30 Tatuaj Spectacular Tatuaje – pentru bărbați și femei (2018)

nipple-tattoo (1)

Deși arta tatuajului a fost de-a lungul timpului, tatuarea mamelonului este un concept relativ nou. Oamenii primesc tatuaje pentru aproape fiecare parte a corpului cu mamelonul inclus, dar acest tatuaj a devenit popular în 2013. Spre deosebire de alte tatuaje, acesta a provenit dintr-unul din locurile cele mai puțin așteptate.

Tatuajul mamelonului modern a fost folosit pentru prima dată în procedurile de reconstrucție a sânului după o mastectomie. Cu toate acestea, la scurt timp după ce oamenii au început să devină mai creativi cu aceste tatuaje, oferindu-le o atingere artistică.

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

Înțelesul tatuajelor

La fel ca orice tip de tatuaj, aceste tatuaje vor avea sensuri diferite în funcție de tipul de tatuaj, de persoana cu tatuaj și de motivul pentru care au.

Pentru grupul de oameni care primesc acest tatuaj în timpul unei proceduri de reconstrucție a sânului, acest tatuaj înseamnă, probabil, mult pentru ei decât cei care au unul pentru distracție.

Un tatuaj mamelon impregnat după o mastectomie este un semn de rezistență și supraviețuire. Acest simbol arată că cineva a avut cancer de sân, și l-au cucerit împotriva tuturor șanselor și după ce a trecut prin experiența dureroasă.

nipple tattoo_

Acest grup de oameni are în mod normal o simplă Tatuaj 3D inscripționate pe ele pentru a descrie mamelonul pe care l-au pierdut în timpul procedurii. De fiecare dată când se uită la ele în oglindă, ei primesc un sentiment de normalitate, deoarece își pot vedea din nou tot trupul.

Unele femei nu sunt, de asemenea, dispuse să treacă printr-o altă intervenție chirurgicală pentru a-și reconstrui sfârcul, sau poate că au suferit una, dar nu a funcționat și astfel un tatuaj este o alternativă.

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

Pentru persoanele care nu au trebuit să treacă prin experiența dureroasă a mastectomiei, aceste tatuaje înseamnă în mod normal lucruri diferite. În timp ce unii oameni devin păcătoși, asta îi va da întotdeauna un motiv să zâmbească de fiecare dată când privesc în oglindă alții îi folosesc pentru a-și aminti pe cineva drag.

O femeie poate să-și tatueze numele soțului sau prietenului său sau să-și deseneze fața pe piept, cu sfarcul făcându-i unul din ochi. De fiecare dată când se uită la sân, li se va aminti mereu persoana pe care o iubesc.

nipple tattoo_

Aceste tatuaje sunt, de asemenea, adesea folosite pentru conștientizare și pentru a arăta sprijin pentru persoanele care au cancer de sân. Dacă aveți un prieten apropiat sau o rudă care luptă împotriva cancerului de sân, atunci acest tatuaj ar putea fi o modalitate de a le oferi sprijin. Unii oameni vor folosi de asemenea acest tatuaj pentru a-și aminti de un iubit pierdut de un tip de cancer mamar.

nipple tattoo_


Tipuri de tatuaje de niplu

Cu creativitatea afară și popularitatea imensă a acestor tatuaje la nivel global, ar fi imposibil și inexact să clasificăm aceste tatuaje în câteva tipuri distincte.

Aceste tatuaje variază de la o persoană la alta și pe lângă simple tatuaje 3D pentru reconstrucția niplu, aproape toate celelalte sunt unice pentru oamenii care le au.

Totuși, pe baza temei tatuajelor, unele dintre cele mai faimoase.

nipple tattoo_

  • Niplu Areola Tattoo

Acesta este probabil cel mai simplu dintre aceste tipuri de tatuaje. Se poate obține acest tatuaj în timpul unei proceduri cosmetice sau de la un artist profesionist de tatuaj. Nu există nimic fantezist cu acest tatuaj, deoarece este menit doar pentru a da unul un nipple obișnuit în căutarea.

În cazul în care unul dintre sfarcurile dumneavoastră este deteriorat sau dispărut după o mastectomie, acest tatuaj vă va ajuta să vă dați pieptului aspectul original.

tatuaj cu niplu

nipple-tattoo (3)

nipple-tatuaj (4)

nipple-tatuaj (5)

  • feţele

Creativitatea în tatuare nu are granițe, iar fețele tatuajele ajuta la stabilirea acestui lucru. Oamenii desenează chipuri diferite pe sânii lor, cu niplu care formează o parte a feței. Cu un artist talentat de tatuaje, acest tatuaj poate arăta incredibil.

În funcție de preferințele și gusturile personale, se poate imprima pe ele o față umană sau un personaj de desene animate. Dimensiunea feței variază de asemenea de persoana, deoarece unii ar putea prefera fețe uriașe care să acopere întregul sân, iar altele preferă unul mai mic care acoperă numai regiunea areola.

nipple tattoo_

  • Flori tatuaje

Flori tatuaje sunt, de asemenea, un alt tip foarte popular de aceste tatuaje, iar opțiunile sunt nelimitate. Aici puteți obține diferite tipuri de flori pe pieptul dvs. cu mamelonul care formează mugurii de flori sau orice altă parte de flori dorită. Dacă utilizați culori bune, acest tatuaj va arăta fantastic pentru tine.

Deși puteți utiliza orice culoare doriți, culorile luminoase par să funcționeze bine pentru acest tatuaj.

nipple-tattoo (2)

nipple-tattoo (6)

nipple-tatuaj (7)

  • Tatuaj în formă de inimă

Aceasta este probabil una dintre cele mai populare, dacă nu cele mai populare din acest tip de tatuaje. În acest tatuaj, areola este remodelată într-o inimă folosind o culoare care se potrivește cu aspectul său original. Acest tatuaj arată grozav, mai ales dacă îl obțineți pentru ambii sani.

Puteți utiliza culori diferite, dar o culoare care se potrivește culorii pielii dvs. va arăta nu numai uimitoare, ci și naturală.

tatuaj cu niplu

  • Tatuaj cu vorbe

Cu acest tatuaj nu trebuie să obțineți nici o imagine deoarece câteva caractere sau cuvinte vor face bine. În funcție de preferințele dvs. și de motivul pentru care obțineți tatuajul, puteți scrie orice, de exemplu, "Am supraviețuit" sau poate "Te iubesc" chiar deasupra mamelonului sau sub el.

Acest tatuaj poate fi, de asemenea, combinat cu tatuajul de floare sau cu un tatuaj pentru fata.

nipple-tattoo (8)

nipple-tattoo (9)

  • Bull tattoo

Un tatuaj de taur arata fantastic indiferent de unde il tragi. Deși oricine poate, acest bărbat de tatuaj îl preferă mai mult pe măsură ce unii oameni îl consideră un simbol al masculinității. Pentru a face acest tatuaj arata mai bine, puteti adauga un inel pe el prin perforarea sfarcului.

În acest caz, mamelonul trebuie să formeze nasul taurilor și astfel inelul va fi un inel pentru nas pentru taur.

tatuaj cu niplu

tatuaj cu niplu

nipple-tatuaj (10)

nipple-tatuaj (11)

  • Trageți știftul

Acest tip de tatuaj nu este foarte popular, dar arată incredibil. Acest tatuaj este alcătuit dintr-o grenadă și un inel de mamelon. Tatuajul este desenat într-un mod care face ca inelul să arate ca un bolț de grenadă. Puteți adăuga câteva cuvinte precum "Nu trageți pinul" pentru a-i îmbunătăți aspectul.

  • Breast Cancer panglică

Acest tatuaj este mai popular la san cancer supravietuitori si cu oameni care au pierdut o persoana la acest cancer. În loc să desenezi panglica tradițională, așa cum este ea, un artist poate să vină cu câteva modificări la panglică sau să-l deseneze împreună cu un alt tatuaj pentru a face să arate frumos pe mamelonul tău.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: