25 Cool Tatu Idea Lembu

Lembu sentiasa dianggap sebagai salah satu haiwan kesayangan yang terkenal dengan kelembutannya. Ramai orang melihat lembu sebagai seekor haiwan kesayangan yang boleh membangkitkannya dengan makanan dan sesetengah orang seperti haiwan ini kerana ia bertindak sebagai sumber makanan untuk mereka. Haiwan yang menarik ini telah menyertai trend dan telah menjadi pilihan popular untuk pencinta tatu.

Kebanyakan reka bentuk menggambarkan seekor lembu betina yang kelihatan sangat cantik, comel dan tenang. Tidak menjadi tatu arus perdana, tetapi tatu ini adalah pilihan yang sangat lucu dan menarik. Kebanyakan orang yang mendapat tatu ini, adalah mereka yang sama-sama menyukai haiwan ini atau mahu memberikan tema lucu kepada tatu mereka. Dalam kebanyakan kes, tatu ini tidak dipakai oleh mereka yang menganggap lembu hanya untuk tujuan makan. Lagipun, mata panjang mereka yang luntur pasti boleh membuat anda merasa bersalah kerana mempunyai pemikiran dalam fikiran anda untuk membunuh mereka.

1)

tatu lembu

Hari ini, kami telah membuat koleksi pelbagai jenis tatu lembu yang menarik yang pastinya menarik perhatian anda. Anda juga boleh mengambil beberapa idea untuk tatu seterusnya dengan melihat semua reka bentuk yang ada di dalam pos ini.

Satu perkara yang menarik untuk diperhatikan ialah walaupun lembu juga boleh direka di bawah tema tatu ini, tetapi, kerana ada perbezaan antara sifat-sifat kedua-dua haiwan ini, ada perbezaan antara ungkapan dua tatu yang berbeza juga. Walaupun tatu lembu sentiasa direka dengan cara yang lucu, manakala lembu digambarkan dengan cara yang sengit, biasanya di sisi liar.

2)

tato lembu (20)

Tattoo Cow Humorous

Kebanyakan tatu lembu menggambarkan panjang luka, memelihara mata seekor lembu yang menunjukkan kelembutan mereka. Kelembutan ini hanya merupakan lambang dari apa yang dianggap sebagai lembu dalam minda seseorang yang memperoleh satu untuk daging. Faktor kepercayaan juga ditunjukkan dengan cara lucu untuk menonjol telinga di satu pihak.

Kemudian datang pilihan warna lembu. Anda boleh memilih apa-apa warna, bergantung kepada imaginasi anda tentang apa yang anda fikirkan tentang lembu tradisional dalam fikiran anda. Juga, cara menarik seekor lembu itu adalah supaya lembu itu menghadap ke luar, menjadikannya kelihatan seolah-olah anda berdiri tepat di hadapannya dan melihat ke dalam matanya.

3)

tato lembu (5)

Tatu dan Lotus Bunga Tatu

Kebanyakan orang yang suka lembu sebagai haiwan kesayangan atau mempunyai kenangan yang sangat mencintai dengannya, memilih reka bentuk tatu ini untuk menunjukkan cintanya. Reka bentuk tatu unik ini mempunyai warna-warna cerah dan kelihatan sangat meriah. Kepala lembu adalah pusat tatu dan bertindak sebagai fokus utama tato. Gambaran kualiti kepala dengan warna-warna terang, memberikan penampilan yang sangat menarik kepada tatu.

Kepala lembu dipamerkan dengan sangat baik oleh menatal yang bergerak ke atas tanduk dan di belakang teratai. Reka bentuk tatu ini boleh digambarkan dengan baik dalam satu perkataan, iaitu 'comel'.

4)

tato lembu (4)

Awesome Bull Tattoo

Faktor yang paling menarik tentang reka bentuk tatu ini yang menarik perhatian semua orang, ialah seseorang itu boleh menjadi keliru dalam menghakimi sama ada ia adalah tatu atau tato lembu. Ini kerana artis - sama ada dengan kesilapan atau secara sukarela - yang direka tatu ini dengan kepala lembu pada kepala lembu betina. Selain itu, kepala lembu yang menggelongsong digambarkan dengan sangat baik.

Seseorang boleh mencari keluar dari perspektif kotak untuk melihat tatu dengan kualiti yang tinggi yang tidak membenarkan anda mengabaikan reka bentuk tatu ini. Bahagian yang paling hebat adalah kerja terperinci tatu yang termasuk otot megah yang dilakukan oleh binatang itu. Otot yang kuat dari binatang berkuasa juga dinyatakan dengan sangat baik.

5)

tato lembu (22)

Oleh itu, reka bentuk tatu ini pasti menyebabkan anda ditinggalkan dengan menggaruk kepalan anda untuk memutuskan sama ada ini dilakukan dengan sengaja oleh artis atau ia adalah kesilapan oleh artis. Anda mungkin lebih baik membuat keputusan dengan memikirkan semula imej terlebih dahulu.

Angel Cow di Awan

Ini juga merupakan reka bentuk menarik yang menggambarkan lembu sebagai malaikat terapung di awan. Bahagian menangkap mata adalah wajah tersenyum, mata besar dan telinga yang menunjukkan yang memberikan intipati lucu kepada tatu.

Dengan harapan bahawa anda akan menikmati melawat laman ini, kami membawa beberapa reka bentuk yang mempamerkan beberapa tindak balas manusia dan pemerhatian terhadap lembu. Terima kasih kerana melawat laman web kami.

6)

tato lembu (23)

Beberapa contoh lain dari tatu lembu reka bentuk ditunjukkan di bawah:

7)

tato lembu (1)
Tatu ini sangat menyeronokkan. Bunga merah jambu di bawah lembu adalah merah jambu yang indah dan kelihatan sangat realistik. Wajah lembu mempunyai perincian besar di dalamnya juga. Anda dapat melihat rambut di wajah lembu dan lidah yang melekat keluar dari mulut adalah lucu. Silau di mata memberikan lembu ini lebih hidup seperti rasa. Tatu ini menyeronokkan, cantik, dan dilakukan dengan baik.

8)

tato lembu (2)
Sekarang tato ini dipenuhi dengan warna. Latar belakang merah jambu lembu dan warna cahaya lembu benar-benar menjadikan pop tatu ini. Bingkai di sekitar tatu keseluruhan dilakukan dengan baik dan warna coklat terang yang baik dipilih dengan baik. The Sunflower menyerupai tatu keseluruhan dengan hebat dan membawa keseluruhannya bersama-sama. Dengan sedikit petunjuk ungu dan hijau, jelas bahawa artis tatu ini tahu apa yang dia lakukan.

9)

tato lembu (3)
Ini adalah tatu yang menyeronokkan dan mudah. Separuh tongkat yang digambarkan dan setengah bodoh penuh dengan senyuman kartun yang menyeronokkan, tatu ini direka untuk membawa senyuman ke wajah anda. Aksen yang menyeronokkan biru terang menonjol di kuku. Tatu kecil lembu ini mempunyai personaliti yang besar.

10)

tatu lembu (6)
Tatu yang sangat pandai untuk seorang lelaki yang saya meneka sangat berbulu. Lembu-lembu yang sempurna ini melakukan apa yang anda fikir mereka lakukan. Walaupun ini adalah tatu lucu, garis-garis besar dan garis kerja pada kedua-dua lembu ini sebenarnya luar biasa. The teduhan dan perincian dalam kedua-dua lembu menunjukkan pengalaman dan kemahiran artis tatu.

11)

tato lembu (7)
Lembu terbang ini dengan segera membawa senyuman ke wajah sesiapa yang melihatnya. Warna pepejal dan garis tebal menunjukkan kepada kita bahawa ini adalah tatu gaya tradisional Amerika. Kipas kuning yang melekat di belakang lembu ini dan benar-benar menimbulkan tipu muslihat. Tanduk dan loceng kuning memberikan tatu pop yang cukup untuk ditonjolkan tetapi tidak mengatasi keseluruhan tatu.

12)

tato lembu (8)
Ini adalah tatu yang sangat mengagumkan, terutamanya betapa kecilnya tatu itu. Tatu kecil dan mudah ini mempunyai kelas dan gaya. Ini adalah contoh hebat kerja garis bersih dan kecantikan yang mudah.

13)

tato lembu (9)
Ini adalah tatu yang pandai lembu dengan tatu. bukannya tempat di lembu ini artis telah memberikan lembu ini beberapa tato puak jahat yang buruk. Walaupun tatu ini tidak menggambarkan imej baka yang paling realistik, ia menunjukkan kreativiti kanvas. Warna latar belakang yang menyeronokkan menjadikan lembu lebih menonjol.

14)

tato lembu (10)
kecil dan ke titik. Tato ini sama ada pada peminat Chicago Bulls, atau peminat jenama "Happy Cow". Sama ada cara, lembu atau lembu merah ini agak mempunyai senyuman besar di wajahnya dan kelihatan seperti ia mempunyai dua anting besar yang mungkin pudar sedikit.

15)

tato lembu (11)
Saya suka teduhan dan realisme bahawa tatu ini menggambarkan. Wajah lembu ini kelihatan seperti memandang jauh ke dalam jiwa anda. The whiskers di hadapan wajah lembu memberikan tatu ini dan juga lebih mendalam tentang realiti juga. Butiran kecil di hidung, telinga, dan mata benar-benar membawa tato seluruh lembu ini bersama-sama.

16)

tato lembu (12)
Tatu mainan ini penuh dengan kehidupan. Bukan sahaja dilakukan dengan baik untuk ruang kecil itu, ia juga comel dan akan membuat sesiapa tersenyum. Kuku hitam pepejal dan mata biji besar menarik perhatian anda kepada bahagian bijak ini.

17)

tato lembu (13)
Tatu menggemaskan ini diletakkan di tempat yang sangat lembut. Hampir seolah-olah lembu ini sedang tidur atau bersiap-siap untuk berpelukan dengan hati itu. The utters dan kaki pendek lembu benar-benar membuat anda ingin memerah keluar dari lembu ini. Jika hello kitty adalah lembu, inilah yang dia akan kelihatan.

18)

tato lembu (14)
Ungkapan di wajah lembu ini tidak ternilai. Anda tidak boleh menceritakannya, gembira menjadi begitu dekat dengan gadis-gadis itu tetapi, atau terkejut melihat apa yang dilihat di sana. Tompok coklat pada lembu putih tidak dilihat seberapa kerap yang mungkin difikirkannya. Biasanya orang memilih tempat hitam, tetapi saya fikir gadis ini melakukan pekerjaan yang hebat untuk membuat tatu ini sedikit lebih unik dengan memilih bintik coklat.

19)

tato lembu (15)
Tato ini sangat megah dan kagum dengan tatu seekor lembu. Pergerakan di ombak cukup hebat dan ikan terbang yang keluar dari air benar-benar memberikan tatu ini seluruh tahap pergerakan dan kehidupan yang lain. Tanduk gergasi di kepala lembu memberikan lelaki ini rasa dominasi dan kuasa.

20)

tato lembu (16)
Artis tatu ini melakukan kerja yang baik untuk meniru imej di atas. Teduhan adalah sempurna dan begitu juga garis kerja. Saya suka bagaimana artis tatu memilih warna yang berbeza bagi lembu. Ia menunjukkan keupayaannya untuk menjadi kreatif di tengah-tengah perlu mengikuti imej.

21)

tatu lembu (17)
Malah lembu ini tahu bahawa lembu yang lazat. Tatu ini lucu dan mempunyai banyak kreativiti dan humor di dalamnya. Tatu kartun ini mempunyai banyak terperinci sepanjang sementara tetap bersemangat untuk mengelakkan imej yang mengerikan jika ini adalah seekor lembu yang kelihatan realistik. Warna pepejal dan kerja lancar menunjukkan kemahiran artis.

22)

tato lembu (18)
Ini adalah satu lembu gila. Ini adalah gambaran lucu seekor lembu jantan dalam jaket lurus. Kedutan di mata dan cincin hidung hanya cukup untuk menambah warna yang baik.

23)

tato lembu (19)
Warna-warna dalam tatu sangat luar biasa. Saya suka campuran bunga, sifat dan lembu.

24)

tatu lembu (21)
Banyak yang berlaku dalam tatu ini. Anda mempunyai seekor lembu dengan mata ke 3, sayap malaikat, tanduk raksasa, dan mahkota dan apa yang kelihatan seperti darah turun dari mata. Ini adalah seekor lembu yang dipenuhi imej.

25)

tato lembu (24)
Lembu bermata hijau dengan sayap halo dan ungu. Ini yang membuatkan anda tersenyum sebaik sahaja anda melihatnya. bravo ke kanvas ini dan artis tatu.
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 + = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: