125+ Inspirerende minimalistische tattoo-designs – subtiele bodymarkeringen met diepe symboliek

minimalistische tattoo56

Bron

Een minimalistische tatoeage is een uitstekende keuze voor iedereen die geen markeringen op het lichaam wil die luid en erg vet zijn. Hoewel het de 21e eeuw is, is er nog steeds een stereotype en misvatting rondom tatoeages, en daarom zullen een paar mensen de neiging hebben ze te vermijden.

Minimalistische of subtiele ontwerpen bieden hier echter een oplossing, want weinigen kunnen ze opmerken en ze zijn ook heel gemakkelijk te verbergen.

Afgezien hiervan behouden ze nog steeds de betekenis van wat je ook tekent, en dit toont eenvoudig aan dat je iets krijgt dat je leuk vindt of symbolisch zonder een groot deel van je lichaam te tatoeëren.

Minimalistische tattoo_

Bron

Deze tatoeages zijn er altijd al geweest, omdat de uitvinding van moderne tattoomachines en -technologieën leidde tot de enorme, gewaagde beelden.

Vroeger wilden de meeste kunstenaars hun tekeningen liever klein houden omdat ze niet over de knowhow of technologie beschikten om grote, gedetailleerde totems te maken.

De meesten geven er ook de voorkeur aan de zaken klein te houden, zodat de klanten gemakkelijker met het embleem kunnen leven als het niet uitkomt zoals ze wilden.

Echter, in de moderne tijd maken de minimalistische lichaamsmarkeringen deel uit van een trendy en in zekere mate een conservatief genre van tatoeages dat ideaal is voor mensen die niet van teveel inkt op hun lichaam houden.

Minimalistische tattoo 106

Bron

Waarom je moet gaan voor minimalistische totems

Een minimalistische tatoeage geeft je de vrijheid om een ​​totem te hebben zonder de nieuwsgierigheid van de mensen om je heen te verhogen die een stereotype beeld kunnen hebben als het gaat om lichaamskunst. Sommige bedrijven zullen geen mensen in dienst nemen met kunstmatige lichaamstekens.

Als je subtiele hebt, kun je ervoor zorgen dat je jezelf niet afsluit van levensvatbare kansen op werk en toch geniet van al het moois dat wordt geboden door bodymarkeringen.

minimalistische tattoo1

Bron

 • Minimalistische tattoo 127
 • Minimalistische tattoo 126
 • Minimalistische tattoo 125
minimalistische tattoo2

Bron

minimalistische tattoo3

Bron

Kleine lichaamsmarkeringen hebben ook een mysterieus gevoel omdat maar weinig mensen ze kunnen zien en begrijpen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan dat hun tatoeage privé is en ze ook niet op minder zichtbare plaatsen zoals de rug of borst willen hebben.

En dus zal deze groep mensen er het meest van profiteren om hun totems zo klein mogelijk te maken, omdat ze ze overal kunnen hebben waar ze willen en ze nog steeds privé kunnen maken.

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo 107

Bron

Minimalistische tattoo 108

Bron

Tatoeage is vrij pijnlijk en sommige mensen kunnen deze pijn niet verdragen, ondanks het feit dat ze graag zouden willen dat sommige symbolen op hun lichaam worden geïnkt.

Een kleine totem is niet zo pijnlijk als de anderen, omdat het niet veel tijd kost en dus minimale tekening vereist, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met een lage pijndrempel.

minimalistische tattoo4

Bron

minimalistische tattoo5

Bron

Minimalistische tattoo 109

Bron

Wanneer je getatoeëerd wordt, zul je hoogstwaarschijnlijk erg opgewonden zijn en niet wachten om de afbeelding te laten zien. Het gevoel is echter niet altijd een paar maanden of jaren hetzelfde en daarom wilt u er misschien vanaf.

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Hoewel er een paar manieren zijn waarop u dit kunt doen, zijn ze ofwel te duur ofwel niet erg nuttig. Als je echter een kleine totem hebt, kun je deze snel verdoezelen zonder veel geld uit te geven. Soms kun je het ook met kleding doen, en hoef je niet opnieuw de naald in te slaan.

minimalistische tattoo6

Bron

minimalistische tattoo7

Bron

Minimalistische tattoo 110

Bron

Minimalistische bodymarkeringen Ideeën

Een minimalistische tatoeage is net zo veelzijdig als elke andere, en je kunt erop vertrouwen dat er eindeloze ontwerpen beschikbaar zijn. De meeste mensen denken dat je alleen bepaalde soorten tatoeages kunt tekenen als minimalistische ontwerpen, maar dit kan niet verder van de waarheid zijn.

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Je kunt bijna elke afbeelding die je wilt hebben als een minimalistische totem. En je hoeft dus alleen een bekwame artiest te vinden die in staat is om hem zo klein te maken als je wilt. Hier zijn een paar voorbeelden van de stijlvolle ontwerpen die je kunt hebben als je besluit om op een minimalistische manier te gaan.

minimalistische tattoo8

Bron

minimalistische tattoo9

Bron

Minimalistische tattoo 111

Bron

Minimalistische tattoo 112

Bron

Minimalistische tattoo 113

Bron

Het sterrenbeeld

Een sterrenbeeld is een symboolbeeld maar met diepe symboliek en je kunt het ook als een kleine totem hebben. Voor dit ontwerp heb je alleen een paar punten nodig om de sterren en enkele lijnen te vertegenwoordigen. Zorg ook dat het in zwarte inkt is om het eenvoudig te houden en het minimalistische uiterlijk te verbeteren.

minimalistische tattoo10

Bron

minimalistische tattoo11

Bron

minimalistische tattoo12

Bron

minimalistische tattoo13

Bron

 • Minimalistische tattoo 117
 • Minimalistische tattoo 118
 • Minimalistische tattoo 119

Geometrische vormen

Kleine cirkels of een driehoek om je pols kunnen heel eenvoudig lijken, maar deze geometrische vormen kunnen ook een aantal symbolische betekenissen hebben. Ze zijn heel gemakkelijk te tekenen en de meeste artiesten zullen maar een paar minuten nodig hebben om ze af te maken, en dus zult u ook niet veel pijn voelen.

minimalistische tattoo14

Bron

minimalistische tattoo15

Bron

minimalistische tattoo16

Bron

minimalistische tattoo17

Bron

 • Minimalistische tattoo 120
 • Minimalistische tattoo 121
 • Minimalistische tattoo 122

horlogebandje

De polsbandtattoo is een kleine ronde lijn die zich om de hand wikkelt om een ​​eenvoudige maar stijlvolle body-markering te creëren. Er zijn geen controverses verbonden aan dit type totem en je kunt er dus zeker van zijn dat je tattoo zo simpel mogelijk is.

Voor een meer stijlvolle look kun je twee of drie lijnen om de pols wikkelen.

minimalistische tattoo18

Bron

minimalistische tattoo19

Bron

minimalistische tattoo20

Bron

minimalistische tattoo21

Bron

Verklaring Tattoos

In dit ontwerp zul je tekst gebruiken om emoties en gevoelens over te brengen, en ze zijn een perfect idee voor degenen die niet van vormen of afbeeldingen houden. Het lettertype dat u kiest en de grootte van de tekst bepalen hoe vet het eruit zal zien.

Je kunt woorden zoals Moed, Geloof, Gedachte of Liefde hebben voor dit tattoo-ontwerp, omdat ze talloze betekenissen hebben. Het is ook gebruikelijk dat mensen namen van geliefden hebben.

minimalistische tattoo22

Bron

minimalistische tattoo23

Bron

minimalistische tattoo24

Bron

minimalistische tattoo25

Bron

Minimalistische tattoo plaatsing

Deze tatoeages zijn misschien klein, maar u kunt ze nog steeds plaatsen waar u maar wilt. De pols is de meest voorkomende plaats waar mensen graag deze tatoeages hebben, omdat ze hier nog steeds vrij goed zichtbaar zijn, ondanks hun minuscule grootte.

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Sommigen geven er ook de voorkeur aan ze op de vingers te hebben zodat ze ze kunnen zien of laten zien wanneer ze daar zin in hebben. Er zijn ook mensen die hun minimalistische totems op de boven- of onderarm en zelfs op de enkel en navel zullen hebben.

Maar net als bij alle andere tatoeages is plaatsing een kwestie van persoonlijke keuze en voorkeur.

minimalistische tattoo26

Bron

minimalistische tattoo27

Bron

In het kort…

Je hoeft geen enorme en gewaagde afbeeldingen te tekenen voor je lichaamsmarkeringen om er stijlvol en elegant uit te zien, want een minimalistische tatoeage heeft nog steeds alle schoonheid die je je maar kunt wensen in je lichaamskunst.

Minimalistische tattoo_

Bron

 • Minimalistische tattoo 116
 • Minimalistische tattoo 123
 • Minimalistische tattoo 124
Minimalistische tattoo 114

Bron

Minimalistische tattoo 115

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Het heeft ook een aantal andere voordelen, zoals het feit dat je het gemakkelijk kunt verbergen en als je er aan toevoegt dat er verschillende ontwerpen zijn om uit te kiezen, heb je een trendy en unieke optie voor je volgende tattoo.

minimalistische tattoo28

Bron

minimalistische tattoo29

Bron

minimalistische tattoo30

Bron

minimalistische tattoo31

Bron

minimalistische tattoo32

Bron

minimalistische tattoo33

Bron

minimalistische tattoo34

Bron

minimalistische tattoo35

Bron

minimalistische tattoo36

Bron

minimalistische tattoo37

Bron

minimalistische tattoo38

Bron

minimalistische tattoo39

Bron

minimalistische tattoo40

Bron

minimalistische tattoo41

Bron

minimalistische tattoo42

Bron

minimalistische tattoo43

Bron

minimalistische tattoo44

Bron

minimalistische tattoo45

Bron

minimalistische tattoo46

Bron

minimalistische tattoo47

Bron

minimalistische tattoo48

Bron

minimalistische tattoo49

Bron

minimalistische tattoo50

Bron

minimalistische tattoo51

Bron

minimalistische tattoo52

Bron

minimalistische tattoo53

Bron

minimalistische tattoo54

Bron

minimalistische tattoo55

Bron

minimalistische tattoo57

Bron

minimalistische tattoo59

Bron

minimalistische tattoo60

Bron

minimalistische tattoo58

Bron

minimalistische tattoo61

Bron

minimalistische tattoo62

Bron

minimalistische tattoo63

Bron

minimalistische tattoo64

Bron

minimalistische tattoo65

Bron

minimalistische tattoo68

Bron

minimalistische tattoo66

Bron

minimalistische tattoo67

Bron

minimalistische tattoo69

Bron

minimalistische tattoo70

Bron

minimalistische tattoo71

Bron

minimalistische tattoo72

Bron

minimalistische tattoo73

Bron

minimalistische tattoo74

Bron

minimalistische tattoo75

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

Minimalistische tattoo_

Bron

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: