Yleisimmin käytetyt tatuointi mallit ja niiden merkitykset

Tulet huomaamaan, että vaikka ihmiset etsivät ainutlaatuisia tatuointeja, he myös pyrkivät käyttämään muutamia yhteisiä teemoja. Tämä johtuu siitä, että nämä mallit ovat hyviä katsomaan, suosittuja, sopeutuvia ja niillä on myös paljon symbolista arvoa. Katsokaa yleisimmin käytettyjä tatuointimalleja ja mitä he tarkoittavat.

Star Tatuoinnit

Star tatuoinnit tehdään eri tavoin, ja ne on tarkoitettu merkitsemään toiveitasi, toiveitasi ja ihanteenne. Ne edustavat pyrkimystä saada lisää tietoa etsimällä henkisyyttä ja kauneutta. Monet ihmiset saavat tähti-tatuoinnin, kun he alkavat jotain uutta ja haluavat etsiä aivan uuden tavoitteen. Sitä voitaisiin myös tehdä juhlimaan tiettyä saavutusta. Kuten tavallista, tähtitottelun merkitys ja symboliikka vaihtelevat suunnittelun ja tapa, jolla yksilö ottaa sen.

  • Tähdenlento: Tämä on symbolinen hetki, jolla on ollut suuri vaikutus elämäänne, kuten lapsen syntymä, uusi työpaikka tai suhde.2
  • Nautical Star: Ihmiset, jotka matkustivat ja ihmiset, jotka purjehtivat käyttävät tätä tähtiä auttaakseen heitä kertomaan suuntaa, kun ei ollut kompassia avustamaan heitä. Tämä tatuointi osoittaa, että henkilö pyrkii tekemään omalla tavallaan.3
  • Pentagram: Tämä tähti pisteillä voi tarkoittaa kahta eri asiaa: kun se kohtaa ylöspäin, se tarkoittaa suojelua ja tasapainoa; kun se on alaspäin, sen on tarkoitus tarkoittaa saatanaa.4
  • Hexagram tai Davidin tähti: Tämä symboli on erityisen erikoinen niille, jotka seuraavat juutalaisuutta. Se edustaa ihmisen ja jumalan välistä yhteyttä. Pakanallisissa ajoissa se oli merkittävä Blade ja kalkki.5

Skull Tatuoinnit

Usein virheellisiä jotain muuta, niillä on paljon syvempi symboli merkityksiä. Yleisesti tunnettujen joukossa on tarkoitus edustaa lopullista kuolemaa ja ihmisen elämän kuolevuutta. Kuitenkin sitä voidaan käyttää myös tarkoittamaan vahvuutta, suojaa, voimaa, taistelua kuolemaa, vaikeita aikoja tai merkittäviä muutoksia elämässä.

6

Kun tarkastelet sitä ensin, saatat ajatella sitä jotain pahaa, goottilaista tai negatiivista, mutta ne ovat paljon enemmän. Monta kertaa, kääpiö tatuointi saa sen monista vahvoista ja pätevistä syistä. Jotkut ihmiset pyrkivät vähentämään pahaa vaikutusta lisäämällä siihen muita elementtejä. Monet ihmiset, jotka saavat sen, voivat tehdä sen taistelussa ja voittaessa taistelua sairaudesta tai tällaisesta ongelmasta.

Butterfly Tattoos

Nämä ovat melko suuri isku naisten kanssa. Perhoset voivat olla jotain, joka voi loputtomasti kiehtoo meidät ihastuttavan ulkonäön vuoksi ja myös niiden muutoksen takia, jotka heillä on elämänsä aikana.

Koska suuri lajeja perhosia, huomaat, että voi olla monia tyyppejä tatuointi mallit perustuvat niihin. Lisäksi taidemuoto, kuten kelttiläiset tai heimojen tai keijuhevonenperhokset, lisäävät tätä kokoelmaa.

7

Perhosetatuotteiden symboliikka

  • Ne edustavat ihan haurautta elämästä itsestään,
  • Muuta yhdessä onnellisuuden kanssa,
  • Yksinkertainen ja rauhallinen,
  • Uudet alut,
  • Kertoo meille muuttuvan muuttuvissa tilanteissa,
  • Jotain kaunista, mutta turhauttavaa.

Zodiac Tatuoinnit

Toinen yhteinen motiivi tatuoinnissa on horoskooppi. Ihmiset usein saavat nämä tatuoidut laajentamaan uskontonsa astrologiaan. Suunnat, jotka poimitaan eläinradan tunnuksista, voidaan helposti piirtää suuressa määrin. Tietenkin jotkut ihmiset tekevät niistä vieläkin mielenkiintoisemmiksi lisäämällä mielenkiintoisia kääntöjä perussignaaliin. Tietyt zodiac signs, kuten esimerkiksi Taurus ja Gemini, antavat enemmän mahdollisuuksia tähän. Ihmiset, jotka ovat syntyneet kahden merkin kärjessä, saattavat jopa valita, että molemmat merkit yhdistetään kiinnostavaan muotoiluun tatuoinnillaan.

8

Monet ihmiset saavat horoskooppimerkin, joka on tatuoitu yksilöllisen identiteettinsä ilmaisemisen vuoksi, koska he ovat syntyneet ja niitä ei voida muuttaa.

Risti Tatuoinnit

Nämä ovat suuri hitti, erityisesti uskonnollisten ihmisten keskuudessa. Irlannin, Skotlannin ja Walesin ihmisillä on usein kelttiläinen risti, joka osoittaa heidän perintöään. Suurin osa ajasta risti tatuointi edustaa heidän hengellisiä suosiotaan ja rakkauttaan kristinuskosta.

9

Ihmiset pyrkivät lisäämään elementtejä, jotka ovat heille erityisiä ristin tatuointiin, jotta heidät olisivat ainutlaatuisia. Jotkut ihmiset saavat sen osoittamaan omistautumistaan ​​rakkaansa muistoon, jonka he ovat menettäneet. Jotkut yksinkertaisesti lisäävät rukoushelmiä ristille.

Sydän Tatuoinnit

Hyvin suosittu tatuointi molempien sukupuolten välillä, tämä tatuointi tarkoittaa enimmäkseen rakkautta monissa muodoissaan. Tämä on järkevää, kun tunnemme sydämemme kaikin tuntein ja näemme sen jopa hyvin sielujen alukseksi. Monet saavat sydämen avaimella ja lukolla osoittamaan sitoutumistaan ​​kumppaneilleen tai erittäin syvälle sidokselle. Ihmiset menevät usein ison punaisen sydämen kanssa, koska tämä on symboli, joka edustaa eniten rakkautta ja romantiikkaa.

10

Ihmiset, jotka purjehtivat usein oli sydän tatuoitu sanalla äiti siinä osoittaa rakkautensa äideille. Joskus sydän näkyy ristikkäin viivalla, joka leikataan keskelle osoittaen sydänsärkyä tai menetystä.

Tribal Tattoos

Lähes kolmasosa maailman tatuoista perustuu heimojen motiiveihin. Suunnittelu ja sen alkuperä merkitsevät sitä, mitä se symboloi. Tatuoinnit voivat edustaa merkittäviä elämäntapahtumia tai olla maaginen ja mystinen merkitys. Ihmiset myös käyttävät sitä osoittaakseen ylpeyttä heidän sukulaistaan.

11

Heimolla oli usein tatuointeja, jotka edustivat kulkueita. Amerikkalaisten amerikkalaisten keskuudessa jokaisella tatuoinnilla on tarina ja juurtuu heidän uskomuksiinsa. Jotkut liittyvät heimon tunnistamiseen; kuten Hawaiian heimojen. Maori uskoi, että tatuoinnit merkitsivät rohkeutta. Tribal art on pääosin tehty mustalla.

Dragon Tatuoinnit

Nämä olennot edustavat henkeä, taikuutta, rohkeutta ja voimaa. Kanssa legendoja ja myyttejä, jotka ovat runsaasti tämän olennon, ei ole yllättävää, että heitä etsitään jälkeen tatuointi malleja. Mikä tärkeintä on, että ne voidaan tehdä eri väreillä, mikä tekee niistä visuaalisesti erottuva ja upea. Lohikäärmeiden tatuoinnissa näkyvä tausta lisää niiden kiehtovuutta. Useimmat lohikäärme tatuoinnit edustavat sitä tosiseikkaa, että tunnemme olevan vapaa ja voimakas.

12

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: