75 + Sjarmerende Fairy Tattoo Designs – et tidløst og klassisk valg

fe tatovering 47

Kilde

I dag når vi tenker på feer, har vi en tendens til å tenke på mye elskede barndomsbøker og historier som inkluderte disse små menneskelige vesener, som ble ryktet for å bo i Fairyland eller til og med på bunnen av hagen.

Kvinner er mest sannsynlig å velge fairy tatovering design som de er generelt portrettert som kvinnelige og har girlish egenskaper som langt hår, kjoler og ondskapsadferd, som gjør det enkelt for kvinner å føle en tilbøyelighet til dem.

Fairy Tattoo_

Kilde

Fairies ble først populært av brødrene Grimm i sine fiktive historier, men har eksistert i keltisk folklore siden middelalderen og muligens enda før det.

De er beskrevet som menneskelige i utseende med delikate vinger, og de har kommet for å symbolisere forskjellige ting for de som valgte å inkludere dem i deres tatoveringsdesign.

Fairy Tattoo 56

Kilde

Betydningen bak feetatoer

fe tatovering 2

Kilde

Fairies er fast forankret i våre sinn som fryktelige men tilsynelatende uskyldige tegn som vi identifiserer med på grunn av deres femininitet, ondskap og tilkobling til naturen. Selv om deres betydning er variert, anses de generelt for å være symboler på:

 • Frihet
 • Ønsker og ønsker
 • femininitet
 • Skjønnhet
Fairy Tattoo_

Kilde

Fairy Tattoo 57

Kilde

 • Uskyld
 • Mischief og lekfullhet
 • Natur

Betydningen bak disse tatoveringer er like variert som de som velger dem, men det er noen gjenoppbyggende temaer.

Fairy Tattoo_

Kilde

Fairy Tattoo 58

Kilde

- Natur 

Fairies ble antatt å ha bodd i skogen, og de fleste avbildninger av feer inneholder vanligvis også andre naturlige elementer. De blir ofte vist sittende på skyer, blader, sopp eller stjerner som har løvskjoler eller vakre blomster i håret.

Folk som ønsker å identifisere seg med naturen, kan velge en eventyr tatovering for å representere sin kjærlighet til friheten og skjønnheten i morsjorden.

 • Fairy Tattoo 76
 • Fairy Tattoo 77
 • Fairy Tattoo 75
fe tatovering 27

Kilde

fe tatovering 21

Kilde

fe tatovering 37

Kilde

- Mischief

Fairies har en stygg men fin persona som sett i animerte eksempler som Tinkerbell og The Green Fairy (Moulin Rouge, 2001). Mens de kan være ondskapsfull, blir de sett som sunn i kjernen, og mange kvinner velger dette som en representasjon av seg selv, dvs. deres frie side.

Ofte kan feer bli avbildet i pin up stiler hvor de er vist på seg med risqué undertøy og støvler sammen med søte og sexy smiler.

fe tatovering 43

Kilde

fe tatovering 40

Kilde

fe tatovering 41

Kilde

fe tatovering 42

Kilde

fe tatovering 44

Kilde

fe tatovering 45

Kilde

- Åndelig 

Fairies er mytiske skapninger som bor i et nesten eterisk rike sammen med elver, trollhuller, gnomes og troll. For mange representerer de en sammenheng med fortiden og tiden som har gått, samt kunnskap, frihet og bevissthet. Fairies har også hedenske forbindelser.

fe tatovering 38

Kilde

fe tatovering 36

Kilde

fe tatovering 31

Kilde

fe tatovering 9

Kilde

- følelser

Fairy tatoveringer er ofte designet med skapninger som sitter på sopp eller blomster eller under regnregn. Disse anses å være symboler for frihet og kan betegne en person som lengter etter å føle seg fri, kanskje etter mange vanskeligheter i livet.

fe tatovering 34

Kilde

Fairy Tattoo 59

Kilde

Triste feer har kommet for å representere kvinner som har overvunnet mange hindringer, muligens varige lange perioder med tristhet. Disse typer eventyr har også kommet for å bety et tap av uskyld.

Kvinner kan velge denne typen tatovering som en påminnelse om sin egen følelsesmessige utholdenhet og styrke i tider med motgang.

fe tatovering 33

Kilde

fe tatovering 16

Kilde

Fairy Tattoo 60

Kilde

Eventyr er noen ganger vist seg å være onde, hvor ondskapen har blitt ondsinnet og syndig. Disse kan bli valgt som en tatovering for å symbolisere en persons mørkere følelser.

- Ungdom 

Fordi de er avbildet som utødelige feer er ofte forbundet med ungdom og fornyelse. Noen kvinner kan også huske eventyrets karakterer fra barndomsdagen og kan velge å bevare disse uskyldige bildene i tatoveringer.

fe tatovering 50

Kilde

fe tatovering 26

Kilde

fe tatovering 25

Kilde

fe tatovering 3

Kilde

Fairy Tattoo 61

Kilde

- Ønsker 

Mange ganger er fairies valgt som representasjoner av uoppfylte ønsker eller hemmelige begjær. En eventyr kan også betraktes som en form for verge engel, dvs. Fairy Gud-Mor.

fe tatovering 30

Kilde

 • Fairy Tattoo 72
 • Fairy Tattoo 73
 • Fairy Tattoo 74
fe tatovering 32

Kilde

Fairy Tattoo 62

Kilde

Ulike Fairy Tattoo Designs

- Slå en pose

Vi ser ofte eventyr tatoveringer hvor skapningen er slående en stygg pose, for eksempel å se over skulderen og bøye ett kne. Dette er for det meste sett i de animerte tegnet designene som Tinkerbell eller Thumbelina eller med slemme pin up designs.

fe tatovering 12

Kilde

fe tatovering 11

Kilde

fe tatovering 13

Kilde

- På en sky eller sopp

Magic sopp og ideen om å drive bort på en sky er symboler på fri tanke og ytringsfrihet, og kvinner kombinerer ofte denne symbolikken med en mytisk fe.

fe tatovering 8

Kilde

fe tatovering 4

Kilde

- Naughty Or Evil

Stygg feer kan avbildes som sexy kledd i korte kjoler, høye hæler eller fishnet strømper. Til brukeren kan dette utgjøre skjønnheten og kraften til den kvinnelige formen og hinten på deres onde tendenser.

Fairy Tattoo_

Kilde

Fairy Tattoo_

Kilde

Ondsomme feer er ofte tegnet med mørke farger med tatoverte vinger og skummel utseende, veldig mye i gotisk stil.

fe tatovering 48

Kilde

fe tatovering 7

Kilde

fe tatovering 24

Kilde

- Fairy Garden

Kvinner kan noen ganger bruke feer til å lage en hage fantasy tatovering over en stor del av kroppene deres, for eksempel ryggen eller benet. Vanligvis skildrer disse scenene feer, sopp eller andre naturlige elementer som blomster, blader og sommerfugler.

fe tatovering 6

Kilde

- Fairies og sommerfugler

Sommerfugler er et sterkt symbol på transformasjon og gjenfødelse, så vel som uskyld og frihet. Med mindre tatoveringen har en mørkere følelse, vises sommerfugler og feer ofte i lyse, feminine farger.

fe tatovering 10

Kilde

fe tatovering 14

Kilde

fe tatovering 18

Kilde

- Fairies og fugler 

Fugler anses av noen å være et symbol for flaks, og siden feen var kjent for å gi ønsker, er de en naturlig kombinasjon. Disse to sammen kan også representere en tilstand av balanse hvor eventyret er feminint og forsiktig og fuglen representerer ren natur.

Fugler og feer blir ofte trukket sammen med lyse farger som nyanser av grønt.

fe tatovering 49

Kilde

- Fairies og blomster

Blomster er et symbol på femininitet og fornyelse, og på grunn av dette er de ofte inkludert i feetatoveringsdesign.

Fairy Tattoo_

Kilde

Fairy Tattoo_

Kilde

Den type blomst som brukes kan også ha individuell betydning; for eksempel er liljer et symbol på ungdom, roser betyr kjærlighet og tusenfryd betegner uskyld, mens visse blomster representerer fødselsmåneder som påskelilje for mars måned.

fe tatovering 20

Kilde

fe tatovering 19

Kilde

- Silhuett

Utsikter av feer farget helt i svart brukes også i tatoveringsdesign spesielt for mindre kunstverk.

fe tatovering 15

Kilde

fe tatovering 22

Kilde

Fairy Tatoveringer på ulike områder av kroppen

Selv om det ikke er noen avtalt symbolikk angående plassering av feeteatovering, velger de fleste kvinner å ha sine på deres:

 • skuldre
 • tilbake
 • ben
 • føtter
Fairy Tattoo_

Kilde

Fairy Tattoo 63

Kilde

 • Fairy Tattoo 69
 • Fairy Tattoo 70
 • Fairy Tattoo 71

Fairies er også noen ganger inkludert i fantasy eller gotisk stil arm eller ben ermer sammen med relaterte mystiske vesener og elementer av naturen.

Kjendis Tatoveringer

- Britney Spears

Britney har en tatovering av en barnlignende eventyr på bunnen av ryggen. I sin design har feen en gul kjole, har blondt hår og rosa og grønne vinger, og står overfor skulderen.

Fairy Tattoo_

Kilde

- Alexandra Breckenridge

Har en tatovering med en hekende nakenfe med spisse ører på baksiden av hennes høyre kalv. I dette designet har feen et seriøst uttrykk og har blitt tatovert i svart og grått blekk.

- Maria Brink

Blant hennes mange tatoveringer har hun en natur-inspirert ermetattovering på høyre hånd som inkluderer feer, sommerfugler og stjerner. Kunstneren brukte en palett som hovedsakelig består av blues, blacks og grays med noen sprut av oransje blekk.

Fairy Tattoo_

Kilde

- David Beckham

Mens feer ofte blir valgt av kvinner, kan de også brukes av menn, for eksempel har fotballstjernen David Beckham en eventetatovering på toppen av høyre arm.

- Denise Richards

Denise hadde en pen, rosa fe tatovering på ankelen hennes for å dekke opp en tidligere tatovering som inkluderte navnet på hennes ex-mann Charlie Sheen. Hun gikk ikke bare til noen tatoveringsartister heller; hun fikk blekk fra den vakre (og talentfulle) Kat Von D.

Andre designelementer du kan like å vurdere:

- Akvareller

fe tatovering 17

Kilde

Å ha en akvarell tatovering er en økende trend. Denne tatoveringen ser ut som et akvarellmaleri med uklare kanter og noen ganger stier med løpende "maling". Kunstneren bruker forskjellige teknikker (men de samme verktøyene og blekkene) for å lage disse tatoveringer.

Denne teknikken kan fungere godt med en eventyr tatovering gitt eventyrens lunefull natur. Det skaper en mykere, men slående tatovering.

fe tatovering 23

Kilde

fe tatovering 46

Kilde

- Inkludert Skript

Du kan gjerne inkludere et skript i feeteatoveringen, for eksempel linjer fra et eventyr, sitater om aldring eller magi, eller kanskje til og med navnet på en elsket. Forskning forskjellige fonter for å sikre at du velger en i tråd med fantasietemaet.

fe tatovering 5

Kilde

Kort oppsummert…

Disse skapningene er for det meste valgt av kvinner, men noen ganger også av menn og kan vises i tatovering i mange forskjellige former, avhengig av symbolikken etterspurt av brukeren. En rekke design vises ofte med andre naturlige elementer som bærer feminine undertoner som blomster.

Eventyret kan brukes både i små og store tatoveringsdesign ganske effektivt.

Fordi eventyr er en mytisk skapning og fordi feer fortsatt er portrettert i moderne kultur, gjør de et utmerket emne for tatoveringer på grunn av deres tidløse og virkelig uskyldige natur.

Fairy Tattoo 64

Kilde

Fairy Tattoo 65

Kilde

 • Fairy Tattoo 66
 • Fairy Tattoo 67
 • Fairy Tattoo 68

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  60 − 59 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: