25 Idea Tato Pahlawan Menakjubkan

Pahlawan adalah tatu yang popular yang boleh direka bentuk dalam bentuk yang tidak terhingga. Melihat cepat di laman web yang berbeza untuk tatu akan memberi anda repertoir pahlawan faktual dan mitos. Mereka dihargai untuk bahagian seni dan simbolisme yang mereka tawarkan. Tato pahlawan biasanya dilakukan oleh lelaki, walaupun kita mendapati beberapa pahlawan yang baik tattoo pada wanita.

Jika anda ingin meletakkan reka bentuk tatu pahlawan di mana-mana bahagian badan anda, masalah terbesar anda adalah 'pilihan'. Terdapat begitu banyak aspek yang boleh anda lihat, bahawa sangat penting untuk anda melakukan penyelidikan menyeluruh sehingga keputusan akhir anda akan menjadi satu yang akan membuat anda bangga dan bahagia selama bertahun-tahun.

Reka bentuk pahlawan adalah berorientasikan masa, terletak secara geografi, nyata atau fiksyen, dan juga dibuat oleh orang yang akan melakukan tatu. Aspek penting tato pahlawan adalah perisai dan alat yang ia bawa. Majoriti pahlawan adalah laki-laki tetapi seperti yang dapat dilihat dari gambar-gambar di bawah ini, kadang-kadang kita dapat bertemu seorang pahlawan wanita yang cantik. Seorang pahlawan wanita yang terkenal adalah Pocahontas.

Pemilihan reka bentuk tatu pahlawan begitu luas sehingga anda memerlukan masa untuk membuat pikiran anda yang pahlawan terbaik menggambarkan anda dan perasaan anda. Anda boleh memilih dari pahlawan Suci, pahlawan Yunani, pahlawan Aztec, pahlawan Rom, pahlawan Celtic, dan Viking, yang semuanya mewakili aspek perang yang berbeza.

Penambahan lain yang menarik untuk tatu anda adalah senjata yang terdiri daripada tunduk normal ke silang, tombak, perisai, jenis pedang yang berlainan dan juga perisai dan puncak. Adalah sangat penting bahawa perisai yang betul digunakan dengan jenis pahlawan yang anda pilih. Anda tidak boleh memasukkan puncak yang dimiliki oleh era lain atau diketahui menjadi milik pahlawan yang berbeza.

Akhir sekali, seseorang juga harus melihat kedudukan pejuang itu. Biasanya, pahlawan itu bertetulang berdiri di atas musuhnya untuk menunjukkan kemenangan. Pahlawan lain ditunjukkan dalam tindakan, atau di medan berdarah. Kebanyakan orang yang ingin menjadi pahlawan sebagai tatu mencari aspek yang menunjukkan semangat perjuangannya, keberanian dan keberanian, kemahiran dan strategi, wataknya yang tidak berani, kuasa, agresif dan kuasa. Mana yang menggambarkan anda?

tato pahlawan (1)

Tatu di atas menunjukkan seorang pahlawan bersejarah dalam kandang melingkar yang biasanya berkaitan dengan reka bentuk Yunani atau Agama. Kekayaan dunia mungkin menunjukkan bahawa pemilik tatu mahu berjuang untuk apa yang tersendiri atau membuat kekayaan.

tato pahlawan

Reben biru disambungkan ke banyak kempen kesedaran yang berbeza. Kepentingan kami dalam zon pertempuran adalah makna sokongan untuk Polis Hong Kong, perjuangan kebebasan bersuara dan damai. Hakikat bahawa pita yang dipegang oleh malaikat mungkin mewakili seseorang yang meninggal berperang untuk kebaikan bersama.

tato pahlawan (2)
Imej pahlawan sama ada sebagai tatu, dalam seni, buku atau filem boleh didapati dalam pelbagai bentuk. Di antara pilihan pahlawan, beberapa yang umum adalah Warriors Rom, Warriors Yunani, pahlawan malaikat, pahlawan Celtic dan Aztec pahlawan.

tato pahlawan (3)

Di atas kita dapat melihat tatu belakang (satu pihak) yang menunjukkan seorang Warrior Rom dalam semua kemuliaannya termasuk perisai dan pedangnya. Kepentingan khusus dalam tatu ini adalah ekspresi pahlawan yang menunjukkan keinginan untuk menang. Pereka di sini juga termasuk latar belakang yang menjadikan tatu sangat sibuk dan penuh.

tato pahlawan (4)

Pahlawan Inggeris yang biasa dengan bendera yang tinggi di atas menunjukkan kemenangan terhadap askar yang jatuh di bawah kaki watak utama. Tatu adalah dalam monoton namun ia mempunyai garis menarik, bayang-bayang dan perincian.

tato pahlawan (5)

Sebaliknya, yang di atas adalah tatu yang sangat berwarna menekankan oren dan merah. Dua warna yang berkaitan dengan darah, bahaya dan peperangan. Sekali lagi kita dapat melihat pejuang yang jatuh di tanah yang dipijak oleh pejuang yang menang.

tato pahlawan (8)

tato pahlawan (9)

tato pahlawan (10)

Dalam tatu ini, tumpuannya pada haiwan bukannya pahlawan, yang mana mungkin difahami mempunyai peranan yang sangat penting dalam peperangan. Manusia kelihatannya tidak penting di sini dan apabila anda melihat kaki haiwan, anda akan melihat bahawa ia digambarkan sebagai makhluk mitos.

tato pahlawan (11)

tato pahlawan (12)

Apa yang benar-benar menarik dalam tatu di atas adalah garis-garis di seluruh tatu yang menjadikannya dinamik. Terdapat pergerakan di sepanjang lengan yang membuat mata penonton bergerak dari satu pihak ke yang lain mengambil setiap detail.

tato pahlawan (13)

Tatu di atas menunjukkan pahlawan tradisional timur jauh berjaya menyerang oleh anak panah. Pahlawan-pawai ini terkenal dengan kemahiran cepat mereka dalam melawan musuh dengan alat mudah seperti yang di atas.

tato pahlawan (14)

tato pahlawan (15)

Tato pahlawan boleh dilakukan di mana-mana bahagian badan. Jelas tatu yang lebih besar perlu dilakukan di belakang yang membolehkan reka bentuk yang lebih terperinci lebih besar.

tato pahlawan (16)

Seorang pahlawan kartun yang popular adalah Asterix yang Viking dan dia boleh didapati dalam pelbagai bentuk tatu seperti yang di atas.

tato pahlawan (17)

tato pahlawan (18)

Seorang pahlawan wanita. Sekiranya anda melayari internet, anda akan mendapati pahlawan wanita, bagaimanapun, mereka jelas kalah dengan jantina yang lain. Ini kerana pada hakikatnya, terutamanya pada zaman dahulu, pahlawan wanita tidak biasa. Walau bagaimanapun, mereka nampak menarik beberapa orang dan boleh didapati sebagai tatu. Ia sangat biasa bagi wanita-wanita ini untuk menjadi sangat cantik dengan mata menembusi dan bibir penuh, menjadikan mereka pahlawan yang unik.

tato pahlawan (19)

tato pahlawan (20)

Ini adalah tatu yang sesuai untuk orang-orang yang percaya bahawa kebaikan selalu berlaku atas yang buruk. Di sini kita melihat Lucifer dipijak oleh Malaikat di bawah bimbingan Tuhan yang digambarkan sebagai sinar yang keluar dari awan. Reka bentuk yang indah yang banyak orang nampaknya tertarik.

tato pahlawan (21)

tato pahlawan (22)

Pahlawan yang merenung! Walaupun makna ini boleh berbeza-beza, apa yang pasti di sini adalah kejantanan pejuang dan kemahiran artis untuk mengeluarkan kelenturan otot.

tato pahlawan (23)

tato pahlawan (24)

Walaupun tatu ini tidak betul-betul bercakap tentang pahlawan atau peperangan seperti yang kita faham, haiwan ini pasti berperang dengan apa sahaja yang dicari. Artis tatu membuat kerja yang sangat baik dalam kerja pameran haiwan yang termasuk pelbagai warna yang menggabungkannya dengan baik. Ini adalah tatu yang baik untuk seseorang yang membandingkan dirinya dengan haiwan tertentu.

tato pahlawan (7)

Tatu yang tidak biasa sifat romantis yang menunjukkan seorang pahlawan dengan kekasih. Mungkin akan menyatakan perasaan yang dirasai oleh pencinta apabila mereka bersatu semula selepas perang.

tato pahlawan (6)

Setiap seorang daripada kami adalah seorang pahlawan, tetapi sama ada kami ingin meletakkan ini dalam bentuk tatu pada kulit kita adalah satu lagi cerita. Jika anda seorang pejuang, ingin menggambarkan beberapa jenis kemarahan, atau mengagumi askar atau askar yang lalu dan sekarang, ini mungkin berfungsi dengan baik untuk anda. Anda mungkin juga berminat dengan perisai yang berlainan, peralatan pertempuran atau pedang berkilat yang digunakan dalam peperangan. Satu lagi genre tato semacam itu adalah pejuang filem, yang juga sering dijadikan sebagai tatu. Walau apa pun, pembawa tato pahlawan pasti mempunyai semangat juang yang mereka mahu berkongsi dengan seluruh dunia.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: