70+ Prachtige oceaan Tattoo ideeën – Toon je liefde voor de zee met een leuke totem

oceaan tattoo1

Bron

Water dekt meer dan 71% van het aardoppervlak af, en een groot deel ervan is oceaanwater. Dit feit alleen al laat zien dat het bezit van en oceaantattoo zeer symbolisch is omdat het iets machtigs vertegenwoordigt.

De oceaan is enorm en mysterieus omdat zelfs met alle technologieën ter wereld mensen slechts een klein percentage ervan kunnen verkennen. In feite is er een algemene gedachte dat de mens meer van de maan weet dan de oceaan.

Mensen hebben symbolen getekend die de oceaan vertegenwoordigen en alles wat er duizenden jaren in zit. In de antieke wereld was er een algemeen geloof dat de oceanen geen einde hadden.

Ocean Tattoo_

Bron

Hoewel dit begrip in de loop der jaren onnauwkeurig is gebleken, is de omvang van de oceanen nog steeds een raadsel, en daarom maakt het fascinerende lichaamskunst.

Alles van de zee van het plantenleven tot de wezens die erin achterblijven, is gewoon lief en er zijn eindeloze dingen die je op je lichaam kunt tekenen. En dus zijn deze soorten tatoeages een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar iets moois en veelzijdigs.

Ocean Tattoo 51

Bron

Ocean Tattoo symboliek en betekenissen

Water is leven en zonder het, geen plant of dieren kunnen in deze wereld bestaan. De oceanen bevatten meer dan 90% van al het water op aarde, en dit betekent ook dat de vijf oceanen het grootste deel van het leven op deze planeet ondersteunen.

Ocean Tattoo_

Bron

Ocean Tattoo 52

Bron

En zo kan het hebben van deze tatoeage symbool staan ​​voor het leven of uw respect voor alle vormen van leven en het water dat het ondersteunt.

Een oceaantotem kan ook een symbool van mysterie zijn, omdat mensen weinig over deze wateren weten, en dus zijn er waarschijnlijk honderden, zo niet duizenden dieren en planten waarvan de ontdekking nog moet plaatsvinden.

oceaan tattoo2

Bron

oceaan tattoo3

Bron

Ocean Tattoo 53

Bron

Het hebben van een markering op het oceaanlichaam kan iets oneindigs of heel immens als liefde symboliseren. Je kunt deze tatoeage hebben om te laten zien dat je oneindige liefde voor iemand hebt of rustgevend, zo groot als de oceanen en zou willen dat het voor altijd blijft bestaan.

Sommige mensen zullen deze tatoeages ook gebruiken om het bewustzijn te verhogen, zodat mensen de oceanen en al het leven erin kunnen conserveren. En dit komt omdat verschillende soorten en planten met uitsterven worden bedreigd en in de meeste gevallen is dit vanwege menselijke tussenkomst door overbevissing en vervuiling.

Het hebben van een mooie tatoeage van de oceaan kan het bewustzijn helpen verspreiden en het gesprek beginnen over de noodzaak om de oceanen te behouden.

oceaan tattoo4

Bron

oceaan tattoo5

Bron

Ocean Tattoo 54

Bron

Het type tatoeage dat je hebt, zal ook de symboliek of betekenis dicteren. Als u bijvoorbeeld enkele dolfijnen in de zee hebt zwemmen, kan uw tatoeage symbool staan ​​voor intelligentie, vriendschap, harmonie en zachtaardigheid die enkele van de dingen zijn die mensen associëren met het dier.

Een haai, aan de andere kant, zal een symbool zijn van bescherming en onbevreesdheid, terwijl een walvis kan staan ​​voor macht, sterke familieband en toewijding.

oceaan tattoo6

Bron

oceaan tattoo7

Bron

oceaan tattoo10

Bron

Ontwerpideeën

Er zijn veel manieren waarop je een oceaantattoo kunt tekenen, en dit is omdat je alles kunt hebben, van de golven tot de planten en dieren. Deze veelzijdigheid maakt dit een van de meest populaire tattoo-types.

Hier zijn enkele ideeën over de ontwerpen die je kunt hebben om je liefde voor de oceanen te tonen.

oceaan tattoo8

Bron

oceaan tattoo9

Bron

Ocean Tattoo 55

Bron

Ocean Plant Life

Er zijn duizenden plantensoorten in de oceanen, en er zijn er nog meer die nog ontdekt moeten worden, dus als je ze als tatoeage wilt hebben, zijn de opties eindeloos.

Het goede ding over oceaanplanten is dat de meesten van hen zeer kleurrijk zijn, en ze groeien in unieke vormen, en dit maakt ze een uitstekende keuze voor je tatoeage.

Ocean Tattoo_

Bron

Behalve dat je de planten wat kleur geeft, moet je ze ook realistisch laten lijken als je wilt dat dit tattoo-ontwerp er fantastisch uitziet.

oceaan tattoo45

Bron

oceaan tattoo11

Bron

oceaan tattoo12

Bron

oceaan tattoo13

Bron

Golven

Je hoeft geen surfer te zijn om een ​​golfsymbool te krijgen, want het is gewoon adembenemend en daarom geschikt voor iedereen. Golven zijn gemakkelijker te tekenen dan ze eruit zien en dus moet je ze niet schuwen, en ze zijn perfect om de immense kracht van de oceaan te portretteren.

Het enige wat u hoeft te doen is de golven een blauwe tint geven om de werkelijke aard van de zee weer te geven.

oceaan tattoo14

Bron

 • Ocean Tattoo 63
 • Ocean Tattoo 62
 • Ocean Tattoo 61
oceaan tattoo15

Bron

oceaan tattoo16

Bron

oceaan tattoo17

Bron

oceaan tattoo20

Bron

oceaan tattoo18

Bron

oceaan tattoo19

Bron

Oceaan dieren

De schepselen van de zee maken adembenemende tattoo-afbeeldingen, en dit is waarom ze enkele van de meest beroemde totems zijn met mensen van alle leeftijden.

Ocean Tattoo_

Bron

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om een ​​eenvoudig beeld te maken van haaien, walvissen en andere oceaanwezens, terwijl anderen de voorkeur geven aan gecompliceerd 3D-ontwerp met dieren die in het blauwe water zwemmen.

Dierentattoos zijn uitstekend als je iets gedetailleerd wilt hebben dat je altijd herinnert aan je liefde voor de oceaan, waar je ook bent.

oceaan tattoo23

Bron

oceaan tattoo21

Bron

oceaan tattoo22

Bron

oceaan tattoo25

Bron

oceaan tattoo24

Bron

oceaan tattoo26

Bron

 • Ocean Tattoo 64
 • Ocean Tattoo 65
 • Ocean Tattoo 66

Oceaan landschap

De vijf oceanen herbergen een aantal van de meest adembenemende landschappen op aarde. Deze scènes bevatten diepe valleien en een aantal fantastische bergketens die zich uitstrekken over honderden kilometers. Het prachtige uitzicht op de oceaan kan ook een uitstekend oceaantattooontwerp maken.

Je kunt de totem in een eenvoudig ontwerp hebben met het water rond de berg of vallei of sommige planten en dieren toevoegen om een ​​realistische weergave van de oceaan te creëren.

oceaan tattoo27

Bron

oceaan tattoo30

Bron

oceaan tattoo28

Bron

oceaan tattoo29

Bron

oceaan tattoo31

Bron

oceaan tattoo32

Bron

Zeemeerminnen

Zeemeerminnen zijn mythische wezens die mensen altijd hebben gefascineerd. Deze wezens bestaan ​​misschien niet, maar ze maken deel uit van veel complottheorieën en -verhalen. De mythische wezens maken uitstekende tatoeages omdat het hele charmante wezens zijn.

En dus als je iets mythisch wilt dat de oceaan representeert, maar het niet voor de hand liggend maakt, dan is een zeemeermin ideaal.

oceaan tattoo33

Bron

oceaan tattoo34

Bron

oceaan tattoo35

Bron

oceaan tattoo36

Bron

 • Ocean Tattoo 68
 • Ocean Tattoo 69
 • Ocean Tattoo 67

Plaatsingsideeën

Uw markering op het zee lichaam zal u nooit beperken als het gaat om plaatsing, omdat u het overal kunt hebben waar u maar wilt. De beschikbaarheid van eindeloze ontwerpvariaties maakt deze tatoeages uitstekend voor elk lichaamsdeel.

Ocean Tattoo_

Bron

Ocean Tattoo 56

Bron

Ocean Tattoo 60

Bron

Terwijl sommige mensen de voorkeur geven aan een 3D-oceaan totem met sommige haaien en planten als hun tatoeage met de volledige mouw, geven anderen de voorkeur aan een kleine golf om de pols of bovenarm. Dijen, achterkant van de nek, achter het oor en de achterkant maken ook uitstekende plaatsing locaties.

Echter, net als bij andere tatoeage-genres, bepalen het type en de grootte van de afbeelding en ook uw persoonlijke voorkeuren wat de tatoeage moet hebben.

oceaan tattoo37

Bron

oceaan tattoo41

Bron

Ocean Tattoo 57

Bron

Ocean Tattoo 59

Bron

In het kort…

Een oceaantattoo doet je misschien niet de mysteries van dit enorme waterlichaam begrijpen, maar het ziet er stijlvol uit op je lichaam. Het heeft ook een aantal symbolische betekenis en veel ontwerpen om uit te kiezen, en dit maakt het een uitstekende keuze voor je body art.

oceaan tattoo39

Bron

oceaan tattoo38

Bron

oceaan tattoo40

Bron

oceaan tattoo42

Bron

oceaan tattoo44

Bron

oceaan tattoo43

Bron

Ocean Tattoo 58

Bron

 • Ocean Tattoo 72
 • Ocean Tattoo 71
 • Ocean Tattoo 70

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 − = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: