30 Jalkateränhihnan tatuointiesimerkkejä

Jalkineiden vyöt olivat olennainen piirre naisen hameessa aiemmin. Pohjimmiltaan se oli vyö, jota käytetään pitämään sukkia. Aiemmin jalkineiden hihnat eivät olleet joustavia ja ne oli sidottava, mutta myöhemmät versiot olivat joustavia. Monet naiset käyttävät nyt myös sukkanauhoja, koska niitä pidetään houkuttelevina ja haalari on tärkeä osa hääseremonia.

Vanhoina päivinä kuitenkin tämä oli enemmän välttämättömyyttä ja naiset usein kiinnittävät rahaa tai alkoholia tai jopa pienen aseen, jota kutsutaan derringeriksi niiden käytöstä ja suojelusta. Se olisi jotain, joka ei olisi näkyvissä heidän pukeutumissään. On sanomattakin selvää, että koska tämä on osa naisten pukea; jalkine oli tehty näyttämään kauniilta joko käyttämällä melko materiaalia tai accessorizing.

haarukka 1 (4)

Nämä houkuttelevat ja kauniit elementit siirtävät luonnollisesti myös tatuointisuunnitteluun.

Mitä tulee jalkakäytävän tatuointien suunnitteluun, varianssit tulevat hihnan paksuudelle, onko hihna näyttävän höyheneltä vai sen väriltä. Tatuoinnit ovat, että on todettu, että suurin osa näistä on tatuoituja polven yläpuolelle, mikä ei ollut aiemmin kulunut. Mutta asia on haarukkavyö tatuoinnilla on mielenkiintoinen ja seksikäs vaikutus.

Jalkakäytävä, jossa pursotin on upotettu: Luonnossa lännessä tämä oli yleinen käytäntö, sillä naisten oli hyvä puolustaa itseään kovaa elementtejä vastaan. Se näyttää hyvältä ja lisää jonkin verran naarmuuntumisen kontrastin verrattuna vaaralliseen aseen.

haarukka 1 (9)

Harmaasävyllä suunniteltu harusuoja: Lisätty söpö punainen nauha sidottu ympärillä ase, joka on pakattu haaraan lisää vielä mielenkiintoisempia näkökohtia tähän tatuointi suunnittelu.

haarukka 1 (10)

Yksinkertainen päällystakki punaisella jousella: Sen sijaan, että työnnettäisiin pistooli haarukkaan, muotoilu voidaan tehdä katsomalla silmukkaa näyttämällä sormea ​​punaista jousta, jota käytetään sidontaan.

haarukka 1 (22)

Mustat mustat haavaset valkoisella: Musta on loistava valinta haarukkavyöhön, ja voit edelleen koristella tätä käyttämällä valkoista muotoilua sekä söpö keula. Tee keula leveäksi saadaksesi suuremman vaikutuksen.

haarniska 1 (14)

Vaaleanpunainen haarukka yhdessä aseen kanssa: Söpö naisellinen vaaleanpunainen jalkinehihna, joka on tehty hieman vaaralliseksi pienellä söpellä mutta tappavalla puristimella, joka tekee tämän mallin olemasta tavallista

haarniska 1 (11)

Punaruskea haaraputki, jossa pistoolin kahva ylhäältä: Tämä voi näyttää hiukan kolmiulotteiselta, kun pistoolin kahva työntyy ulos haarahihnasta. Ja jalkineiden väri tekee siitä mielenkiintoisemman.

haarukka 1 (24)

Kaiken kaikkiaan, kun katsot jalkineiden tatuointia naisen jalkaparille, näytetään hänen erilainen ja pahamaineinen puoli. Yksi, joka osoittaa, että hän on tutkinut miesten viehätystä menneisyydestä ja on päättänyt jäljitellä yhtä niistä omalla tavallaan. Tämä tatuointi ei ehkä ole jokaisen naisen valinta, mutta sinun täytyy olla samaa mieltä siitä, että se lisää ylimääräistä juonittelua tapaan, jolla katsot naista, kun tiedät, että hänellä on yksi näistä sukkanauhureiden tatuoinnista.

Haarukalla oleva ase on elementti, joka lisää vaaraa ja seikkailua ulkonäköön. Jos haluat pitää ulkoasun täysin naisellisina, niin pehmeämmät värit, joissa on jouset ja röyhelöt, on tapa lähteä.

haarniska 1 (1)

haarukka 1 (2)

haarukka 1 (3)

haarukka 1 (5)

haarukka 1 (6)

haarniska 1 (7)

sukkanauha

haarukka 1 (12)

haarniska 1 (13)

haarniska 1 (15)

haarukka 1 (16)

haarukka 1 (17)

haalari 1 (18)

haarukka 1 (19)

haarukka 1 (20)

haarukka 1 (21)

haarukka 1 (23)

haarukka 1 (25)

haarukka 1 (26)

SANYO DIGITAL CAMERA

haarukka 1 (28)

haarukka 1

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: