90 + Perfekt Full Body Tattoo Ideas – Slår menneskekroppen i et lerret

Full body tattoo1

Kilde

En hel kroppstatuering sies å være den ultimate form for engasjement og forpliktelse til kroppskunst. Mange av oss har ikke problemer med å få litt blekk på huden vår.

Et enkelt kalligrafisk ord eller symbol gjemt under håndleddet, på armen eller på skulderen, er nok blekk for en levetid ifølge noen, mens noen skyver grensene litt lenger og blir relativt omfattende, om enn separate tatoveringer.

Sammenlignet med full body tatoveringer, virker vanlig tatoveringer litt som barns lek. Dette er ikke å nedprioritere deres betydning for eierne av tatoveringer, men riket av full kroppskunst er en helt annen sfære der kunstens intensitet tar på seg nye dimensjoner.

Full Body Tattoo_

Kilde

Full body tatoveringer er bare mesterverk gjort av konger og dronninger av nålen ved hjelp av levende menneskelig hud som deres lerret. I de fleste tilfeller er en stor prosentandel av kroppen dekket av en enorm, svært detaljert tatovering.

Omfanget av dekning har alltid vært variabelt da ulike kroppsdrag kom med forskjellige formål. La oss ta et skritt tilbake i tid og se hvordan denne fantastiske kunstformen ble høstet.

Full Body Tattoo 71

Kilde

Historien om Full Body Tattoo

Full body tattoo2

Kilde

Full body tattoo6

Kilde

Full body tattoo26

Kilde

Full Body Tattoo 72

Kilde

Tatoveringer var en ærverdig form for kunst på vei tilbake i dag. Våre forfedre tok stor stolthet i å beautify sine kropper fra topp til tå med utsøkte markeringer og symboler. Disse hadde nesten alltid en dypere mening, og så var det sjelden å finne en tatovering gjort bare for det.

Tatoveringen dekket ofte torso og en del av armen, selv om noen dekket hver tomme av tilgjengelig hud på menneskekroppen, redd for ansiktet og kjønnsorganene.

Full body tattoo7

Kilde

Full body tattoo8

Kilde

Full Body Tattoo 73

Kilde

I noen deler av verden var hele kroppen tatoveringer forbundet med sirkus entertainere og utøvere. Kroppene deres bærer ofte strålende skildringer av kulturelle symboler, dyr og til og med utødelige kulturarrangementer.

Selv om de hadde bære betydning, var det primære formålet med deres full body tatoveringer dekorasjon.

Full body tattoo12

Kilde

Full body tattoo18

Kilde

Full body tattoo17

Kilde

 • Full Body Tattoo 92
 • Full Body Tattoo 91
 • Full Body Tattoo 90

I det gamle Japan hadde kroppstatoveringer imidlertid en mye tyngre kulturell betydning. Full body tatovering i japansk kultur ble kjent som Izerumi. De tok på seg flere forskjellige varianter og hadde forskjellige formål.

Bunnlinjen var imidlertid stort sett lik: de representerte et aspekt av sin kultur. Dette kan være en rite av passasje, sosial stående eller til og med ekteskap. Det er klart at vi skylder denne flotte form for kroppskunst til den japanske kulturen.

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Tradisjonell japansk Full Body Tattoo (Izerumi)

Japanske kroppstatoveringer var opprinnelig ment å være dekorative og å bære åndelig mening. Izerumis kunst omfattte ulike typer kunstverk som var diktert av kunstneren eller klienten.

Kunstnerne brukte håndlaget stål og bambusnåler til å skape kunst i det som var en veldig uhyggelig og tidkrevende ritual.

Full body tattoo22

Kilde

Full body tattoo23

Kilde

Smerten var ikke reservert for klienten bare da tatoveringen også ble utsatt for skrik av smerte. Trygt å si, det tok mye trøbbel for å få (og gi) en Izerumi-tatovering, hovedsakelig på grunn av hvor mye angst som var involvert, for ikke å nevne nivået av engasjement.

Full body tattoo24

Kilde

Som årene gikk forbi, tok Izerumi en mer strafferolle. På grunn av den uferdige karakteren av prosessen ble de brukt av myndighetene som en erstatning for dødsdomene - en straff som mange fryktet.

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Litt etter litt ble hele kroppsarbeidene mer identifisert med overgrepene og skurkene, og dermed ble født Yakuza-tatoveringen.

Full body tattoo25

Kilde

Full body tattoo28

Kilde

Yakuza tatoveringer dekket fortsatt hele eller det meste av kroppen, men i motsetning til den svært dekorative Izerumi, ble tatoveringene begrenset til kroppens deler som kunne bli skjult av klær.

En fullstendig kropps-Yakuza-tatovering dekket hele eller de fleste torso og skuldre, men endte like over albuen og like under nakken. Noen selv forlot en klar strekk av huden langs brystbenet.

Full body tattoo33

Kilde

Full body tattoo30

Kilde

Full body tattoo27

Kilde

De ulovlige merkene ble et symbol på identifikasjon i den japanske underverdenen. Shogun-perioden så identifikasjonen av kriminelle sterkt avhengig av tilstedeværelsen av Yakuza-tatoveringen. Til slutt ble det japanske gjengen av forbrytere, Yakuza, kommet i oppfyllelse.

Full body tattoo32

Kilde

Full body tattoo40

Kilde

Moderne Izerumi og Yakuza-artister bruker fortsatt de tradisjonelle tatoveringsmetodene til tross for fremveksten av bedre tatoveringsnåler. Hele kroppen tatoveringen kan gjøres i den tradisjonelle svart og grå monokrom, eller det kan ta på seg en mye mer levende farget natur.

Tatoveringene har morphed med tiden, men de er fortsatt veldig smertefulle, tidkrevende og nå, utrolig dyrt hvis de er hentet fra en tradisjonell Izerumi eller Yakuza artist.

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Moderne Variasjoner

Som med de fleste kunstformer, har Izerumi og dens moderne variasjoner blitt utført av kunstelskere og forvandlet til en trendy, men vondt kjepp. Det rene talentet som er involvert i å lage moderne tatoveringer, vil blåse opp.

Her er noen av de enormt kunstneriske former av gammel kunst som er gjort av mestere av håndverket.

Full body tattoo34

Kilde

Full body tattoo29

Kilde

Full Body Tattoo 74

Kilde

Full Body Tattoo 75

Kilde

 • Full Body Tattoo 87
 • Full Body Tattoo 88
 • Full Body Tattoo 89

1. Fargerikt body suit

I likhet med den tradisjonelle kunstformen, har livets oppmerksomhet og detaljer blitt opprettholdt. Nye kunstnere kan imidlertid lett innlemme det tradisjonelle aspektet med moderne påvirkninger som tegneseriehelter på samme prangende måte. Resultatet er rett og slett fantastisk.

Full body tattoo37

Kilde

Full body tattoo38

Kilde

2. Full kropp med benhylser 

Dette er en mer omfattende form for kunst som dekker hele kroppen, inkludert bena. Legemutter er stort sett uvanlige, men denne fargerike Izerumi dekker dem i strålende detaljer og storslått farge. Sluttresultatet utgjør absolutt all smerte og tid som er involvert i å få en av dette.

Full body tattoo39

Kilde

Full body tattoo36

Kilde

3. Classic Body Suit

Arkitekter og kunstnere jobbet hardt for å skape mesterverkene som snart vil bli gjenskapt i blekk på den menneskelige huden. Disse arbeidene er vanligvis svært realistiske, inkludert alle nyanser, og gir et inntrykk av et Reinessanse-maleri.

Full body tattoo10

Kilde

Full body tattoo19

Kilde

Full body tattoo31

Kilde

4. Life History Body Suit

Disse tatoveringene har vanligvis ikke et motiv, som årtier kan gå mellom det første og det siste arbeidet. Det kan omfatte alle stadier av livet som hær, første kjærlighet, barn, familie tap etc.

Arbeidet med en ekte tatoveringslærer er utrolig nøyaktig og tankebrytende historie om menneskeliv er en av de beste variasjonene i hele kroppen som noen gang har sett.

Full body tattoo21

Kilde

Full body tattoo35

Kilde

Full body tattoo13

Kilde

Hva det tar å få en full body suit

Til å begynne med er uutslettelig nerve og dedikasjon til å gjøre kroppen til et kunstverk av stor betydning. Tatoveringen kan ta opp mange år av livet ditt og en betydelig sum penger til å være komplett.

Full body tattoo11

Kilde

Full body tattoo14

Kilde

Full Body Tattoo 76

Kilde

Full Body Tattoo 77

Kilde

 • Full Body Tattoo 86
 • Full Body Tattoo 84
 • Full Body Tattoo 85

Man bør også være klar for utallige timer med smerte. Den første sesjonen innebærer ofte skissering av tatoveringen, og kan gjøres innen flere timer. Fylling av tatoveringen skjer over tid som klienten kommer inn i nå og da når de har penger og tid til overs.

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Det er en ubøyelig sakte prosess, men igjen, hvilket mesterverk er laget på en dag?

Full body tattoo15

Kilde

Full body tattoo16

Kilde

Denne flotte kunstformen ser ut til å forbli en av de mest egentlige og levende til nå. På grunn av nivået av personlig offer involvert og den rene tiden de tar for å være ferdig, har de en mye tyngre betydning og hensikt.

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Hele kroppsdraktene slukker den kunstneriske sulten til de som lengter etter å infisere kunst til deres vesen.

Full body tattoo3

Kilde

Full body tattoo4

Kilde

Full body tattoo5

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full Body Tattoo_

Kilde

Full body tattoo20

Kilde

Full Body Tattoo 79

Kilde

Full Body Tattoo 80

Kilde

Full Body Tattoo 78

Kilde

 • Full Body Tattoo 83
 • Full Body Tattoo 81
 • Full Body Tattoo 82

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: