80+ Svært Hot Tattoo Ideer for menn og kvinner – Toppvalg

Det er vanskelig å definere spenningen og følelsene som følger med å få en tatovering om det er første gang eller ikke. Å bestemme seg for å få en tatovering er alltid vanskelig, men det som er enda mer utfordrende er å plukke riktig design og hvor du skal plassere den. Men med litt forskning og tjenester fra en dyktig tatoveringsartner kan du være sikker på å få noen varme tatoveringer.

Hot Tatoveringer 69

Kilde

Som de fleste andre former for kroppskunst, er tatoveringsdesign og trender alltid i endring ettersom ny teknologi dukker opp og kunstnere blir kreative. Og så er det en utmerket ide å gjøre noen undersøkelser for å avgjøre hva som er på trend og også vite hva de fleste menn eller damer foretrekker å bruke blekk. I dette stykket vil vi presentere noen av de mest fremragende designene for menn og kvinner og forskjellige plasseringsområder.

Hot Tatoveringer 42

Kilde

Hot Tatoveringer 41

Kilde

Hot Tatoveringer 43

Kilde

Hot Tatoveringer 44

Kilde

Tatoveringer for menn

For gutta å velge en tatovering kan være litt komplisert. Hva gutta vil ha fra en tatovering er noe som trekker oppmerksomheten til en bestemt kroppsdel. Totemet må også ta fram sin personlighet samtidig som han holder opp med tiden.

# 1 Sleeve Tatoveringer for menn

Ermer tatoveringer er perfekte for menn som ikke har noe problem å tatovere store områder av kroppen deres. Her kan du velge å ha en kvart, halv eller full erme. Ideene til en ermetattovering er uendelige, og du trenger bare å bestemme hva du vil tegne eller temaet.

Hot Tatoveringer 1

Kilde

En akvarell-tatovering med full skjerm vil se bra ut på noen, men du bør også velge et godt bilde å gå med dette temaet. En kunstnerisk japansk karpe / koi som svømmer ned skulderen er et eksempel på et perfekt bilde for tatoveringen av akvarellhylsen. Stammemønstrene vil også lage vakre halve og fulle tatoveringer, men de ser alltid best ut når du tegner dem i svart blekk, og når du unngår å komplisere designet.

Hot Tatoveringer 2

Kilde

En annen god idé for tatoveringen av ermet vil medføre at du skal tegne en stor drage. Dragen er et imponerende bilde, og det er en av de tatoveringer som alltid vil trekke oppmerksomhet overalt hvor du går. En interessant måte å tegne på vil være å ha et stort dragehodet rundt skulderen og en realistisk klo under den. Du bør også inkludere en bris av noen lyse farger for å fullføre dette truende utseendet.

 • Hot Tatoveringer 5
 • Hot Tatoveringer 3
 • Hot Tatoveringer 4

# 2 Borst Tatoveringer for menn

Brystet er et av favorittstedene som menn liker å tegne siden det er flatt og gir tilstrekkelig plass til å tegne nesten alt. Brysttatoveringer er alltid veldig trendy, men det beste er at du kan velge mellom mange design og stiler. Noen menn foretrekker å ha en liten tatovering på den ene siden av brystet mens andre foretrekker en hel brysttatovering. Men uansett hva du liker er det fortsatt mange alternativer tilgjengelig.

Hot Tatoveringer 8

Kilde

For en hel brysttatovering kan du kombinere forskjellige elementer som blomster, fugler, klokke og en skallle for å lage en varm og trendy tatovering. Fargen påvirker også utseendet på stykket, men du kan aldri gå galt hvis du bruker tradisjonell svart blekk eller kombinere lyse farger som rød og blå for å gjøre det mer fargerikt.

Hot Tatoveringer 7

Kilde

Det er vanlig for noen menn å kombinere et sitat med tribalmønstrene for å skape en spennende brysttatovering. I dette stykket er svart blekk alltid det beste alternativet, og for sitatet kan du ta et vers fra Bibelen eller en annen bok eller til og med bruke en linje fra favorittfilmen din. Denne tatoveringen ser best ut når du har mønstrene på den ene siden og sitatet på den andre, men sørg for at kunstneren smelter dem godt der de møtes.

 • Hot Tatoveringer 10
 • Hot Tatoveringer 6
 • Hot Tatoveringer 9

# 3 Back Tatoveringer for menn

Rygg er et tomt lerret som du kan bruke til å lage noen varme tatoveringer. Enten du vil få din første tatovering eller den tiende ryggen er et perfekt sted å ha det. Som brystet, kan du ha nesten ethvert design som du vil ha. Og det beste er at det blir dekket når du bærer klær, og du har friheten til å tegne noe du ikke ville ha på åpne steder som hender eller ankler.

Hot Tatoveringer 11

Kilde

Angel vinger er en av de mest populære tilbake tatoveringer for menn. Det innebærer å tegne en vinge på hver av skulderbladene og ha en engel eller et stort kors langs ryggraden. Du kan ha vingene i 3D, innlemme noen stamme mønstre i dem eller til og med tegne dem i akvarell design. Noen menn foretrekker også å strekke dem helt til armene for å lage en halv erme.

Hot Tatoveringer 81

Kilde

Hodeskallen er en annen favoritt tilbake tatovering for menn. Skulls tilbyr allsidighet siden det er mange måter å tegne dem på. Du kan ha en stor en som dekker det meste av ryggen og med noen blomster rundt seg eller danner bakgrunnen. Det er også mulig å krysse helskinneskallen med andre symbolske bilder som stjerner og geometrisk symbol

Hot Tatoveringer 12Kilde

 • Hot Tatoveringer 14
 • Hot Tatoveringer 13
 • Hot Tatoveringer 15

# 4 Bicep Tatoveringer for menn

Ingenting trekker mer oppmerksomhet til dine biceps enn en vakker tatovering. Du trenger bare å bøye musklene og vise verden det søte bildet eller meldingen. Bicep tatoveringer er også mulige å gjemme hvis du vil. Tribal mønster tatoveringer er de mest populære for biceps. De fleste menn vil foretrekke å tegne stammen som et armbånd rundt biceps. Men det er fortsatt mange andre måter å ha det på som å tegne det på innsiden hvor det er lett å skjule.

Hot Tatoveringer 16

Kilde

Hot Tatoveringer 17

Kilde

Sitater vil også fungere godt for biceps, og du kan få dem både på innsiden og utsiden (av biceps), avhengig av om du vil at den skal være mer synlig eller ikke. 3D portrett tatoveringer som dekker en del eller hele biceps er også ganske vanlig. Disse tatoveringer kan være veldig symbolske, og de fleste menn vil få dem til å symbolisere indre styrke og realisme.

 • Hot Tatoveringer 18
 • Hot Tatoveringer 19
 • Hot Tatoveringer 20

Tatoveringer for kvinner

Ladies vil ha mange alternativer når det gjelder tatoveringer fordi de kan tegne nesten alt og hvor som helst i kroppen. De fleste kvinner er heller ikke veldig konservative når det gjelder design og farger. Men det er fortsatt noen varme tatoveringer for damer som de fleste vil foretrekke å få.

# 1 Hip Tatoveringer for kvinner

Høften er en av de mest forførende delene av en kvinnes kropp, og det vil alltid være et perfekt plasseringsområde for en tatovering. Damene foretrekker også å få hip tatoveringer siden de kan kontrollere hvem som ser dem. Blomster er en av favoritt hip tattooene for kvinner og mest som dem for deres symbolikk. Selv om meningen vil avhenge av den spesielle blomstertypen, vil blomstene i hofter generelt symbolisere femininitet, uendelig kjærlighet, håp og renhet.

Hot Tatoveringer 21

Kilde

Stående hofte tatoveringer er også ganske vanlig, og damer vil tegne dem som et symbol på deres femininitet, og noen vil også trekke bildene av viktige mennesker i livet deres. En awesomely plassert mandala på hoften og like ved siden av bumpen gjør også en bedårende hip tattoo for en kvinne, og dette er mer så når det er i svart blekk.

Hot Tatoveringer 22

Kilde

Hvis du liker tatoveringer med et asiatisk tema, vil du elske koi hip tatoveringen. Det er et fantastisk bilde som vil innebære å tegne en vakker koi fisk på hoften eller til og med å ha et par av dem. Noen damer vil foretrekke å ha det i 3D for å gjøre det mer realistisk, mens andre vil ha noe som er i deres favorittfarger. Koi vil også gjøre en flott hip tattoo hvis du kombinerer den med noen vakre rose, lotus eller kirsebær blomst blomster tatoveringer.

Hot Tatoveringer 82

Kilde

 • Hot Tatoveringer 23
 • Hot Tatoveringer 24
 • Hot Tatoveringer 25

# 2 Back Tatoveringer for kvinner

Tilbake tatoveringer er noen av de heteste for jenter. Og selv om menn også vil ha dem, ser de ut til å fungere bedre for damer. Eieren kan kanskje ikke se dem, men de er den typen som alltid vil være en magnet for andre mennesker.

Hot Tatoveringer 30

Kilde

En tatovering for kvinner må ikke alltid være stor. I motsetning til menn, vil mange damer foretrekke å ha noe subtil på ryggen. Små flygende fugler som dekker hele ryggen er en av de populære tatoveringsdesignene for kvinner. Disse tatoveringene ser ikke bare vakre ut, men kan også være symbolske. Du kan tegne dem som små fugler i svart blekk eller ha noen realistiske utseende og med noen flotte farger.

Hot Tatoveringer 29

Kilde

Dreamcatcher er en annen vakker tatoveringsdesign som passer baksiden godt. Denne symbolske totem kan være en måte å holde onde og negative energier unna og beskytte en fra dårlige drømmer og mareritt. Det er også mulig å pryde din drømfanger med andre symbolske bilder for å gjøre det mer meningsfylt.

Hot Tatoveringer 83

Kilde

 • Hot Tatoveringer 27
 • Hot Tatoveringer 26
 • Hot Tatoveringer 28

Geometriske design vil også lage en varm tilbake tatovering for damer. De fleste av disse tatoveringene passer perfekt bak nakken, og du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal plassere dem. Blomstermønstre, bånd, sommerfugl, galaksen og det all-seeing-øyet er andre søte tatoveringsalternativer for kvinner.

# 3 Ankel Tatoveringer for kvinner

En tatovering er en av de få måtene du kan pryd ankelen på. Ankel tatoveringer er ikke alltid lett å skjule, og du har derfor ikke råd til å gå galt med designen eller ditt valg av farger. Heldigvis er det mange varme design som du kan tegne.

Hot Tatoveringer 31

Kilde

Star ankel tatoveringer er veldig populære blant unge jenter, siden de er et symbol på fantasier og drømmer. Hvis du er en konservativ kvinne som ikke liker å ha for mye blekk, vil en enkelt stjerne rundt ankelen eller et par av dem være ideelt for deg. Men hvis du er klar til å motstå litt smerte og ikke tankene mye blekk, kan du få en realistisk konstellasjonspakning rundt ankelen eller få den til å strømme mot nedre del av foten.

Hot Tatoveringer 84Kilde

Hot Tatoveringer 34

Kilde

Bird ankle tatoveringer er en annen flott ide for damer som vil ha noe interessant å trekke på føttene. Det er mange design tilgjengelig for dette symbolet, og du må bare finne en kreativ og dyktig kunstner. Du kan tegne en liten kolibri, eagle, kran eller due, avhengig av hva du finner symbolsk eller til og med ha en liten flokk som flyr rundt ankelen.

 • Hot Tatoveringer 33
 • Hot Tatoveringer 32
 • Hot Tatoveringer 35

Tverrkanten tatoveringen er veldig søt, og dette er mer så for en religiøs person. En av de beste måtene å ha det vil innebære å tegne et rosenkrans som bryter rundt ankelen for å skape et anklet-lignende utseende.

# 4 Innre håndledd / Arm Tatoveringer for kvinner

Noen damer foretrekker å ha en liten totem på deres indre håndledd eller arm i stedet for å ha store bilder i andre deler som rygg eller bryst. For disse tatoveringer, vil mange også velge å gå for enkle skisser i stedet for kompliserte bilder. En av de mest trendy designene for disse tatoveringene vil innebære å tegne en liten måne på den ene siden og sol på det andre indre håndleddet

Hot Tatoveringer 36

Kilde

Tiny nøkkelhull eller nøkkel og lås gjør også noen fantastiske tatoveringsdesigner for det indre håndleddet. Den indre håndleddet / armen er også et perfekt sted å ha en matchende tatovering. Matchende tatoveringer er varme og trendy, og de sikrer at du alltid har noe å huske den spesielle personen i livet ditt. Noen av de vanligste designene i disse tatoveringer er fugle- og buretatoveringer, Mickey og Minnie, uendelig og utover setning og ying yang.

Hot Tatoveringer 38

Kilde

Hvis du ikke har lyst til å gå på matchende tatoveringer, er det fortsatt mange andre trendy alternativer for ditt indre håndledd. Den nautiske stjernen, armbånd, anker, piler, små hodeskaller, stamme- og blomstermønstre er noen andre vakre tatoveringer som du kan ha på den indre armen. Du kan imidlertid også ha symbolske skapninger som sommerfugler og dragonflies som symboliserer mod, glede og styrke.

 • Hot Tatoveringer 37
 • Hot Tatoveringer 39
 • Hot Tatoveringer 40

Konklusjon

Det er alltid en ny design og stil å prøve når det kommer til tatoveringer, men du har ikke råd til å blundre med disse permanente kroppsmarkeringene. Før du bestemmer deg for å tegne noe uansett hvor trendy det kan være, bør du sørge for at du er komfortabel med å ha den i kroppen din for resten av livet ditt.

Hot Tatoveringer 45

Kilde

Hot Tatoveringer 46

Kilde

Hot Tatoveringer 47

Kilde

Hot Tatoveringer 48

Kilde

Det er også viktig å vite at det som er varmt for noen andre, ikke nødvendigvis vil være tiltalende for deg. Og så i stedet for bare å kopiere, bør du alltid gå for en totem som samsvarer med dine preferanser og ser ut og føles elegant for deg.

Hot Tatoveringer 49

Kilde

Hot Tatoveringer 50

Kilde

Hot Tatoveringer 51

Kilde

Hot Tatoveringer 52

Kilde

Hot Tatoveringer 53

Kilde

Hot Tatoveringer 54

Kilde

Hot Tatoveringer 55

Kilde

Hot Tatoveringer 56

Kilde

Hot Tatoveringer 57

Kilde

Hot Tatoveringer 58

Kilde

Hot Tatoveringer 59

Kilde

Hot Tatoveringer 60

Kilde

Hot Tatoveringer 61

Kilde

Hot Tatoveringer 62

Kilde

Hot Tatoveringer 63

Kilde

Hot Tatoveringer 64

Kilde

Hot Tatoveringer 65

Kilde

Hot Tatoveringer 66

Kilde

Hot Tatoveringer 67

Kilde

Hot Tatoveringer 68

Kilde

Hot Tatoveringer 70

Kilde

Hot Tatoveringer 71

Kilde

Hot Tatoveringer 72

Kilde

Hot Tatoveringer 73

Kilde

Hot Tatoveringer 74

Kilde

Hot Tatoveringer 75

Kilde

Hot Tatoveringer 76

Kilde

Hot Tatoveringer 77

Kilde

Hot Tatoveringer 78

Kilde

Hot Tatoveringer 79

Kilde

Hot Tatoveringer 80

Kilde

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: