Prachtige Ruby Rose-tatoeages – alles wat je ooit wilde weten

robijnroze tatoeages (52)

Bron

Ruby Rose-tatoeages zijn zo voor de hand liggend dat je geen nieuwskoppen kunt lezen zonder ze te vermelden. Vergeet niet dat ze mooi is en de kunstwerken op haar lichaam maken het een aantrekkelijker attribuut. Laten we dat even vergeten en andere van haar prestaties bekijken.

Ze is mooi, veeltalig en je moet haar nog vergelijken met andere sterren. Wat zou iemand noemen die een DJ, model en een VJ is met MTV? Maar dat stopt niet zonder haar tatoeages opnieuw te noemen.

Het is een ontroerend onderwerp en dit is alles waar we het hier over zullen hebben. Misschien heeft ze nu 60 tatoeages op haar lichaam. Ze zijn geïnspireerd door verschillende gelegenheden en dingen in haar leven, zodat je geen precies patroon zou krijgen van haar keuze voor de creatieve creaties die ze op haar heeft.

robijnroze tatoeages (1)

Bron

Maar laten we eerst enkele statistieken over de tattoo-kunst bekijken.

In het verleden waren tatoeages populairder bij mannen dan bij vrouwen. Dit is veranderd door de wil van Rose. Meer vrouwen hebben deze legendarische en decoratieve stukken. Volgens de laatste statistieken over tatoeages hebben meer vrouwen dan mannen tatoeages.

Er wordt geargumenteerd dat 59% van degenen met meerdere tatoeages vrouwen zijn in vergelijking met 41% van de mannen. Dit zou de reden verklaren waarom de likes van dit model deejay zoveel van de stukken hebben en nooit zullen stoppen met het toevoegen van meer.

Ruby's neiging om pronken met haar getatoeëerde lichaam

robijnroze tatoeages (43)

Bron

Er zijn die celebs en meer nog modellen die je nooit zult weten dat ze een enkel symbool op hun lichaam hebben geïnkt. Dit betekent niet dat ze niet van dit soort kunst houden; ze houden ze verborgen.

Rose is echter gesneden uit een ander kleed en ze pronkt met haar getatoeëerde lichaam aan iedereen die ze wil zien. Ze draagt ​​opzettelijk een jurk of wat voor outfits dan ook die sommige van haar grote stukken zullen tonen.

robijnroze tatoeages (2)

Bron

Ik kan wel raden waarom veel mannen zo onrustig om zich heen zullen zijn, omdat ze haar lichaam niet verbergt om haar dure collectie te laten zien.

Dus nu hoef je me niet de vraag te stellen hoe ik van haar tatoeages wist, vooral wanneer ik de belangrijke stukken die ze heeft op een aantal plaatsen opsommelt waar het onmogelijk te zien zou zijn geweest tenzij iemand haar maatje was.

robijnroze tatoeages (12)

Bron

robijnroze tatoeages (49)

Bron

Hoeveel tatoeages heeft Rose Ruby?

robijnroze tatoeages (13)

Bron

Ik zou niet de definitieve cijfers op haar lichaam vertellen, want ik zie ze van ver net als de rest van jullie. Maar er is een betere manier om tot een goede schatting te komen. Om het exacte aantal tatoeages op haar te weten, zou het het beste zijn als je het uit de mond van het paard hoort.

In 2010, tijdens een interview met Inked magazine, had Rose de tel van haar tatoeages verloren. Ze raadde een figuur met de toon van 30 en dat zou minder zijn geweest dan wat haar in werkelijkheid was.

Sommige van haar tatoeages zijn gegroepeerd om enkele volledige stukken te vormen en daarom is het niet zo eenvoudig om het daadwerkelijke aantal te krijgen dat ze heeft. Om eerlijk te zijn, je kunt ook de telling van hen verliezen als je er zoveel had als zij.

robijnroze tatoeages (50)

Bron

robijnroze tatoeages (51)

Bron

robijnroze tatoeages (53)

Bron

Dat was 5 jaar geleden en ze is nooit gestopt met haar zin in de symbolen die ze dierbaar is. In 2015 werd geschat dat ze meer dan 60 verschillende stukken had. Dat is een van de hoogste cijfers van tatoeages op één persoon.

Het goede aan haar is dat ze alles in haar aanvullen en uiteindelijk elke dag mooi wordt.

robijnroze tatoeages (45)

Bron

De thema's van haar tatoeages

robijnroze tatoeages (14)

Bron

Zoals je later in het tweede gedeelte zult zien, worden de stukken van Rose gehaald uit een groot aantal thema's. Het zou bijna onmogelijk zijn om een ​​enkel thema te vinden dat al haar collecties heeft geïnspireerd. Ze heeft iets met liefde, een ander opgedragen aan haar vader, een ander aan tekenfilms en vele anderen.

Ze is wild met haar keuzes en dat is hetzelfde met de meeste andere mensen die net als zij enorme collecties hebben. Maar een ding over haar selectie is dat ze zo goed met elkaar mengen dat je zou denken dat er een masterplan was voordat ze haar eerste inkt kreeg.

Integendeel, elk stuk wordt onafhankelijk gedaan en sommige zijn willekeurig.

robijnrode tatoeages (48)

Bron

ruby rose tatoeages (47)

Bron

robijnroze tatoeages (38)

Bron

robijnroze tatoeages (40)

Bron

robijnroze tatoeages (39)

Bron

robijnroze tatoeages (35)

Bron

robijnrode tatoeages (34)

Bron

robijnroze tatoeages (33)

Bron

robijnroze tatoeages (32)

Bron

robijnroze tatoeages (31)

Bron

robijnroze tatoeages (30)

Bron

robijnroze tatoeages (28)

Bron

robijnroze tatoeages (27)

Bron

robijnroze tatoeages (26)

Bron

robijnroze tatoeages (25)

Bron

Ruby's eerste tattoo

De eerste tatoeage is altijd de bepalende factor of je de volgende hebt enzovoort. Voor haar was haar eerste stuk een roos omringd door architectonisch ontwerp. Dit was toen ze 16 jaar oud was en het was een ontwerp voor een kind dat geen idee had wat ze echt wilde.

Toen ze ernaar vroeg, zei ze dat het iets voor een kind was en dat ze in de toekomst nooit zo'n stuk zou hebben. De roos is eigenlijk een waardering van haar naam en het architectonische ontwerp kan niet duidelijk worden gedefinieerd. Trouw aan haar woorden, ze heeft nooit een soortgelijke gehad, maar tegelijkertijd is ze er nooit van afgekomen.

Het betekent dat deze eerste ervaring iets in haar heeft aangestoken en ze is verder gegaan om meer stukken te hebben.

robijnroze tatoeages (7)

Bron

Controverse met haar nieuwste tattoo

Zoals eerder vermeld, zal Rose nooit genoeg hebben van de geïnkte symbolen. Haar nieuwste toevoeging is een kroon gedaan door Jean-Michel die 27 jaar oud stierf naar verluidt door een overdosis heroïne. Ze gaf toe dat ze dit kunstwerk haar hele leven had gewild en nu ze het eindelijk snapte moest ze met haar fans pronken.

Het ging nooit goed met de meesten van haar (fans) die haar bekritiseerden omdat ze haar naakte torso had geplaatst toen ze het stuk had gedaan. De meeste van de boze fans vroegen haar waarom ze haar prachtige huid moest verspillen met zo'n lelijke keuze van een stuk.

Waarschijnlijk was het een slechte timing om de tatoeage te hebben, kort nadat ze moest worden behandeld voor een depressie en ze een aantal van haar dates moest missen. Nou, elke celeb heeft een manier om een ​​controverse aan te wakkeren en voor Rose was het met een stukje van de tatoeage.

robijnroze tatoeages (46)

Bron

Nu ken je een beetje van Ruby Rose tatoeages: toen ze de eerste kreeg, de schatting van hoeveel ze heeft en wat de tatoeages voor haar betekenen. Het is waar dat ze een obsessie heeft met de stukken en dat is waarom ze zelfs met bijna 60 van hen nog steeds meer krijgt.

Maar laten we eens kijken naar enkele van haar belangrijkste tatoeages en wat ze voor haar betekenen.

Betekenis van Rose's Major Tattoos

Sommige mensen zullen alleen symbolen op hun lichaam krijgen als ze geen betekenis hebben. Ze willen ze gewoon als decoratie. Welnu, dat is niet waar Ruby Rose haar stukken voor heeft; ze zijn betekenisvol. Dus, waar staan ​​sommige van haar tatoeages voor?

 • Portret van Jean-Michel:
robijnroze tatoeages (3)

Bron

Als laatste van haar werk kreeg ze een kroon van Jean-Michel. Tussen de 2, Rose en Jean-Michel was er veel liefde naast een klant en een kunstenaar. Om te laten zien hoeveel Jean-Michel voor haar betekende, heeft ze zijn portret op haar linkerarm geïnkt.

Het vertelt het verhaal van 2 mensen die elkaar begrepen en die verklaren waarom ze de meeste van haar kunstwerken heeft laten maken door Jean die op 27-jarige leeftijd stierf.

robijnroze tatoeages (44)

Bron

 • Bokshandschoenen:

Het kan je verwarren dat ze bokshandschoenen heeft op een van haar schouderbladen. Maar het is niet voor haar maar veeleer voor haar peetvader, Lionel Rose. Hij was bokser en ze voelde zich geraakt om te laten zien dat ze zijn carrière steunt.

Het is zo'n beloning dat iemand in solidariteit met je staat, vooral over wat je doet.

robijnroze tatoeages (29)

Bron

robijnroze tatoeages (4)

Bron

robijnroze tatoeages (42)

Bron

 • Ace-hartkaarten:

Niet echt is haar ding in gokken, maar de harten van de aas hebben alles te maken met liefde. Ze is iemand die hemels mooi is en je zou niet verwachten dat ze het gras van de liefde zou missen. De aas harten op haar borst zeggen dat ze liefde wil of ze is klaar om iemand liefde te tonen.

robijnroze tatoeages (5)

Bron

 • Roos met architectonisch ontwerp:

Als je je dat herinnert, is dit haar allereerste tatoeage. Ze was toen 16 jaar en ze wilde haar naam op de huid. Ze wist nooit dat ze uiteindelijk meer dan 60 verschillende stukken zou hebben. Hers was wat een klein meisje zou willen en ze zei later dat ze geen andere ontwerpen zoals haar als eerste wilde.

Maar het verbazingwekkende is dat ze het nooit heeft verwijderd of afgedekt.

robijnroze tatoeages (41)

Bron

 • "Gewoon liefde":

Dit zijn de letters op haar knokkels en je hebt geen tolk nodig om te weten wat ze betekenen. Zij is iemand die houdt van en zou hetzelfde voor haar willen. Ze doet alles met liefde, zelfs als ze je slaat met haar knokkels is het iets om liefde te tonen (een grapje).

Wat een creatieve manier om iemand te uiten, houdt van anderen en van zichzelf!

robijnroze tatoeages (9)

Bron

robijnroze tatoeages (6)

Bron

 • Phoebe in een rood hart:

Je bent niet de enige die iets wil weten over haar liefdesleven. In dat geval zou je moeten weten dat ze een verloofde heeft. De naam Phoebe in een rood hart op haar rug. Nu weet je iets van haar, maar het betekent niet dat je kunt stoppen haar te bewonderen voor de mooie looks die zo verblindend zijn.

robijnroze tatoeages (8)

Bron

 • De kroon:

Dit is de laatste van de kunstwerken die ze ooit van Jean-Michel zou krijgen voordat hij stierf. Ze heeft de kroon tussen haar borsten ingekeken op het onderste gedeelte van haar borst. Volgens haar eigen woorden wilde ze deze tatoeage haar hele leven hebben en kreeg ze het eindelijk.

Ze wekte echter enige controverse met dit stuk toen ze haar foto plaatste om het voor elkaar te krijgen. Haar torso was naakt en de meeste van haar fans waren beledigd. Maar dat weerhield haar er niet van om het toch gedaan te krijgen.

 • Vissen en Steenbok symbolen:

Je zou eerder nieuwsgierig zijn om te weten of je favoriete celeb enige neiging tot astrologie heeft. In dat geval zou je ook meer willen weten over hun sterrenbeeldsymbolen. Voor Rose heeft ze de symbolen Vissen en Steenbok op haar linkerpols geïnkt.

robijnroze tatoeages (17)

Bron

Dat brengt je in verwarring omdat je haar specifieke symbool niet echt kunt vertellen, maar ze heeft in ieder geval de zoektocht beperkt.

 • Tiger tattoo:

Felle dierlijke tatoeages zijn populair bij celebs. Ze gaan voor een leeuw of draak en voor Ruby is het een opspringende tijger aan de binnenkant van het bovenste deel van haar rechterarm. Het vertelt je over haar vrijmoedigheid en gedurfde karakter, waarvan ze er twee in overvloed heeft.

Noem haar de gedurfde mooie tijgerin en je verwijst duidelijk naar haar eigenschappen op zijn best.

robijnroze tatoeages (18)

Bron

robijnroze tatoeages (19)

Bron

 • "Danke Schon":

Dit is een Duitse uitdrukking voor "Dank u". Je kunt het beschouwen als een persoonlijke boodschap aan al die mensen die hebben geholpen haar leven vorm te geven. Misschien toont ze ook haar dankbaarheid aan haar fans, net als wij, en nu weet je dat ze je niet uit haar gedachten heeft gelaten.

robijnroze tatoeages (20)

Bron

 • "... En ademen me":

Je zou willen weten naar wat voor soort muziek ze luistert. Daarvoor heeft ze de woorden boven haar nek. Ze komen uit een rij in het nummer, Breathe Me, van haar goede vriend Sia Furler. Nu weet je wat ze waarschijnlijk zou luisteren op haar telefoon of iPad.

robijnroze tatoeages (21)

Bron

robijnroze tatoeages (22)

Bron

 • "Rennen met wilde paarden":

Zoals je nu al weet, bestaat een groot aantal van haar getatoeëerde kunstwerken uit woorden. Ze is zo'n filosoof en wil graag dat de wereld haar neigingen kent. De uitdrukking "met wilde paarden" wordt op de linker onderarm geïnkt.

Ze is een wild paard als je kijkt naar haar dramatische liefde, het leven en de sexiness in de manier waarop ze zich kleedt. En het is allemaal goed voor haar, omdat mannen zo'n schoonheid aan hun zijde willen hebben.

robijnroze tatoeages (24)

Bron

robijnroze tatoeages (23)

Bron

Wou je een paar ideeën lenen van de prachtige tatoeages van Ruby? Nu weet je meer over hen en waarom ze steeds meer toevoegt.

Zoals je hebt gezien, heeft ze ze met betekenis. Ze is zelfs verbluffend mooi als ze met ze pronkt en je weet dat ze de koningin van dalliance is, want ze laat ze haar verhaal vertellen. Welke van haar tatoeages is jouw favoriet?

Natuurlijk kun je doorgaan en hebben en er een betekenis aan toevoegen als dat alles is wat je altijd al hebt gewild.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

10 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: