70+ Designuri și semnificații de tatuaje egiptene antice – Istoria corpului dvs. (2018)

Tatuaje egiptene

Există diferite tipuri de tatuaje pe care le puteți opta și unul dintre ele este tatuajul egiptean. Aceste tatuaje sunt realizate din simboluri diferite și au altfel o semnificație diferită. Iată o privire la tatuajele egiptene, împreună cu semnificația lor.

Tatuaj egiptean 51

Sursă

Tatuaj egiptean

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

Istorie

Aceste tatuaje se numără printre conceptele originale ale tatuajelor. Simbolurile egiptene au fost proiectate din imagini vitale ale egiptenilor. Cu mulți ani în urmă, tatuajele nu erau folosite pentru modă, așa cum sunt folosite în prezent. Istoria originală a tatuajului a început și au simboluri specifice desenate pe pielea lor.

 • Tatuaj egiptean 72
 • Tatuaj egiptean 70
 • Tatuaj egiptean 71

Egyptian Tattoo_

Tatuaj egiptean 52

Sursă

Tatuaj egiptean 53

Sursă

Mumiile care au fost păstrate au fost studiate și realizate pentru a avea tatuaje.

tatuaj (1)

tatuaj (2)

tatuaj (3)

tatuaj (4)

tatuaj (5)

tatuaj (6)

Cele mai frecvente persoane care au aplicat tatuaje în Egiptul antic au fost doamne, din moment ce tatuajele au jucat un rol specific. Desenele antice ale tatuajelor au fost asemănătoare culturilor tradiționale, nord-africane și asiatice occidentale.

tatuaj (8)

tatuaj (10)

Tatuaj egiptean


Înțelesul tatuajului egiptean

Aceste tatuaje aveau înțelesuri diferite. În Egiptul Antic, femeile purtau tatuaje din diverse motive. Unele au fost aplicate ca semn de curve sau au ajutat la protejarea femeii de BTS.

 • Tatuaj egiptean 69
 • Tatuaj egiptean 67
 • Tatuaj egiptean 68

Egyptian Tattoo_

Egyptian Tattoo_

Tatuajul egiptean 54

Sursă

Tatuaj egiptean 55

Sursă

Cu toate acestea, ele au fost purtate și ca semn al conexiunii spirituale. A jucat forma unui amulet atunci când femeia avea dificultăți atunci când livra un copil. Acest tatuaj a fost aplicat în jurul abdomenului, pe sânii și pe partea superioară a coapsei.

Când femeia este însărcinată, modelul se va întinde într-un mod de a proteja femeia.

tatuaj (11)

tatuaj (12)

tatuaj (13)

Unele simboluri, cum ar fi Bes, au fost plasate pe coapse pentru a proteja procesul nașterii și pentru a se asigura că femeia oferă în siguranță. Se credea că Bes ar proteja femeia când este în muncă. În principiu, trebuia să fie plasată pe coapse. Acesta este motivul pentru care tatuajele au fost în cea mai mare parte purtate de femei.

Tatuaj egiptean

Tatuaj egiptean

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

În epoca modernă, tatuajele au venit cu un nou val, având un nou înțeles. Unele din celelalte semnificații ale tatuajelor cu simboluri egiptene includ următoarele.

 • Conexiune divină

Există unele tatuaje care au zeii egipteni, care au fost folosiți pentru a conecta persoana la lumea divină. Ele au fost folosite ca protecție împotriva zeilor care au fost trași pe piele.

Egyptian Tattoo_

Egyptian Tattoo_

Tatuaj egiptean 56

Sursă

 • Tribute / sacrificiu 

Tatuajul este, de asemenea, aplicat ca un semn de sacrificiu pentru un zeu. Tipul de zeu care a fost desenat pe piele va fi cel care va fi comemorat sau ar fi ca un sacrificiu acelui zeu.

 • Ca un amulet / protector

Tatuajul a fost purtat și ca talisman, pentru a marca permanent corpul și, de asemenea, tatuajul a fost folosit ca protecție medicală. De asemenea, a protejat persoana care o purta de puterile magice, în funcție de puterile zeului care a fost desenat.

Tatuaj egiptean

Tatuaj egiptean


Tipuri de tatuaje cu simboluri egiptene

Aceste tatuaje sunt concepute în principiu, pe baza simbolurilor egiptene comune care sunt în mare parte legate de lumea spirituală. Iată o privire asupra tatuajelor comune, împreună cu semnificațiile lor.

Tatuaj egiptean

Tatuaj egiptean

Tatuaj egiptean 57

Sursă

Tatuaj egiptean 58

Sursă

 • Tatuaj egiptean 64
 • Tatuaj egiptean 65
 • Tatuajul egiptean 66
 • Ankh

Acesta este aproape cel mai popular simbol egiptean care este afișat într-un tatuaj. Ankh simbolizează cheia vieții și a Nilului. Râul Nil era principalul dependent de egipteni. Este purtat în orice zonă a corpului.

Tatuaj egiptean

 • Ochiul

Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de ochiul lui Horus și se crede a fi ochiul înconjurător al zeului cerului. Horus și-a pierdut ochii în caz de război și a fost descoperit în altă parte. Acest simbol este folosit în tatuaje și oamenii cred că oferă protecție.

Alții cred că are o putere de vindecare. Un alt nume pentru acest simbol este ochiul lui Ra.

Egyptian Tattoo_

 • Bastet

Aceasta este o zeita de pisica, care este cea mai mare parte aplicata de iubitorii de pisici. Nu este clar cu privire la semnificația sa, dar este aplicată mai ales pe brațul superior, apoi coada se învârte în jurul brațului cu stil.

Tatuaj egiptean

Tatuaj egiptean

 • Faraonul

Faraon a fost regele Egiptului antic și acesta a fost doar un nume care a fost dat unor diferiți regi care au fost rege într-o anumită perioadă. Cu toate acestea, originalul și primul faraon al pământului este cel care va apărea în majoritatea imaginilor și simbolurilor.

Tatuaj egiptean

Tatuajul faraonului este aplicat de un numar mare de oameni si va fi aplicat pe toata suprafata, pentru a lua intreaga imagine.

 • Zeii 

Există, de asemenea, unele tatuaje care sunt aplicate, în ceea ce privește zeii egipteni, deși majoritatea sunt lordii hinduse. Ra este considerat cel mai puternic dintre toți zeii și va fi desenat cu multe alte simboluri care au înțelesuri ascunse.

Egyptian Tattoo_

Egyptian Tattoo_

Tatuajul va fi un amestec de zei și zeițe, care au o însemnătate diferită.

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

Tatuaje egiptene

 • Sfinxul

Acesta este un alt simbol popular care este foarte apreciat de egipteni. Nu este comun ca un tatuaj, dar este foarte popular în cultura egipteană. Aceasta este o statuie care a fost făcută dintr-o piatră uriașă. Statuia are fața unui bărbat, cu corpul leului.

Tatuaj egiptean

Tatuaj egiptean

Tatuaj egiptean

Se crede că protejează piramidele populare din Egipt. Aceasta implică o mulțime de procese atunci când o face, ceea ce înseamnă că va avea nevoie de un profesionist pentru al desena.

 • Scarabul 

Acesta este un gândac de gunoi care este un semn de spontaneitate și renaștere. Se aplică în cea mai mare parte la spatele gâtului și la șold. Tatuajul se poate potrivi, de asemenea, confortabil pe încheietura mâinii, dar are nevoie de un profesionist, mai ales dacă va trebui să aibă culoarea.

Egyptian Tattoo_

 • Anubis

Acesta este, de asemenea, un simbol popular care este, în esență, un om condus de câini, care era un zeu al morților și care, de asemenea, credea că oferă protecție. Se crede că el a urmărit pe cei care au murit, pentru ai proteja. Se potrivește în spate și mulți cred că oferă protecție.

Egyptian Tattoo_

Înainte de a putea aplica orice tatuaj, trebuie să știți ce înseamnă și trebuie să alegeți un profesionist care să îl tragă așa cum era de așteptat. Cunoscând sensul tatuajului vă va ajuta să îl purtați confortabil, mai ales dacă este deschis publicului.

Tatuaj egiptean 59

Sursă

Tatuaj egiptean 60

Sursă

 • Tatuaj egiptean 61
 • Tatuaj egiptean 62
 • Tatuaj egiptean 63

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 + = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: