este foarte ușoară.

Dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

Dragon Tattoo 63

Sursă

Un dragon poate deține multe poziții dramatice cu folosirea corpurilor lor expresive. Tatuajul are, de asemenea, fețe expresive care sunt foarte ușor de creat și, în plus, vă va exprima personalitatea. Personalitatea voastră interioară poate fi liniștită, jucăușă, furioasă, pasionată și răutăcioasă.

Poate fi și grijuliu sau calm. Există atât de multe posibilități și puteți personaliza și fața dragonului pentru a le exprima.

Dragon tattoo_

Dragon Tattoo 64

Sursă

Dragon Tattoo 65

Sursă


Tipuri de tatuaje dragon

Dragonii au fost mister și sursă de fascinație printre mulți oameni, un simbol al purității și speranței, deși uneori poate fi un simbol al răutății și furiei. De mult timp au fost maeștri de ghicitoare infamă, comori dincolo de imaginație și păzitori ai unor adăposturi sacre.

Creaturile mitice care emit foc din gura lor au fost un subiect de frică și, de asemenea, un subiect de curiozitate.

În general, ele sunt un simbol al puterii, dar fiecare cultură are o definiție diferită pentru un dragon. De exemplu, dragonii chinezi sunt creaturi de mare inteligență, noroc și sănătate pe care le simbolizează.

 • Dragon Tattoo 69
 • Dragon Tattoo 70
 • Dragon Tattoo 71

Dragon tattoo_

Persoanele din China au adorat mult timp aceste creaturi și împărații lor obișnuiau să doarmă pe paturi de dragon, purtau haine de dragon și, de asemenea, se așezaseră pe tronul dragonului. În plus, în cultura japoneză, dragonii sunt un simbol al protecției, al familiei și al durabilității.

Dragonii au influențat foarte mult anumite culturi, inclusiv cele care au creat unele modele de tatuaje dragon uimitoare.

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

dragon tatuaj

Celtic tatuaje dragon

Celtic tatuaje dragon sunt prezente într-o varietate mai largă, care are un înțeles diferit. Convingerea comună este că dragonii reprezintă creația vieții și nașterea tuturor creaturilor vii. În mitologia celtică, dragonii sunt un simbol al puterii mari, deoarece dragonii trăiesc în surse de mare putere.

Celtic tatuaje dragon sunt o vedere uimitoare. Aspectul lor este destul de vizibil și mai ales dacă un artist de tatuaj folosește textura și culoarea pentru a îmbunătăți designul.

Dragon tattoo_

Welsh tattoo dragon

O pictogramă roșie a dragonului care se plimba cu unul dintre picioarele ridicate este substituibilă a fi galeză și țara Țării Galilor. Dragonul apare ca temă principală pe pavilionul Țării Galilor și este cunoscut sub numele de Ydraig Gosh, ceea ce înseamnă un dragon roșu.

Majoritatea persoanelor ar putea crede că balaurul provine din mituri și legende întunecate celtice, deși există indicii că balaurul este de origine romană. Acest scenariu este cel mai probabil adevărat deoarece românii au folosit dragonul ca simbol pentru standardele de luptă.

Dragon tatuaj

Tatuaj dragon chinezesc

În majoritatea țărilor, dragonii făceau parte din viață. În China, de exemplu, oamenii au trebuit să se închine dragonilor pentru ploaie și o recoltă mai bună. Împăratul lor avea o mare putere, fiind considerat a fi incarnarea dragonului.

Dragonul chinez a reprezentat, de asemenea, noroc, armonie și sănătate și forță de neegalat. Balaurul a existat în multe forme care includ dragonul cu coarne, dragonul pământului, dragonul galben și dragonul ceresc.

dragon tatuaj

Tribal dragon tatuaje

Balaurul tribal este o formă de credință și, de asemenea, un rol în China. Există multe povești despre acest balaur care vă duc într-o lume mistică, care are creaturi puternice, cu corpuri de șarpe, aripi puternice și o cunoaștere care depășește înțelegerea umană.

Oamenii din China consideră că acest dragon este un zeu trimis protector și un simbol al norocului. Desenele tribale sunt modele îndrăznețe, simple și mulți dintre dragoni prezintă modelele.

dragon tatuaj

Majoritatea artiștilor de tatuaje vor arăta dragonul în mai multe poziții diferite. Ele pot arăta balaurul într-o formă S și alteori cu aripile deschise gata de zbor sau cu capul ridicat. Un tatuaj dragon vine de la culoarea cernelii care poate avea culoarea roșie neagră în ochi și chiar în gură.

Acesta este dragonul de bază. Imaginile dragonului tribal sunt puternice.

 • Dragon Tattoo 66
 • Dragon Tattoo 67
 • Dragon Tattoo 68

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: