120 Mighty Warrior Tattoos – Voel de kracht

Warrior-tatoeages variëren in verschillende betekenissen, afhankelijk van de aard van de toepassing. Warrior tattoo designs hebben verschillende betekenissen en worden een van de meest body-stijlen die er zijn. Ze zijn een weergave van macht, innerlijke kracht en cultureel erfgoed. Een krijger-tatoeage beeldt een mate van innerlijke kracht uit, symboliseert de erfenis van een individu en herinnering aan doelen.

Warrior Tattoo 15

Bron

Ze hebben verschillende betekenissen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Soms symboliseren ze misschien viriliteit en bescherming. Daarom hebben krijger-tatoeages verschillende variaties en betekenissen. Angel tatoeages worden toegepast en ze symboliseren allemaal verschillende betekenissen.

Warrior Tattoo 20

Bron

In het verleden werd gezegd dat engelen de rol van beschermer spelen en boodschap aan mensen overbrengen. Krijgers die de tatoeage van de engel toepassen als toewijzing van spirituele bescherming en hun lichaam bedekken met de kracht van die engel.

Warrior Tattoo 22

Bron

Vrouwen passen engeltattoo toe als een symbolische betekenis van sereniteit en kalmte. Alle tatoeages vertegenwoordigen spiritueel geloof, bescherming, toewijding en vrede. Veel mensen geloven echter dat als iemand is gestorven, een engel wordt. Daarom gebruiken krijgers deze tatoeage als een teken van herdenken van hun geliefden voor het geval ze goede daden hadden.

Warrior Tattoo 27

Bron

Krijgers herinneren zich de overleden door dergelijke tatoeages en het is een vertegenwoordiging van bescherming en vrede. Warrior-tatoeages gaan niet over mannen, er zijn uitzonderlijke vrouwelijke strijders die ook geschiedenis hebben geschreven. Jeanne d'Arc en Maeve zijn een van de grootste strijders in onze geschiedenis.

Warrior Tattoo 28

Bron

Het plaatsen van deze tatoeages is echter een van de meest gecompliceerde procedures. Elke tatoeage moet een set vleugels hebben die door professionals is getekend om de vereiste maat te bereiken. De meest voorkomende gebieden om de tatoeages te plaatsen zijn arm, dijen, achterkant en zijkant van de buik. Daarom worden ze toegepast in gebieden met meer huid.

Warrior Tattoo 29

Bron

Warrior Tattoo 30

Bron

Warrior Tattoo 31

Bron

 • Warrior Tattoo 53
 • Warrior Tattoo 57
 • Warrior Tattoo 62

Gemeenschappelijke stijlen

Er zijn bepaalde ontwerpen die uniek zijn en worden getrokken in overeenstemming met bepaalde kernwaarden, overtuigingen en tradities. Om een ​​gedetailleerde tattoo te maken, heb je professionals nodig om het ontwerp uit te voeren en verschillende manieren te bedenken waarop verschillende objecten en symbolen kunnen worden weergegeven. Enkele veel voorkomende stijlen zijn:

 • Warrior Tattoo 84
 • Warrior Tattoo 97
 • Warrior Tattoo 91

De aartsengeltatoegering

Deze tatoeage staat bekend als de best gerangschikte engelentattoo in de spirituele wereld. Het wordt verondersteld krijgers dicht bij God te brengen en hen te helpen extreme krachten te hebben om elke andere Engel te verslaan die populairder is. Sommige tatoeages kunnen worden getekend met Angel Michael tegen Lucifer. Dit toont overwinning over krachten van duisternis.

Warrior Tattoo 1

Bron

Cherub Tatoeages

Dit is een van het type engel dat in de bijbel wordt genoemd. Het is een van de tatoeages die met een boog of trompet in de handen van de engelen wordt getrokken. Veel mensen geloven echter dat cherubijnen een teken van liefde zijn, daarom passen veel geliefden ze toe om geluk te brengen in hun liefde. Meestal verschijnen cherubijnse tatoeages als mannelijke baby-engelen, meestal naakt met vleugels.

Warrior Tattoo 2

Bron

The Fallen Angel Tattoo

Oorspronkelijk was de tatoeëring van de gevallen engel diegene die door God waren verworpen en uit de hemel werden neergegooid. De meeste tatoeages worden getekend terwijl de engel omhoog kijkt in de hemel, anderen worden naar beneden getrokken en de voeten omhoog. Anderen worden getrokken, terwijl het hoofd op één knie gebogen is, het hoofd tussen de knie zit terwijl je zit, en ten slotte gevallen engelen met een gebroken vleugel.

Warrior Tattoo 3Bron

Ze worden toegepast om verschillende negatieve betekenissen te symboliseren, inclusief een afwijzing. Sommige gevallen engelen vertegenwoordigen echter de overwinning op een probleem of een gebeurtenis in het verleden.

De Keltische krijger-tatoeage

Het is een van de meest populaire tattooshirts voor krijgers die fatsoenlijk is en voorzien van helmen, schilden en achtergronden van de krijgers. Ze symboliseren de kracht, mannelijkheid en kracht om tegen een tegenstander in te gaan.

Warrior Tattoo 4

Bron

Engel van de dood tatoeage

Ze zijn ontworpen met engelen zonder vleugels, terwijl andere vleugels hebben. Ze hebben allemaal een verborgen betekenis, de betekenissen zijn meestal negatief.

Warrior Tattoo 5

Bron

De mandala-tatoeages

Ze symboliseren de Hindoeïsme religie. Ze zijn van betekenis voor het universum en ze hebben de grens tussen religie en cultuur tussen de meest unieke en dichtbevolkte landen overtroffen. Zelfs niet-hindoes passen de tatoeage toe vanwege het elegante ontwerp en de standaardbetekenis die van toepassing is op ieders leven.

 • Warrior Tattoo 6
 • Warrior Tattoo 121
 • Warrior Tattoo 122

The Ancient Warrior Tattoo

Oude krijgers zouden in het verleden de machtigste strijders zijn. Deze tatoeages zijn ontworpen en toegepast om oer, kracht, kracht en onverschrokkenheid te vertegenwoordigen. Deze krijgers maakten deel uit van de culturen zoals de Vikingen, Mongolen en Grieken. Beste tatoeages zijn gebaseerd op de keuze van het individu. Tatoeages van krijgers zijn echter echt en periodiek georiënteerd.

Warrior Tattoo 7

Bron

Ze bestaan ​​uit de persoon die de tatoeage doet. Meerdere krijgers zijn mannen, maar af en toe waren er oude vrouwelijke krijgers die beroemd waren en dezelfde onbevreesdheid hadden als de mannelijke personages.

Warrior Tattoo 9

Bron

Toepassing van de oude krijger tatoeage is afhankelijk van de positionering van de krijger, krijgers getatoeëerd staande op de top van de vijand als een teken van overwinning. Meestal zoeken krijgers naar aspecten die een vechtlust, moed, vaardigheid, strategie, agressiviteit, onbevreesd karakter en moed tonen.

De Tribal Warrior Tattoo

Deze ontwerpen zijn meerjarig, en de meeste krijgers beschouwden ze als een verbinding met het gezin en de onverschrokkenheid om elke tegenstander te verslaan, ongeacht hoe groot of hoe groot de tegenstander is. Tribale tatoeages verbeelden onwrikbare kracht en kracht. Strijders beschouwen oude tatoeages daarom als een manier om hun mentaliteit te versterken en onbevreesd te zijn wanneer ze tegenover een type tegenstander staan.

Warrior Tattoo 8

Bron

De Roman Warrior-tatoeage

Gedurende het laatste decennium staan ​​Romeinse krijgers bekend om hun geweldige vechters en hun kracht om hun vijanden aan te pakken, hoe goed ze ook zijn. Romeinse tatoeages zijn ontworpen in Latijns-voorbeeld: Veni, Vidi, Vici, dit betekent dat ik kwam, ik zag en ik overwon de tegenstander, Carpe diem betekent "de dag grijpen". Daarom symboliseren Romeinse tatoeages coördinatie en onbeperkte kracht, ongeacht het traditionele wapen dat u kiest.

Warrior Tattoo 10

Bron

Samurai-tatoeages

Samurai-tatoeages zijn de meest populaire en unieke krijger-tatoeages. Ze zijn een fantastische manier om oude krijgers en cultuur te vertegenwoordigen. Het toont affiniteit en de oude krijgerklasse. De ontwerpen worden toegepast met warrior's zwaarden getekend met vers bloed op hen om het aantal vijanden te tonen die ze hebben verslagen tijdens de afgelopen gevechten.

Warrior Tattoo 11

Bron

Samurai is rijk aan traditie, onverschrokken, zelfverzekerd en de kracht in de harten van hun tegenstanders. Samurai tatoeages zijn geweldig voor zowel vrouwen als mannen en brengen een rijke geschiedenis van culturen over de hele wereld.

Warrior Tattoo 12

Bron

Toevoeging van wapens zoals speren, kruisbogen, verschillende soorten zwaard en speren aan samurai-tatoeages komt overeen met de krijger die je kiest. Het harnas dat je kiest bij het ontwerpen van de samurai-tatoeages, moet wapens uitbeelden die in hetzelfde tijdperk passen als de krijger die je kiest.

Schotse krijger

Warriors kunnen kiezen voor Keltische tatoeages die hun Schotse erfgoed symboliseren. Enkele traditionele symbolen omvatten St. Andrews-kruis, distel en tartan. Je kunt je scotch warrior-tattoo laten ontwerpen die duidelijk is gekoppeld aan de Schotse cultuur.

Warrior Tattoo 13

Bron

Enkele van de beroemde legendarische Schotse krijgers zijn Highland-krijger, Robert the Bruce en William Wallace. Schotse krijger-tatoeages zijn uniek ontworpen en er is kleur aan toegevoegd om ze preciezer te maken en de werkelijke krijger weer te geven die u wilt weergeven.

De Ouroboros Warrior-tatoeage

Deze tatoeages hebben een speciale betekenis. Ze werden door de Grieken gebruikt om een ​​draak of een slang te vertegenwoordigen die zijn eigen staart vernietigt. Het wordt gebruikt om de zelfflexibiliteit in de cirkel van leven en dood te symboliseren, twee slangen worden getrokken verbonden aan de tegenovergestelde uiteinden van elkaar om de vluchtigheid te symboliseren.

Warrior Tattoo 14

Bron

Conclusie

Krijger zijn is veel toewijding en hard werken, daarom is er veel trots verbonden aan het zijn van een krijger. Deze nobele jagers verdienen het daarom om hun kracht en brute kracht te tonen met tatoeages en stijl. Elke krijger heeft zijn eigen archetype dat een manier biedt om hun sterke geest te onthullen.

 • Warrior Tattoo 66
 • Warrior Tattoo 72
 • Warrior Tattoo 76
Warrior Tattoo 32

Bron

Maar onder de elegante tatoeages zijn tatoeages van engelen overal ter wereld gebruikelijk en veel mensen passen ze toe om hun verschillende motieven weer te geven. Engel tatoeages gebruikt door de krijgers zijn een van de meest symbolische en ongelooflijk elegant. Ze zijn getekend met verschillende betekenissen volgens het type van de tatoeage, maar zijn verbonden met het spirituele leven van de krijger.

Warrior Tattoo 33

Bron

Er zijn zoveel engelen die je kunt kiezen om een ​​beeld van liefde met cherubijnen en een beeld van oorlog te symboliseren. Engelentattoos worden echter door de krijgers gebruikt om een ​​boodschap van bescherming en begeleiding over te brengen. Krijgers kiezen de tatoeages van de engel als een betekenis van hun eigen persoonlijke beschermengel om over hen te waken.

Warrior Tattoo 39

Bron

Wanneer de Angel-tatoeages op unieke wijze op je lichaam worden aangebracht, zien ze er prachtig uit en met waanzinnige details, vooral onder de vleugels van de engel. Ze zijn de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de meest bevolkte tatoeages, veel krijgers geven er de voorkeur aan hun boodschap over te dragen aan de tegenstander of ze te beschermen tegen schade.

Warrior Tattoo 34

Bron

De kunst die op het lichaam van de krijger wordt aangebracht, vertegenwoordigt symbolen van kracht en wordt gebruikt om zich aan te sluiten bij de mentaliteit van de krijger, strijders kunnen hun superioriteit en kracht zwijgend overbrengen met dat stuk lichaamskunst.

Warrior Tattoo 35

Bron

Het is belangrijk op te merken dat tatoeëerdesign voor strijders talloze betekenissen heeft en uitgegroeid is tot een van de meest populaire kunst ter wereld. Het is een innerlijke representatie van de kracht, kracht en cultureel erfgoed van de krijgers, anderen kunnen een symbool zijn van bescherming en begeleiding.

Warrior Tattoo 16

Bron

Warrior Tattoo 17

Bron

Warrior Tattoo 18

Bron

Warrior Tattoo 19

Bron

Warrior Tattoo 21

Bron

Warrior Tattoo 23

Bron

Warrior Tattoo 24

Bron

Warrior Tattoo 25

Bron

Warrior Tattoo 26

Bron

Warrior Tattoo 36

Bron

Warrior Tattoo 37

Bron

Warrior Tattoo 38

Bron

Warrior Tattoo 40

Bron

Warrior Tattoo 41

Bron

Warrior Tattoo 42

Bron

Warrior Tattoo 43

Bron

Warrior Tattoo 44

Bron

Warrior Tattoo 45

Bron

Warrior Tattoo 46

Bron

Warrior Tattoo 47

Bron

Warrior Tattoo 48

Bron

Warrior Tattoo 49

Bron

Warrior Tattoo 50

Bron

Warrior Tattoo 51

Bron

Warrior Tattoo 52

Bron

Warrior Tattoo 54

Bron

Warrior Tattoo 55

Bron

Warrior Tattoo 56

Bron

Warrior Tattoo 58

Bron

Warrior Tattoo 59

Bron

Warrior Tattoo 60

Bron

Warrior Tattoo 61

Bron

Warrior Tattoo 63

Bron

Warrior Tattoo 64

Bron

Warrior Tattoo 65

Bron

Warrior Tattoo 67

Bron

Warrior Tattoo 68

Bron

Warrior Tattoo 69

Bron

Warrior Tattoo 70

Bron

Warrior Tattoo 71

Bron

Warrior Tattoo 73

Bron

Warrior Tattoo 74

Bron

Warrior Tattoo 75

Bron

Warrior Tattoo 77

Bron

Warrior Tattoo 78

Bron

Warrior Tattoo 79

Bron

Warrior Tattoo 80

Bron

Warrior Tattoo 81

Bron

Warrior Tattoo 82

Bron

Warrior Tattoo 83

Bron

Warrior Tattoo 85

Bron

Warrior Tattoo 86

Bron

Warrior Tattoo 87

Bron

Warrior Tattoo 88

Bron

Warrior Tattoo 89

Bron

Warrior Tattoo 90

Bron

Warrior Tattoo 92

Bron

Warrior Tattoo 93

Bron

Warrior Tattoo 94

Bron

Warrior Tattoo 95

Bron

Warrior Tattoo 96

Bron

Warrior Tattoo 98

Bron

Warrior Tattoo 99

Bron

Warrior Tattoo 100

Bron

Warrior Tattoo 101

Bron

Warrior Tattoo 102

Bron

Warrior Tattoo 103

Bron

Warrior Tattoo 104

Bron

Warrior Tattoo 105

Bron

Warrior Tattoo 106

Bron

Warrior Tattoo 107

Bron

Warrior Tattoo 108

Bron

Warrior Tattoo 109

Bron

Warrior Tattoo 110

Bron

Warrior Tattoo 111

Bron

Warrior Tattoo 112

Bron

Warrior Tattoo 113

Bron

Warrior Tattoo 114

Bron

Warrior Tattoo 115

Bron

Warrior Tattoo 116

Bron

Warrior Tattoo 117

Bron

Warrior Tattoo 118

Bron

Warrior Tattoo 119

Bron

Warrior Tattoo 120

Bron

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: