35 Reka Bentuk Tatu Zodiak Libra

Orang yang percaya kepada astrologi dan tergolong dalam tanda zodiak Libra, kadang-kadang menggunakan ini sebagai motif untuk tatu. Tanda Libra digambarkan oleh skala tanpa sebarang makhluk hidup sebagai sebahagian daripadanya. Kadang-kadang tangan boleh ditunjukkan sebagai memegang skala. Sepasang skala yang sebahagian daripada kehidupan sehari-hari kita mempunyai banyak simbolisme kerana mereka juga memegang rasa keseimbangan atau keadilan.

1

Malah Lady Justice ditunjukkan dengan sepasang sisik di tangannya sementara matanya ditutup dengan mata. Ini adalah untuk menandakan bahawa dia memberikan keadilan hanya berdasarkan fakta yang dikemukakan kepadanya tanpa membiarkan apa yang dilihatnya mempengaruhinya. Adalah dipercayai bahawa orang yang dilahirkan di bawah tanda matahari Libra selalu berusaha untuk melihat kedua-dua belah isu. Mereka percaya bahawa segala-galanya di dunia harus bersifat simetris, semuanya harus mempunyai peluang yang adil dan kebaikan itu mengimbangi skala.

8

Dalam dunia tatu orang yang menggunakan skala sebagai sebahagian daripada inspirasi mereka untuk reka bentuk cenderung untuk menimbang dalam semua faktor ini.

Timbangan Hiasan: Sepasang skala walaupun mudah dengan sendirinya boleh dibuat menjadi reka bentuk yang luar biasa dengan penggunaan hiasan yang tepat dan dengan penggunaan bayang-bayang dan cahaya.

2

Pasangan Skala diletakkan di atas Batu: Ini mempunyai pandangan yang baik dan seimbang apabila batu yang latar belakang untuk skala itu juga mempunyai sesuatu yang ditulis di atasnya dan juga memberikan bantuan untuk skala yang lebih ringan.

10

Versi puak dari reka bentuk berskala: Dilakukan dalam warna gelap dengan beberapa warna merah yang diperbuat dalam membuat reka bentuk tatu skala menonjol. Plus versi Goth skala menambah aura tertentu kepadanya.

7

Yang baik dan buruk pada setiap sisi skala: Oleh kerana tanda Libra adalah besar pada keseimbangan benda-benda dan menimbang kedua-dua sisi dalam keadaan apa pun, penggambaran malaikat di satu sisi dan syaitan yang lain membuat banyak akal. Plus ini adalah kira-kira apa sahaja.

23

Makhluk surgawi diukur pada skala: Apabila keinginan dan rahmat yang baik diberikan kepada orang di dunia, mereka diukur. Apa cara yang lebih baik untuk menggambarkan ini daripada dengan menimbang peri pada skala? Plus tambah elemen api untuk ini dan anda mempunyai visual yang menakjubkan.

4

Timbangan yang mempunyai tema patriotik: Ini adalah cara yang agak menarik untuk menggambarkan perkara-perkara di mana objek patriotik diletakkan pada skala. Ia mewakili kedua-dua konflik dan keharmonian objek-objek ini dalam kehidupan kita. Ia menggambarkan rasa tanggungjawab terhadap negara serta kewajipan terhadap diri sendiri.

31

Sama ada anda mempercayai tanda-tanda Zodiac dan khususnya Tanda Udara Libra yang sepatutnya diperintah oleh Dewi Cinta dan kecantikan - Venus, anda perlu bersetuju bahawa perkara-perkara ini mempunyai kesan ke atas hidup anda. Faktanya ialah kita memerlukan rasa keseimbangan dalam kehidupan kita di mana kita perlu membuat keputusan penting dengan menimbang kebaikan dan keburukan dari mana-mana keadaan.

Keseimbangan dan keharmonian adalah perkara penting yang menjadikan dunia berfungsi dengan cara yang rasional dan logik. Ini adalah apa yang semua skala. Dari sudut pandangan ini, tatu yang mempunyai sepasang sisik di dalamnya membuat banyak akal dan memegang banyak simbolisme. Apa yang lebih keseimbangan adalah apa yang membawa kecantikan ke dalam hidup kita dan inilah yang menjadi tanda mengenai Libra. Apa lagi yang boleh meminta tatu?

3 Libra Tattoos 6 911 Aries Tattoo 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 25 26

27 28 29 30 32 33 34 35

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: