35 Reka bentuk tatu badan penuh pelik

Jika anda berfikir untuk pergi ke seluruh babi dan mendapatkan seluruh badan anda diliputi dalam tatu, maka ini adalah artikel yang sesuai untuk anda. Anda boleh mendapatkan semua panduan dan membantu anda untuk membantu anda memikirkan semua aspek idea radikal seperti itu. Terdapat banyak aspek untuk berbuat demikian dan anda perlu mempertimbangkan setiap aspek dari segi kebaikan dan keburukan dan kemudian membuat keputusan yang tepat.

reka bentuk tatu badan yang lengkap (8)

reka bentuk tatu badan lengkap (1)

reka bentuk tatu badan lengkap (2)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (10)

Mari kita mulakan proses untuk memeriksa setiap aspek menjalankan projek yang begitu besar:

Perkara pertama yang perlu dipertimbangkan semasa mengambil tindakan sedemikian adalah masa, wang dan kesakitan yang perlu anda lakukan, berbelanja dan menanggung masing-masing. Bergantung pada wang yang anda miliki, projek ini mungkin mengambil masa yang lama. Anda benar-benar perlu mempertimbangkan aspek ini sebelum memikirkan projek magnitud ini. Anda perlu mempunyai pelan masa yang realistik supaya anda tahu apa yang berlaku ketika. Selain itu, anda juga perlu memastikan bahawa terdapat beberapa bentuk segerak dengan cara setiap tatu kelihatan berkaitan dengan yang lain.

reka bentuk tatu badan lengkap (1)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (11)

Reka bentuk tatu badan lengkap (26)

Apabila seseorang memilih tatu, ia bukan sahaja untuk melihatnya, tetapi juga maksudnya. Tetapi itu tidak bermakna anda mengabaikan rupa tatu; itu juga sama pentingnya. Apabila orang memulakan projek raksasa seperti tatu seluruh badan, kadang-kadang mereka mungkin tidak bermula dengan cara itu dan ini boleh menyebabkan penampilan yang tidak jelas.

reka bentuk tatu badan lengkap (1)

reka bentuk tatu badan lengkap (2)

Reka bentuk tatu badan lengkap (12)

Sesetengah orang pergi untuk gaya atau corak tertentu supaya semua tatu di seluruh badan mencerminkan keserupaan dalam gaya. Satu contoh seperti itu ialah memilih untuk menggunakan corak Celtic atau reka bentuk puak supaya semua gel reka bentuk baik dengan satu sama lain. Dengan cara ini apabila yang baru ditambah ia sesuai dengan yang lebih awal.

Reka bentuk tatu badan yang lengkap (4)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (9)

Salah satu perkara yang perlu anda lakukan adalah mengetahui bagaimana semua tatu akan kelihatan bersama dari segi tema, corak, warna dan faktor interaksi. Anda boleh menggunakannya secara digital untuk anda, tetapi ini mungkin tidak semestinya mungkin atau mempunyai perasaan yang realistik. Untuk mengelakkan sebarang ketidakcocokan di masa depan dan kesan yang tidak menentu, satu perkara yang boleh anda lakukan ialah merancang.

reka bentuk tatu badan yang lengkap (3)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (7)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (14)

Untuk berjaya merancang, anda benar-benar perlu masuk ke butiran paling kurang. Ini boleh merangkumi warna-warna yang akan anda jalani, bagaimana tattoo akan bertambah (ini akan bergantung pada bahagian badan mereka) dan faktor pudar. Walau bagaimanapun, banyak yang anda mungkin mahu warna gelap lebih terikat memudar.

reka bentuk tatu badan lengkap (22)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (18)

reka bentuk tatu badan lengkap (21)

Satu lagi kesilapan rookie yang banyak orang buat ialah mereka tidak merancang untuk tatu seluruh badan ketika mereka mendapat yang pertama. Tetapi perkara tentang tatu ialah apabila anda mendapat satu, anda mungkin mendapati diri anda ketagih. Ada sesuatu yang cukup memuaskan tentang proses melewati rasa sakit dan muncul dengan sesuatu yang indah pada akhirnya. Anda harus memikirkan perkara-perkara melalui dan bersedia mental untuk tatu masa depan.

reka bentuk tatu badan yang lengkap (30)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (31)

reka bentuk tatu badan lengkap (28)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (16)

Tatu di seluruh badan sering cenderung agak terperinci dan berwarna-warni. Tema ini boleh bergerak dari makhluk yang realistik seperti burung dan rama-rama yang melayang melalui bunga ke alam yang memaparkan bunian mitos dan makhluk ajaib yang lain. Kemungkinan untuk reka bentuk adalah tidak berkesudahan bermula dari Henna yang rumit seperti corak motif yang bersifat suku. Apabila kerja-kerja seni tubuh berubah, anda mungkin mendapati pemikiran anda berubah dan ini akan mencerminkan dalam tatu. Pastikan anda mendapat reka bentuk dan tatu yang mencerminkan orang yang unik anda. Berikut adalah beberapa contoh yang pelik Reka bentuk tatu badan penuh.

Berikut adalah beberapa contoh lain Reka bentuk tatu badan penuh Weired:

reka bentuk tatu badan yang lengkap (5)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (6)

Reka bentuk tatu badan yang lengkap (15)

Reka bentuk tatu badan lengkap (17)

reka bentuk tatu badan lengkap (19)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (20)

reka bentuk tatu badan lengkap (23)

reka bentuk tatu badan lengkap (24)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (25)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (27)

reka bentuk tatu badan yang lengkap (29)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: