50+ Icoane noi modele de tatuaje școlare și semnificații – principalele tendințe din 2018

noi tatuaje școlare

Tatuajele au fost purtate din timpuri imemoriale. Lumea antică a apreciat tatuajele pentru scopuri culturale și artistice. În lumea contemporană, tatuajele sunt preluate de furtună. Nu este doar o păstrare pentru celebrități, dar oricine poate obține un tatuaj ca o expresie a personalității și stilului.

Tatuajele sunt în curs de dezvoltare în prezent și sunt acceptate în afara culturii pop.

 • Tipuri de tatuaje noi școlare
Tatuajul noului școală 31

Sursă

Persoanele care purtau tatuaje au fost considerate controversate sau respinse în sferele principale ale vieții, cum ar fi familia și lumea corporațiilor, dar acum avem entități corporative care lucrează cu persoane tatuate cum ar fi sportivii.

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Inhibițiile conservatoare care au apărut cu tatuaje sunt ridicate, dar acest lucru nu înseamnă că tatuajele vor fi acceptate pe deplin, deoarece persuasivele puternice, cum ar fi religia, încă îi deranjează desenul pielii.

În afară de aceasta, genul de tatuaje din lumea contemporană este în curs de schimbare, desenele și arta evoluează până când avem acum noi tatuaje școlare.

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

 • Tatuajul noului școală 50
 • Tatuajul noului școală 51
 • Tatuajul noului școală 52

Pentru a ști ce sunt despre tatuaje, ar fi constructiv să știm ce se deosebește de o școală veche și de un nou tatuaj școlar. Vechi tatuaje școlare sunt acele tatuaje de bază care sunt uneori menționate ca tradiţional sau cursive.

Acestea sunt forme de artă clasice, care sunt predominant negre în culoare, iar modelele au fost în principal linii groase. Acestea nu implică amestecarea, iar absența lor de culoare este evidentă. 

nou-școală-tattoos_-1

nou-școală-tattoos_-4

Tatuajul noului școală 32

Sursă

Tatuajul noului școală 33

Sursă

Ele sunt îndrăznețe, strălucitoare și electrice. Aceste tatuaje emană multă culoare și personalitate. Utilizați diverse combinații și un amestec de culori. Desenele acestor tatuaje sunt complexe și scot în evidență realismul.

noi tatuaje școlare

Ele produc un efect mare din cauza lor Aspect 3D. Atunci când acestea sunt tatuate pe piele, o varietate de ace vor fi folosite din cauza naturii delicate a desenelor și modelelor care sunt produsul final. Amestecarea diferitelor culori necesită timp și îndemânare înaltă.

Sunt elaborate și au destul de multe detalii. Aceste tattoos folosesc echipamente moderne cu tehnici noi și idei noi. 

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

În afară de școala veche și noua școală, există și alte tipuri de tatuaje. Acestea includ negru și gri, tip asiatic, scenariu, tribal și biomecanică. Toate acestea au teme pe care le puteți spune separat. 

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Tatuajul noului școală 34

Sursă

Tatuajul noului școală 35

Sursă

Tipuri de tatuaje noi școlare

Când vine vorba de noi tatuaje în școli, există teme de acest tip care o fac deosebit de restul. Teme care se află în această categorie sunt tatuaje graffiti, teme hip hop, litere cu bule, margini zimțate, creaturi marine și fantezie.

Tatuajele care sunt în acele forme, forme și reprezentări formează noua formă de artă școlară de tatuare. 

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

graffiti

Pentru a incepe cu graffiti, aceasta este o forma de arta de tatuaj care imprumuta cu greu de la arta street graffiti. Cultura graffiti a fost folosită odată pentru a prezenta mesaje de schimbare, au avut impact politic și social.

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Această formă de artă în timp a devenit comercializată și a devenit de atunci o formă de artă pe pereți, străzi și panza. Deci, tatuajele graffiti imita ceea ce se vede pe pereti, cu stropi de culoare si arta.

noi tatuaje școlare

 • Tatuajul noului școală 47
 • Tatuajul noului școală 49
 • Tatuajul noului școală 48

Graffiti a venit de pe pereți și pe piele. Pentru cei a căror dorință este simbolism, ei pot graffiti tatuaj, dacă doresc țipăt arta, graffiti este una dintre cele mai apreciate forme de artă. 

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Hip Hop

Venind în strânsă legătură cu graffiti este hip hop. Hip Hop este o cultură, nu este doar bătălia și muzica. Există un simbolism care este strâns asociat cu hip-hop-ul. Acest simbolism poate fi exprimat prin imagini.

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Hip hop tatuaje simbolizează loialitatea și speranța. Tatuajul, cum ar fi cranii, stelele sau chiar codul zonal, ar putea fi tatuat pe piele. Acestea simbolizează loialitatea. Cranii au diferite desene și comunitatea hip hop le folosește ca simboluri ale diferitelor bande și tatuajele acestor cranii vrăjesc loialitatea față de o bandă specială.

nou-școală-tattoos_-5

Școala Tattoo nouă 36

Sursă

Tatuajul noului școală 37

Sursă

Tatuajul aspectelor din orașul tău natal, cum ar fi petele populare sau chiar o legendă din orașul tău natal, poate fi interpretat ca un design hip hop. Hip-hop-ul este asociat cu sine, ca și în expresia de sine, care poate fi ușoară sau extremă. Astfel, tatuajele care îți exprimă personalitatea interioară pot fi desenate.

noi tatuaje școlare

 • Școala Tattoo nouă 45
 • Tatuajul noului școală 44
 • Tatuajul noului școală 46

Fantezie

Tatuajele de fantezie sunt pentru acele persoane cu o personalitate creativă și ar dori să se ocupe de arta imagistică superioară pe pielea lor. Ele pot fi destul de colorate sau întunecate, în funcție de alegerea fanteziei sau a temei.

nou-școală-tattoos_-2

nou-școală-tattoos_-3

După cum sugerează și numele, fantezia este limitată doar de imaginația ta. Tatuajele de fantezie pot simboliza speranța, visele și cele mai sălbatice imaginații. În tatuajele fanteziste, omul ar prefera figuri fanteziste, cum ar fi sirenele.

Tatuajele de basm pentru bărbați pot fi de zane feroce și viclean, în timp ce femeile devin moi cu zane, care simbolizează nevinovăția și pacea ca aripile libelulei.

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Tatuajul fantezist depinde într-adevăr de personalitatea cuiva. Sub categoria de tatuaje fanteziste, imaginile creaturilor mitice, cum ar fi dragonii, unicornii, vrăjitorii și phoenixul, sunt populare.

noi tatuaje școlare

Tatuajul noului școală 38

Sursă

Tatuajul noului școală 39

Sursă

Toți au înțelesurile lor ca și sirenele, denotă seducția și frumusețea, unicornii reprezintă puritatea și unicitatea, vrăjitorii simbolizează magia și puterea, în timp ce Phoenix înseamnă o renaștere și un progres. 

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Creaturi marine

Aceste tatuaje încorporează creaturi marine. Tatuajelor populare de creaturi marine includ cai de mare și totemuri de viață a apei. Culoarea albastră ar fi dominantă în acest tip de tatuaje pentru viața oceanică și marină.

Aceste tatuaje ale vieții oceanice ar putea simboliza faptul că le spunem lumii cele mai intime gânduri prin imaginile de pe pielea noastră. Tatuaj creat de mare sunt luminoase, cu un element de jucăuș. 

noi tatuaje școlare

Tatuajul noului școală 40

Sursă

Zgomote margine și tatuaje cu bule

Tatuaj cu litere în bule poate fi în diferite forme de scriere de mână pentru a scoate în evidență stilul și varietatea, în timp ce tatuajele de margine dăunătoare completează modelul de tatuaje pe corpul tău.

Scrisul poate fi proiectat în mod unic în diferite fonturi și culori. Jagged modele de margine sunt unele dintre cele mai populare pentru cei care doresc simplitate. 

noi tatuaje școlare

noi tatuaje școlare

Puteți alege oricare dintre aceste stiluri de tatuaje în această categorie.

noi tatuaje școlare

Acestea sunt simbolice și au o greutate foarte mare, astfel încât pentru cei care doresc să aibă o piesă de artă semnificativă pe pielea lor, ei pot merge mai departe, dar dacă doriți doar să vă distrați și să plătiți tributul tatuajului ca formă de artă, atunci sunteți Bine ati venit. Aceste tatuaje preiau și aici să rămână.

 • Tatuajul noii școli 41
 • Tatuajul noului școală 42
 • Tatuajul noului școală 43

/

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  − 4 = 1

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: