55+ Incredibil indian Tattoo Designs & Meanings – Idei Iconic (2018)

tatuaj ndian

Indienii, mai ales femeile, sunt unul dintre cei mai obișnuiți oameni cu tatuaje. Ei au adorat tatuaje de mulți ani din diferite motive. Aceste tatuaje sunt de obicei concepute pentru a descrie sau a reprezenta diferite mesaje.

Tatuaj indian 36

Sursă

Istoria tatuajelor indiene

Indienii vechi au atras obiecte și simboluri pe corpurile lor, inclusiv pe față și pe mâini. Specific triburi a atras obiectele, datând de mii de ani în urmă. Aceste tatuaje au fost desenate de femei și aveau altfel înțeles altfel.

Tatuaj indian

Tatuaj indian

 • Tatuaj indian 55
 • Tatuaj indian 56
 • Tatuaj indian 57

În cele mai multe cazuri, femeile cu profil înalt, precum soția lui Lord Krishna, au aplicat tatuajul pentru a-și arăta respectul și titlul în comunitate. Bărbații aveau, de asemenea, tatuaje trase pe spate, să reprezinte un titlu în societate.

Tatuaj indian

Tatuaj indian 37

Sursă

Tatuaj indian 38

Sursă


Înțelesul tatuajelor

Cu diferite tipuri de tatuaje pe femei și bărbați, toate au venit cu sensuri variate. Cu toate acestea, tatuajele au fost aplicate ca un semn de frumusete, care a fost cea mai mare parte tatuajele feminine.

Tatuaj indian

Tatuaj indian

Tatuajul se aplică de asemenea pentru a proteja purtătorul împotriva ochilor răi și a altor fapte rele. Mulți oameni aplică doar tatuajele ca un semn de apreciere a culturii indiene, dar fiecare tatuaj are un sens. Unele tatuaje se crede că protejează purtătorul, chiar și în viața de apoi.

Indian Tattoo_

Tattoo indian 39

Sursă

Tatuaj indian 40

Sursă


Tipuri de tatuaje indiene

Există multe tipuri de tatuaje care se bazează pe tribul indian și fiecare tatuaj are o formă și un simbol special. Practic, fiecare tatuaj din cultura indiană a fost legat de concepte magice. Unul dintre cele mai comune tatuaje a fost punctul negru, care se aplică pe frunte sau pe bărbie.

Acest tatuaj este menit să protejeze persoana de ochiul rău. Deși arată că purtătorul a găsit un partener de dragoste.

Tatuaj indian

Tatuaj indian

Tatuaj indian 41

Sursă

 • Tatuaj indian 54
 • Tatuaj indian 52
 • Indian Tattoo 53
Tatuaj indian 42

Sursă

 • Vibhuti sau angara

Aceasta este o linie care este trasată între sprâncene, ceea ce înseamnă puterea roșie. În unele cazuri, acolo va fi aplicată o cenușă, care este menită să protejeze purtătorul de orice rău.

Tatuaj indian

Tatuaj indian

Tatuaj indian

 • The Panch

Aceasta a reprezentat Pandavele care au trăit împreună, cu o singură soție, lipsită de orice dezacord. Este menit să simbolizeze unitatea dintre frați și presupune 4 puncte în formă de pătrat, cu un punct în centru.

Tatuaj indian

 • Prahs, cele 9 planete

Acest tatuaj înseamnă o influență mai mare asupra destinelor muritorilor. Este, de asemenea, atras ca farmec pentru a proteja purtătorul de influențele rele. Acest tatuaj are multe personaje, inclusiv lotusul, Phul, despre care se crede că este zeița bogăției. Deci, practic, trebuie să fie un farmec al bogăției.

Tatuaj indian

Tatuaj indian

 • Tatuajul cu pene

Unul dintre cele mai comune tatuaje legate de originea indiană este tatuajul cu pene, deși acestea sunt cele mai comune cu indienii nativi americani. Fiecare tip de tatuaj are un înțeles propriu.

Not τη τη not not not not not τη30 τη not τη not τη30 τη τη not30 not not30 not τη τη τη τη τη τη τη τη τη τη τη not

Tatuaj indian

Tatuaj indian

Tatuajul cu pene este în mare parte purtat de femei și poate fi aplicat pe orice parte a corpului. Practic, păunul este o pasăre națională a culturii indiene și este, de asemenea, una dintre cele mai atractive păsări din lume. Există și alte modele de păsări cum ar fi papagalii, porumbei sau cioară.

Tatuaj indian

Tatuaj indian

 • Bird tattoos

Aceste tatuaje vor fi proiectate în numere și sunt în mare parte purtate de doamne. Ele pot fi aplicate pe umăr sau pe spate și vin în modele diferite.

Not τη τη not not not not not τη30 τη not τη not τη30 τη τη not30 not not30 not τη τη τη τη τη τη τη τη τη τη τη not

Tatuaj indian

 • Flori tatuaje

Există, de asemenea, unele tatuaje de flori care sunt aplicate de indieni. Ele pot fi colorate și vor fi aplicate în diferite părți ale corpului. Florile folosite includ crini, trandafiri și lotus. Aceste tatuaje nu au nici un înțeles exact, dar ele doar sporesc frumusețea și sunt folosite ca o expresie a artei.

Indian Tattoo_

 • Tatuajelor animale

Există diferite tatuaje care sunt folosite și simbolizează caracterul acelui animal.

Unul dintre cele mai obișnuite animale din cultura indiană este tigrul și veți găsi un număr de tatuaje tigrice, în cea mai mare parte desenate pe spate. Tatuajul tigru înseamnă putere, în timp ce tatuajele leului vor simboliza vitejia. Există și alte tatuaje pentru animale precum iepurii și pisicile.

Tatuaj indian

indian-tatuaj (1)

indian-tatuaj (2)

Șerpi sunt, de asemenea, populare în rândul culturii indiene și vor fi făcute cu dimensiuni și curbe variate.

Tatuaj indian

Tatuaj indian

 • Tatuaj religios

Indienii sunt unul dintre cei mai religioși oameni din lume și puteți găsi diferite modele de tatuaje ale zeilor și zeițelor comunității indiene. Unul dintre motivele cele mai clare de a avea un tatuaj în cultura indiană a fost din motivele religiei lor.

Indian Tattoo_

Există semne care sunt folosite pentru a proteja purtătorul tatuajului, precum semnul Om, care este un tatuaj comun printre poporul indian.

indian-tatuaj (6)

 • Tatuaj indian 51
 • Tatuaj indian 49
 • Tatuaj indian 50

indian-tatuaj (5)

indian-tatuaj (4)

indian-tatuaj (3)

 • Astrologie tatuaje

Indienii sunt, de asemenea, strâns legați de astrologie și sunt exprimați în tatuaje, care sunt desenate pe diferite zone ale corpului. Aceste tatuaje vor fi desenate în diferite simboluri și semne și vor imita astrologia. Un semn comun al tatuajului astrologic este un semn zodiacal.

Indian Tattoo_

Semnul zodiacal va depinde de perioada nașterii purtătorului și toate au înțelesul lor. Tatuajul va avea culori diferite, dar cele mai comune sunt negru și gri.

Tatuaj indian

 • Tatuajul soarelui

Acesta este, de asemenea, un tatuaj foarte comun printre poporul indian și este, de asemenea, strâns legat de tatuajul astrologiei. Soarele este, de asemenea, foarte respectat de indieni și are un sens specific. Soarele poate fi aplicat pe bratul superior sau pe spate.

Indian Tattoo_

Tatuajul va avea fața soarelui, cu valuri de lumină solară care apar ca petale de flori. Unele vor fi colorate, dar cele mai multe dintre ele sunt de culoare neagră.

În general, tatuajele care au gustul și atingerea comunității indiene sunt proiectate cu multă artă și, de asemenea, vor fi desenate în diferite zone ale corpului, dar mai ales pe mâini. Ele pot fi aplicate și cu henna pe picioare.

În general, tatuajele diferite vor avea semnificații diferite și vor fi desenate cu arta diferită.

Tatuaj indian 43

Sursă

Tattoo indian 44

Sursă

Tattoo indian 45

Sursă

 • Tatuaj indian 46
 • Tatuaj indian 47
 • Tatuaj indian 48

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 − = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: