55 Elegante Microdermal Piercing-ideeën – Alles wat u moet weten over dermale piercings

microdermal-piercing1

Bron

Een microdermale piercing die je ook wel de piercing van de huid kunt noemen, is het soort dat je vrienden altijd laat praten. Het is een zeer stijlvolle vorm van body art waarvan de populariteit de afgelopen jaren gestaag is toegenomen.

En dus als je van body art houdt, of je houdt gewoon van het bijhouden van de trend, dan is een piercing misschien wat je nodig hebt. Het beste deel ervan is dat je het kunt hebben op bijna elke plaats die je wilt, inclusief het gezicht en het hoofd.

Wat is Microdermal Piercing?

De meeste mensen weten hoe een huidpiercing er uitziet, maar de meerderheid van degenen die er geen hebben, begrijpt niet waar het allemaal over gaat. Het is echter een vorm van single-point piercing dan het doorboren van een plat oppervlak van het lichaam.

Net zoals de naam suggereert, gaat het alleen om het doorprikken van het huidgedeelte van de huid. In tegenstelling tot andere typen die een punt van binnenkomst en uitgang hebben, hebben ze één opening van waaruit het ornament tevoorschijn komt.

microdermal-piercing2

Bron

microdermal-piercing3

Bron

Bij dit soort van piercing komt het ene uiteinde van het sieraad of sieraden uit de huid terwijl het andere in de huid van de huidlaag zit. Dit ontwerp laat het uiterlijk van sommige kralen op het huidoppervlak zien.

Het feit dat je het op bijna elk plat deel van het lichaam kunt hebben, maakt de populariteit van de microdermale piercing enorm toeneemt.

microdermal-piercing4

Bron

microdermal-piercing5

Bron

Met dit type piercing kun je sieraden gebruiken om versieringen te maken in gebieden die moeilijk te maken zijn met de traditionele piercing. Daarnaast kun je het ook gebruiken om een ​​prachtig patroon te creëren door meerdere piercings te maken.

Sommige mensen zullen zelfs creatiever worden en ze gebruiken om een ​​brief te maken die de naam van een geliefde vertegenwoordigt.

microdermal-piercing6

Bron

Hoe is het gedaan?

De microdermale piercing is een piercing van het ene punttype, en dus is het proces om een ​​te maken anders dan de traditionele manier om het lichaam te doorboren.

Het heeft geen entry- en exitpunt en daarom zijn enige vaardigheid en techniek nodig om een ​​uniek gat te creëren dat de sieraden kan bevatten zonder eruit te vallen.

Microdermal Piercing_

Bron

In het algemeen, om het te maken, moet je een anker op de dermis plaatsen om de sieraden op hun plaats te houden, en je kunt dit doen met behulp van een dermale stoot of naalden.

microdermal-piercing7

Bron

Naalden zijn de oude methode om deze piercing te maken, maar ze zijn op veel plaatsen nog steeds in gebruik. Wanneer u de naalden gebruikt, gaat u gewoon door hetzelfde proces als bij normale piercing.

Maar in plaats van een gat te creëren dat helemaal doorloopt, moet u een L-vormige buidel maken die het anker bevat. Voordat u iets doet, moet u ervoor zorgen dat u het gebied steriliseert dat u wilt doorboren.

Microdermal Piercing_

Bron

Zodra u het zakje hebt, moet u de basisplaat plaatsen en met een pincet verankeren en dit heel voorzichtig doen.

De laatste stap is om de sieraden in de plaat te schroeven, maar het proces is veel veel uitdagender en risicovoller dan de meeste andere soorten piercing, dus je moet het alleen van een professional krijgen.

Zorg er echter voor dat de naalden die door de piercer worden gebruikt, de juiste zijn voor dit type piercing en dat de maten kloppen voor de plaats waar u wilt piercen.

microdermal-piercing9

Bron

microdermal-piercing8

Bron

De Dermal Punch is efficiënter dan het gebruik van naalden, en het creëert niet alleen uniforme gaten, maar het is ook minder pijnlijk. Het belangrijkste verschil tussen beide is echter het type gat dat ze maken en ook de methode om dit te doen.

Microdermal Piercing_

Bron

Terwijl de naalden een zak maken door huidscheiding, zal een stoot het maken door een stukje weefsel onder de bovenste laag van de huid te verwijderen. Hierna is de volgende stap het plaatsen van het anker en de basisplaat voordat de sieraden worden ingeschroefd.

De stoot is veiliger dan naalden, en het heeft ook een uniek mechanisme dat ervoor zorgt dat de piercing niet te diep gaat. De meeste mensen geven de voorkeur aan de priemende naalden, maar de enige tekortkoming is dat het voor niet-medisch personeel illegaal is om het op sommige plaatsen te gebruiken.

microdermal-piercing10

Bron

microdermal-piercing23

Bron

Genezing en nazorg

Zodra de procedure is voltooid, zal de piercer pleister of verband gebruiken om het gebied te bedekken, en je moet het daar een paar dagen laten terwijl je ervoor zorgt dat je het zo min mogelijk hindert. Het doordringen duurt ongeveer een tot drie maanden om te genezen.

Maar hoe u ervoor zorgt en hoe professioneel de piercing is, bepaalt de lengte. Het is belangrijk om te weten dat, hoewel het vergelijkbare aandacht vereist voor wat u andere soorten piercing zou geven, het gevoeliger is dan andere, en daarom is extra voorzichtigheid geboden.

microdermal-piercing24

Bron

microdermal-piercing25

Bron

Omdat de wond geneest, is het van vitaal belang om het te beschermen tegen zaken als rondtrekken of zelfs per ongeluk verwijderen. En dit komt omdat het zachte weefsel rond de microdermale piercing gemakkelijk geïrriteerd raakt en dit kan leiden tot migratie of de genezingsduur kan verlengen.

Microdermal Piercing_

Bron

Wees heel voorzichtig bij het drogen van je lichaam en bij het dragen van kleding om de kans te verkleinen dat de sieraden iets vastgrijpen. Je moet ook goede hygiëne in de praktijk brengen, en dit is voor het hele lichaam en niet alleen voor de piercing.

Zorg er ook voor dat u goed eet, voldoende slaapt en ook dingen zoals nicotine vermijdt, omdat deze het vermogen van uw lichaam om te helen kunnen vertragen.

microdermal-piercing26

Bron

microdermal-piercing27

Bron

Het reinigen van de piercing is het enige dat een uitdaging kan zijn, maar uw piercer moet u kunnen adviseren over de juiste producten die u voor dit doel kunt gebruiken. Maar zelfs zonder deze informatie kunt u een zoutoplossing gebruiken, omdat deze altijd zeer nuttig is voor het reinigen en reinigen van piercings.

Om de oplossing te bereiden, moet je ¼ theelepel niet-gejodeerd zout in een kopje water doen en het mengsel ten minste tweemaal per dag op de wond spuiten.

Microdermal Piercing_

Bron

Laat de wond echter niet nat en gebruik in plaats daarvan een papieren tissue om het te drogen. Zorg er altijd voor dat wat je gebruikt om de wond te drogen elke keer schoon is. U hebt ook nazorgzwabbers en spray nodig als u de piercing verzorgt.

Als u de piercing voor de eerste keer wilt verwijderen, moet u een professional dit laten doen om te voorkomen dat deze wordt blootgesteld aan onnodige stress.

microdermal-piercing28

Bron

microdermal-piercing29

Bron

Dermal Piercing Risico's / problemen en hoe ze te behandelen

Als u de microdermal piercing van een professional krijgt, zou deze goed moeten genezen zonder complicaties. De dingen gaan echter niet altijd zoals je zou willen en daarom kunnen er soms wat complicaties zijn, en het beste is om te weten hoe je ermee om moet gaan.

Sommige zijn slechts kleine dingen, en dus hoeft u niet per se terug te gaan naar de piercer voor hulp. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en hoe u hiermee omgaat.

microdermal-piercing31

Bron

· Crusties: het lichaam scheidt een heldere substantie af die bekendstaat als lymfe wanneer het probeert een wond te helen en wanneer het verhardt, vormt het een witachtige korst die de meeste mensen 'korsten' noemen. Ze zijn echter niets om zorgen over te maken omdat ze zijn eenvoudig te verwijderen.

Als je ze op je huidpiercing ziet, wrijf je dan met katoen gedrenkt in zoutoplossing tot ze zacht genoeg zijn om af te vegen.

microdermal-piercing30

Bron

· Verplaatsing: als u de piercing belemmert door vastlopen of stoten, kan deze dieper naar binnen worden getrokken of eruit worden getrokken, en het beste is om de piercer onmiddellijk te bezoeken wanneer dit gebeurt.

Een verplaatsing is ernstig omdat je de piercing als een nieuwe moet behandelen.

microdermal-piercing34

Bron

· Hypergranulatie: Hypergranulatie is typerend voor de meeste soorten piercing. Het is een "rode bult" die zich rond de fistel kan vormen om aan te geven dat de ring te strak zit.

Voor huidpiercing toont het de aanwezigheid van vocht en in de meeste gevallen is het laten ademen van de wond de oplossing die u nodig hebt voor dit probleem.

microdermal-piercing32

Bron

· Infectie: infecties zijn een ander veelvoorkomend probleem bij de meeste piercings en de tekenen omvatten roodachtige strepen rond de wond en gelige pus. Als u een van deze symptomen ziet, ga dan naar een arts voor antibiotica en verbeter ook uw nazorgroutine.

microdermal-piercing33

Bron

Dermal Piercing Types

De aard van een dermale piercing maakt het geschikt voor elk vlak oppervlak op het lichaam, wat betekent dat je het bijna overal kunt hebben dat je wilt. Deze veelzijdigheid maakt het erg aantrekkelijk, en dit is meer het geval bij dames. De volgende typen of locaties zijn echter het meest gebruikelijk.

microdermal-piercing35

Bron

Terug Dermaal

De achterkant biedt voldoende ruimte om te experimenteren met verschillende soorten body art inclusief microdermal piercing. Dames gebruiken de enorme ruimte aan de achterkant om een ​​uniek patroon te creëren met talloze dermale piercings.

De meeste geven er de voorkeur aan om ze aan de zijkanten te hebben, zodat ze zichtbaar zijn wanneer ze mouwloze tops dragen.

microdermal-piercing11

Bron

microdermal-piercing12

Bron

microdermal-piercing13

Bron

microdermal-piercing14

Bron

Vinger huid

Vinger huidpiercings zijn erg populair, en dit is omdat mensen ze nodig hebben om dermisringen te dragen. Sommige zijn echter ook erg inventief en omvatten het doorboren van de vier vingers in het knokkelgebied om een ​​stijlvolle uitstraling te creëren met enkele kleine en dure sieraden.

microdermal-piercing15

Bron

microdermal-piercing16

Bron

microdermal-piercing17

Bron

Gezicht en oor huid

Het is gebruikelijk om dames te zien met een paar glimmende kralenachtige sieraden op het gezicht die traandruppels nabootsen of gewoon een prachtig patroon vormen. Wat de meeste mensen niet weten, is dat deze ontwerpen alleen mogelijk zijn als gevolg van het doordringen op de dermis.

Het oor is ook een andere veel voorkomende plek om deze body-art te hebben en de meeste mensen hebben nu de voorkeur boven de gewone oorpiercings.

microdermal-piercing19

Bron

microdermal-piercing18

Bron

microdermal-piercing20

Bron

microdermal-piercing21

Bron

microdermal-piercing22

Bron

De heup en borst zijn de andere veel voorkomende plaatsen waar je microdermale piercings kunt hebben, maar de gouden regel is om ze overal te hebben waar je je prettig voelt. Het is ook belangrijk om de juiste sieraden te kiezen voor uw piercing.

Je moet niet alleen kijken naar de stijl en het uiterlijk, maar ook ervoor zorgen dat alles wat je kiest veilig is voor dit gevoelige type piercing.

Er zijn vele sieradenopties beschikbaar, variërend van echte stalen tot titanium schijven en de stijlvolle platte tops met unieke vormen, zodat u altijd kunt vertrouwen op een elegante en met juwelen doordrongen piercing.

microdermal-piercing36

Bron

microdermal-piercing37

Bron

microdermal-piercing38

Bron

microdermal-piercing40

Bron

microdermal-piercing39

Bron

microdermal-piercing41

Bron

microdermal-piercing46

Bron

microdermal-piercing42

Bron

microdermal-piercing47

Bron

microdermal-piercing48

Bron

microdermal-piercing43

Bron

microdermal-piercing44

Bron

microdermal-piercing45

Bron

microdermal-piercing49

Bron

microdermal-piercing50

Bron

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: