125+ Tidløse Pocket Watch Tattoo Ideas – En Klassisk og Fasjonabel Totem

pocket watch tattoo1

Kilde

En lommeur tatovering er et symbol på eleganse og tradisjon for både damer og menn. En lommeur gjør en enestående motedeklarasjon, og derfor har det vært veldig trendy på et tidspunkt i fortiden.

Selv om denne klokken har blitt erstattet vesentlig av håndleddet en og mobiltelefoner, er det fortsatt et element av raffinement. Og så selv om du ikke kan bære en rundt deg, kan du få et permanent merke på kroppen din for å få all sin glamour.

I det 19. århundre ville hver mann som ønsket å se seg sofistikert, utdannet og fasjonabel ha en lommeur. Det var praktisk fordi man ville bruke det til å fortelle tiden, men bortsett fra dette var det også en måte å skildre eleganse og klasse på.

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Klokka i denne tiden var i forskjellige materialer, og en mann med en av gullet ville symbolisere at han var rik.

Foreldre vil og vil passere lommen ned til sine barn og barnebarn som arvestykker, og denne tradisjonen er en av de tingene som sikrer at fascinasjonen med disse timepieces fortsetter.

Og akkurat som med alt annet vil de fleste mennesker i dag foretrekke å tegne lommeur for å symbolisere deres fascinasjon.

Pocket Watch Tattoo 107

Kilde

Betydning og symbolikk

Det er viktig å kjenne og forstå betydningen av noen tatovering før du får den til å bli blekket overalt på kroppen din fordi du kanskje ikke klarer å bli kvitt den. Men noe som er vakkert som en klokke vil fortsatt fungere for deg, uansett om du vet hva det symboliserer eller ikke.

Lommeur tatoveringen har forskjellig betydning og symbolikk, og dette er en av de tingene som gjør det unikt. For det første er det et symbol på tid som er hva mennesker bruker til å måle alle handlinger og hendelser og registrere dem som minner.

Og så er denne tatoveringen veldig personlig fordi den representerer brukerens liv og alt det han eller hun går gjennom.

pocket watch tattoo2

Kilde

pocket watch tattoo3

Kilde

lommeur tattoo4

Kilde

pocket watch tattoo5

Kilde

Pocket Watch Tattoo 112

Kilde

Hvis fasen på lommeur tatoveringen er synlig, kan tallene symbolisere noe spesielt.

I de fleste tilfeller vil klokken ha romerske tall, og så vil de fleste sørge for at alle hendene på klokken peker på et bestemt nummer for å vise en hendelse som den tiden da babyen ble født eller når noen nær deg levert.

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo 106

Kilde

Pocket Watch Tattoo 113

Kilde

Fraværet av hendene på klokken kan vise bort fra tid til en person som ønsker å leve hver dag om gangen uten å bekymre seg eller tenke på hva som kan skje i fremtiden.

Hvis fasen av klokken i en tatovering ikke er synlig, kan dens betydning og symbolikk komme fra materialet. For eksempel, hvis det er gull, kan dette symbolisere materiell rikdom eller verdien av livet ditt.

pocket watch tattoo9

Kilde

pocket watch tattoo8

Kilde

pocket watch tattoo7

Kilde

pocket watch tattoo6

Kilde

lommeur tatovering10

Kilde

Pocket Watch Tattoo 108

Kilde

Noen mennesker vil også ha denne tatoveringstypen for å uttrykke sin lojalitet mot den gamle generasjonen eller forrige gang. Selv som teknologien forbedrer seg og verden forandrer seg og fremskritt, har noen mennesker fortsatt lyst på de siste tider, og så å ha disse tatoveringer kan symbolisere at de fortsatt foretrekker å leve i gamle dager.

Disse tatoveringer kan også være en permanent påminnelse om å leve hvert minutt av livet ditt fullt ut fordi du ikke vil være rundt for alltid, og så må du nyte livet når du fortsatt puster eller før du blir gammel.

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo 114

Kilde

I det 18. og 19. århundre var lommeur et symbol på sosial status, og menn ville også få dem til å vise at de er herrer, og så å ha denne tatoveringen kan også symbolisere det samme.

Kombinere det med andre ting som blomster, stjerner, duer og engler kan også gi dem andre betydninger og symbolikk.

pocket watch tattoo13

Kilde

lommeur tatovering12

Kilde

pocket watch tattoo11

Kilde

lommeur tatovering15

Kilde

Pocket Watch Tattoo 109

Kilde

Designvariasjonene

Lommeklokken er nydelig, og så kan du være sikker på at det er ubegrensede måter å tegne det som en tatovering på. Nye stiler og varianter kommer alltid opp når folk blir mer kreative, og også som ungdom omfavner det som en trendig kroppskunst.

Noen modeller skiller seg imidlertid ut, og de er det de fleste sannsynligvis vil få. Følgende er noen av de beste lommeur tatoveringsdesign.

 • Pocket Watch Tattoo 125
 • Pocket Watch Tattoo 126
 • Pocket Watch Tattoo 127
pocket watch tattoo14

Kilde

Pocket Watch Tattoo 110

Kilde

Pocket Watch Tattoo 111

Kilde

Pocket Watch Tattoo 115

Kilde

Hodeskalle

Hodeskaller er fascinerende symboler, og det er derfor de gjør fantastiske tatoveringsbilder. Det er veldig trendy og stilig å ha en skallle som en del av tatoveringen, og det er derfor populært for folk å kombinere det med lommeur.

I denne tatoveringen vil klokken være på den øvre delen av skallen, og du bør tegne den på en måte som gjør at den ser ut som en del av skallen. Det er også et annet alternativ for å ha hodeskallhodet med munnen åpen og en liten se mellom tennene.

pocket watch tattoo80

Kilde

pocket watch tattoo79

Kilde

lommeur tatovering16

Kilde

lommeur tatovering17

Kilde

lommeur tatovering18

Kilde

lommeur tatovering19

Kilde

pocket watch tattoo57

Kilde

pocket watch tattoo58

Kilde

Kompass

I gamle dager vil lommeur også ha et kompass. Noen vaktmestere ville gjøre dem som låser med den ene siden å være en klokke og den andre et kompass. Og på grunn av dette, vil noen mennesker også ha kompasset som en del av deres tatovering.

Med de to bildene i tatoveringen blir det veldig symbolsk fordi klokken vil fortelle deg tiden mens kompasset vil vise deg retning.

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

For en enkel tatovering kan du få de to tilgrensende til hverandre eller krydre opp ting litt for å gjøre tatoveringen attraktiv. En måte å gjøre dette på er å få dem i 3D slik at de kan se realistiske eller ha dem på separate hender med et lite uttrykk under dem.

Noen mennesker vil til og med ha klokka og kompasset på sine kister med hver opptatt en side for å vise sin betydning og symbolikk i en persons liv.

pocket watch tattoo20

Kilde

pocket watch tattoo21

Kilde

pocket watch tattoo22

Kilde

pocket watch tattoo23

Kilde

lommeur tatovering24

Kilde

lommeur tatovering25

Kilde

Uglen

En ugle er en mystisk fugl som lurker om natten, og de fleste forbinder det med forskjellige ting. I noen kulturer er det et symbol på dårlig omen mens den symboliserer visdom for andre. De er en god variasjon for lommeur tatoveringen, og du kan også tegne den på mange måter.

Du kan få et fullt bilde av en ugle med talonene som tar tak i en vintage lommeur eller har klokken på uggens bryst.

pocket watch tattoo59

Kilde

pocket watch tattoo26

Kilde

lommeur tatovering27

Kilde

Steampunk

En lommeur er et av de mest populære steampunk-tilbehørene, og enhver som er fascinert med denne subkulturen bør ha en. Men når du tegner en steampunk lommeur tatovering, må du bli oppfinnsom hvis du vil at den skal opprettholde elementene i kulturen.

De fleste vil ofte inkludere lommeur når det er åpent for å avsløre gir og tannhjul som gjør hendene på et klokkeflyt og i hovedsak gjør det mulig for den å fortelle deg tiden. Det er også en ideell ide å gjøre det så realistisk som mulig og ha det i svart blekk for å understreke sin tradisjonelle berøring.

pocket watch tattoo28

Kilde

pocket watch tattoo29

Kilde

pocket watch tattoo30

Kilde

Øye på pyramide

Hvis du vil ha en symbolsk lommeur tatovering, er All Seeing Eye på en pyramide s perfekt ide for deg. Bortsett fra dette er det også et vakkert bilde, og det vil også gjøre en tiltalende tatovering. For dette designet, bør du ha en tradisjonell lommeur og øye på en pyramide i sentrum av klokken. Bortsett fra dette kan du også ha et stort øye på en pyramide og ha vintageklokken i hjertet av den.

lommeur tattoo31

Kilde

pocket watch tattoo32

Kilde

lommeur tattoo33

Kilde

Butterfly with Watch

Noen damer kan ikke finne de andre typene av lommeurens kroppsmerke symbolsk nok, men det er fortsatt mange andre alternativer tilgjengelig for dem. Butterflyen med lommeur som kropp er en av de mest feminine mulighetene for en kvinne som vil ha denne tatoveringsdesignen.

En sommerfugl er en vakker skapning med noen store vinger, og dette gir en frihet til å gi tatoveringen litt farge og også introdusere forskjellige mønstre på sommerfuglens vinger. Det er også mulighet til å erstatte sommerfuglen med engelvinger eller ha en setning med denne tatoveringen.

lommeur tattoo34

Kilde

pocket watch tattoo35

Kilde

pocket watch tattoo36

Kilde

Det er mange andre varianter av denne merkenavn som inkluderer akvarellklokken, se med setninger eller roser, hvitt blekkvakt, den tradisjonelle designen og også den ødelagte klokken.

Og så når du skal få denne tatoveringen, vil du ha mange alternativer, og så sørg for at du får noe symbolsk som også er veldig attraktivt.

pocket watch tattoo37

Kilde

pocket watch tattoo38

Kilde

lommeur tatovering39

Kilde

pocket watch tattoo40

Kilde

Plassering av lommeur

Tattoo plassering bestemmer appellen din tatovering og så selv om du har en vakker design det vil ikke se attraktivt hvis du ikke har det på rett sted.

Skulderen er en av de beste plasseringsstedene for lommeur på grunn av sin form og størrelse, og så har du det her, slik at det ser veldig sjarmerende ut.

Underarmen gjør også en utmerket beliggenhet, og dette er mer så for tatoveringer som klokken og kompassen hvor du skal ha dem i separate hender.

 • Pocket Watch Tattoo 122
 • Pocket Watch Tattoo 123
 • Pocket Watch Tattoo 124
lommeur tattoo46

Kilde

lommeur tattoo45

Kilde

pocket watch tattoo44

Kilde

lommeur tattoo43

Kilde

pocket watch tattoo42

Kilde

lommeur tattoo41

Kilde

Damer foretrekker å ha sine på ryggen der de kan gjemme dem hvis de vil ha mens de fleste menn er komfortable med lommeur på ermet. Størrelsen på bildet vil også bestemme hvor du skal ha det, fordi små er ideelle for håndledd, ankel, rygg og nakke.

pocket watch tattoo52

Kilde

pocket watch tattoo51

Kilde

lommeur tattoo50

Kilde

lommeur tattoo49

Kilde

pocket watch tattoo48

Kilde

lommeur tatovering47

Kilde

Kort oppsummert…

En lommeur tatovering er et fantastisk bilde med dyp symbolikk og ulike betydninger. Selv om det kanskje ikke er trendy å bære en rundt med deg å ha det blekket på kroppen din, er det veldig fasjonabelt.

 • Pocket Watch Tattoo 119
 • Pocket Watch Tattoo 120
 • Pocket Watch Tattoo 121
Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Og med de mange stilene og designvariasjonene som er tilgjengelige, vil lommeur gi et godt tillegg til tatoveringer, men sørg for at du får det fra en profesjonell for å sikre at du ikke angre på det senere.

pocket watch tattoo65

Kilde

pocket watch tattoo64

Kilde

lommeur tattoo63

Kilde

pocket watch tattoo62

Kilde

lommeur tattoo61

Kilde

pocket watch tattoo60

Kilde

lommeur tattoo56

Kilde

pocket watch tattoo55

Kilde

pocket watch tattoo54

Kilde

pocket watch tattoo53

Kilde

pocket watch tattoo78

Kilde

pocket watch tattoo77

Kilde

pocket watch tattoo76

Kilde

pocket watch tattoo75

Kilde

pocket watch tattoo74

Kilde

lommeur tattoo73

Kilde

pocket watch tattoo72

Kilde

pocket watch tattoo71

Kilde

lommeur tattoo70

Kilde

pocket watch tattoo69

Kilde

pocket watch tattoo68

Kilde

lommeur tattoo67

Kilde

lommeur tattoo66

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

Pocket Watch Tattoo_

Kilde

 • Pocket Watch Tattoo 116
 • Pocket Watch Tattoo 117
 • Pocket Watch Tattoo 118

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: