65+ meest trendy Arabische tattoo-ontwerpen – gewone woorden vertalen in gepassioneerde bodymarkeringen

arabische tattoo1

Bron

Een Arabische tatoeage is er een die de meeste mensen onder de indruk laat maar niet in staat is om te vertellen wat het betekent. Tenzij je weet hoe je de Arabische kalligrafie moet lezen, kun je niet begrijpen wat deze totems betekenen, en dit is een van de dingen die ze uniek maken.

Terwijl de meeste mensen tatoeages hebben om te pronken met hun leeftijdsgenoten, zullen anderen ze hebben voor hun symboliek en geven ze er de voorkeur aan dat ze vertrouwelijk zijn. En dus als je in deze categorie mensen bent, zullen deze tattoo-ontwerpen perfect zijn voor jou.

Afgezien hiervan zien ze er ook erg aantrekkelijk uit en in tegenstelling tot het schrijven van Engelse woorden, kun je een paar symbolen gebruiken om een ​​lang bericht te schrijven.

Arabisch Tattoo_

Bron

Sommige islamitische gelovigen geloven dat het hebben van bodymarkeringen tegen hun religies is en dat het hebben ervan in het Arabisch nog erger is omdat het de taal van de Koran is.

Het is te wijten aan dit feit dat mensen totems in deze kalligrafie zouden vermijden omdat ze de religie en zijn volgelingen niet wilden beledigen.

De dingen zijn echter in de loop van de jaren aan het veranderen, omdat nieuwe generaties jonge gelovigen die minder conservatief zijn, tatoeages accepteren als alleen maar mooie lichaamsmarkeringen.

Arabisch-Tattoo_

Bron

In dit moderne tijdperk hebben een groot aantal islam-aanhangers totems in het Arabisch die hun geloof belijden, maar de lichaamsmarkeringen zijn even beroemd in de westerse wereld.

Hoewel ze hun oorsprong hebben in het Midden-Oosten en Azië, is hun populariteit in de loop der jaren over de hele wereld verspreid, naarmate meer kunstenaars deze kalligrafie tekenen.

Arabische tatoeage 46

Bron

Arabische tattoo-typen

Je hebt genoeg opties om uit te kiezen als het gaat om een ​​Arabische tatoeage, en het enige wat je hoeft te doen is een artiest vinden die de kalligrafie begrijpt en weet hoe je hem moet tekenen.

Sommige mensen zullen Google vertalen gebruiken om het Engelse woord of de Engelse teksten in het Arabisch te vertalen, maar dit werkt niet altijd goed, dus het beste is iemand te vinden die de taal begrijpt.

Als u echter op zoek bent naar stijlvolle bodymarkeringen in het Arabisch, zijn hieronder enkele van de ontwerpen die u kunt krijgen.

 • Arabische tatoeage 58
 • Arabische tatoeage 56
 • Arabische tatoeage 57
Arabische tattoo2

Bron

Arabische tattoo3

Bron

Arabische tattoo 47

Bron

Arabische tatoeage 48

Bron

Zinnen en gedichten

Als je liever meer dan één woord hebt voor je Arabische bodymarkering, kun je met een uitdrukking gaan. Hoewel maar heel weinig mensen het gedicht of de zin kunnen lezen, ziet de kalligrafie er nog steeds verbluffend uit.

De stroom van de taal en de stijlvolle lijnen geven de poëzie een unieke uitstraling, maar je moet het ook op een goede locatie plaatsen om er aantrekkelijk uit te zien.

Arabische tattoo6

Bron

Arabische tattoo5

Bron

Arabische tattoo7

Bron

arabische tattoo23

Bron

Namen in het Arabisch

De naam hebben van iemand die je dierbaar is, is de beste manier om je loyaliteit aan hen te tonen en laat ook zien dat je voor altijd van hen zult houden. Soms is het echter interessanter als je de naam die je hebt geïnkt niet heel duidelijk maakt.

Het hebben van de bodymarkering in het Arabisch is een manier om dit te garanderen, en het geeft de naam ook een stijlvolle en mysterieuze uitstraling.

Arabische tattoo8

Bron

Arabische tattoo9

Bron

Arabische tattoo4

Bron

Arabische tattoo10

Bron

Arabische tattoo11

Bron

Gemengd en kleurrijk

Je Arabische totem hoeft niet altijd recht toe recht aan te zijn en in zwarte inkt, omdat je hem wat meer pit kunt geven. Door een kleur aan je symbool toe te voegen ziet het er trendy uit en kan het ook een leven inbleken in een eenvoudig ogende kalligrafie.

Het is ook een uitstekend idee om het te combineren met andere favoriete totems zoals het Egyptische of Keltische kruis.

Arabische tattoo12

Bron

Arabische tattoo13

Bron

arabische tattoo14

Bron

arabische tattoo15

Bron

Wit en rood in het Arabisch

Elke tattoo-liefhebber die zijn of haar Arabische symbool uniek wil maken, moet deze in de verbluffende witte inkt hebben. De populariteit van witte en rode inkt is in de loop der jaren gestaag toegenomen, maar het ziet er het beste uit voor mensen met een donkerder of bruiner huidskleur dan mensen met lichte teint.

Arabische tattoo16

Bron

Wat betekenen deze tatoeages voor / symboliseren ze?

Er is geen algemene betekenis die je kunt hebben voor je Arabische tatoeage, omdat de symboliek afhankelijk is van het type dat je hebt en ook de reden om het te hebben.

Arabisch Tattoo_

Bron

Arabisch Tattoo_

Bron

Arabisch Tattoo_

Bron

Arabische tatoeage 49

Bron

Arabische tatoeage 50

Bron

Sommige mensen zullen deze totems hebben vanwege hun mysterieuze aard die voortkomt uit het feit dat maar weinig mensen in de westerse wereld en andere landen die niet in het Midden-Oosten en Azië zijn de betekenis kunnen begrijpen.

En dus kun je deze tatoeage hebben om je vrienden af ​​te vragen wat het betekent of symboliseert.

Arabische tattoo17

Bron

Arabische tattoo18

Bron

Arabische tatoeage 51

Bron

Arabische tatoeage 52

Bron

Arabische tatoeage 53

Bron

Voor de meeste andere tatoeageveriefhebbers zullen vooral de islamgelovigen het hebben om hun geloof te tonen of als een weergave van hun religie. Sommigen zullen een aantal woorden of symbolen hebben die hun liefde voor God belijden, terwijl anderen een schrift uit de Koran zullen hebben voor aanmoediging en leiding.

In de meeste gevallen zullen de totems het tekenen van woorden als Moed, Liefde, Bepaling en Kracht en Geloof in Arabische kalligrafie met zich meebrengen. De woorden of zin die je kiest om te tekenen is wat zal bepalen wat de symboliek of betekenis is van je tatoeage.

 • Arabische tatoeage 60
 • Arabische tatoeage 61
 • Arabische tattoo 59
arabische tattoo19

Bron

Arabische tattoo20

Bron

Arabische tatoeage 54

Bron

Arabische tatoeage 55

Bron

Het is ook heel gebruikelijk dat mensen de namen van hun geliefden in het Arabisch hebben. Een naam hebben betekent dat de persoon speciaal is en dat ze een belangrijke plaats innemen in je hart. Sommige hebben ook belangrijke datums zoals verjaardagen en jubilea in het Arabisch.

De gebeurtenis die de datums representeren, bepaalt de betekenis van de bodymarkering.

arabische tattoo21

Bron

arabische tattoo22

Bron

Plaatsingsideeën

Je kunt je Arabische symbolen plaatsen waar je maar wilt, omdat het een kwestie van persoonlijke keuze is. Er zijn echter bepaalde gebieden waar deze tatoeages er aantrekkelijker uitzien dan andere.

De pols is een van deze locaties, en dit zou moeten verklaren waarom de meeste mensen ervoor kiezen om de Arabische kalligrafie hier te gebruiken. De grootte en het type bepalen echter ook het beste plaatsingsgebied.

Voor iets als een gedicht of een lange zin zijn de ribbenkast, de rug en de borst de beste plaatsen om het te tekenen. Andere mensen zullen ook de voorkeur geven aan de hunne op de binnenarm, bovenarm en enkel of zelfs op de dij.

arabische tattoo24

Bron

 • Arabische tatoeage 64
 • Arabische tatoeage 63
 • Arabische tatoeage 62
Arabische tattoo25

Bron

In het kort…

Een Arabische tatoeage maakt een mooie bodymarkering, en het is een uitstekende keuze wanneer je iets unieks wilt waarvan de betekenis alleen door een paar mensen kan worden begrepen.

Arabisch Tattoo_

Bron

Arabisch Tattoo_

Bron

Arabisch Tattoo_

Bron

Arabisch Tattoo_

Bron

Arabisch Tattoo_

Bron

 • Arabische tatoeage 67
 • Arabische tatoeage 66
 • Arabische tattoo 65

Je kunt alles hebben, van religieuze citaten, en zinnen tot een naam van een speciaal iemand en dus geeft deze totem je ook volop mogelijkheden als het gaat om design.

Arabische tattoo27

Bron

arabische tattoo26

Bron

Arabische tattoo28

Bron

arabische tattoo29

Bron

Arabische tattoo30

Bron

Arabische tattoo31

Bron

Arabische tattoo32

Bron

Arabische tattoo33

Bron

Arabische tattoo34

Bron

Arabische tattoo35

Bron

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: