30 Aztec innoittamana tatuointimallia miehille

Visuaalisesti upea, salaperäinen, täynnä historiaa ja täynnä syvempiä merkityksiä - kuulostaa ihanteelliseksi tatuoinniksi, vai mitä?

Kaikki nämä kuvaukset voivat sopia tattoo-malleihin, jotka perustuvat atsteekkien symboleihin ja niiden kulttuuriin. Tosiasia on, että Aztec on ikivanha sivilisaatio, jolla on monia symboleja, kuten heidän soturit, aurinko ja kalenteri, jotka ovat löytäneet tiensä tatuointimallien maailmaan. Atsteekit käyttivät näitä symboleja osana uskonnollisia seremonioita ja rituaaleja. Kuten kaikki muutkin heimot, myös atsteekit antavat tatuoinnit tatuoijien sotamiehille ja rohkeille miehille erityisten saavutusten merkitsemiseksi. Se oli myös tapa tunnistaa yhden heimon jäsenet toisesta.

atsteettinen tatuointi (4)

Aztec Sun tatuointi: Aurinko on pyhä symboli Ateekseille ja he palvovat sitä. He uhraisivat asioita auringolle ja surestavat harhoja, kun he sattuvat. He uskoivat, että aurinko on voimakkain kaikkien jumalien joukossa ja oli tämän maailman ja muun maailman suojelija - taivaat. Aztecille aurinko symboloi taivaat tai paikka, jonka ihmiset menevät elämäänsä kulun jälkeen.

atsteettinen tatuointi (14)

Aztec eagle tatuointi: Toinen symboli, jonka aztecit pitävät sydämensä lähellä. Eagle tatuointi olisi myönnetty atselainen soturi vain kun he olivat suorittaneet koulutuksen ja osoittautunut arvostaan ​​rohkeutta, rohkeutta, voimaa ja kunniaa. Atakkiksi katsottiin, että atsteekit olivat hyvin jaloja olentoja, ehkä sen kyky lentää lähellä palvonnan kohteitaan - aurinkoa. Kotkan symboli pitää pään suuntaan länteen ja nokka avataan.

atsteettinen tatuointi

Aztec warrior tattoo: Tämä on toinen valinta, joka on varsin haluttu, kun taistelijat Aztec-heimossa elivät elämää seikkailua ja riskejä. Aztec, jossa heimo, joka uskoi eläinten uhreihin ja jopa ihmisrangaisiin, kun heidät kaapattiin sodassa. Aztec-soturi on kovaa ja älykäs ja siten tatuoinnit, jotka osoittavat soturi, ovat todella suosittuja. Yksi muut variaatiot Aztec warrior tattoo on se, että näyttää kallo pään sijasta.

atsteettinen tatuointi (10)

Muita Aztec-tatuointi-mallien merkityksiä ja symbolismia:

Aztec-jumalat ovat toinen osa heidän kulttuuristaan, joka näkyy tatuoinnissa. Jumala Tezcatlipoca, joka nähdään kiinni hänen kielensä ulos näkyy monissa tatuoinnissa. Hän on soturin näkymättömiä jumala. Toinen jumala, joka usein esiintyy tatuoinnissa, on Quetzalcotl, joka on käärmeen jumala, joka liittyy luovuuteen, hedelmällisyyteen ja säähän.

Normaalina monet pohtivat Aztecin tatuointejaan niiden symbolismin takia, mutta joitain niistä, jotka poimivat nämä mallit, perustuvat ulkoasuun. Aztecin taidetta on ainutlaatuinen ja sillä voi olla suuri visuaalinen vaikutus. Tämä merkitsee Aztec-malleja suosiota tatuoinnissa.

atsteettinen tatuointi (20)

Ihmisille, joilla on atsteekkivirta tai tietävät ihmisiä, joilla on azeekkipoika, nämä tatuoinnit merkitsevät paljon enemmän. Se merkitsee niiden välistä yhteyttä tähän todella rikas sivilisaatioon, jolla oli niin paljon tapoja ja perinteitä. Jotkut voivat halutessaan kunnioittaa tätä suurta kulttuuria saamalla Aztec-pohjaisen suunnittelun tatuoinnilleen. Jotkut voivat tehdä niin, koska Aztecin kulttuurin symbolit ja taiteet ovat täynnä merkityksiä ja perinteitä. Siellä on joitain, jotka pohtivat näistä malleista vain taiteen ja esteettisen valinnan. Riippumatta siitä, mistä motiivisi ovat, meidän neuvomme teitä tekemään jonkin verran tutkimusta ja sitten viimeistelemään muotoilun. Näin tiedät, että pidät suunnittelusta ja täysin tiedät, mitä se tarkoittaa.

atket tatuointi (1)

atsteettinen tatuointi (2)

atsteettinen tatuointi (3)

atsteettinen tatuointi (5)

atsteettinen tatuointi (6)

atsteettinen tatuointi (7)

atsteettinen tatuointi (8)

atsteettinen tatuointi (9)

atsteettinen tatuointi (11)

SONY DSC

atsteettinen tatuointi (13)

atsteettinen tatuointi (15)

atsteettinen tatuointi (16)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

atsteettinen tatuointi (18)

atsteettinen tatuointi (19)

atket tatuointi (21)

atsteettinen tatuointi (22)

atket tatuointi (23)

atsteettinen tatuointi (24)

atsteettinen tatuointi (25)

atket tatuointi (26)

atsteettinen tatuointi (27)

atsteettinen tatuointi (28)

atsteettinen tatuointi (29)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: