40 tatuaje și semnificații de coroană glorioasă

Este posibil să nu fie o alegere populară pentru un tatuaj cu un singur element, dar când vine vorba de un design cu tatuaje multi-element, o coroană poate adăuga într-adevăr ceva pizzazz pentru lucrul cu cerneală! O coroană, în general, este o imagine simbolică care poate purta numeroase înțelesuri diferite pentru mulți oameni diferiți. Cea mai obișnuită semnificație a simbolului este, desigur, redevența. De obicei purtat de o familie regală, este evident că ea reprezintă putere, bogăție și supremație. Având în vedere acești factori, mulți oameni optează pentru acest design cu speranța că unii îi vor ajuta să ajungă la înălțimile pe care doresc să le atingă.

Crown Tattoo Designs

Crown Tattoo Designs (1)

Crown Tattoo Designs (2)

Crown Tattoo Designs (3)

Crown Tattoo Designs (4)

Un alt plus de a obține un tatuaj coroana este posibilitățile de design. Există multe tipuri de coroane și ornamente pe fiecare ofertă atât de mult posibil în ceea ce privește designul tatuajelor. Ele pot fi făcute să arate ca și masculin, precum și versiuni feminine în funcție de sexul persoanei care primește tatuajul.

Crown Tattoo Designs (5)

Crown Tattoo Designs (6)

Vom trece prin posibilitățile de design tatuaj cu coroane în ele, precum și un pic de informații interesante și trivia pentru a vă permite să decideți asupra designului dorit. Țineți minte, totuși, că o coroană prezentă în designul tatuajului poate schimba în mod semnificativ semnificația piesei dvs. - chiar dacă doar pentru dvs.

Crown Tattoo Designs (7)

Un rege, cea mai înaltă autoritate din împărăție, poartă coroana, care este în mod obișnuit alcătuită din multe pietre prețioase care își mareresc valoarea și semnificația în cele mai multe cazuri, deoarece fiecare piatră este aleasă strategic pe baza înțelesului și binecuvântării sale individuale. Purtătorul coroanei are autoritate asupra tuturor celor care locuiesc sub conducerea lor. Cu această putere vine și o mare responsabilitate. În culturile antice, purtătorii de coroană au fost considerați aproape asemănători cu Dumnezeu - stabilind un act de trădare dacă s-au sfidat. În unele culturi, este obișnuit ca zeii să poarte coroane speciale care să aibă bijuterii și simboluri care au o semnificație specială.

De asemenea, vezi: 40 tatuaje regale și regine pentru iubitorii de lovitură

Crown Tattoo Designs (8)

Crown Tattoo Designs (10)

Crown Tattoo Designs (11)

Crown Tattoo Designs (12)

În ceea ce privește religiile, creștinii cred că o coroană de spini a fost pusă pe capul lui Isus când a fost răstignit. Uneori, coroana este de asemenea prezentată ca o halo care reprezintă divinul. Persoanele care au un tatuaj de coroană datorită crezului lor profund înrădăcinat în creștinism includ adesea o cruce sau alt obiect religios în proiectarea lor. Cu toate acestea, vă puteți martora mai puțini oameni religioși optează pentru acest tip de tatuaj pentru a simboliza propria lor luptă, sacrificiu și / sau realizări.

Crown Tattoo Designs (13)

Crown Tattoo Designs (14)

Crown Tattoo Designs (16)

Din punct de vedere zodiacal, coroana reprezintă și semnul soarelui Leo. Leul ar trebui să fie reprezentat de leul care este regele animalelor - ca atare, puteți vedea un leu care poartă coroana. Unii oameni născuți sub acest semn de soare doresc să obțină acest design în tatuajul sau elementele similare. Alții o folosesc pur și simplu pentru că este foarte minunat să se uite și are simbolism nobil, regal și regal.

Crown Tattoo Designs (21)

Crown Tattoo Designs (26)

Crown Tattoo Designs (28)

Crown Tattoo Designs (30)

Nu există nici o îndoială că tatuajul coroanei ar fi împodobit cu lucruri precum diamante și alte pietre prețioase. Unii chiar merg pentru infrumusetări florale și alții pentru frunze. Romanii aveau coroane care, de cele mai multe ori, erau de cercuri de frunze și viță de vie. Unii oameni care iubesc macabra pot alege să obțină un craniu proiectat ca parte a tatuajului coroanei. În ciuda elementelor de susținere ale designului dvs. de tatuaj, adăugarea coroanei în amestec poate întări adesea sensul general și poate adăuga un mesaj puternic la cerneală.

Crown Tattoo Designs (29)

Crown Tattoo Designs (35)

Crown Tattoo Designs (34)

Crown Tattoo Designs (32)

În ceea ce privește mărimea, o coroană este un element de tatuaj care oferă o gamă largă de flexibilitate. Coroanele cu dimensiuni mai mici nu pot avea atât de multe detalii în ele, dar vor fi întotdeauna identificabile în formă. Locurile comune pentru tatuajele coroanei mai mici pot fi pe glezna sau pe spatele gâtului. Unii oameni pot lua numele lor, împreună cu numele lor semnificativă, împreună cu tatuajul coroanei. Adesea, persoana care primește tatuajul conferă o mare valoare simbolică tatuajului coroanei pe care o primesc, poate să includă o mică vorbă. Unele femei sunt cunoscute pentru a adăuga cuvântul prințesă la tatuajul coroanei împreună cu flori, bijuterii și inimi pentru a adăuga o dimensiune suplimentară tatuajului lor.

Crown Tattoo Designs (33)

Coroana și prin urmare, tatuajele care le prezintă pot să simbolizeze puterea, conducerea, nobilimea, longevitatea, religia, norocul, importanța, printre multe alte calități.

Mai mult Glorios tatuaje și semnificații ale coroanei sunt de asemenea prezentate aici:
Crown Tattoo Designs (9) Crown Tattoo Designs (15) Crown Tattoo Designs (17) Crown Tattoo Designs (18)

Crown Tattoo Designs (19) Crown Tattoo Designs (20) Crown Tattoo Designs (22) Crown Tattoo Designs (23) Crown Tattoo Designs (24) Crown Tattoo Designs (25) Crown Tattoo Designs (27) Crown Tattoo Designs (31) Crown Tattoo Designs (36)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − 10 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: