75 Cool Foot and Flip Flop Tatu

Tatu kaki menjadi semakin popular di kalangan lelaki dan wanita. Kepada ramai orang kaki dianggap sebagai salah satu bahagian yang paling cantik di badan kita, mendapatkan tatu di kaki anda mungkin dilihat sebagai peluang yang baik untuk menjadikan kaki anda kelihatan lebih baik, tapi pastinya ini bukan mengapa semua orang bergegas untuk mendapatkan kaki mereka tatu?

Selalunya (sama ada kami ingin mengaku atau tidak) kawasan popular untuk mendapatkan tattoo boleh ditentukan oleh selebriti yang mendapat tatu di tempat yang sama. Miley Cyrus, Jennifer Anniston dan Rihanna, untuk menamakan beberapa, semua dakwat sukan di kaki mereka dan pasti membantu mempengaruhi generasi muda untuk melakukan perkara yang sama. Walau bagaimanapun sebab utama bahawa tatu kaki tetap popular adalah kerana mereka dapat dengan mudah disembunyikan dari pandangan dengan sepasang kasut, yang bergantung pada pekerjaan yang anda miliki, sering dapat menjadi manfaat tambahan.

Jadi tanpa lebih lanjut, mari kita lihat 30 kaki kegemaran kami dan tato flop flop ...

Kaki Tatu Reka Bentuk (40)

Jelas tidak takut untuk pergi di bawah pistol tatu, gadis ini memamerkan reka bentuk kaki tengkoraknya yang kelihatan sangat menakjubkan.

Kaki Tatu Reka Bentuk (29)

Nya dan miliknya. Tato nyanyian telah lama menjadi popular bagi pelayar dan peminat berperahu untuk mendapatkan tatu, terutama pada kaki mereka.

Kaki Tatu Reka Bentuk (39)

"Meme" dan "Pepe" - dua reka bentuk yang indah untuk mewakili dua orang cantik dalam kehidupan kita.

Kaki Tatu Reka Bentuk (25)

"Menerangi" dan bulu merak. Kedua-duanya pujian satu sama lain dengan baik.

Salah satu perkara yang perlu diingat dengan tatu kaki adalah menjaga mereka. Tato kaki (jika tidak dijaga dengan betul) akan pudar lebih cepat daripada tatu di kawasan lain kerana ia menjadi kawasan di mana anda menumpahkan lebih banyak kulit dan seringkali di bawah cahaya matahari.

Jangan biarkan ini sepenuhnya menghalang anda sekalipun. Kulit di atas kaki adalah dalam dan dengan pelembapan yang betul dakwat tidak boleh pudar.

Kaki Tatu Reka Bentuk (33)

Dua kawan terbaik mendapat tatu kaki sepadan.

Kaki Tatu Reka Bentuk (37)

Mendapatkan tatu di bahagian bawah kaki anda adalah untuk menjadi kawasan yang paling menyakitkan untuk mendapatkan tatu di badan kerana jumlah sensor saraf di sana. Sekiranya anda menghadapi kesakitan, daripada anda boleh mendapatkan hasil yang luar biasa seperti reka bentuk mandala cantik ini.

Kaki Tatu Reka Bentuk (36)

"Roh Percuma" dengan bahagian-bahagian bulu memecah masuk ke kawanan burung, idea yang sangat keren untuk tatu unik dan menarik.

Kaki Tatu Reka Bentuk (35)

Sesetengah reka bentuk vintaj sejuk di kaki wanita. Ini mengingatkan kita tentang tato gaya Sailor Jerry yang sangat popular pada masa ini.

Kaki Tatu Reka Bentuk (30)

Tatu burung hantu yang cantik yang teduh dengan penggunaan titik-titik.

Kaki Tatu Reka Bentuk

Salah satu tatu kaki yang paling popular untuk wanita ialah burung. Oleh kerana ramai orang mahu reka bentuk unik mereka pada hari ini dan bukannya sesuatu "cliche" atau "overdone" orang datang dengan reka bentuk yang luar biasa indah seperti burung di atas.

Kaki Tatu Reka Bentuk (2)

Satu lagi contoh tatu burung cantik pada kaki someones.

Kaki Tatu Reka Bentuk (4)

Selain burung, bunga dan reka bentuk bunga sangat popular di atas kaki terutama dengan tanaman anggur dan bunga.

Kaki Tatu Reka Bentuk (41)

Kami terutamanya seperti lengan kaki seperti gambar di atas apabila orang itu memilih gaya yang sama dan mendapat semua tatu dalam gaya yang sama supaya mereka sepadan.

Kaki Tatu Reka Bentuk (34)

Sebelum anda melompat ke kesimpulan dan fikir mereka mempunyai swastika tatu pada mereka, itu sebenarnya simbol Buddha dan benar-benar kelihatan cantik di tato kaki mandala ini.

Kaki Tatu Reka Bentuk (28)

Naga mencari yang sangat keren dilakukan dalam semua hitam pada kaki someones.

Kaki Tatu Reka Bentuk (26)

"Syurga adalah tempat di Bumi dengan anda" - apa sebut harga yang menarik dan kami amat suka gaya penulisan skrip kursif yang sangat mudah namun elegan.

Kaki Tatu Reka Bentuk (32)

Satu lagi contoh hebat dari beberapa reka bentuk kaki bunga, kali ini dengan sedikit warna yang ditambah untuk benar-benar membuat pop tatu!

Kaki Tatu Reka Bentuk (24)

Beberapa bunga mawar cantik di kaki. Perkara yang hebat tentang mendapatkan garis-garis bunga mawar yang dilakukan seperti ini adalah anda mesti sakit dan bosan dengannya, anda sentiasa boleh mewarnakannya kemudian dalam warna merah terang dan mempunyai reka bentuk yang sama sekali baru untuk dilihat!

Kaki Tatu Reka Bentuk (10)

Satu contoh hebat tentang betapa merah jambu dan kulit hitam boleh kelihatan begitu baik bersama-sama pada reka bentuk tatu teratai yang indah ini.

Kaki Tatu Reka Bentuk (20)

Berpakaian untuk majlis rasmi? Kenapa tidak top off tatu kaki anda dengan beberapa perhiasan yang bagus seperti contoh di atas.

Kaki Tatu Reka Bentuk (21)

Tuan-tuan dan puan-puan ini adalah sebagainya kerana ia datang kepada tatu teduhan. Anda boleh memberitahu ia kerja tatu yang sangat berbakat apabila ia kelihatan ultra realistik ini.

Kaki Tatu Reka Bentuk (13)

Cantik dan unik mengambil reka bentuk merak, kali ini memasukkan putaran dan bentuk yang biasanya akan digunakan dalam sekeping mandala.

Kaki Tatu Reka Bentuk (22)

Foto cantik kakak perempuan dengan reka bentuk tatu yang berani.

Kaki Tatu Reka Bentuk (23)

"Cinta" - sangat mudah tetapi kelihatan hebat. Kami suka bagaimana ia hampir kelihatan seperti mereka telah menggunakan simbol infiniti juga dalam apa jenis wajah yang benar-benar unik.

Kaki Tatu Reka Bentuk (42)

Satu lagi contoh tatu di bahagian bawah kaki, kali ini dengan pola geometri memuji bentuk kaki. Walaupun mungkin tatu yang paling mudah untuk disembunyikan, ingat ini mungkin tempat di mana tatu anda akan memudar yang paling kerana berjalan di sepanjang masa.
Kaki Tatu Reka Bentuk (38)

Reka bentuk tatu Batman vs Superman - sangat sejuk!

Kaki Tatu Reka Bentuk (31)

Burung paku bulu yang cantik yang menggabungkan banyak corak yang berbeza seperti cetak harimau dan bahkan apa yang kelihatan seperti sarang lebah di dalamnya. Kadang-kadang tatu yang sangat rumit seperti ini boleh menjadi idea yang bagus untuk mendapatkan kaki anda dan dapat menunjukkan kepada semua orang dengan mudah.

Kaki Tatu Reka Bentuk (27)

Anchor yang mudah tetapi masih sejuk tatu di bawah buku lali. Jika anda hanya menginginkan sesuatu yang kecil, ia boleh dikenakan biaya sebanyak sesuatu yang lebih besar sekiranya tatu itu dikenakan pada kadar sejam. Walau bagaimanapun, jika anda lebih baik kepada mereka, mereka mungkin akan membiarkan anda mendapatkan beberapa anak kecil untuk harga yang sama!

Kaki Tatu Reka Bentuk (19)

Berlanjut dengan tema kelawar itu, ada orang yang telah mengisi kelawar di kaki kiri dan tidak diisi di sebelah kanan mereka. Kami membayangkan ini adalah jenis orang yang sama yang suka memakai kasut bertentangan pada kasut mereka sebagai seorang kanak-kanak. Sama cara reka bentuk tatu yang sangat sejuk.

Kaki Tatu Reka Bentuk (18)

Band tatu gaya gelang kaki yang memaparkan bulu. Band tidak begitu popular seperti dulu tetapi mereka masih lagi reka bentuk tatu yang hebat.

Kaki Tatu Reka Bentuk (16)

Reka bentuk burung yang sangat keren. Kami amat suka menggunakan warna merah jambu dan sayur-sayuran dalam satu ini dan kemudian ke atasnya orang itu telah menyesuaikan kuku jari kaki mereka dengan warna hijau pada sayap burung.

Kaki Tatu Reka Bentuk (15)

Reka bentuk buku lali gaya abstrak. Yang satu ini mempunyai unsur-unsur karya seni asli Amerika yang sangat popular untuk mendapatkan tatu.

Kaki Tatu Reka Bentuk (14)

Cinta cinta yang sederhana namun pedih. Beberapa kali kerja mudah terbaik!

Kaki Tatu Reka Bentuk (12)

"Satu langkah pada satu masa .." Reka bentuk tatu pintar dan pintar, terutamanya untuk mendapatkan kaki anda.

Kaki Tatu Reka Bentuk (11)

Tato bahasa asing tetap popular untuk mendapatkan, terutamanya jika anda mempunyai warisan dari negara itu atau telah mengembara mereka baru-baru ini.

Kaki Tatu Reka Bentuk (7)

Satu lagi contoh rakan-rakan yang mendapat tatu kaki pada masa yang sama. Selalunya ia boleh menjadi tatu pertama yang menakutkan adalah mengapa selalunya dua orang akan masuk dan mendapatkannya bersama.

Kaki Tatu Reka Bentuk (8)

Reka bentuk tatu candeliga yang sangat sejuk. Ia hampir kelihatan seperti renda dan akan berfungsi dengan baik dengan pakaian dan kasut yang betul.

Kaki Tatu Reka Bentuk (9)

Inilah jenis tatu yang mimpi buruk dibuat. Adakah ia sinar-X atau tatu? Ya, percayalah atau bukannya tatu dari tulang kaki di atas kulit mereka.

Kaki Tatu Reka Bentuk (6)

Ini adalah cara yang baik untuk memasukkan kaki anda ke satu reka bentuk tatu dengan mendapatkan sangkar pada satu kaki dan burung-burung yang terbang ke kaki anda yang lain. Sangat pandai dan simbol pada masa yang sama.

Kaki Tatu Reka Bentuk (5)

Satu lagi tatu yang kelihatan menakutkan yang kelihatan seperti jenis perkara yang anda harapkan dapat dilihat di The Walking Dead. Walaupun ia tidak semestinya untuk semua orang, tidak ada penolakan bahawa kerja-kerja seni dilakukan dengan baik dengan cara realistik dan menakutkan ia kelihatan pada masa yang sama.

Kaki Tatu Reka Bentuk (1)

Reka bentuk bulan sederhana yang telah diletakkan dengan baik untuk bekerja dengan lengkung kaki. Astrologi dan simbol astronomi kedua-dua menjadi semakin popular reka bentuk untuk dilakukan dan begitu juga gaya minimalis di mana tatu sangat mudah dengan garis kerja yang minimum dan sering mengandungi corak geometri atau bentuk.

Kaki Tatu Reka Bentuk (3)"Saya memerlukan anda seperti anda tidak akan percaya" - Mazmur 3: 5. Ungkapan-ungkapan agama selalu, dan akan terus menjadi tatu yang popular untuk mendapatkannya. Sekali lagi ini adalah contoh lain bagaimana cara menulis tulisan skrip sederhana dalam warna hitam benar-benar kelihatan hebat. Kami amat suka bagaimana "s" adalah lebih daripada bentuk hati cinta pada akhirnya.
Kaki Tatu Reka Bentuk (17)

Kami menyelamatkan kegemaran kami untuk yang terakhir. Reka bentuk burung pada setiap kaki, masing-masing dalam gaya yang sama untuk dipadankan tetapi masih sedikit berbeza. Yang di kaki kiri memegang bunga di dalam mulutnya di mana seperti yang di kaki kanan memegang ceri di mulutnya. Seperti yang kita katakan sebelum ini burung terus menjadi gaya tatu yang paling popular untuk mendapatkan kaki anda dan ini adalah contoh hebat mengapa.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: