65+ mooie paardebloem tatoeages ontwerpen & betekenissen – bloeiende plant (2018)

Paardebloem Tattoo

Tatoeages zijn divers in termen van hun ontwerp geworden. Momenteel zijn er zoveel ontwerpen die symbolisch worden gebruikt om een ​​betekenis te creëren. Een van de aankomende ontwerpen die zo populair wordt onder vrouwen en sommige mannen is de paardebloem tatoeages.

Paardebloem is een plant die overleeft en gemakkelijk vermenigvuldigt in verschillende klimaten. Wanneer de meeste mensen deze plant zien, worden ze herinnerd aan hun kindertijd wanneer ze het kunnen vasthouden en loslaten om het weg te vliegen.

Dandelion Tattoo 46

Bron

paardebloem-tattoo_-1

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Tatoeages van paardebloemen hebben mogelijk geen specifieke betekenis, omdat verschillende mensen ze gebruiken als een symboliek van verschillende betekenissen. Vanwege de aard van de tederheid gebruiken sommige mensen het bijvoorbeeld om hen aan hun jeugd te herinneren. Bovendien zijn ze heel delicaat en moet je ze voorzichtig houden.

Dit aspect wordt gebruikt om onschuld te symboliseren. Het feit dat paardenbloem niet indrukwekkend is qua kleur, zijn vorm die een unieke geometrie weerspiegelt, wordt gebruikt om de innerlijke schoonheid te symboliseren. Sommige mensen die zijn geboren in gebieden waar paardebloemen heel veel zijn, een paardebloem tatoeage zou hen herinneren aan hun thuisland.

paardebloem-tattoo_-2

Dandelion Tattoo 47

Bron

Dandelion Tattoo 48

Bron

Daarom hebben deze tatoeages verschillende betekenissen en hangt het allemaal af van de persoon die ze heeft gedragen. Sommige dragen ze zelfs omdat hun uiterlijk verbazingwekkend en indrukwekkend is.

Paardebloem Tattoo

 • Paardebloem Tattoo 66
 • Paardebloem Tattoo 67
 • Dandelion Tattoo 65

Er zijn verschillende soorten paardenbloem-tatoeages. Hieronder is een beschrijving van enkele van hen.

Paardebloem Tattoo

Dandelion Tattoo 49

Bron

Dandelion Tattoo 50

Bron


Dandelion pols tattoo

Deze tatoeage wordt voornamelijk op de pols van een persoon getekend. Een grote paardebloem wordt getekend vergezeld door kleine zaadjes die eruit vliegen. Zoals hierboven besproken, hangt de betekenis van deze tatoeage af van de persoon die het heeft gedragen. Het zou een betekenis van hoop kunnen hebben of het zou iemand in dromen gewoon kunnen herinneren aan zijn dromen.

Paardebloem Tattoo

Dandelion Tattoo 51

Bron

Dandelion Tattoo 52

Bron


Paardebloem tot vogels

Dit is een ander indrukwekkend soort paardebloem tatoeages. Het is ontworpen door een paardebloem op de rug van de schouder te laten trekken. Bovenop de paardebloem vliegen zijn vleugels uit het vliegend naar enkele vogels in een rij. De gevormde tatoeage is zo mooi en het ziet er geweldig uit, vooral als het op een dame wordt gedaan.

paardebloem-tattoo_-4

Dandelion Tattoo 53

Bron

Dandelion Tattoo 54

Bron

In feite is dit het meest populaire ontwerp waarbij paardebloemen worden getoond die bij vogels binnenkomen. De tatoeage betekent, net zoals de paardenbloem verandert in vogels; onze dromen kunnen ook werkelijkheid worden. Best een inspirerende tattoo daar!

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo


Een citaat met een paardebloem tatoeage

Omdat paardebloemen worden gebruikt om hoop te symboliseren, kan een paardebloem naast een citaat van hoop een heel goede tatoeage zijn. Dit is van toepassing op zowel mannen als vrouwen. Het is eenvoudig te maken en heeft tegelijkertijd een krachtige betekenis. Het wordt altijd aangemoedigd om een ​​tatoeage te hebben die enige betekenis heeft.

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo


Simple Neck Dandelion Tattoo

Een nek paardebloem tatoeage is ontworpen door een kleine paardebloem op de nek van een persoon te trekken. De nek is zeer delicaat en omdat de paardenbloem ook delicaat is, kan het, wanneer het op de nek wordt getrokken, worden gebruikt om de onschuld te symboliseren.

In dit geval echter, is het alleen degene die het draagt ​​die begrijpt welke vorm van onschuld hij of zij wil symboliseren.

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

 • Dandelion Tattoo 63
 • Dandelion Tattoo 62
 • Dandelion Tattoo 64

Paardebloemribtatoegering

Ook deze tatoeage kan dezelfde betekenis hebben als elke andere tatoeage die hierboven is beschreven. De plaatsing op de rib maakt zijn uiterlijk vooral op een dameslichaam goed. Het maakt een dame er mooi uit en het is dus erg populair geworden.

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo


Dragonfly en Dandelion

De vorm van een libel komt zo vaak voor, wanneer een drakenvlieg wordt samengetrokken met een paardebloem; de bereikte tatoeage is zo geweldig. Het kan voor sommige mensen hevig lijken, maar het is absoluut gaaf. De ontwerper moet de kleuren echter goed mengen, zodat de behaalde vorm anderen niet afschrikt.

Paardebloem Tattoo

Dandelion Tattoo 55

Bron

Dit is een van de paardebloem tatoeages die veel voorkomt bij mannen. Het wordt gebruikt om hoop te symboliseren. Het vermogen van paardebloem en drakenvlieg om te vliegen geeft een hoop die ook kan vliegen naar de hoogten die hij nastreeft. Het is een tatoeage die creativiteit uitbeeldt.

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo


Waterkleur en paardebloem

In de meeste gevallen wordt water gebruikt als een symboliek van het leven. Een paardenbloem tattoo getekend met een watercolor wordt gebruikt om het leven te betekenen. Deze tatoeage is van toepassing op zowel mannen als vrouwen. De persoon die met deze tatoeage kwam, moet heel creatief zijn geweest.

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

paardebloem-tattoo_-5

 • Dandelion Tattoo 60
 • Dandelion Tattoo 59
 • Dandelion Tattoo 61

Bloem met een paardebloem tatoeage

De meeste dames willen altijd een bloem in elk type van een tatoeage. Paardebloem tatoeages mengen zo goed met een Roos. In plaats van het zaad van de paardenbloem wordt een rozenbloem getekend. In feite zien de bloemen eruit als speldoppen. Het is een goed idee.

Bij tatoeage gaat het tenslotte allemaal om creativiteit en het bedenken van een uniek ontwerp.

Paardebloem Tattoo

paardebloem-tattoo_-3


terug naar menu ↑

Paardebloem veranderde in vlinders

Dit is vergelijkbaar met paardenbloem gedraaide vogels tatoeage. Het wordt ook gebruikt om iemand te inspireren dat zijn of haar dromen geldig zijn. Net zoals de paardenbloemen veranderen vlinders, hier kunnen dromen ook werkelijkheid worden.

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

De vlinder maakt de tatoeage aantrekkelijker en klassieker. Deze tatoeage is heel gewoon bij vrouwen omdat het waarde toevoegt aan hun schoonheid. Het is normaal dat mannen niet van vlinders houden. Toch was de ontwerper creatief, want het is een hele mooie tattoo.


terug naar menu ↑

Paardebloem op de borst

Het hebben van een paardebloem tatoeage met zijn zaad eroverheen vliegen op de borst is ook een geweldig idee. Dit wordt echter vooral door dames beoefend. De paardenbloem en de vliegende zaden vormen een bloemachtige vorm waardoor het er mooi uitziet. Nogmaals, het is heel eenvoudig om te ontwerpen en past het beste die mensen die van eenvoud houden.

Hoewel het als eenvoudig wordt beschouwd, is het zeer elegant.

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Paardebloem Tattoo

Gezien alle bovenstaande soorten paardebloem tatoeages, is het goed om op te merken dat deze soorten tatoeages worden voornamelijk ingedeeld op basis van waar ze zijn getekend. Maar voordat u erover nadenkt, doe dan een onderzoek om de betekenis ervan te begrijpen, zodat u kunt bepalen of het past.

Het lijkt leuk om een ​​tatoeage te hebben, maar het is van grote waarde als die tatoeage je inspireert om beter te zijn of om grotere dingen te doen.

 • Dandelion Tattoo 57
 • Dandelion Tattoo 56
 • Dandelion Tattoo 58

/

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

94 − 88 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: